121257
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#11261 Alapmű a 97-es, zseniális, hangulatos, kreatív s a folytatás is. Várós a remék X1-re, de ha van demója lehet meglesem Vitán. -
TomStorm #11260 Akkor Metro Redux tényleg nagyon jó áron lesz elérhető:) -
#11259 Semmi köze nincs egy játék árának ahhoz h van benne multi avagy nem. 10 órés avagy 100 órás. -
#11258 Valaki próbálta már az Oddworld PS4-es remake-jét? Elég jókat hallottam róla, de nekem valahogy kimaradt ez a '97-es játék. -
TomStorm #11257 Hát igen az úgy rendben van de nézzük azt is,hogy nincs Multi.
Bizonyos játékok a Multi miatt drágábbak,gondolom én -
#11256 Metro Redux zavvin 10500 forint ami rendben van, ennyinek kellene lennie minden újrakiadott prevgen játéknak... -
heady #11255
Fasza, alig varom, hogy hazaerjek ma este es toljam tovabb. Remelem Iron Banner nyitva lesz, mert van par feloldott bountym. -
TomStorm #11254 Ez is jó lenne ha elfogadható áron menne majd az összes rész együtt:
Uncharted Trilogy for PS4
Bár én erre azt mondom nem fogják megcsinálni.Az első résznek mi változáson kellene már átmenni.Így lehetetlen szerintem -
#11253 Nem kell semmire boltban megveszed bárhol az perfekt. A multi nem ingyenes PS+ előfizetés kell hozzá. -
#11252 remélem X1en már azt tölti lefele éppen... -
#11251 Javítva lett frame pacing destiny betaba most patchel. Akkor nem csak én éreztem tegnap mikor kipróbáltam gyorsba 10 percre. -
#11251 Atya ur isten :( -
Rdinho10 #11250 Üdv Mindenki, Mostanában tervezem a Ps4 vásárlását.
Valami tipp esetleg mire figyeljek esetleg valami extra?
Multi ingyenes egyébként? -
#11249 Az idiotizmus és a fanboyság ütős kombináció. -
#11248 "Valszeg a sony op rendszere sem tökéletes, de azt elismerhetnéd hogy ami félkészebb volt azt többet kell javitgatni mint azt amelyik kevésbé volt félkészebb. Arról nem is beszélve hogy lehet a sony azt az irányt választotta hogy legyen megbizható az op ami játékokra meg share szarokra jó, és hagyták a multimédiás cuccokat a francba mert egy kis %-ot leszámitva senkinek sem fontos."
Ezek szerint ez megy a Sony fórumokon is? már csak abból kiindulva, hogy a Codemastersnél az összes nyomi leírta hogy szar ha megcsúszik az autó, s a Codie peccselte is nekik sínautóra! Itt leírja minden jött ment, hogy úgy jó ahogy van, a Sony ezt veszi és nyugalomra inti a programozókat és elküldi őket a bahamákra. -
Ulthane #11247 Akkor ez a titok :) -
#11246 A dlc-k, addonok régiolockosak letöltésileg. Mármint letöltődik, csak nem települ. -
#11245 Én vettem gamet US-ben tesóm meg hozzá UK-ban DLC-t és nekünk megy. Bár nekünk keresztbe vannak Home-osítva az accountok hogy tudjuk nyomi egymás játékait. -
#11244 Arra figyelj, hogy az usa gamehez a dlc-t is az usa accal töltsd, mer nem fog menni. -
#11243 Annyira nem túlzás, hogy el is hangzott a filmben az enzyme kapcsán. -
Ulthane #11242 Köszi! -
#11241 igen
igen
nem, hanem IP-alapján vagypedig mit Titanba van szerverválasztó hogy US, Asia, West EU, stb...
igen -
Ulthane #11240 Azért ez barokkos túlzás ám. Én is láttam azt a dokumentumfilmet, s erősen túlzol ezzel a japán dologgal. Az Epicet is magasztalták, és még sok más céget is. -
Ulthane #11239 Valaki megvilágosítana?
Ha US Store-ban veszek egy full game-et, mondjuk a Destiny-t, akkor
1. azt UK account alatt tudom játszani?
2. ha DLC jelenik meg hozzá, megy UK account alatt?
3. ha multizok vele, akkor USA szerverekre fog felpakolni a játék?
