121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#14342 mennyi az ára? -
#14341 Esetleg ha valakinek kellene The Last of Us Remastered hibátlan állapotban, akkor priviben megtalál :) -
#14340 Szemelyeskedést, egymás és mások játékának fikázását, és azokhoz kapcsolódó hozzaszolasokat törlöm! -
#14337 Guerilla-tól RPG? Meglátjuk. -
#14335 RPG-nek mondják. A vörös csaj meg a főhős -
#14334 Ez is valami szósöl multi izé lesz? -
#14333 Guerilla Games leak. Elvileg
-
#14329 20 után az XP a skill tovább fejlesztéséhez kell, a gear emeli majd tovább a szintet minél több light van az adott ruhán annál jobb, igaz én még csak kékben vagyok így vagyok 23 -
#14328 Fiuk lányok ,szoval a destiny 20as szintig megy alap ruhákkal?Ha nekem pl 20ason csak zöld szìnű cuccaim vannak light nèlkül, akkor 20után nem megy fel az xp csìk ,vagy h van ez?Amugy 19es vagyok ,marson van mèg 3pályám normálon, plusz 2 strikeom maradt el. -
#14327 Hálisten a PS3 egyik legdurvább balfaszságát legalább kijavították.
Azt amikor install meg törölni kell, akkor el szoktam menni megnézni a Gyűrűk ura trilogiát!
Vannak ingyen játékaim PSN-en a PS3-hoz de nem mertem leszedni őket, egy 1.4-es demo orákig tart mire el tudom kezdeni játszani a letöltéstől kezdve, nemhogy egy komolyabb fullos játékot.
Most Resistance 3 demot szedtem 1.4 gB, még mindig megy az install, holott kb 22:00-kor kezdtem el tölteni a PS-ból....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 01:20:37 -
#14326 Arra most pár perce jöttem rá,, hogy a kontroller szinek miért vannak, mert sejtettem hogy nem véletlen, csak elsőnek nem ugrott be, pedig egyértelmű.....
A gombok színei alapján van 4 játékosnak szín! :D
X, Kör, Háromszög, Négyzet
Kék, Piros, Zöld, Rózsaszín.
:) -
#14325 De a semmitől többet, csak utálok angolt olvasni....minek, mikor másokat meg is kérdezhetek? :D
//értem nagy vonalakban az angolt, csak vannak számomra nem ismert szavak néha, amiket kellene ismerni hogy az egész mondatot lehesen értelmezni.
Most nem olyan hogy "Press any Bottom", meg ilyenek. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 00:59:38 -
SlickAdam #14324 tehat te a jatekokbol kb ... SEMMIT nem ertesz? -
Skyline #14323 Győzködik a franc, egyes szutyok oldalak lehúzzák olyan dologért ami más játékban is benne van, meg mennek a tippek hogy húdecsalódottak a játékosok..És még sem telített a használtjáték piac, és a visszhang is igen pozitív pár hibától eltekintve. Folyamatosan tömik tartalommal, foltozgatják. Nem azért szeretik mert változatos. Azért szeretik mert iszonyat kemény kihívás, skill és csapatmunka-koop igényű játék, és ez lényeg, ebben bizony jelenleg a legjobb koop cucc a piacon. -
#14322 A nép élvezi a soha véget nem érő AC-szériát, a Watch Dogs-ot, sőt, még jó pár középszerű címet. Attól, hogy a nép szereti még nem lesz jó játék, hiába próbálsz meggyőzni itt mindenkit az ellenkezőjéről. -
#14321 Kösz nem. :) -
#14320 -
Skyline #14319 Attól hogy random mapra hajigál a Dio3 attól még ugyan azok a helyek,ugyan az a sivár hangulat lévén van benne kb 5 háttér és ennyi.
Ugyan olyan repetitív dögvész egyedül tolva, csapatban király. Nemmellesleg SOSEM lesz a Diablo 3 mögött olyan játékélmény mint egy lvl 26-os Strike-ban ahol 3 órányi kemény csapatmunka kell a sikerhez....
De mind1 fikázzátok..A nép meg élvezi.:)
-
#14318 Urak, aki igényt tartana egy Diablo 3 UEE-ra, az keressen meg, mert eladóvá vált :) -
sirpalee #14317 Tanulj meg angolul. -
#14316 magyarul nincs valami leírás? :D -
#14315 Figy. Ott a google, PS4 faq. Olvasgasd szépen át azt utána kérdezhetsz :D -
#14314 Update:
Demo ügyben:
(kiegészítem a demo-kat, a magyar accounthoz képest)
UK Account: + NBA Live 14 demo
US Account: + Minecraft PS4 edition + Crimsonland + Sparkle 2 + Child of Light + Trial Fusion + King Oddball + Fez + Doki Doki Universe +
Japan Account: nem néztem még
Magyar account alap:
Fifa 2014 + Fifa 2015 + P.T. Demo + Thief + UFC + Lego Hobbit + Lego Movie + Lego Marvel + Backgammon Blitz + Trine 2 + Strider + Blue Estate
Kérdés: most látom a kontroller színe összevissza változik, eddig kék volt alapon, utána piros lett, most zöld egyfolytában...ez mi? a profilokat különbözteti meg vagy mi?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.15. 21:58:23 -
#14313 Részeg disznó vagy? :D -
#14312 Ezt akár én is csinálhattam volna :D
-
#14311 :DDD
Bozsemoj!
