121257
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #11222 Ezzel egyet tudok érteni! -
#11221 Ez most valami fórumbug, vagy nem használod a 'válasz'-gombot? :) -
*PS4* #11219 Forza Horizon 2 + Én ezt kihagyom
Alien: Isolation - dettó
Middle-Earth: Shadow of Mordor - megvestem, de tartok tőle, hogy csalódás lesz a vége
The Evil Within - tegnap olvastam róla egy beszámolót, parás, de ronda lesz., nem ér meg 18 ezret. Megveszem.
Assassin's Creed: Unity - tuti, hogy kihagyom!
Sunset Overdrive - röhejes
Driveclub - az ingyenes részét megnézem -
*PS4* #11218 Nem látok gondot a sandboxokkal ebből a szempontból. Inkább egy 20+ órás sandbox, végtelen szabadsággal, semmint egy cső FPS 5 órás kampánnyal, vagy valami tucatjáték hasonló tartalommal.
Az AC-sorozat elkurvult, mert mi, játékosok ezt megengedtük az Ubinak. Én azt mondom, hogy az egészet abba kellett volna hagyni a Brotherhood-nál, na jó, legrosszabb esetben a Revelations-nél. Ezio felülmúlhatatlan karakter volt. -
*PS4* #11217 Kezdődik....
A Shadow of Mordor bekavar nekik... -
*PS4* #11216 Az AC4 a sorozat szégyenfoltja. Nem csak a karakter miatt (milyen Assassin az, aki a parton leszed valakiről egy ruhát, majd magára ölti, s egyből a képességekkel is bír??????)
Nem vagyok hajlandó olyan AC-vel játszani többet, amiben csak lopakodós és hallgatózós küldetések vannak!!! Márpedig a Unity is tök ugyanez lesz. -
*PS4* #11215 Rakatukatékon vagy mi a fene volt a neve. :-D -
#11214 Jött 32 megás destiny patch és most elindult beta megint. Gyors meglesem, hogy javították-e a frame pacing bugot vagy sem... -
-
#11212 Evolve is akkor jön. Azért az egyik szemem sír a másik nevet :( Valahonnan kell októberbe egy boxot kummantanom, mert sunset overdrive nekem baromira tetszik. :y -
#11211 Asse tudom hogy hívják azt a senkiházit,:pedig végigszenvedtem. Egy jellem nélküli generic barom és ott az utolsó mentsvárát dobta el a széria: a karaktereket. Már a háromban is valami hiba folytán maradt benne Haytham, vagy lett olyan, amilyennek egy ac főhősnek lennie kell(ene). -
#11210 nem mondom, h a karakterrel gondom lett volna, de az első küldik alapján szívesebben nyomtam volna Haythammal!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze lehet, h csak a későbbi, markáns ellenfél-karakter miatt vágytam rá, játszva nem lett volna olyan nagy szám. -
#11209 Ennek örülök!
Október:
Forza Horizon 2
Alien: Isolation
Middle-Earth: Shadow of Mordor
The Evil Within
Assassin's Creed: Unity
Sunset Overdrive
Driveclub -
#11208 Az még beleillett, átéreztem a jellemfejlődését, és a motivációját. Teljesen rendben volt, Ezio után más, badassabb jellem, amikor kellett akkor odatette magát rendesen. AC4ben nincs semmi ilyen csak egy sablon kalóz. -
#11207 ejj, tényleg - kár volt, h a kis indiánra terelődött a szó... de ugytudom a negyedikben nincs ilyen gond, konstans végig a szinvonal :D -
#11206 BF is elhalasztva 2015 január-március. Na -2 játék októberbe akkor. EAnek nem lesz év végén fpse cod mellé és először halasztanak bfet köv év elejére. Úgy látszik a BF4 fiaskó meghozta eredményét... -
#11205 Destinyhez:
Ingyenes cuccok a végleges játékban!
A következő kódok különböző gyűjtői kártyákon jelentek meg. A Bungie azt igérte, hogy aki érvényesíti őket, a végleges játékban egy-egy kisebb jutalomban részesül. Még nem lehet tudni, hogy melyik kód mit aktivál majd. A lényeg, hogy a http://www.bungie.net/en/User/coderedemption oldalon aktiválni kell őket, úgy, mint a retail béta kódokat.
