121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#15713 Nem user scoreról beszélek...
Metat meg amúgy is utálom, de ott össze vannak gyűjtve knack reviewk. -
#15712 knack valoban jo kis jatek, de pl Shadow of Mordor 85je helytallo -
Skyline #15711 Óóó,neked a meta mérvadó volt amikor 0 meg 1 pontozták a Destiny-t...:)
-
#15710 Knack pl 53on áll metan és nekem tetszett és itt a topikban még jó pár embernek is. Ennyire mérvadóak ezek. -
Skyline #15709 Számomra a gond akkor kezdődött amikor felkerült egy csodás videó amiben a 90 fokos kanyart úgy veszi be a paraszt hogy teligázzal falracsattan...És ahelyett hogy szia lenne, még közelebb is kerül utána az elötte lévő szabályosan versenyző autóhoz..:)
Nagyon szuper hogy a régi játéktermi rízsrészert sikerült új köntösbe pakolni, meg hogy csilivili a grafika...De ez ahogy többen is írták, kevés...
Már csak azon röhögök ahogy martinka a PSC szupersztárja osztja a játékról az észt, minden cikkben kiemelve hogy a kitűnő, a mesés, a csodálatos Driveclub...Most meg nemáltallott leírni hogy:
"lol de egy szégyen gyalázat kókler sz*r ez a gamespot. csak a forzát emlegeti a tesztben a kis b*zi dilettáns
martin, 15:09" -
#15708 Igen, ez a vicces, US szerintem, magyar a legdrágább szerintem 8990ft a GZ. -
Ulthane #15707 Magyarra ne! usa egyertelmuen, meg akkor is, ha a dolcsi durvan erosodott. -
Ulthane #15706 Pont ez a lenyeg, hogy a piaci erteke (ara) nem egyenlo a hasznossaggal.
megvetted, tehat neked annyit ert. Jo esetben a hasznossaga is annyi. -
SlickAdam #15705 #15704 : gameplay = nyomod a gazt , skill = kormany jobbra / balra
mi a gond? :D -
Skyline #15704 Jah, csak azzal ellentétben ebben még huzsadannyi gameplay és skill sem lesz,nemhogy élmény... -
Skyline #15703 //Magyar store-on mennyire van kirakva?
Csakmert ma lett elegem a UK store-ból....25 euróért vesztegetik a Ground Zeroes-t miközben az Usa store-nál 12 dolcsi....
És vagy átállok magyarra vagy usa-ra... -
SlickAdam #15702 #15699 : Destiny kistestvere (minden teren)? :D -
Skyline #15701 Plusba megnézem, de nagyon nagyot kell mutatna hogy kiegészítsem fullra....
-
#15700 Rendben, akkor skippeld. -
Skyline #15699 Átlag 7-esek, plusz pár tipikus hype értékelés.
Az Eurogamer review tökéletesen leírja mibaj a játékkal...
Üres. Sótlan.
-
#15698 LOL és a másik tíz review? :) Én inkább kipróbálom, mielőtt véleményt mondok. -
Skyline #15697 Eurogamer - 6
Gamespot - 5/10
Én megmondtam....Techdemo. -
#15696 Nem látom e játék esetében ennek értelmét, hiszen jelentős részét magad is kipróbálhatod -
#15695 Hát nem. -
#15694 Polygon - 7.5
Eurogamer - 6
Gamespot - 5/10
Game Informer - 7.75/10
Videogamer - 8/10
IGN - 7.9/10
The Sixth Axis - 8/10
Game Trailers - 8.6
Now Gamer - 7.5/10
Joystiq - 3/5
Games Radar - 4/5
Destructoid - 7.5
Polygon - 7.5
Gaming Trend - 9/10 -
#15693 Jó attól hogy nem nyílnak egymásba még lehet szakasz, hiszen egy nagy terület részei.
Akkor jól sejtem a Havas rész nem Indiában lesz.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.07. 15:43:37 -
SlickAdam #15692 #15676 : mindenfelet kap. tul nagy a szoras, ki kell probalni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a plus-os verziot... muhaha -
#15691 Nem pálya szakasz. Pálya. Track. Ez nem egy open world játék. -
#15690 Ja hogy pálya szakasz! -
#15689 10 pálya. Indiában. Jól írják. -
#15688 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.07. 15:37:49 -
#15687 ezt nem értem, PSN-esbe 10 pályát írnak. -
#15686 Igen ezaz...7500 azért a számomra fontos játékokért nem nagy ár.
