121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • samsung123
    Tipikus Sony:) ha jól megy "leülnek" azaz ráülnek a sikerre:( ehhez mégjobban hozzájárul az MS balf@szsága is. És igen igazad lehet ebből a szempontból, PS+ a 80% így is megveszi, de ezzel nem kellen visszaélni, mert most lehetne még jobban elhúzni a konkurenciától, de majd észbekapnak (remélhetőleg)
  • TDC Geronimo
    PS3 multihoz nem kellett PS+. Ott dőltek is a jobbnál jobb játékok minden hónapban, hogy eladják vele a PS+t. Most aki multizni akar úgyis megveszi PS4re, így akár le is szarhatják a kínálatot (mint ahogy teszik is egyelőre), mert az ember úgyis megveszi a multi miatt.
  • samsung123
    Szerintem, itt nem is a gond ezekkel tipusú játékokkal van hanem, hogy ezzel van tele PS+. Rendben hogy bedobnak 2-3 havonta egy ilyet, de CSAk ilyenek jönnek:( . Volt Outlast is, ami mégse nagy kaliberű, de pont megfelelt. Már egész sok hasonló kaliberű játék van ami simán jöhetne PS+kertében. Ez bosszant sokakat, többek közte engem is. Nem Watch Dogs meg TR-re vágyok, de rengeteg játék van amit megérné a Sonynak bedobni(anyagilag), pl Worms, műtőszimulátor, MGS prológja stb...egyik se Topp AAA, de mégis változatos és jó gamek és többen örülnének neki, mint most.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.09.04. 15:14:50
  • Tatyla
    ezt kicsit túlreagálod de tiszteletben tartom a véleményed...
    ha egy játék szórakoztat játszom vele ha nem kikapcsolom,ha egy film tetszik végignézem ha nem akkor kikapcsolom...ennyi...
  • Ulthane
    Nem tudom, de számomra a Mass Effect, A Witcher, A GTA V, vagy még a ratyadék AC-k korában is egy Velocity nemhogy nem vállalható, de játéknak se merném 2014-ben nevezni.

Ha most elővennénk a Pongot, ugye senki nem mondaná rá, hogy jó játék!? Igen, jó volt 1975-ben, de azóta eltelt 40 év. A velocity-féle játékok is jók voltak 30 évvel ezelőtt, de knyörgöm, azóta 30 év eltelt.

Nem teljesen jó az analógia, de használható: ha manapság olyan technikai színvonalú, biztonságú, esztétikumú autókkal állna elő a gépjárműipar, mint 30 évvel ezelőtt, vajon egyet is eladnának belőle? Vagy te szívesen utaznád körbe Franciaországot egy 1200-as Ladával?

Köszi, én kihagyom!
  • Tatyla
    Szerintem pedig ez a Velocity X2 teljesen vállalható, tegnap le is toltam vagy 25 pályát
  • Ulthane
    LOL
  • Kongy
    Hát részben igaza van, az a szomorú....
  • SlickAdam
    de a legszanalmasabb az az, hogy ENGEDNEK teged ide irogatni.
  • Ulthane
    Olyannyira jóra, hogy tegnap konkrétan fél percet bírtam vele játszani, és töröltem le.

Röhej, C64-en nem játszottam már ilyenekkel, nemhogy PS4-en!!! Szánalom, hogy ilyen játékokat egyáltalán ENGEDNEK elkészülni 2014-ben!!!
  • Ulthane
    Egyiket se. Jobban jársz, ha inkább olvasol helyettük.
  • Ulthane
    Ez nem az AC jellegzetessége, hanem minden játéké. Sajnos itt tart ez a ratyadék játékipar, ennyire képes. Minden játékban, ahol több ellenség van, csak egy ront rád, a többi nézi. RPG-kben, akciókban, mindenütt.

De ha már AC, sokkal nagyobb kérdések is vannak:

* 50 kilós péncélban hogy tudnak az őrök a tetőkre mászni, ugraburálni? Hasonlóképp, gyorsabban futni, mint te?
    * mindenki assassin abban a játékban? Mert mindenki úgy rohangál, meg csimpizik mindenen, mint a főhős
    * hogy lehet, hogy egy kurva nagy kalózhajó egy szűk mocsárban (AC4) KÖVET valakit, ahol krokodilok élnek? Nem feneklik meg? Nem látják/hallják meg azonnal?