Demo ügyben:
(kiegészítem a demo-kat, a magyar accounthoz képest)
UK Account: + NBA Live 14 demo
US Account: nem néztem még
Japan Account: nem néztem még
Ps3-nál is ez volt.
Kérdés: accountnál feldob egy ingyen 14 day trial PSN+ lehetőséget, ezt bármikor elhasználhatom?
Ezzel kapok játékot is ? -
SlickAdam #14310 nem biztos.:) -
#14309 Egyedül maradsz akkor. :D -
TomStorm #14308 Nálam ez lehet,hogy az év játéka lesz -
#14307 Destiny update, játèk közbe kidob, vagyis nem enged tovább játszani.Frissittem ,erre meg nincs szerver:S -
#14306 -
#14305 Gondolom igen.Én már több hónapja eladtam a saját pédányomat.Most kölcsönbe van nálam.Azóta lett egy plusz nehézség,ha lenne időm annak állnék neki de most inkább mókás-élvezetes speed run-t tolok mintsem gubbasztós sunnyugást mert az már 2x megvolt. -
#14304 Thx ez sirály. :D -
#14303 Amire nem kéne? ettől durvább ötlet még nem született, nekem bejön ez az érintős téma.
PL egy logikai játék, vagy valaminél....Mondjuk nem értem FPS-eknél miért nem lehet vele célozni. -
#14302 Persze.
Mint a laptop tapija, lehet az ujaddal érinteni, duplán érinteni, ez az egér bal gombját szimulálja, míg maga az egész pad benyomása a jobbegér gomb.
Ezt azért rom mert pc-re kötbe EGÉRKÉNT müködik a tapipad. :D -
#14301 A dio3 nem akciójáték, de azért az is kevés, ha csak egy gombot nyomkodsz, kellenek a special skillek is a bossokhoz. Vagy legalább a potion. De nem ezért lett jobb a dio, hanem mert nem ugyanazon (szó szerint) a pályán mész végig 25-ször, hogy grindolj még levelt. Hanem a sztori szépen organikusan felvisz arra a szintre, ami elég a végellenfél leveréséhez. Nem kell kilépned, aztán újra vissza, hogy feltöltődjenek a dungeonök.
A destiny ezzel szemben elvárja tőled, hogy ugyanazokat a helyszíneket rohangáld keresztül még hússzor, mielőtt a következő story missionre mennél, mert különben k nehéz lesz és előbb utóbb lehetetlen is.
Egyéni preferencia meg tökmindegy. A dio akkor lenne ezzel kb egyenértékű, ha pl. az Act 1 után, ahhoz hogy az Act 2-ben életképes legyél, elvárnák, hogy még tegyél 8-10 kört Tristamban meg a templom alatti katakombákban csak a grindért. Ami rohadt idegesítő és unalmas lenne. És igen, számít hogy más ellenfelek, más loot, más skillek jönnek folyamatosan.
Nem rossz a destiny, de messze nem egy korszakos izé. Majd a division talán. -
#14300 Groundingon elvileg megszopat :D -
#14299 Rendben, majd bedobom ide, ha eladó lesz. Sooon :) -
#14298 Én újra nekiálltam,harmadszorra a Last of US-nak.Egyszer végignyomtam normalon majd egyből a legnehezbben.Könnyű volt az összes fokozat.Most elkezdtem úgy,hogy normalon de nem lopakodok hanem élvezem a lövöldözést meg a köcsögölést.Na így teljesen más a játék és egy teljesen új játékot kapunk.Az ellenfelek iszonyat okosak.Bekerítenek,flankolnak stb......iszonyat mód meg tudnak picsázni mert átvernek.NAgyon tetszik,egy teljesen új játék.Így már értem miért írják,hogy mennyire okosak az ellenfelek mert ugyebár lopakodva nem buktam le szinte sosem,úgy meg nem tudta magát megmutatni az AI.Eszméletlenül nagy élmény.
A játék amúgy legnehezebben is könnyű mert csal és segít téged.Nem kell annyira spórolni benne mint azt az ember hinné.Ha nem lősz semmennyit,nem fog dobálni lőszert egy darabot sem.Megtart a játék kb 3 töltényes szinten,de amint kifogysz vagy apad a készlet,dobálja neked a cuccokat minden szinten.Gyakorlatilag a nehézség annyi,hogy alacsonyabb készletszinten tart a játék és ugyebár kisebb az észlelési idő mikor mondjuk valakinek a periférikus látásába kerülsz bele.
Még mindig azt mondom,hogy remekmű minden téren. -
sirpalee #14297 Kétszer nyomd meg a share buttont.
Btw erre baromi egyszerű rákeresni. like this
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.09.15. 16:40:50