121259

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Petike125
    Köszi szépen! :) A másodikat elvittem.
  • shaddam
    98CC-65NJ-DCCT
    QFNK-HPNC-M9FF
  • Petike125
    Ha valakinek lenne még felesleges kulcsa, egyet szeretnék kérni.
  • Tatyla
    Igen
  • heady
    Nincs tobb kulcsom, egy reggel 6kor kelo kollega mar elvitte.
  • heady
    Hol? US storeon?
  • arty
    ha nem akarsz nagyot bukni, inkabb add el te ... pl jatekaim.hu / itt az apróban / gamer365.hu megfelelő fórumtopikja
  • LoSA
    Srácok, melyik konzolbolt számítja be a "használt" szoftveremet?
  • Tatyla
    Csak a Guardian editiont veszem felesbe 90 helyett csak 45$
  • heady
    Ez a Destiny akkora elsonapos vetel, mint a haz. A multija is allat, single is bejott, gunplay is. Minden.
  • heady
    Elso 5 perc utan: ez mocskos jo.

Gero, coop? felveszlek, ha nem gaz, jo? :)
  • TDC Geronimo
    Most letoltam első missiont. Hát így már mindjárt más, hogy elejéről megy és van rendes átvezető/story. Kegyetlen jól néz ki a játék, a zenék meg... <3
  • heady
    Ha valakinek valamilyen hihetetlen okbol nincsen beta kulcsa, tudok egyet adni, csak szoljon.
  • Totti5
    Nocsak mint egy halo :))) abban is brutális hátterek voltak. Bungie nem egy teknokrata, de designben királyok, vagyis azok a szakemberek akik ezért felelősök.
  • TDC Geronimo
    wow most nézem platinumba mit adnak last of us előrendeléshez :O

• TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    alpha is szinte végig 30 fps volt mégis sokkal alacsonyabbnak lehetett érezni az fpst sokszor. Majd holnap meglesem én is. FOV viszont taszítóan alacsony. Elég sok 60 fpses címmel játszottam mostanában, fpsekkel is és azok után a 30 tankszerű irányítással párosítva elég zavaró + ehhez hozzájön a csőlátásnyi FOV is. Legalább a pvp részt megcsinálhatták volna 60 fpsre
  • Tatyla
    Simábban fut, meg szerintem graffon is csiszoltak valamit de lehet beképzelem...
  • kajono23
    sziasztok milyen játékot érdemes venni ps 4 re ? most egy rivalsom van és egész jó de kelene még :) és pl az nfs be nem tudok most netről játszani ötlet ? :)
  • TDC Geronimo
    ejj mennyien lettek online hirtelen PS4en :D

Na vélemény aki tolja esetleg és tolta alphat is? Valami változást észrevett:
  • sirpalee
    Most már működik. Meg is kaptam a kódokat. :)
  • heady
    Bungie oldala is lehalt, nem tudom megnezni a kodot...
  • TDC Geronimo
    Na még 7 óra sincs de már PSN off
  • TDC Geronimo
    Valaki letöltötte amúgy betat a preorderes dologgal már? Kíváncsi lennék aki tolta alphat meg most betat is, hogy javították-e azt a frame packing dolgot. Remélem nem lesz ugyanolyan fos az fps érzés, mint alphaba volt a 30 fps ellenére sem.
  • sirpalee
    Azért jobban is felkészülhettek volna rá... Node, akkor várok és remélek.
  • TDC Geronimo
    Este 7 után majd. Akkor meg le fog halni PSN úgyhogy ma EUnak már nem lesz beta.
  • sirpalee
    Kapott már valaki Destiny béta kódot? Vagy meg kell várni az este 7 órát?
  • TDC Geronimo
    Remélem idén is a tavaly cameraman lesz :D

• TDC Geronimo
  • n000rbi
    Akkor valószínűleg a "Grounded" lesz a Te fokozatod. :)
  • The Protector
    Én végigvittem legnehezebb fokozaton.
    Észrevettem azt,hogy könnyít a játék,segít.Ha kevés töltényed van akkor nem ad semmit,megtart azon a szinten.Ha kifogyasztasz mindent akkor meg segít és dobálnak az ellenfelek illetve találsz lőszert mindenhez,így legnehezebb fokon is nyugodtan lövöldözhetsz úgy is adni fog töltényt csak kevesebbet.Jobb lett volna ha nem ad szart sem.
  • TDC Geronimo
    Ezzel nem érdemes várni :)

Single meg multi is olyan, amit egy hamar nem felejt az ember.
  • TDC Geronimo
    Ott az új grounded nehézségi szint. Ott vért fogsz hugyozni az mondták :D
  • n000rbi
    Gero engem is behype-olt és megrendeltem a játékot. :D
    Szomorú tény, hogy számomra semmi nem érkezik a gépre egészen októberig, így gondoltam elleszek a TLoU-val. PS3-on csak egyszer játszottam végig, hard-on, most majd hard + survivor és szerintem még platinára is lesz időm :)
  • Tatyla
    Egyre jobban úgy érzem ez nekem már kell pedig karácsonyig várni akartam vele...
  • Ulthane
    Ha itt ennyivel olcsóbbak a játékok, miért nem mindenki itt vásárol, és nem a UK-ben? Egyszerűen nem is értem.

Vegye meg USA accounttal, és játsszon vele UK-ben.
  • Tatyla
    Fogsz kapni mailt ha esetleg akció van arra is érdemes figyelni
  • Ulthane
    Tegnap este megcsináltam az USA accot, és szétnéztem a store-ban. Hát gyerekek, gyakorlatilag pang az ürességtől.

TLOU 49,99 dollár, GTA V és Far Cry 4 még nincs beárazva. A Store háttere sem az a dinamikus, mint a UK Store-ban, pedig az baromira jól néz ki.

Se AC4, se FIFA 15, se NBA2K14..

Az árak viszont jók.
  • shaddam
    Imádom. Hajnali 4-ig toltuk haverral, aztán csak azért hagytuk abba, mert ausztrálokkal rakott össze akik a ping miatt sebezhetetlenek voltak :D
  • TDC Geronimo
    Amúgy elég egyedi a multija is. Marha jól sikerült nekik átültetni a single playeres élményt a multiba. Tudom te nem rajongasz a multiért, de lehet ez pl tetszeni fog