121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#10705 Szerintem baromi drága. Én startkor vettem 140-ért a Killzone bundle-t, ezek a mocsok médiások meg rádobnak plusz 7 ezret. Használtan meg már 100-ért kapsz önmagában gépet, amihez ha veszel 18ért játékot még akkor is bőven jobban jársz. -
AniP #10704 Szerintetek megéri a Media Marktban venni PS4-et? Találtam egy számomra vonzó ajánlatot a webshopon. Sajnos csak egy kontroller van hozzá de WaTch Dogs játékkal adják. Mit szóltok?
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SONY-PlayStation-4---Watch-Dogs-PS4,103952,504585,1277901.html?langId=-19
-
heady #10703 Arrol bezzeg kapok notificationt, ha valami random partyba bemennek. Nem is ertem az minek van, a masik meg miert kesik... -
#10702 kurva friend notificationt meg pause downloadot nem tuják 8 hónapja berakni eszem megáll. -
#10701 Nehogy összetörjenek az igyekezetbe...
Sony szoftvercsapatát már kibasztam volna rég. -
#10700 PS4 System Software update 1.72 is now available. Improves system software stability and incorporates minor bug fixes. Enjoy. <- lol -
TomStorm #10699 Máshogy nem lehet ha egy retardált az utóbbi 2 napban 100 minuszt adott.
Ha ő él a lehetőséggel hát én is.Az én HSZ-aim ne legyenek rejtve,ezért mindent megteszek ha tetszik ha nem.
De most elleszek jó ideig:D -
Ulthane #10698 Ennek örömére minden hszre adok egy pluszt, ami az első oldalon látszik! :-D
/tudnám mire jó/ -
#10697 Ez a pontozás de összehozott mindenkit. Grouphug? :D -
vg #10696 Úgy javítasz az arányodon, hogy egy másik fantom juzerként nyomogatod magadnak a pluszt, mi? Ez aztán igen, igazi profi vagy! -
#10695 Na látod ebben pontosan ez a szép,hogy nem lesznek láthatóak.
Mert speciel engem nem érdekel,hogy látszódnak vagy sem az írásaim meg aki értelmes valószínűleg azt se.
Na de a féleszű negatív osztogatóst biztos,mert hát a kíváncsiság nagy úr és csak rányom a hszedre,hogy most mit is írtál.És adhasson még 1 mínuszt teszem azt...Történetesen magával baszott ki a legjobban... -
#10694 -
#10693 Köszönöm, megtisztelsz, most szakítva a hagyományokkal, én is adok neked pluszt, asszem ez lesz az első, ami valaha valakinek adok, úgyhogy érezd magad különlegesnek ! :D -
TomStorm #10692 De lásd milyen jó lelkü vagyok a régi PS3-as online idők emléke miatt adtam 50 plusz pontot:-)kis arány javításra,szigoruan azért,hogy ne legyen elrejtve senki elöl -
TomStorm #10691 Javíts az arányodon mert hiába írják itt páran,hogy ez hülyeség a pontozás meg kit érdekel csak éppen egy idő után sok minusszal nem lesznek olvashatók a hozzászólásaid mert elrjti magától.
Ez csak tipp.Én az enyémet javítom de csak ez miatt. -
#10690 Nekem is nem tudom honnan de repkednek a mínuszok, pedig mostanában akkora faszságokat nem is írtam... :D -
TomStorm #10689 Borzasztó tényleg hol élünk már!?Egy Mobynak minusz pontot adni???Hihetetlen komolyan..
