121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Folyosóról bekanyarodtam, és kinyilt egy ajtó, onnan jönnek a hangok valszeg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És folyamat onnan jönnek ki csótányok blöe..

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.14. 13:48:09
  • SlickAdam
    na de pontosan hol? mi törtenik epp?
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megyek körbe-körbe, először csak nyikorgás, most már valami sírás is hallatszik, de sehol senki
  • SlickAdam
  • Kongy
    Most én vagyok fogyatékos, vagy tényleg körbe-körbe megyek csak PT-ben? Fogalmam sincs mit kell csinálni :D Nem parázok, inkább felbasz. A hangok mondjuk nyugtalanítanak.
  • n000rbi
    Aztarohadtéletbe, miért nincs ez már a gépemben??
  • SlickAdam
    nnnna kb. 6-7 orat tettem bele a P.T.-be tegnap 23:00 ota. ne kerdezzetek hogyan, en se ertem.
    termeszetesen nem lattam meg mindig a veget, mert az uccso reszen az istennek se akarja beadni, amit kene (nyilvan ott ment el 5-6 ora). mindenki csak talalgat, hogy mit kellene ott pontosan csinalni, de valszeg random fos az egesz. pedig mar mikrofonba is enekeltem... van aki arra esküszik.:D
  • TDC Geronimo
    BB képek

Artban nagyon ott van az biztos.
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Már csak az orosz felirat, a popkornos zacskó-csörgés, meg az eldőlő kamera hiányzik róla :D
  • Moby
    Csak este van időm játszani, és csak fülessel tudok :)
    Apropó füles: beszartam, hogy elbaszódott a GWSH-m. Többször megtörtént, hogy elnémult. Látszólag be volt kapcsolva, de semmi. Aztán tegnap kiderült, hogy a killzone-t elbaszták, és ha játék közben ránézek a táblára, elkussol az egész játék, aztán egyszer csak percek múlva visszakapcsol...
  • TDC Geronimo
    BB potato cam gameplay

Pár sor GI previewből

"Whenever the player gets hit by an attack, they lose health. Nothing new there. But in Bloodborne, the player has a chance to regain some of that life by landing successful blows during a small window of time. It forces the player into constant dangerous choices - Do you go for a quick assault and risk taking even more damage to try and gain your lost life, or let it go. Don’t think for a second that this turns the Souls-style combat into some sort of dumbed down hack-and-slash, players will be placed in continual life and death situations and must make difficult choices based on their own skill, the environment, and the enemies in the encounter to survive."

"The presentation moved into a Grave Town area featuring some terrifying, frenzied old woman enemies that brandished flaming weapons and scythes. They swarm and things look quite bad for our hero, but something happens - The player rolls into them. It’s then stated that these enemies, being thematically old and frail, are actually susceptible to being staggered by a roll. These rolls saved the player’s life and got him through what would have been an overwhelming attack."

"While I can’t wait for details on the new multiplayer functionality, Bloodborne is hitting all the right notes right now."
  • Tatyla
    Én többször beszartam és minden egyes alkalommal mikor a kísértet átrohant rajtam kirázott a hideg...
  • zzeN
    Tényleg elég hangulatos hiába kicsi a bejárható terület, azért megnézném teljes játékként váltakozó helyszínekkel.
  • AntiHero
    Tudom, de ha este játszol, fülessel akkor igen is félelmetes. Nem tudom engem megvettek kilóra. :D Semmi nem történik, de mégis. Ez a "tudatlanság" tetszik. Persze ha ezt 2-5 óráig kellene játszani akkor megunnám. De így, ebben a formátumba tetszik.
  • Moby
    Mivel gyakorlatilag semmi hatása semminek a játékban (aka nincs tét), így nem szippant magába annyira, nem köti le a figyelmem olyan mértékben, hogy féljek...akármennyire is.
    A ZombiU. Na azon még én is beszartam :D
  • AntiHero

Nekem veszettül bejön. Mikor nem látod mi a franc van, de mégis félsz. :D itt elakadtam mondjuk, de azóta megnéztem, hogy kell tovább jutni így majd lesz folytatása a videómnak :)
  • a.carkey
  • Moby
    Nyugi, még nem :)
  • arty
    akinek pl csak az van? (meg mellé ps4 :DDD )
  • SlickAdam
    nemmondod hogy letoltad vegig...!!!?!!
    4!!!! oraja szenvedek vele.
  • TDC Geronimo
    Direkt lett ilyen, hogy indie benyomást keltsen. Mai Kojima interjúba volt benne.
  • Moby
    Na végre megnéztem ezt a P.T.-t.
    Engem ezzel nem vettek meg kilóra. Az egész olyan kicsit olcsó, klisés japóhorroros, de azért érdemesfigyelni a részletekes.
    Teknóban viszont borzalom. Ahhoz képest, hogy SEMMI nincs a képernyőn 30fps, néha az ala5. Wétéef??? De ami totálkész van az az inputlag. Szóval a játékot remélem nem ezzel a fossal akarják majd hajtani. Illetve attól azért majd jóval egyedibb ötleteket is várok.
    Az érdeklődésemet felkeltette, de semi több.
  • sirpalee
    Ez a quality lowered rossz duma. :D
  • Kongy
    Ok. legyen neked igazad, majd úgyis kiderül.
  • TDC Geronimo
    silent hill nem ilyen lesz. Mondták teasernek nem sok köze van rendes játékhoz. Az marad gondolom tps nézetes, mint a régi részek
  • Totti5
    Uncsi ez mászkálós ijesztgetős dolog. Alienbe sem bízok most annyira, mintha egy tökös akció játék lett volna ( kaland elemeket akkor is lehet belerakni ). Pont mondták tegnap a gémeres arcok h kipróbálták és hát őőő... ez a mechanika órákon át már sok.
  • Totti5
    Biztos? milyen cím jelent meg 10 alatt ami nem full áron jött, mert egy Team17 Worms: Battlegrounds PS4 is 10 ezer lemezen.
  • TDC Geronimo
    Quality of P.T. had to be lowered to appear independent -- expect Silent Hills to look much better.

"Originally we were thinking a game that would make you pee your pants," Kojima said during an interview streamed on Konami's Twitch. Now "we are aiming for a game that will make you s**t your pants."

Remek, akkor lehet ez kimarad :D
  • arsmarci89
    Hogyan lehet közösen játékot venni? Olvastam a jatekaim.hun hogy PSN letöltésre keres valaki társat ,hogy megosszák a játékot.(jelen esetbe itt a Destinyről van szó)
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.13. 21:32:53
  • Kongy
    Biztos nem.
  • arsmarci89
    maradok akkor a letöltésnél, addigra lehet sikerül kiszedni minden trófeát :)
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.13. 21:22:13
  • arsmarci89
    nem nagyon látom még a lemezes játékot 1 boltban sem, mármint az előrendelést.
  • Totti5
    9-10
  • Kongy
    5-6k max
  • arsmarci89
    Infamous: First Light lemezes változatban szerintetek milyen áron lesz?
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.13. 21:09:41
  • Kongy
    Most töltöm lefele, lehet ma este nem alszom :D
  • SlickAdam
    20 ojros akcioban behuztam Knack-et, fakjeee!!! kiderül, hogy tenyleg underrated gyöngyszem-e, mint ahogy azt itt paran allitjak.
    (erdekes UK-ban meg mindig 40+ fontert adjak, mint KZ-t is...)
  • Tatyla
    P.T.

• TDC Geronimo
    Itt lesz a stream

25 perc gameplay, QnA+meglepetések.