4. tudok koopban nyomulni olyan frienddel, akinek UK profilja van?
Köszöntem. -
#11238 Ezek olyanok, mint a mindenkori kormányzópárt: a választás után senki nem fogja rajtuk számonkérni a bullshittornádót úgyse, bármit lehet kamuzni :D
Minden játékból egyórás demo, meg sleepmode LÁL
A szolgáltatásokhoz meg mindig zsírhülye volt a sony, az ilyen barátlistás/onlányos kivánalmak sosem fognak leesni a szotyisoknak. 1 évtizede magas nekik, mint ökörnek az ABC.
A minap volt egy kisfilm vmelyok királyi adón a videojátékoról. 2011-es. Földbe gyökerezett lábbal néztem végig, hogy másról sem szól, csakhogy minőséget csak a japók tudnak, mer az európai meg amérikai ember csak az excel táblákat ismeri. Ja. Az. Őrület, hogy ez a sosemvoltigazDEjólhangzik ultrabaromság máig ilyen mélyen mételyezi az iparágat :( -
#11237 S már a 3D support sem lényeges, mert halott és a PS3asok 1% használta csak ki. Ennyi, semmi nem kell minden tökéletes. -
Ulthane #11236 Köszi! Minde beválttottam! :) -
#11235 Ne csodálkozz rajta, g365ön most esett nekem 15 Sony fan ( MS hírnél... ) h a PS4 op rendszere perfekt a kezdetek óta az MSé meg HIBÁSAN jött ki ezért is fejleszi a MS vagyis FOLTOZGATJA ( és mág így is egy fos a 360hoz képest blablabla ). Sonynál erre nincs szükség, mert hyper gyors és hiba mentes.
Ha ez az általános vélekedés a Sony fórumain is akkor nem csoda hogy szarnak bele, mert a fanok szopkodják a faszukat örömükben. -
Ulthane #11234 Mondtam én! :) -
#11233 Sikerült. -
Ulthane #11232 A neten keresgélj, én is találtam ott. :) És működött is. -
Ulthane #11231 Erre kíváncsi leszek. -
Ulthane #11230 Még a Brotherhood jó volt ebből a szempontból, a Revelations kezdett megkopni már. -
*PS4* #11229 Jó lenne, ha így lenne, mert ez a recept szerintem már iszonyatosan elkopott.
Igazából az a gond a küldetésekkel, hogy nem tudnak értelmes feladatokat kitalálni. Míg a második részben tök jópofa küldik voltak Leonardoval, meg másokkal is, ezeket kéne visszahozni. -
Newfronter #11228 Pedig most azt mondták, hogy nem kell követni, kihallgatni, hanem te döntöd el mit csinálsz, akár le is rohanhatod az ellenséget, és úgy is megszerezheted a szükséges infókat. Remélem nem csak 1-2 küldetésnél lesz így, hanem mindegyik ilyen opcionális lesz, mert így nem lesz unalmas. -
N0rbi san #11227 Valaki tudna adni nekem egy Destiny béta kulcsot privátba? Szeretném kipróbálni. -
*PS4* #11226 MMi van akkor, ha az AC szar lesz? Márpedig az lesz, mert az Ubi képtelen a megújulásra, majdnem minden játéka egy kaptafa.
Szép lesz, nagyon hangulatos, de a játékmenet ugyanaz lesz: menj, kövesd, hallgasd ki, öld meg. Menj, kövesd, hallgasd ki... Ebben most merek fogadni.
Aki a követős meg a hallgatózós küldetéseket kitalálta az Ubinál, azt már rég ki kellett volna rúgni onnan! -
#11225 Ezzel a sok asszasszinkodással azt értétek el hogy elgondolkodjak az októberi játákvásárlásomon. A fanboyságom az alien felé húz, de mi van akkor a szar lesz? Az eddigiek túl szépnek tűnnek :D -
#11224 Oké, értem :) -
*PS4* #11223 De, használtam. Csak munkahelyen még régebbi az IE, és valamiért nem műxik. Hasonlóképp nem tudom megnézni azt sem, hogy mi volt egy üzenet előzménye
Válasz '*PS4*' üzenetére (#11218)
Ha rákattintok, nem nyitja le. :) Áttértem Firefoxra, azzal megy. :)