:DD -
#10688 Hát engem itt egyszer kegyetlenül bemínuszoltak. Pedig rendkívül jófej srác hírében állok, szóval nyilván vêletlen mellényomás sorozat lehetett :D -
#10687 THX,de az itteni mínuszok miatt simán tudok aludni... -
#10686 Jaaa értem tehát akkor ez így most jó.Bedobni valami témát ami a jelen állás szerint napi szinten pörög és magára hagyni lesz ami lesz alapon. -
#10685 Komplett SG-ről ki kellene:) -
TomStorm #10684 Továbbiakban kell Házigazda is ide -
TomStorm #10683 Ki kell venni innen is,mert ki lehet.Xbox topikból kivan akkor itt se legyen -
#10682 :D én egyik nap 70 de van ember aki 300:DDD de mondom változott mivel most minden minusz számít, gond el ha valakinek nem tetszel 3-4 acc minden posztodra:DDDDD Tök értelmetlen ökörség.. -
TomStorm #10681 Bugos SG 2 napja,annyi pontot oszt bárki amennyit akar:) -
TomStorm #10680 Én ma 36 minuszt kaptam:D
Annyit mint eddig fél éven belül:DD -
#10679 Semmi , vannak akik fullban tolják a retardot és minuszolnak... de még adják alájuk a lovat mivel régen kurva sok minuszt kellett kapjál hogy az értékelésed változzon.. most viszont minden egyes szavazat egy pont:DDD Namost vannak itt akik 3-4 accal minuszolnak.... -
#10678 inkább ps4 in game videókat nyomassatok a sok faszság helyett :D -
#10677 Tessék, adtam egy pluszt. :) -
#10676 Heh, most nézem, nekem is mennyi van. Sanszos, hogy mind itt kaptam. :) 12 year olds ftw! -
#10675 Egyáltalán mi a f.sz ez a mínuszolás? régen ilyen nem volt. Ennek mi értelme? -
heady #10674 Rahibaztal, pont AJ-rol van szo. -
#10673 Kiről van szó?Olvasom de nem találom.
Amúgy review-ból Anry Joe-t szeretem ha nem ismernétek akkor lessétek meg pár videóját.Vicces téren meg egyértelmű,hogy Clueless Gamer. -
TomStorm #10672 Nincs is itt Házigazda de mind1:)
Ő csak témaindító semmi köze a topikhoz^^ -
#10671 Azért,mert van bizonyos fórumozó aki a kisebbségi és elnyomott érzéseit ebben éli ki,hogy mínuszokat osztogat.
Konkrétan Én itt kaptam mind a 6 mínuszomat csak azért,mert mertem jót írni wd-ról.
Szánalom és ez mindent elmond a topikról a házigazdájáról és a bizonyos használóiról.
Megmutatkozik a szegénységi bizonyítványuk...
Pontosan ezért nem írok ide szinte soha,mert nem akarok olyan helyen lenni ahol ez divat...
Pedig aztán ha valakinek hát nekem soha semmi gondom nem volt a ps el sőt totálisan pártatlanul nyilatkozok és érvelek ha a 2 különböző gépről van szó
A házigazda konkrétan 1 hete volt az sg fórumon,de kielégíthetetlen vágyat érzett arra,hogy neki legyen ps 4 fórum házigazdajoga... -
#10670 Ez tény. -
#10669 LOL! Kik értenek hozzá? Tudod, kik írják a review-kat a nagy újságoknál, mint a rev4, az ign, a giant bomb, a gamespot? Szimpla arcok, mint AJ vagy TB. Ez nem szakma, nem kell hozzá csapat meg PhD. Ezek videojátékok, ember!
Ja, és a legtutibb reviewer: Conen O'Brien. :) -
heady #10668 Megneztem a GTA V es a Killzone: SF reviewt. Egyetertek vele kb mindenben, jo reviewk. De a stilusa nagyon over the top, sok nekem. Meg marhara nem erdekel pl a GTA-s videoban levo eloszereplos betetjei (rendornek oltozve uldozi a haverjat elemes jatekautoban ulve, ki nem szarja le?).
-
#10667 na ez az én gépem! itt az ideje meg venni :D -
TomStorm #10666 Review-t hagyjuk már meg annak aki ért is hozzá illetve többen tesztelik és van háttér mögötte.
Te is menjél Lájkold ezerrel ha tetszik hiszen az ilyeneknek mint te adja el magát!
Ezek a ti "gyerekek" példaképei!Én meg ehez gratulálok!