121259
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#11144 -
#11143 Hogyne működne. Volt egy bug legutolsó FW frissítés után, hogy ha a lightbar fényét levetted nem rezgett a kontroller, de már javították. -
#11142 De amit leìrtál azis hasznos számomra:)Mèg mindig nemtom milyen konzolom lesz augusztus első hetèbe:) -
#11141 Ps4re..Gameteve utolso műsorába mondták -
#11140 Melyik platform kontrollerre gondolsz?
Ha x1 re akkor ott működik.
Most jön a 10. up és ebbe lesz ismételten egy elem töltöttség visszajelzés módosítás.
Kezdetekben volt az hogy megszűnt rezegni a kontroller,ha bizonyos merültségi szintet elérte.Tehát kérdésedre a válasz,hogy első perctől rezeg.Elkezdett sírni a banda,hogy ez így nem jó szerintük.Ezért köv. up-ba kapott még a dash felületen visszajelzést is.Még mindig sírtak a nyomorultak,hogy ez kevés.Így most jön,hogy már 1 popup ablak fog felugrani,ha merül az elem és persze marad minden a régiek közül is.1 szaros elem merültségi szintről van szó...Viszont ps vonalnak is ezt kellene tenni minden létező fórumon ócsárolni a Sonyt,ha másként nem megy és követelni az igényeket!
-
#11139 igaz hogy joyon még nem működik a rezgés meg a giroszkóp? -
#11138 Köv hónapban jön, de ez amúgy senkit nem érdekel, mármint PS4 fronton, PS4 vásárláskor. Hamarabb tolnak egy jó kis random tivi, kinect xbox one fikát, mint sem szóba kerülne hogy a Sony nagy ivben tesz az igényekre ( ezt a gamer365-ön látom minden nap ). Így hogy nincsenek számon kérve és mégis megy a szekér, minek erőlködjenek bármivel is? nem is teszik sajnos. -
#11137 -
SlickAdam #11136 lehet, de en pottyantok a destiny-re. -
#11135 fehér modell destinyvel jön szeptember elején elvileg nem? -
SlickAdam #11134 szeretnek ujra PS4-et Lasszofarok HD miatt, de az iment lattam, hogy elörendelhetö Amazonnal - oktober eleji megjelenessel - a feher PS4 modell is... fukkin' traböl. -
#11133 Mondjuk BF netkódját szidják, de itt 6v6os picsa meccseken olyan kill tradingek vannak meg késések, hogy "öröm" nézni. Egy meccsen rengetegszer előfordul, hogy másodperc múlva hal meg akit lövök, vagy a halálból ölöm meg meleevel vagy fegyverrel. -
#11132 Hát azért új bfnél is jóval jobb a helyzet. Eleve beta hónapokkal megjelenés előtt jött, az összes BF4es fix amit most CTEn tesztelnek mind szerver, mind pedig kliens oldali megy day 1 bele a játékba és már írtak 20+ dolgot, ami változik a community feedback hatására. Közel se lesz olyan katasztrófa, mint BF4nél volt. -
#11131 Ez a béta lényeg, olyankor amikor a béta működik és igényes. Innen már lehet finomítani a végleges kódot, ami a kezdetektől működni tudjon normálisan. Namost érdekes mód ennél az új Battlefild ( nem tudom még mindig megjegyezni a frappáns alcímét ) megint egy moslékot adtak ki, ami megint nem lesz kész a véglegesre és megint lehet majd hónapokig peccselni ezerrel... ( ugye ott pl 60 fps a cél, de közelében sincs annak ) -
#11130 Ebben a hónapban boxra megint jön FW update és csak jelzem, hogy hamarabb belekerül a 3D bluray lejátszás, mint Sonynál, ahonnan a bluray jött... Mikor rúgják már ki a szoftveres bandát?! -
#11129 Destiny beta DF elemzés
Lockolt 30 fps, de a frame pacing bug még mindig jelen van és ezért érezzük sokszor mintha akadna, pedig végig tartja a 30at. Szerencsére Bungie tud a bugról és tegnap gafon már írta egyik dev, hogy lehet már betaba javítva lesz, de fullra mindenképp. Hála égnek, mert iszonyat zavaró főleg egy fpsnél. Mondjuk az ugráló ms se valami bizalomgerjesztő, főleg egy multi fpsnél. Remélem ez is javul fullra. -
#11128 Nem,sajnos teljesen más pedig jó lenne csak beírni a pc-s accodat ps3 re és már megy is.
Ha van valakinek ps3 destiny beta kulcsa azt szívesen fogadom egy köszönömért cserébe,vagy adok torrent meghívott(mondjuk azt amúgy is ha van rá igény,1st)
-
#11127 nem -
#11126 Ha a DC onlinet elkezdem pcn jatszani tudom folytatni majd augusztus elejèn ps4en? -
Snake11 #11125 Ha valakinek maradt Destiny Beta kódja én kérnék egyet kiváncsi vagyok milyen lett.Köszönöm! -
#11124 Na grafikába végre ugortak! -
TomStorm #11123 -
#11122 EU kulcsot,ha valaki tudna adni,megksözönném!:) -
#11121 Ilyen covereket csak én nem látok ebayen? -
Árpitallica #11120 Sziasztok! Ha valaki meg tudna dobni privátban egy destiny beta kóddal annak nagyon örülnék! Többieknek pedig kellemes játékot! :)) -
#11119 Megbeszéltük ;) -
#11118 örök hálám és jövök egyel majd priviben leírom a címet :) -
#11117 Ok, ezt nem tudtam.
Tatyla, akkor a Tiéd. -
#11116 Én platinumból rendeltem meg úgyhogy nekem lesz de azért köszi :) -
#11115 Ezt TLOUS platinumsjhopos matricát én is atvennem attol aki nem használja fel -
#11114 Feltéve, hogy állítva van a géped. :)
Egyébként nekem elvileg lesz olyan platinumshopos matricám és nem tervezem használni, szóval Gero, ha gondolod, elküldöm postán. (de kérek fotót a feldíszített ps4-edről, nehogy csak eladd jó pénzért :D)
-
TomStorm #11113 Ez igen.Jól néz ki:) -
#11112 Hivatalos kiadás, fokkal jobban néz ki, mint az amit a platinum ad:
-
heady #11111 Van aki mindig keso ejszaka jatszik? Melo miatt en altalaban nem jutok hajnali 1 elott a pshez, de sajnos majdnem mindenki eppen akkor megy aludni, es igy eleg nehez coopban jatszani :( -
sirpalee #11110 Egyet kell, hogy értsek, már az intro hátborzongatóan jó. A Bungie ismét megcsinálta. -
#11109 Akinek még maradt kulcsa, megköszönném, vmivel :) Ismerőseim elosztogatták már..:( -
#11108 Köszönöm szépen :) -
#11107 Ment pm. -
#11106 Valaki megdobna egy béta kulccsal? :) -
#11105 Én voltam, ezer köszönet :)