121251

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Sunyi ND:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem gyalulták le rendesen a sötétben lévő polcokat...

• Newfronter
    Nem troll, mert inkább vicces, így nem idegesíti a többieket. De vannak SG-n nagy trollok, csak nem mernek ide írni. ;)
    De ott a leáldozott topik...
  • TomStorm
    Jéé egy Troll!!Etessük kicsit vagy inkább takarodjon?:D
  • Harlekin
    Basszus pont kifutottam az 5 percből!!
  • Harlekin
  • TDC Geronimo
    Tudod törölni saját magadnak
  • arty
    takarodj büdös troll
  • Harlekin
    Jaj bocs rossz helyre írtam....

Kérném a hsz törlését!
  • arty
    igen, tower elég illúzióromboló :(

viszont ami most tetszett: sráccal egy ilyen mini-missönben megmentettük párszor egymás seggét, aztán integettünk és ment mindenki a dolgára... meg volt lépegető-tank gyilkolás, az elég agyatlanságba torkollt és igen, mmo feelinget árasztott.

szal változó. tetszik is meg nem is. ha választhatnék egy szuperlineáris fps verzát, tuti azt nyomnám.
  • Kongy
    Bármi is ez, ha a Tower-be mész akkor totál MMO feelinged van, mert mindenki rohangál össze-vissza lehet egymásnak integetni, meg táncolni, akár egy MMO-ban.
  • TDC Geronimo
    3D Bluray? Soon... Jövő héten valamikor elvileg.
  • shaddam
    A firmvér frissítés mikor jön?
  • Tatyla
    US storerol már kedden szedhető yuppiii...
  • TDC Geronimo

Lehetne már szerda :y
  • TDC Geronimo

• arty
    nem tudom elképzelni, h egy remaster akkora figyelmet kapjon, mint egy "rendes" új játék :) (lásd még TR... de van elég példa szemét HD edisönre prevgenen is)

kisebbfajta csoda lenne, ha tényleg jól (nem tökéletesen, illúzióim nincsenek) tartaná a 60-at ...
  • Totti5
    Nevetséges lenne ha nem tartaná és nevetséges lenne a Halo 1-4 sem lenne FIX 60 végig. Ha már portolnak, fejlesztenek akkor csinálják profin mint az ID tette.
  • arty
    még mindig nem tudjuk tutira, h tartja-e a 60at ... ;)

(vagy tudjuk? twitteres early adapterek véleményei nekem nem számítanak)
  • arsmarci89
    még 1 kérdésem lenne ha van 1 profilomon ps a plusz a másikra h tudom aktiválni?
  • Totti5
    Annyira, de annyira felesleges volt a TLOU imázsát rombolni ezzel a 30 vs 60 fps kapcsolóval. ND-nek egy dolga volt h fix fpsel megcsinálja nextgen gépre, ami nyilván 60at jelenti. 30 fps kapcsoló egy rohadt nagy baromság, és aki kitalálta azt ki kellene onnan baszni.
  • n000rbi
    Máshol pedig szint észre se vehető a különbség:
  • n000rbi
  • arsmarci89
    Magyar profilom van 1havi ps plusal(2bronz trophym van csak..).Szerintetek haggyam a fenèbe ès csináljak helyette UK-sat?
  • arsmarci89
    Mokor szoktak kiderülni a következő havi ps+ játèkok?
  • Totti5
    Eléggé várós ( tönkretesznek a kiadók év végére anyagilag.. ) Szép, jó a lopakodás, dinamikus és sokrétű a harc. Legyen jó a story és változatos.
  • arty
    bár már toltam pár órát, de ez nekem kínai :D (sajna csak egyedül, haver szenved a hdd ps3-ba illesztésén, nem akarja megenni neki a gép a hdd-t)
  • TDC Geronimo
    Last of Us ps3 vs ps4 gamersyde videó

Itt szépen látni a 30/60as különbséget
  • TDC Geronimo
    az exploration módhoz asszem nem kell, strikehez viszont már igen.
  • arty
    pve coop megy psn+ nélkül?! :O
  • TomStorm
    Zenét lehet hallgatni PS4-en játék alatt?
  • The Protector
    Tudom,hogy beta meg stb....de egy picit több cuccossal is megölthetnék a terpeket,pl vannak üres földalatti járatok,barlangok,teljesen üresek.VAgy csak azért mert BETA.Egyelőre nekem tetszik benne minden.
  • Totti5
    NEM MMO!

Single / COOP nem lineáros / open world FPS

NEM MMO!

Hasonló mint a Borderlands, csak itt több bolygó van.
  • Kongy
    Engem is hasonlóképp beszippantott, alig várom a full játékot. Azt néztem a pvp-hez PS plus kell PS4-en, de ez mondjuk érthető.
  • arty
    hasonlók a tapasztalataim :)

pvp multi van/lesz, igen
    járművek is vannak, igen
    lootot én is alig találtam, passz :D
  • The Protector
    Eddig egy videót sem láttam a destiny-ről,le is szartam magas ívben,egy újabb fos lövöldeszar.Most sikerült kipróbálnom ps3-on és elképesztően tetszik,főleg a hangulata az egésznek.Olyan fasza atmoszféra járja át az egész játékot.Eddi pár küldit nyomtam le.Ha jól gondolom ez egy fps/mmo játék.Kb Halo keverve a borderlands-al multira hegyezve.
    lenne pár kérdésam ha van vkinek kedve válaszol.
    1.Lesz benne olyan multi vagy arena ahol igazi játékosok ellen kell menni?
    2.járművek vannak benne?
    3loot dobozokból tényleg ilyen ritka vagy érdemes kerezsgélni?
    4a területek érdemes átfésülni loot meg ilyenek után?
    jEgyelőre ennyi lenne.Engem megvettek kilóra vele,főleg a hangulat miatt.
  • arty
    elvileg igen!
  • Kandurex

elég ostoba a harcrendszere meg ez a neon fényes harcbuzulás a teleportáló íjjal....
  • arsmarci89
    Ha letöltöm a DC Universe onlinet . angol vagy nemtom amerikai accountot mondtatok ,akkor a letöltèse után tudom az èn magyar accountommal használni?:)
  • Moby
    Mordor asylum, orkassin's creed.
    Kissé túlgondoltak ezeket a mai kontrollerek. Kettő gomb doszt elég lenne: attack meg counter. Bár utóbbi csak akkor aktív, amikor villog a támadó feje felett a izé, szóval tonképp egy gomb is elég. Egy nagy WIN gomb :)
  • TomStorm
    Kell!És ahogy Borg kolléga mondaná"Dobálom a pénzt a monitorra, de nem történik semmi":DD