Warlock
YKA-RJG-MH9
Hunter
3DA-P4X-F6A
Titan
MVD-4N3-NKH
Rixis
TCN-HCD-TGY
Old Russia
HDX-ALM-V4K
Hive
473-MXR-3X9
Moon
JMR-LFN-4A3
Gjallorhorn Launcher
HC3-H44-DKC
Duke Mk. 44
69P-KRM-JJA
The Tower
69P-VCH-337
Hive Ogre
69R-CKD-X7L
Valley of the Kings
69R-DDD-FCP
The Fallen
69R-F99-AXG
Red Death
69R-VL7-J6A
The Cabal
69X-DJN-74V
The Devastated Coast
6A7-7NP-3X7
Vex Minotaur
6A9-DTG-YGN -
#11204 I’m writing to let you know that Dragon Age: Inquisition has a new release date of November 18, 2014 in North America (November 21st in EU).
-
#11203 Az alapproblémát ott látom ma már az összes sandboxban, hiába kedvelem a világát. Rossz az irány. Az ac-ban is azt látom, hogy az igéret valóra váltásához ki kellene szakítani a mai, jrpg-k sorsára sodródott sandboxokból, és egy sztori-intezívebb játékot kellene felépíteni egy ezio, altair, vagy haytham kaliberű karakter köré. -
#11202 Különösebben nem meglepő, elég a graf ( amivel nincs is gond, mert az egyik erőssége a környezet és a korhűség, hisz ettől IS jó ). Nézd meg hogy pár napja a legjobban várt játék szavazáson ez az AC a 3.! lett a gamer 365 listáján. Ennyi. Nincs miről beszélni. Nem kell ide gameplay.... mindek. Bezzeg a Watch Dogs amiben van, az a világ szara szerintük. Olyan kettős mérce van, hogy ezen igazodjon ki az aki meg akarja érteni mi játszódik le az emberek fejében. Hétfő reggel sírnak hogy csak a grafika, minden szar semmi sem jó, évente jön, bullshit, csilli villi, nincs már kihívás, péntek estére meg nyáladzva ülnek az AC4 előtt hogy milyen csudajó rész és már pre orderben vannak az AC5el.
Egyik legnagyobb AC rajongó vagyok, de álljon már meg a menet... kurva rossz az irány. -
#11201 Én is pontosan ezekre értettem. Mínusz gameplay. -
#11201 US storebol szedd le... -
TomStorm #11200 Sz.tem arra értette,hogy az egész jól néz ki.Mármint a mozgások,hangok,gameplay,animációk stb.
Nem csak a grafikára gondolhatott de ha igen kövezzetek:) -
#11199 DC Uiverse Online-t h h nem találom az ingyenes játékok között? -
#11198 Soha, egyetlen egyszer sem a kinézetével volt a baj. Az egyetlen pontja, ami konstans rendben volt.
Ez a legkevésbé fontos kérdés. -
TomStorm #11197 The Crew nincs CB PS4-en?PC-n egész jónak tünik -
TomStorm #11196 Az összes része megérte eddig a pénzt,ez se lesz kivétel. -
#11195 Ez még mindig jól néz ki. Reméljük ilyen is marad
-
#11194 Valami hátteret nem lehet most berakni ide? Valami színt legalább, mert új fórumdesignel elég fosul néz ki :y -
#11193 wow kitettek magukért ismét -
#11192 Ismét semmi...beszarás. -
KaLóZ14 #11191 1.74 update (194mb) - system software stability during use of some features has been improved -
#11190 Van 1 havi ps+ om, meg láttam 14 napos trialt is.Aktiválni szeretném de valamiért kérdi a kártyaszámot...Kárytaszám megadás nélkül nem lehet tovább lépni?Mert igy nemtudom aktiválni.KÁyrta számot pedig nem szeretnék megadni. -
Ulthane #11189 ... -
#11188 olyan balfasz a gyerek kábé egy percig bírtam nézni... -
#11187 Na jó szerintem ez egy borzalom. Szerencsére jön egy DC, boxosoknak meg a FH2, így 14 év felett senki nem lesz rákényszerítve, hogy ezzel játszon :D -
#11186 Crew beta stream -
heady #11185 Na, amig maintenance van Destinyben, addig kiprobalom a The Crew-t PC-n :) a videok nem gyoztek meg, kivancsi vagyok valtozik-e majd a velemenyem. -
#11184 na ma kiköltekeztünk közösben a haverral Destiny Guardian Edition+TLOUS,már csak a Diablora várunk... -
#11183 Last of Us event