121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#12613 Mikrotranzakció az AC Unity-ben
Ha ez igaz, akkor eldobom az agyam :D Egy évben 2 AC játék, most meg mikrotranzakció... úgy látszik a pénzéhség határtalan a Ubisoftnál. Fizessél 18 ezret a játékért, de ha gyorsan akarsz haladni, mert nincs napi 20 órád ezzel tolni, akkor meg költsél még pluszban hülyegyerek. Kratulálok, bráfó Ubiszaft így kell ezt! -
#12612 Nem "csúnyult" ez semmit. Eddig cinematik tréler volt, megrendezve kis gameplayyal, ez meg nature gameplay. Nagyon szép, bár az érdeklődésem ezen videó alapján -1 most iránta. -
#12611 Nekem nagyon tetszik az order témája meg a környezet amiben játszódik. GCs trailerjük sokkal érdekesebb volt, mint E3as.
Más...
Néha van haszna a DF elemzéseknek úgy néz ki..
"UPDATE 14/8/14 6:28pm: Yesterday, Blizzard contacted Eurogamer to say that the dual frame-rate issue we uncovered in Diablo 3 was a bug it was looking into patching as soon as possible, and offered to talk us through it one-on-one at Gamescom. Thomas Morgan met up with production director John Hight in Cologne earlier today for a quick chat.
"First off, I want to thank you for going through it, digging through it. As it turns out we do have an interesting bug in the game," Hight explains. "Essentially what's going on is we're updating at 60 frames per second, except on the consoles it's 59.94. Effectively it's like a round-off here - we're updating 59 frames on the first second, and 61 frames on the next [meaning] we're literally double-writing a frame."
So it appears as though elements of the renderer operate at a pure 60fps, while the HDMI standard actually incorporates the legacy NTSC drop-frame standard, running at 59.94fps. The discrepancy is apparent on both versions, but according to Hight differences in the way they handle the rendering account for the more pronounced hit to PS4 performance.
"After we we read your article we went back through, looked at the code, and determined that we made mistake on, essentially, updates. So we're now at full 60 frames. We're now posting an update that will go up before the day one patch, and will be part of the day one patch," Hight continues.
"As soon as we saw your article I sent it over to our core engineering lead, and I'm saying 'hey what's this this about?' Those guys are awesome - they jumped right on it, looked through the code, and were like 'I'll be darned we actually have a problem here with the way we're updating'... So our goal is to have that out day one, so on the 19th. We actually put the Sony [PS4 patch] into format today, and Sony's going to give us a pretty quick turnaround on it. I don't think we're going to have a problem getting it day one."" -
#12610 Jah, filmes effekt ott kezdődik hogy fekete csík
1szer biiztos érdemes lesz letoltni, de eddig nagyon ennyi, még csak nem is mutatott ennél többet. -
#12608 Sikerült kifognod a legszarabbat akkor :D -
#12607 Az első részével, azt valahogy annyira negatív, unalmas benyomást tett rám, hogy azóta se próbáltam ki a többit. -
#12606 Szerintem is kurva jól néz ki. Bár mintha tényleg kicsit szebb lett volna a korábbi videókon. Viszont szerintem ez PC-n fut. Lehet konzolon még így sem fog kinézni. -
#12605 Egy fél évvel ezelőtti videókhoz képest nem... -
#12604 Nem tudom szerintem kurvaszép -
#12603 AC is, hogy megcsúnyult... az UBI-nak már soha többet nem hiszek, kíváncsi leszek mi marad a Divisionből.
Szerk: nem youtube-os videó
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.08.14. 19:22:25 -
#12602 ordernél rengeteg filmes effekt van, de az videók alapján CGI kategória. Nem láttam egyiket se "élőben", de ordernél jelenleg én szebb játékot még nem nagyon láttam. Lehet cső, lehet letterboxolt, de kibaszott szép. -
#12601 Nagyon jól néz ki!
Érdekesség h tegnap beszéltek a gamesconon kint levő g365ös szerkesztők, hogy a BB ( kidolgozott, éles, részletes, látványos, aprólékos ) sokkal meggyőzőbb volt grafban s techben mint az Order ( mosott, blúr, effekt hegyek, ami alatt nincs igazán semmi ). -
Remélem hasonló lesz benne mint ami 2 be volt a tollak gyűjtögetése és ami az köré volt építve történés.
Meg nagyon jó volt a város fejlesztés és ahhoz a cuccok beszerzése.A mostaniakba már ez a hajó pofozgatás nem annyira adta az élményt,mert nem tudtál elmélyülni benne... -
#12599 Nem játszottál még ACvel vagy mi? :P -
#12598 Úgy ahogy mondod!