És még sorolhatnám..
  • SlickAdam
    inkabb egy odabaszos ujgeneracios Condemned-et heggesztenenek ilyen moslek AC+elbaszottTolkien-vilag kombo helyett...
  • TDC Geronimo
    Számomra a nemesis rendszer még mindig érdekes bár már kicsit meg is untam, mert ebből a játékból eddig azon kívül mást még nem is mutattak. Se egy story küldit, se átvezetőt semmit.
  • Kongy
    Nem tudok olyan hack n slash-t mondani, amiben nincsenek "MASSACRE" "VICIOUS" "BRUTAL" meg ilyen kiírások :D
  • Kandurex
    nem tudom, fikázni szerettem volna, nem hasonlítgatni
  • Kongy
    őőő... ilyen melyik hacn n slashben nincsen?
  • Kandurex
    ...combo...double, triple....UULLLLTRA COMBOOO!!

istenem, hogy ez milyen egy vérgagyi hack and slash
  • Kongy
    Hát én biztosan kipróbálom majd, nyilván nem első napi vétel, előbb megnézem PC-n a virágboltit.. :) Mivel jön prevgenre is így az én korosodó PC-men is kiválóan fog futni szerintem :) Már 2011 óta ugyanazt a HD 6950-et használom, eddig nem volt olyan játék, amit ne tudtam volna elindítani vele élvezhető sebességgel :)
  • Moby
    Ez ahogy közeledik a megjelenés, úgy néz ki egyre szarabbul :)
    MIEZAZÜVÖLTVEHÁNYÁS? :D
  • TDC Geronimo
    Én videóból nem írnám le a harcot. ACnél szerintem jóval jobb még videón is.
  • Skyline
    Az a baj hogy ez annyira Assassins creed hogy még a retkesszutyokhulladék harcrendszerét is örökölte..Rögtön az elején körülveszik vagy 5-en de nem támadnak rá mert épp egyet csépel..A többi vígan végignézi amíg ledarálja azt az egyet...
    Warezba jó lesz pc-n mint az AC széria utóbbi darabjai unalmasabb időkben, többre nem, kenjék a hajukra amíg nem tudnak rendes játékot (értsd nem casual szintű primitív harcrendszerrel) letenni...
  • TDC Geronimo
    Sony PlayStation 4 500 GB (PS4) + The Last Of Us Remastered játékszoftver 119 990 Ft

KSZbe akciós. Egész jó áron van.
  • Rdinho10
    Várom is nagyon a Gta-t. addig gondoltam kipörgetném de sokan írják hogy nem nagy eresztés.
  • Kongy
    Szerintem egyáltalán nem érdemes megvenni a Watch Dogs-ot, annyi jobb játék van azon kívül PS4-re, pl inFamous is... Meg ugye a még fontosabb, hogy úton van a GTA V is.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.03. 21:55:56
  • Rdinho10
    Focirajongó létemre nálam kötelező vétel a Fifa;)
  • SlickAdam
    utana erdemes csak
  • Rdinho10
    Üdv,szerintetek érdemes megvenni Fifa 15 előtt a Watch Dogs-ot ?:) vagy annyira gagyi h nem érdemes?!
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem tetszene a Z1, de: sony vs android nem jó barát + a képernyő...

(samsungról egyezik a vélményünk, bár az alfa beindította a nyálelválasztásom :D )
  • Kongy
    Igenigen, de ez most a ps4 topik. by the way
  • Totti5
    Imádom a Z-met, ennyit eszközt még nem használtam sosem:) mindent tud amire szükségem van éppen. Ráadásul nagyon masszív szerkezet érezni benne az anyagot a pontos szerelést ( ellenben egy Samsung csúcs telót ha kézbe veszek attól tartok eltöröm :) ). Nagyon jó telefon a Z széria, kár hogy a Sony-nak bukta a dolog:(((
  • Totti5
    A gépet 30ét dobják utánad, mert mindenki adja el és rakat játék van rá. Akit érdekel az most vehet olcsón egy amúgy nagyon jó eszközt és sokat játszhat vele. Mivel nem jön rá semmi új gépet venni és várni valamire felesleges, hisz halott. Játszani lehet rajta sokat nagyon sok játékkal, szóval hajrá!
  • arty
    a z3 fontosabb (most), ezért azt promózzák vele... sajnálatos, nem tudom akad-e olyan aki emiatt mondjuk z3at vesz, de a sony biztos jobban tudja, a mobil részleg eredményei őket igazolják ;)))
  • TDC Geronimo
    Nem jött be nekik. Elején drága is volt 3DS mellett meg itt vannak a 2 bites játékok már telóra. Kár már pénzt pazarolni rá.
  • TDC Geronimo
  • Kongy
    Akkor úgy írom, hogy még rá is sz.rik a sírjára? :S
  • TDC Geronimo
    Már rég halott.
  • Kongy
    Sony teljesen ki akarja nyírni a Vitát?!
  • deep
    Ez igen, még egy okkal kevesebb, hogy az ember Vita-t vegyen. Minden eszközzel irtja a Sony a platformot. Okos...
  • deep
    Ezt nem tudom, de olcsóbban kijössz, ha veszel egy natúr gépet és berántod hozzá használtan a játékot 4000-ért a jatekaim.hu-ról, vagy bárhonnan.