121259
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#11024 jaaa :)))
én annak is max átvezetőnél ill. ha mégse 60 az a 60 látnám értelmét.... -
#11023 Igen Ennyi és minden működik -
#11022 locked 30ra gondoltam nem 20-25re. Azt kellett volna írnom :p -
#11021 Mazochisták. -
#11020 "bármilyen meglepõ valaki jobban szeretné az eredeti frémen tolni."
szerintem akkora kretének nem léteznek e bolygón.... ki akarna 60 helyett 20-25-öt néhol?! :D -
#11019 pl
- haverodtól kapsz egy TLOU EU-t, az usa DLC-d cseszheted hozzá
- haverodnak TLOU EU van, neked TLOU USA - multiban nem tudtok összejönni (bár ez játékfüggő is, régen így volt sok címnél)
-
#11018 Ott. Cross buy a kis dlckre vonatkozik nem map packekre meg a jövőben megjelenő DLCre -
#11017 Az Add-on-ok a lemezen vannak? (a "cross buy" miatt gyanús, hogy nincsenek) -
#11016 Nagyon helyes. Jó találmány. :) Next Car Game-ben is mennyit szórakozok vele. Ott is a pályán bárhova el lehet menni, még a textúrákon kívülre is :D -
#11015 Amilyen népszerűsége volt Infamousbe szerintem Sony 1st party cuccokba szinte biztos, hogy lesz. -
Ulthane #11014 Az az egyetlen, amit elfogadnak, az Amex.
Jellemzően az átlagembernek Mastercard/Visa kártyája van, nem Amex. -
#11013 Ez jó hír. Minden játékba fotómódot!! :) -
#11012 "Eurogamer Spain reports there will also be a new Photo Mode, similar to the one in PS4 game inFamous: Second Son, which features a free camera and filters."
-
SlickAdam #11011 tuti nem lesz stabil 60. pontosan erröl szoltak a "meg az uccso pillanatban is kodolunk" tweet-ek. meg lesz a magyarazat. -
#11010 Írták már twitteren is hogy sokat melóztak rajta, hogy ne legyen drop és konstant 60 legyen. Mint írtam van aki jobban preferálja egy ilyen stílusú játéknál a "cinematic 30fps-t". Opció sose árt. -
#11009 Gyanús nekem ez a 30 fps lock. Mintha nem futna stabil 60 fps-el, és akit idegesít az ingadozás, az átállíthatja, mint a Second Son-ban. De ne legyen igazam.... -
#11008 Lehet anélkül is, de elég sok mindenhez kell a PS+ -
#11007 De fix. remote playen segít pl a 30 fpses lock és bármilyen meglepő valaki jobban szeretné az eredeti frémen tolni. Opcionális csak az egész. -
#11006 destiny bétához kell ps+ nem tudjátok?elöre is köszönöm -
#11005 Akkor nem fix 60 vagy mire a 30lock?! -
#11004 @javi__andres:
https://twitter.com/javi__andres
The Last of Us sold 200k copies in Spain/Portugal, fastest selling exclusive Sony IP.
7M worldwide.
-
#11003 Vígan fizetek usa store-on az OTP-s American Express kártyámmal. -
Ulthane #11002 No, ezt nem értem.
Letöltök USA-ból egy játékot. Nem tudom letölteni hozzá a DLC-t? Miért nem?
USA store-ból letöltött játék játszható a UK account alatt? -
#11001 Teljesen igaz, ha ingyenes az utalás a bankodban - nekem pl az, de ez mindenkinél más, nyilván.
usa acc max vásárlós accnak jó, mert egyébként cumi a régiózott dlck/multi matchmaking miatt :( -
Ulthane #11000 Ez részben igaz, most néztem meg.
Ha bankszámláról teszel pénzt a magyarra, akkor a bankodnál annak van költsége. Igaz, után a magyar haverről az amerikaira ingyen küldöd át.
