121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Ezt már megmagyarázták, hogy PC-ben folyton kell cserélni vga-t, cpu-t, hogy jól fusson a játék, konzol meg fix, csak a játék drágább. Más kérdés, hogy nem így van... :D Más magyarázatot még nem hallottam.
  • n000rbi
    Szó sincs róla, hoyg védeni szeretném a webshopot, de TloU Remasteredből mégis hogy adhatna el most használtat? :)
  • Ulthane
    7.) Felvásárolnak használt játékokat vagy termékeket?
    SuperGamer.hu: Webáruházunk kizárólag új és eredeti termékek forgalmazásával foglalkozik, ezért nem lehetséges használt termékek/jatékok felvásárlása vagy cseréje.
  • Ulthane
    Ez olyan olcsó, hogy bűzlik. Nem ismerem a boltot, már a honlap sem szimpatikus.

Ez az ár akkor lehetséges, ha a játékot lopja valahonnan, vagy ha tényleg buherál vele, hogy használtat ad.

A nagykerek adják ennyiért, vagy még ennyiért sem.
  • Kandurex

spoiler fordításai

főnév
    áramlásrontó szárnyféklap
  • Tatyla
    meg
  • sirpalee
    Europában mindenhol ennyi. A pc-s játékok otthon valamiért sokkal olcsóbbak (különösen CDG-ben), de a konzolos gamek csak átálltak a külföldi (európai) árszámításra.
  • shaddam
    Egy héttel a megjelenés után kaptam meg. A hetem tömény rettegés volt hogy nehogy lássak valami légterelőt
  • Kandurex

én az vagyok

viszont lehet, hogy nem lesz 0 day vásárlás, mivel még vissza van a Dark Souls 2
  • TDC Geronimo
    Úgy irigylem a last of us szüzeket most :(
  • TDC Geronimo
    Fent*
  • TDC Geronimo
    Minden játék fen van day 1 psnen már
  • TomStorm
    Megveszed PS4-re is?
  • Tatyla
    Viszont US storban még nem látom a Diablot remélem nem csak lemezes lesz először?
  • shaddam
    Én a last of ust most us store-ról vettem. Ami ilyen 0 day vásárlás és előreláthatóan nem adom el (a ps3 verziót se adtam el) azt ezentúl onnan veszem. A lemezes cuccok meg jöhetnek zavviról, kuponnal
  • Tatyla
    Ezért jó a US store nem mindegy hogy 60$ vagy 60 ojró/font
  • Ulthane
    A magyaron is ugyanannyi. Pl. GTAV 21 ezer HUF
  • Ulthane
    Ha angolszász területen élnék, már rég pert indítottam volna a kiadók ellen. Pont ezek miatt. Egész biztos vagyok, hogy ez erőfölénnyel való visszaélés, és egy ügyvéd szétszedné ezt az egészet, hogy hogyan lehet ugyanaz a termék digitálisan ugyananniy, mint korongon.

Illetve, hogy hogyan lehet, hogy mondjuk bitre ugyanaz a játék (GTAV) PC-re 14 ezer forint, PS4-re meg 21 ezer. És TÖK ugyanaz a játék.
  • Tatyla
    UK store a legdrágább...
  • Ulthane
    És ez még a jobbik eset. Sajnos nem mindig olcsóbb a digitális, sőt, szinte soha nem az.

Ott a GTA V, ugyanannyi, mint a boltban. Killzone, inFamous stb., mind ugyanannyi (60 font), mint a bolti ára, sőt, még többre is jön ki.

• Tatyla
    Én a cimborámmal accot cseréltünk US store-rol vásárlunk felesbe...
  • n000rbi
    Maximálisan egyetértünk, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja :(
  • deep
    Ilyen árak mellett idióta aki digitálisat vesz. 5-6k-nak kéne lennie letölthető verzióban, főleg az ilyen remake-eknek, arról nem is beszélve, hogy nincs sem anyag, sem szállítási költség, valamint eladni sem tudod.
  • n000rbi
    Talán egy kicsit több idő lehúzni 50gb-ot, mint bedobni a lemezt. :)
  • Kongy
    Jó de ha nem használod le lehet törölni, aztán újra letölteni, ha játszhatnékod van :D
  • TDC Geronimo
    Max helymegtakarítás miatt. Full game lesz majdnem 50 giga
  • Tatyla
    Karácsonykor már fele ennyi se lesz...
  • Mr Manson
    Ha jól látom ugyan azok az extrák járnak hozzá
  • n000rbi
    Kb. egy ezressel drágább a dobozos, azt Te tudod, hogy Neked megéri-e. (ha esetleg el akarod később adni, akkor mindenképp :))
  • Mr Manson
    The Last of Us 13500 PSN-en, megéri ettől függetlenül a dobozos?
  • Ulthane
    Sniper Elite 3. Egyrészt "csak" 15 ezer, másrészt krónikus játékhiányban jó szórakozás. Objektíve nem jó a játék, nem is szép, nem is izgalmas, nincs jó sztorija, de a sznájperezés elviszi a hátán az egészet.

A kampány nekem 12 óra volt, így még csak rövidnek sem mondható.

Ha valaki szeret multizni, azzal is elszórakozhat.
  • LoSA
    Most akarom eladni a Watchdogs játékomat. Szerintetek mit érdemes most helyette venni, amivel egy kis ideig el tudok "játszadozni"? Az UFC-n gondolkozok.... :)
  • arty
    nekem a tévé hangszórója van, amellett sajnos minden elég zavaró (jelenleg a pécém és a ps konzolom hangos, gyanus, h a köv genben is marad a trend :( )
  • TDC Geronimo
    Ezt a zaj témát én nem értem. Ha az ember fülessel játszik azért nem hallja, ha 5.1es rendszeren meg azért nem. Nagyon ritka, hogy hallom a gépet a játék mellett.
  • arty
    Zaj.
  • arsmarci89
    Akkor vègülis nem nagy gond,ha hiba vam ugyis az elejèn kiderül
  • TDC Geronimo
    Volt akinél nem adott képet az elején csak villogott a LED, volt akinél levált a kontroller stickjéről a gumi, volt akinél kiadogatta a lemezt az olvasó állandóan. Többről nem nagyon tudok.

Emiatt nem érdemes várni új kiadásra.
  • arsmarci89
    Ps4nek van valami gyermek betegsège?Ami miatt várni kellene,ùjabb kiadásra?
  • Newfronter
    Ja, és van bankkártyám hozzárendelve, de így sem vonta le az összeget, egy 0Ft-os számlát csinált, de írja is, hogy mikor vonja le, de nem fog már semmit, mert visszavontam az előrendelésem. :)
  • Newfronter
    Pre-ordereztem a Destiny-t, így le tudtam tölteni a bétát. A pénzt nem vonja le, csak szeptemberben a megjelenés környékén. Viszont, ha nem digitálisan akarod megvenni, akkor a böngészőben a Transaction History-nál az előrendelésed Cancel-ezni tudod, de a bétát meg letölti. Így nem kell valószínűleg semmit sem letölteni 17.-én, csak be kell aktiválni a kódot.