121259

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    jaaa :)))

én annak is max átvezetőnél ill. ha mégse 60 az a 60 látnám értelmét....
  • Tatyla
    Igen Ennyi és minden működik
  • TDC Geronimo
    locked 30ra gondoltam nem 20-25re. Azt kellett volna írnom :p
  • Kongy
    Mazochisták.
  • arty
    "bármilyen meglepõ valaki jobban szeretné az eredeti frémen tolni."

szerintem akkora kretének nem léteznek e bolygón.... ki akarna 60 helyett 20-25-öt néhol?! :D
  • arty
    pl
    - haverodtól kapsz egy TLOU EU-t, az usa DLC-d cseszheted hozzá
    - haverodnak TLOU EU van, neked TLOU USA - multiban nem tudtok összejönni (bár ez játékfüggő is, régen így volt sok címnél)
  • TDC Geronimo
    Ott. Cross buy a kis dlckre vonatkozik nem map packekre meg a jövőben megjelenő DLCre
  • n000rbi
    Az Add-on-ok a lemezen vannak? (a "cross buy" miatt gyanús, hogy nincsenek)
  • Kongy
    Nagyon helyes. Jó találmány. :) Next Car Game-ben is mennyit szórakozok vele. Ott is a pályán bárhova el lehet menni, még a textúrákon kívülre is :D
  • TDC Geronimo
    Amilyen népszerűsége volt Infamousbe szerintem Sony 1st party cuccokba szinte biztos, hogy lesz.
  • Ulthane
    Az az egyetlen, amit elfogadnak, az Amex.

Jellemzően az átlagembernek Mastercard/Visa kártyája van, nem Amex.
  • n000rbi
    Ez jó hír. Minden játékba fotómódot!! :)
  • TDC Geronimo
    "Eurogamer Spain reports there will also be a new Photo Mode, similar to the one in PS4 game inFamous: Second Son, which features a free camera and filters."

• SlickAdam
    tuti nem lesz stabil 60. pontosan erröl szoltak a "meg az uccso pillanatban is kodolunk" tweet-ek. meg lesz a magyarazat.
  • TDC Geronimo
    Írták már twitteren is hogy sokat melóztak rajta, hogy ne legyen drop és konstant 60 legyen. Mint írtam van aki jobban preferálja egy ilyen stílusú játéknál a "cinematic 30fps-t". Opció sose árt.
  • Kongy
    Gyanús nekem ez a 30 fps lock. Mintha nem futna stabil 60 fps-el, és akit idegesít az ingadozás, az átállíthatja, mint a Second Son-ban. De ne legyen igazam....
  • TDC Geronimo
    Lehet anélkül is, de elég sok mindenhez kell a PS+
  • TDC Geronimo
    De fix. remote playen segít pl a 30 fpses lock és bármilyen meglepő valaki jobban szeretné az eredeti frémen tolni. Opcionális csak az egész.
  • drop
    destiny bétához kell ps+ nem tudjátok?elöre is köszönöm
  • Totti5
    Akkor nem fix 60 vagy mire a 30lock?!
  • TDC Geronimo
    @javi__andres:
    https://twitter.com/javi__andres
    The Last of Us sold 200k copies in Spain/Portugal, fastest selling exclusive Sony IP.
    7M worldwide.

• deep
    Vígan fizetek usa store-on az OTP-s American Express kártyámmal.
  • Ulthane
    No, ezt nem értem.

Letöltök USA-ból egy játékot. Nem tudom letölteni hozzá a DLC-t? Miért nem?

USA store-ból letöltött játék játszható a UK account alatt?
  • arty
    Teljesen igaz, ha ingyenes az utalás a bankodban - nekem pl az, de ez mindenkinél más, nyilván.

usa acc max vásárlós accnak jó, mert egyébként cumi a régiózott dlck/multi matchmaking miatt :(
  • Ulthane
    Ez részben igaz, most néztem meg.

Ha bankszámláról teszel pénzt a magyarra, akkor a bankodnál annak van költsége. Igaz, után a magyar haverről az amerikaira ingyen küldöd át.

