121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#10905 basszus, figyeljetek már oda, mit írtok! :(
SPOILER !!!!!!!!!!!! :( (nem nekem, de más játéknál belefuthatok... szokjátok már meg.....) -
#10904 Hát az elég szégyen, hogy egyesek mit össze hisztiztek a Mass Effect 3 vége miatt. Komolyan, milyen befejezésre számítottak? Az egész játék arra épült fel, hogy minél nagyobb nyomást keltsen a játékosban, hogy ezek az ellenségek nem szaroznak, és az életünk árán kell megállítanunk őket... Nincs más út. Teljesen jó volt az eredeti befejezés, semmi baj nem volt vele, nem is töltöttem le a "javítást"... -
#10903 Talán csak a józan ész és belátás. Hálistennek volt nekik. -
Ulthane #10902 150 -
Ulthane #10901 Senki nem akadályozta meg a ND-t, hogy 15 órás játékot készítsen. -
Ulthane #10900 Az eredeti befejezés tetszett a legjobban, szerintem semmi gond nem volt azzal, csak a sok picsogó fürdőskurva reklamált a nagy semmiért. -
#10899 No és a befejezés? :D -
#10898 150 óra vs 15...
meglepődtem! -
Ulthane #10897 Kétségkívül a Mass Effect trilógia az, amely mind nagyságában, mind mélységében, komplexitásában, összefüggéseiben, emocionális faktorát és sokszínűségét tekintve a mai napig számomra az etalon.
A legkidolgozottab és legmagávalragadóbb történet és univerzum.
A TLOU ehhez képest lepkefing. -
#10896 csak úgy kíváncsiságból, szerinted melyik játék volt a legjobb ill. rendelkezett a legjobb történettel az elmúlt 4-5 évben? -
Ulthane #10895 Sajnos a mai játékiparban ez a színvonal. Kevés jobb játék van, de ez nem azt jelenti, hogy ezek a játékok etalonok, 10 pontos mesterművek, mert nem.
Számomra az Uncharted 3 sztorija kb. ugyanannyit ér, mint a TLOU története, egyik sem különb a másiknál. Annyi, hogy utóbbi egy komor téma, a másik egy könnyebb, vidámabb. De fabatkát sem jobb az egyik a másiknál. -
Ulthane #10894 :-D -
#10893 Minden konzolból kéne 1 év után egy áttervezett verza!
Persze ez igen nagy kicseszés volna a day1 vásárlókkal, lehet ezért sem merik meglépni, előbb utóbb senki nem venne nullszriás bétacuccot és akkor csőd. Valahol ezt is megértem. -
Newfronter #10892 Sajnos én beleolvastam a spoilerébe, hát marha jó... tényleg elrejthette volna bassza meg! -
#10891 Hiába vérzik ezer sebből ez a konstrukció(hűtés/zaj, alátámasztás, kezelőszervek, usb-k hiánya, kontrollergondok), gondolom esze ágában sincs hosszú ideig újratervezni a szotyinak. Lásd még rendszerhiányosságok, játékok hiánya. -
#10890 Blöeee. Alig várom ezekután :(((((( -
#10889 Hálistennek nem :) 360 slimem hányszor bekapcsolt véletlen érintéstől... :((( gyűlölöm! -
#10888 Én meg azzal se :D -
#10887 ez színtiszta mazohizmus :)
(egyébként a sztori mehetett volna spoilerbe, hogy legalább más örömét ne cseszd el, ha már neked nem jött be) -
#10886 "Menj A-ból B-be"
Van erre más fata algoritmus? pl menj A-ból a ∞ -be? az hogy működik?
Amúgy menj A-B-C és vissza A és hasonlókkal van tele a GTA5...
De várom hogy miként kellene működnie szerinted. -
#10885 Ezt kb minden filmre ra lehet huzni menj A-bol B-be (pl Gyuruk ura)...gyenge kifogas vagy gyenge angolod van. Az osszes hatterinfot ha olvasod, ha hallgatod a parbeszedeket, meg a karaktereket, akik meghalnak a jatek soran, akkor nem igy latnad, mert ha csak ugy latod ahogy irtad akkor szerintem nem figyeltel a tobbi dologra csak arra, hogy menj A-bol B-be... Az eleje se hatott meg a jateknak, nem sajnaltad Joel-t, vagy atgondoltad te vajon mit tettel volna a helyeben a vegen?? Teljesen jol felepitett tortenete van. Csak haters gonna hate... -
#10884 Érintő az, valami proximitysensor jellegű cucc. -
#10883 Ha túlértékelt sorolhajátok fel ami jobb ezeknél. -
#10882 Érintős mindkét gomb. -
#10881 oké... -
#10880 Szerintem még meg se nyomtam :D -
#10879 A kettő keverékének mondanám... :D -
#10878 Nyomógomb van a PS4en? Aszittem érintő.... -
#10877 Rohadtul túlértékelt. Nem ér 95%-ot semmiképpen sem, egy erős 80-as max. -
#10876 A fenéket túlértékelt. Red Dead se volt az, mert prevgen egyik legjobb játéka volt. GTA 4el értek egyet max. -
#10875 Istenem már megint kezdi -
#10874 Azért csak nem volt olyan szar, ha 2-szer végigvitted :D Abban megegyezhetünk, hogy nagyon túlértékelt játék, kb mint a GTA IV, Red Dead Redemption. -
#10873 Nekem 4db gumi pogácsán fekszik a PS4 -
Ulthane #10872 Azért játszottam végig idén mégegyszer, mert nem hittem el, hogy tavaly minden szar díjat elnyert a játék, olyanokat, mint pl. a legjobb sztori pl. (legjobb sztori? Menj A-ból B-be, vidd el a lányt, közben zombizz, megkedvelik egymást, a végén meg hazudik egyet. Hát ez harmatgyenge!)
S úgy voltam vele, hogy biztos bennem van a hiba, ha az első játék után fanyalogva álltam fel a tévé elől.
Ezért ismét végigjátszottam. Nem bennem volt a hiba. -
#10871 Nekem ilyen alaplapdobozból kiszedett kemény szivacson feküdt amíg volt, de nem az ejectprobléma miatt, hanem azt gondoltam, hogy attól majd halkabb lesz. Hát nem lett az :D -
#10870 Hát igen... :D Én a helyedben vennék 5000 Ft-ért egy állványt, és az oldalára fordítva használnám, sokkal praktikusabb. :) -
#10869 Ez a tanulópénz, mert előbb cselekszel, azután kérdezel :) -
lo9in #10868 akkor várhatok rá két hetet a semmiért :/ -
#10867 Ez tervezési hiba, nem kivitelezési. -
lo9in #10866 lehet hogy az alulfizetett diákmunkások áldozata lettem