7500 HA ÚJONNAN , de nem beszéltünk a leértékelésekről!
Metal Gear GZ 3350ft ha jol számoltam, 1700ft fejenként!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.07. 15:34:31 -
#15685 Ezt mindenki így fogja fel. HA SZÓRAKOZTAT. Akkor a vételár, (vagy a véteil és az eladási ár közti különbözet, rohadtmindegy) volt az ára a szórakozásomnak. Az, meg hogy szórakoztatott-e egy szórakoztatóipari termék vagy nem meg az értéke. Az volt a hasznossága. És bár lehet reláció a kettő között, ettől még legyünk képesek külön kezelni. Mármint nem megy ez mindenkinek, ez tiszta, de na..próbáljuk meg :) -
#15684 Viccen kívül, én is így fogom fel ezt. -
#15683 Ez kb az összes eddigi videóból le is lejött. Ebben nem sok újdonság van. És nyilván nem is véletlen :) -
#15682 >vagy szolgáltatás ára, azaz tényleges értéke
Mindig szerettem okoskodó, ámde gecibuta barmokkal vitázni, szórakoztat: deffiniáld kérlek az "érték" szót! Mit ír erről a szakirodalom? Mi az "érték" főnév értelme? -
#15681 Azt mondják DCbe india néz ki az összes közül a legrosszabbul, pont amit PS+ verzióba raktak :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.07. 15:15:39 -
Ulthane #15680 Segítek: a piacon egy termék vagy szolgáltatás ára, azaz tényleges értéke nem egyenlő annak a vevő számára nyújtott hasznosságával. Az, hogy neked a játék annyit ért, tény, mert a vételárát kifizetted. Az, hogy nem akkora hasznosságot vásároltál, mint remélted, az tényleg teljesen más kérdés, másképp fogalmazva, senkit nem érdekel.
Szerintem kicsit olvasgass a közgazdasági szakirodalomban, hogy mi az, hogy ár, tranzakciós ár, rezervációs ár, hasznosság, keresleti-kínálati görbe és társai, mielőtt az ilyen hozzászólásaiddal nyilvánosan hülyét csinálsz magadból a fórumon! XD XD XD
-
#15679 Ezek szerint mégsem dicsérték eléggé, akik játszanak vele :) Mindenesetre akkor kimondható, hogy a forzát majd valami más fogja killelni, máskor. Máshol. :) -
#15678 > az teljesen más kérdés.
Aham. Köszönjük emese. -
Ulthane #15677 Márpedig ez - tetszik nem tetszik - igaz, olyannyira, hogy alap közgazdaságtani tétel már pár évszázada.
Ha te 18 ezret fizettél a Destiny-ért, akkor bizony neked az a játék egészen pontosan 18 ezer forintot ért, különben nem vetted volna meg.. Ezzel lehet ugyan vitatkozni, csak nem érdemes, a tények makacs dolgok.
Az, hogy utólag megbánod, és azt mondod, nem kellett volna ennyit fizetned érte, az teljesen más kérdés. -
#15676 Befutottak tesztek. 5-6-7es pontok ahogy mondtam. -
#15675 >Minden annyit ér, amennyiért megveszik.
Nem hittem volna, hogy van még ember, aki ezeket a bullshit lózungokat beveszi. Annyit fizetek érte, amennyinél kevesebbért adott körülmények között nem jutok hozzá, de ez sajnos nem rajtam múlik. Aztán majd én azt eldöntöm, hogy megérte-e a belefeccölt idő meg pénz. Sokszor nem. A videojátékok jelentős részénél igaz, hogy nem szórakoztat, vagy nem megfelelő minőségben.
Én 2 főre nem 3 ezret hagyok ott mozira, és ott sem tetszik, ha valami szart nézek. Nem a pénzért, hanem mert nincs végtelen időm szórakozni. Így nem árt, ha az arra szánt időben valóban szórakozok. Mármint ez lenne az elvárás.
"Akkor minek veszed meg?"
Mer másképp nem tudom meg milyen? Döbbenet igaz? Neked nem Adyt kéne venned helyette, hanem józan eszet. Abból nem vagyol eleresztve olyan jól, mnt kötekedési hajlammal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.07. 15:06:24 -
Ulthane #15674 Nyilván jelentenek. Ha 20 tesztből 14 kétpontos, 3 egypontos, meg két négypontos teszt van, akkor vélhetően azzal a játékkal valami gond van...