121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#15513 Ez az AC-ben is jelen volt, és ott is baromira fel tudott húzni. -
#15512 Van vagy 3 képességed amivel instant megállíthatsz bárkit, teleport, meg a földhöz ragasztás is pl. Sokszor elakad a karakter az tény az néha elég idegesítő tud lenni. -
#15511 Nem gyenge, csak tudnám mit jelent a 260.000 poligon szám.
Mármint mihez mérjem? :D -
#15510 Na remélem Eu-ban is. Este ránézek. Vajon kedd éjfél, Szerda hajnalba már tudom tolni?
Amugy itt minden le van írva! Minden amit a játékról tudni kell. DLC, pályák, kocsik, eventek, hang, kép minden biszem-baszom :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.05. 22:04:33 -
#15509 Rendben lesz ez.
-
#15508 Hogy bírjátok idegileg azt hogy mikor lopakodni kell, valamiért iszonyat nem jó az irányítás.
Egyrész respawnolnak az ellenfelek, nem fogyna el, másrész ha észrevezsnek és kell üldözni, figyelni hogy ne riasszon a kis fákjás geci utána futva vagy minden lofaxba beleakad futás közben vagy hátba vágnak valamivel.
Nekem ez baromi irritáló....remélem ebből nem lesz sok.
Ehhez a lopakodáshoz szerintem gáz a játék, kár volt erőltetni. -
#15507 Betaztam vele nagyon gáz és ronda is... -
#15506 Élő tölthető a DC a preordereseknek (US store) -
#15505 Sorry.
15501 OK -
soundsonic #15504 Most nézek Crew bemutatót (sajnos francia) de ez is elég jó lesz. Rengeteg játékmód van benne. Azon gondolkodom, hogy a DC, a Crew, a ProjectCars után a GranTurismo 7-nek igencsak fel kell kötnie a gatyát tudva, hogy az előbb felsoroltak mindegyike kiemelkedik valamiben, grafikában, játékmódokban stb..
Nektek mi erről a véleményetek? -
#15503 lol
Csináltam ma egy feastet és egymás után 4 captain jött megállás nélkül. Hihetetlen hogy összejönnek a dolgok néha :D
Már építem a backstabbing bandámat. Egyik warchief bodyguardját már brandeltem. Jó lesz aktiválni majd harc közben miközben "mellette" harcol -
#15502 Jelentem a légy még életben van. -
#15501 Kérlek használd a szerkesztés gombot... Simán leírhatnád 1 hsz-be is, ahelyett, hogy telefloodolod a topikot... -
#15500 Fasznak linkelsz egyáltalán bármit is ettől a bulvármocsoktól -
#15497 Hát Forza 3 fotomodba szebb volt, meg azé vazelin a netes képek amiket kiadnak a fejlesztők mindig fel van tupirozva a gamplay-ekhez képest. -
#15496 Melyik játék nem?! ja h gémszar... -
#15495 "DriveClub - jobban néz ki mozgás közben, mint screenshotokon" -
#15494 Jah nem akarlak lelombozni de ez a leütés előtti 1-2 percben fog felmenni amennyire csak lehet. :D -
#15493 ezresig max elmegyek :) -
soundsonic #15492 Ez csak bid.., mire vége az aukciónak sokkal drágább lesz, de még lehet úgy is megéri -
#15491 ennyit megér még ha átkúrnak is:) -
#15490 az kemény. :D -
#15489 http://m.ebay.com/itm/151432236583?nav=SEARCH -
#15488 Óvatosan, haverommal utánanéztünk, ezek nem kódok amik ilyen olcsók, hanem egy profilt adnak, és simán megosztják veled a játékukat....
csak egy baj van átverhetnek fizetsz és egyszerüen pár nap múlva megváltoztatják a jelszavukat és ennyi!
Van Refund E-bay-en de ha vásárolsz és egy profilt adnak hogy tessék lépj be neeem!
meg nem kell semilyen profilt csinálnod.
Ha nem egy sima bepötyögös redeem code-ot adnak az kamu.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.05. 18:16:06 -
#15487 Sziasztok ebayről szeretnèk rendelni 1 last of us digital code-ot ami gondolom teljes jatèkot takar.A bökkenő csak annyi h canadai account kell hozzá.Csinállok 1olyat akkor letöltès után tudok magyar accountal játszani? -
#15486 mit? :D
ilyen is van a játékban ?D -
SlickAdam #15485 dobj ra egy piros kecskefaszt! -
#15484 Úgyis szar lesz, majd meglátod. City NEM csinál jó játékot! FACT. -
#15483 Killzone-nál van egy katona ilyen kék lofasz veszi be a testét és sebezhetetlen, mit kell csinálni vele? mert a háta mögött kéne a kapcsolóhoz küldenem a kis robotot. -
#15482 képek videó? :D -
SlickAdam #15481 a "nem voltam lenyugozve" es a "semmi emlitesre melto" tehat budget szutykot jelent?
el se tudom kepzelni mi lenne, ha eletek kerulne egy tenyleg moslek budget jatek.:D -
#15480 Láttam videót is, nem voltam lenyűgözve. Amúgy az, hogy videón hogy néz ki, nem jelent semmit, mert játszva ismerheti majd meg az ember. De amit eddig láttam abban nincs semmi említésre méltó. -
SlickAdam #15479 nem ertem ezt a negativ hozzaallast. miota tudjatok, hogy city interactive, azota moslek. szerintem videokat meg se nezitek mar, hisz instant mocsok. pedig jol nez ki nagyon (na jo, konzolos videon a v-sync vagdossa a szemgolyomat, de na...), hangulatos es ugy cakpakk igeretesnek tunik. ha mas ceg allna mögötte, menne az atom-hype.
en is ugy gondolom, hogy egy közepszar cucc lesz, DE megvarom elöször a teszteket / jatekosok velemenyet. -
#15478 Most értem át második területre. Atyaég de jól néz ez ki főleg esőben. Meglett brand képesség is <3
Az a jó, hogy játéknak hiába lesz majd vége, végtelen számú captain van meg random generált power struggle küldetés. Sose fogom abbahagyni :y -
#15477 Budget kategóriás City Interactive szutyok. Nem lesz egy jó játék azt már most ki merem jelenteni. The Witcher exfejlesztő nevével próbálják eladni, de kb annyi köze lehetett szerintem hozzá, mint Christopher Nolan-nek az Acélember forgatókönyvéhez. -
#15476 Én hallottam de nem túl jókat. :D -
#15475 Az a durva mindenki ezt hajtja. Hogy ez a játék kell neki. Én meg csak pislogok, mi a franc ez? nem is halottam még róla. :D -
#15474 Nekem az első warchief kb. 1 percig élt :) -
#15473 Ja láttam ki is írta középre. Én is tiédet meg most megyek egy másik után :D
Mentem megölni warchiefet, szépen eltakarítottam bodyguardokat hogy majd egyedül lesz... aha na persze. Eleve strongholdba volt, jött erősítés és a hajsza közben belefutottam még HÁROM captainbe így volt ezer ork, 3 captain meg 1 warchief. Vért hugyoztam kb mire meglett :D -
#15472 Most látom a hónapban jelenik meg a lords of the fallen. Erről hogyhogy semmi marketing nem indult még be?