Ha viszont bankkártyával küldöd a pénzt magyar haverról, akkor 100 dollárra 3,7 dollár a tranzakciós díj.
Azaz, semmiképp sem ingyenes.
103,7 dollárért kapsz 100 dollárt, így 230 forintra jön ki a dollár. UK store-ban egy GBP PSN kártyával 350 forintra jön ki, így nem kérdés, hogy az USA sokkal jobban megéri az 1 GBP=1 USD miatt.
Csodálkozom, hogy egyáltalán vannak UK Store felhasználók (mint én). éves szinten több 10 ezer forintot lehet spórolni ezzel. -
#10999 ha a magyar paypalodra teszel pénzt előtte, akkor az átküldés is ingyenes :) -
Ulthane #10998 Miért lenne egyszerűbb? Felmész a store-ba, kinézeda játékot, beírod a PayPal emailt, és már meg is vetted.
S nagyon nem mindegy, hogy egy dodó 270 forint, vagy 240. -
#10997 Szerintem a feltöltőkártya egyszerűbb megoldás.Megveszed,beírod redeemhez és már fent is van a pénz. -
Ulthane #10996 Na, ezt nem vágom. :)
Tehát:
1. Van magyar FizessHaver-om! Igen, van.
2. Csináljak egy amerikai FizessHaver-t is?
3. A magyarról tolok pénzt az amerikai haverra.
4. Kreálok egy US accountot PSN-en.
5. A store-ban az amerikai haverral fizetek.
Jól értem?
S minden játék fog működni rendesen? DLC-k is?
Az nem jó megoldás, hogy eBayen veszek mondjuk PSN kártyát, és bvankkártyával kifizetem? -
#10995 Van,ha van magyar paypalod kreálj egy amerikait egy usa szálloda címere,nem kell hozzá bankkártya és küldesz magadnak lóvét US psn-re ezután mar csak arrol feltöltöd az egyenleget,mivel itt is van tranzakció a két paypal között olyan 235-240-re jön ki egy dollár attól függ mennyi pénzt teszel át... -
Ulthane #10994 Egy kis adalék az USA account témához.
Tegnap szétnéztem, USA PSN-kártyák esetén a dollár árfolyama 270 forintra jön ki, szemben a dollár kb. 225 forintos árával. Azért ez elég nagy bukó.
Mivel magyar bankkártyával nem lehet se USA se UK storeban fizetni, kénytelen a gémer benyelni a dolláronkénti kb. 50 forintos bukót (egy 60 dodós játéknál az már 3 ezer forint).
Van erre valami áthidaló megoldás? -
Ulthane #10993 Ez a leghülyébb magyarázat lenne. Mi köze a hardverfejlesztésnek a játékokhoz ebben az értelemben? Semmi.
-
TomStorm #10992 Ha RPG-röl van szó.Ez lemaradt -
TomStorm #10991 Az biztos jó lesz.Már Last-on is akkora játékélmény volt,hogy jobbat nem tudnék mondani ha konzol.
Az első játék lesz amit megveszek ha meglesz majd egyszer a Cur.gen -
#10990 Mit szeretnel mondani? -
#10989 Nekem már légterelő marad -
#10988 Nem sokat hallottál még a jogdíjjakról. Főleg amit a Sony meg a Pihe-puha alkalmaz. -
#10987 Kibontják megjelenés előtt, végigviszik és aztán adják el neked! A rohadékok! :DD -
#10986 Mármint azért nem így van, mert nekem pl lassan 4 éves vga-m faszán visz minden új játékot, nincs nagy grafikai fejlődés 2010-hez képest a játékok 90%-ánál. -
#10985 Ezt már megmagyarázták, hogy PC-ben folyton kell cserélni vga-t, cpu-t, hogy jól fusson a játék, konzol meg fix, csak a játék drágább. Más kérdés, hogy nem így van... :D Más magyarázatot még nem hallottam.