Ez mintha a 2. részt vették volna elő és számomra az volt a legélvezetesebb rész.Na így biztos vétel. -
#12597 Nem is tudom, az első 5 perc alapján egy unalmas pókember játéknak minősítettem, viszont az utolsó 10 perc már emészthetőbb volt. -
#12596 Az egy barom elszólás volt. Úgy fog ez 1080p/60al futni mint watch dogs. Szerintem még 1080p se lesz nemhogy 60 fps. -
SlickAdam #12595 v-sync rulez!
ezt igerik, hogy 60-al fog suhanni, ugye?
annyira nem is szep amugy. reveal-kor meg jobban gyönyörködtetett.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.08.14. 18:27:19 -
#12594 Na végre megjött a hivatalos AC Unity walkthrough. NAGYON tetszik, amit látok. A visszatérő assassination küldik számomra a legjobb dolog és már nagyon hiányoltam.
-
Rdinho10 #12593 Valaki nem tudja mitől szaggathatott be az ufc? -
SlickAdam #12592 pon-to-san! -
#12591 -
#12590 Azért a sok faszsága mellett elhiheted, hogy ez is Kojima műve ;) Na én az efféle munkásságát/ötleteit bírom.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.08.14. 17:07:15 -
#12589 Igen, ezt elfelejtettem írni: a cuccot létrehozó alapötlet zseniális. -
SlickAdam #12588 sikerült a P.T.!!! (ha erdekel valakit mit csinaltam, jelezze! bar sztem csak veletlen volt)
sajnalom, hogy nem ugrottam ra egybol bejelentes utan, es igy az internetröl tudtam meg elöre, hogy mi is ez a teaser.:( igy nem ütött akkorat, oda a meglepi... mert amugy szvsz ez a vilag egyik legötletesebb jatek reveal-je.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.08.14. 16:49:09 -
#12587 Most nézem IGN streamen alien isolationt. Hát ez is a fosatós kategória erősen. -
#12586 Share playen lesz 60 perces limit
“How it works is, for example, say a friend has a game that I don't,” Worldwide Studios president Shuhei Yoshida told Famitsu magazine. “I ask them to let me play it, and if they send me an invitation, I can access their PS4 and play while watching the video that is streamed. You could call it a mini PlayStation Now.” It’s certainly ambitious stuff, and developers won’t even need to do anything to make their games compatible.
The best part is that, if you start a game on someone else’s machine, you’ll be able to save your progress locally, and then pick up where you left off should you decide to purchase the title at a later date. And, in addition to acting as a kind of try before you buy option, it’ll also come in handy if you’re stuck on a particular boss or puzzle, as you’ll be able to invite a pal to help you out. We wished that this feature existed when we tried playing God Hand.
Mondjuk újabb ficsőr, amit az itteni nettel képtelenség lesz majd használni. 5mbit rulez :( -
#12585 Na nekem annál a pontnál végképp elszállt a bátorságom, mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megszólalt a rádió, hogy nézz a hátad mögé, nézz már a hátad mögé!!! -
#12584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.14. 14:05:39 -
SlickAdam #12583 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csokibaba -
#12582 Az mi a geci a csapban te úristen XD -
#12581 Igen, vagy hogy elém ugrik valami, én meg beledobom a tv-be a kontrollert, és akkor volt TV nincs TV :DD -
SlickAdam #12580 ARRA varok basszus...!!!! :D -
#12579 Ne izéljetek már...ez csak egy játék :) A legrosszabb ami történhet, hogy megrezeg a kontroller a kezetekben :DD -
SlickAdam #12578 mondom a vege az egy nagy kibaszas(nak tunik... kojima). minden mm-t bejartam mindenfele sorrendben, mar pacsizok a szellemekkel.:D -
#12577 Én 20 percet toltam, de utána mondtam hogy...
-
#12576 Bazd hogy bírtad te ezt 7 órát tolni, nekem 10 perc is folyamatos félelem :D -
SlickAdam #12575 ja hogy a legeleje :) -
#12573 Ja oké, megvan.. :D Nagyon fosok, ez baromi ijesztő :D Lejjebb is veszem a hangot, nem akarok szívrohamot kapni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ANYÁS OTT EGY NŐ-SZERŰ ALAK A FOLYOSON
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.14. 13:52:08 -
#12573 Mindig a hang felé kell menni az a kulcsa az egésznek...