Ha viszont bankkártyával küldöd a pénzt magyar haverról, akkor 100 dollárra 3,7 dollár a tranzakciós díj.

Azaz, semmiképp sem ingyenes.

103,7 dollárért kapsz 100 dollárt, így 230 forintra jön ki a dollár. UK store-ban egy GBP PSN kártyával 350 forintra jön ki, így nem kérdés, hogy az USA sokkal jobban megéri az 1 GBP=1 USD miatt.

Csodálkozom, hogy egyáltalán vannak UK Store felhasználók (mint én). éves szinten több 10 ezer forintot lehet spórolni ezzel.
  • arty
    ha a magyar paypalodra teszel pénzt előtte, akkor az átküldés is ingyenes :)
  • Ulthane
    Miért lenne egyszerűbb? Felmész a store-ba, kinézeda játékot, beírod a PayPal emailt, és már meg is vetted.

S nagyon nem mindegy, hogy egy dodó 270 forint, vagy 240.
  • The Protector
    Szerintem a feltöltőkártya egyszerűbb megoldás.Megveszed,beírod redeemhez és már fent is van a pénz.
  • Ulthane
    Na, ezt nem vágom. :)

Tehát:

1. Van magyar FizessHaver-om! Igen, van.
    2. Csináljak egy amerikai FizessHaver-t is?
    3. A magyarról tolok pénzt az amerikai haverra.
    4. Kreálok egy US accountot PSN-en.
    5. A store-ban az amerikai haverral fizetek.

Jól értem?

S minden játék fog működni rendesen? DLC-k is?

Az nem jó megoldás, hogy eBayen veszek mondjuk PSN kártyát, és bvankkártyával kifizetem?
  • Tatyla
    Van,ha van magyar paypalod kreálj egy amerikait egy usa szálloda címere,nem kell hozzá bankkártya és küldesz magadnak lóvét US psn-re ezután mar csak arrol feltöltöd az egyenleget,mivel itt is van tranzakció a két paypal között olyan 235-240-re jön ki egy dollár attól függ mennyi pénzt teszel át...
  • Ulthane
    Egy kis adalék az USA account témához.

Tegnap szétnéztem, USA PSN-kártyák esetén a dollár árfolyama 270 forintra jön ki, szemben a dollár kb. 225 forintos árával. Azért ez elég nagy bukó.

Mivel magyar bankkártyával nem lehet se USA se UK storeban fizetni, kénytelen a gémer benyelni a dolláronkénti kb. 50 forintos bukót (egy 60 dodós játéknál az már 3 ezer forint).

Van erre valami áthidaló megoldás?
  • Ulthane
    Ez a leghülyébb magyarázat lenne. Mi köze a hardverfejlesztésnek a játékokhoz ebben az értelemben? Semmi.
  • TomStorm
    Ha RPG-röl van szó.Ez lemaradt
  • TomStorm
    Az biztos jó lesz.Már Last-on is akkora játékélmény volt,hogy jobbat nem tudnék mondani ha konzol.
    Az első játék lesz amit megveszek ha meglesz majd egyszer a Cur.gen
  • arty
    Mit szeretnel mondani?
  • shaddam
    Nekem már légterelő marad
  • Kandurex
    Nem sokat hallottál még a jogdíjjakról. Főleg amit a Sony meg a Pihe-puha alkalmaz.
  • Kongy
    Kibontják megjelenés előtt, végigviszik és aztán adják el neked! A rohadékok! :DD
  • Kongy
    Mármint azért nem így van, mert nekem pl lassan 4 éves vga-m faszán visz minden új játékot, nincs nagy grafikai fejlődés 2010-hez képest a játékok 90%-ánál.
  • Kongy
    Ezt már megmagyarázták, hogy PC-ben folyton kell cserélni vga-t, cpu-t, hogy jól fusson a játék, konzol meg fix, csak a játék drágább. Más kérdés, hogy nem így van... :D Más magyarázatot még nem hallottam.