121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Jó nehéz mediumon is hála égnek meg jó kevés az ammo. Megfontoltam kell játszani. New game+ ban van egy olyan nehézségi szint, ahol 1 hit egyből halál :D

Ezt platinázza ki valaki...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Azt se értem, ha ennyire szósöl akkor miért nem tudtak csinálni multi betat megjelenés előtt? Kint voltak 26 kiállításon, ezer buildel kb, de erre nem futotta. Gratulálok hozzá.
  • Moby
    Sajnos nem, most a bénázás fog a kapkodással fogócskázni. Launchra nem lett volna szerverstressz, meg mindenre sokkal jobb, elosztott terhelés ment volna. Most ott a roadmaped, 1 évig fogod kapni a kontentet. Vagy kitudjameddig.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.12. 19:10:41
  • DarkSector
    Az 5-6 szerintem gáz volt, valahogy gagyesz volt nem a hangokkal volt nekem problémám.

mellesleg, az Academy Edition az 5.részből az egy kiherélt változat????
  • DarkSector
    Srácok na megvan!

Megy itt a háttérben a tv.
    Van ez a mostani Sztárban sztár.

Van egy fekete rövid hajú ember, nem tudtam miért ismerős!!!! :D

Olyan a srác arca mint az Uncharted Drake-je! :D
  • Skyline
    A GT7-től lévén ugyan az a baromarcú ül a cég élén, és lévén az elmúlt két rész egy minimálisat nem volt képes megújulni és pontosan ugyan az a porszívóhang szimulátor amikben pontosan ugyan azok a gyermeteg szimulátornak abszolút nem nevezhető fizikai és vezetési hibák vannak benne én nem várok semmit... A 6 után végképp ahol fűt fát ígértek és fost szart adtak.
  • DarkSector
    nincs.

Gamestar->Hirek. :D

Hagyd a francba, multizni majd egy fasza peccs után meg amikor lesz PSN+ verzió, mert azt csak akkor adják ki ha a sima full változat stabilan fog menni.

komolyan mint a Dice a BF 4-el...röhej.
  • arty
    áh, az evo csapdában van!
    már alig lesz eladás két honap mulva, amikor még mindig tartalmat gyártanak és esőt fejlesztenek és multit balanszolnak/készítenek ... itt cseszi el a polifóni is, egyszerüen kijönnek a félkész játékkal, amit utána még vagy 1 évig kell pátyolgatni, nem pedig maguk mögött tudni, elfelejteni és előre tekinteni

eközben a branden is csorba esik a félkész megjelenés miatt, a sajtó is lehuzza őket, vágják szépen a fát maguk alatt - egy folytatás alatt... :(
    ki vesz meg egy rossz hírnevü, béna előző részes ótókát legközelebb day1? akik most csalódtak, azok aligha ...
    lásd még GT6 tragikus eladásai (noha az igen rosszkor is jött ki, nexgen ugye...)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.12. 18:53:30
  • cloud.strife
    Csak nálam nem jó valami, vagy tényleg nincs még mindig szerver a DC-ba?
  • DarkSector
    Majd a GT7, szerintem ez arra egy nagy ür kitöltésére szolgáló játék.
    Szerintem a háttérben a GT7-re gyúrnak a sony-nál, érdekli is őket a DC.
  • DarkSector
    :DDDD
  • Kongy
    Na ja, nagy kihagyott ziccer ez a DC... sajnálom is, meg azt is, hogy megvettem, mert nem bírtam kivárni a PS+-os verziót. Ha azt kipróbálom, akkor nem vettem volna meg.... Na mindegy. Jöhet a Horizon 2.
  • TDC Geronimo
    Most ugyanez lesz csak innentől kell számolni az 1 évet :D
  • Skyline
    Egyébként igen. Lehetett volna ez a félárkád autós játékok aranymakkú királya is de nem lett mert ahogy Arty írta kis stúdió nagy hype nulla segítség.

Ettől függetlenül amennyire fikáztam és bizonyos elemeit (például a tartalom csekélységét) most is fikázom, az igazat megvallva hosszú évek óta sem a Gran Turismókban sem a Forzákban nem kaptam ekkora versenyélményt és ilyen feszültséget. Talán a Forza 4-ben akkor amikor a "kicsikémbe" (ősrégi kocka Skyline) átpattintottuk az R34 motorját fulltuningon és akartunk menni egy épkézláb kört vele a Nürburgringen minden segítséget offolva zárt difivel hátsókerékmeghajtással...:D
    Csak ott a vezetés nehézsége okozta a gondot. Itt pedig az hogy iszonyatosan brutális a sebességérzet, és a pályán tényleg figyelni kell baromira az ívekre, és a körülöttünk lévő ellenfelekre...:)
  • arty
    pontosan! 2 évente szépen rátették volna a meglévő alapokra az ujdonságaikat (álá forzák...), a bevételekből lehetett volna közben tartalmat gyártani (gyártatni), a játékosoknak is lett volna ótóka day1-tól kezdve, stb.

basszus, ez egy működő modell! :)

skyline: "Ez nem az ő játékok" - hanem kié? a vérhácék nincsenek annyian, h rentábilissé tegyenek egy címet, tehát vagy túl könnyű lesz vagy anyagi bukta/elégedetlenkedés/frusztcáió... és még1x: az se mindegy h kormánnyla nyomod-e, amivel nyilván egyszerűbb

én régóta forzázok, sose értettem, h minek ott easy mód, amikor mediumon sincs a legkevésbé se kihívás - aztán az évek alatt láttam elég havert nálam/nála forzázni, láttam ahogy az easy ai ellen is szenvednek és egy bronznak örülnek, mint majom a farkának :)) nem kell h a kazuár 60$-ja büdös legyen, miközben nekem is ad kihívást egy hard mód. win-win!

Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.12. 18:49:13
  • Skyline
    A polifóntól csak ne kapjanak autómodellt mert a ps2-ből emelték volna át nekik porszívóhanggal..:D

A nehézség meg hogy a tourban nincs szintlehetőség lehet elcseszés azoknak akik hozzászoktak a könnyed kihíváshoz. Ez nem az ő játékok, itt keményen figyelni kell mindenre, ésszel türelemmel vezetni jól, mindezt úgy hogy az AI is igen komolyan tolja - ugyanakkor hibázik is.
  • Moby
    Ki kellett volna adni az eredeti tervek szerint launchra. Mostanra a tapasztalatok és a feedbackek alapján egy mindenkiller cucc lehetne születőben. Az alapok meg vannak hozzá.
  • arty
    azt kell látni, h ezek a srácok előtte motorstormokat cisnáltak
    erre kaptak egy uj vasat(!) és mellé egy olyan projektet, amivel a hájp hatására durván túlvállalták magukat mindenben

az FH fejlesztői mögött ott áll a Turn10, ezeréves tapasztalattal - szinte "ingyé" (=azonnal használhatóan) kapják az AI-t, a grafikus endzsint, fizikát, kocsikat.... tartalmat kell gyártani, minden más "nagyrészt" készen jön. mondhatni könnyű dolguk van :)

Evo nem belsős studio, pedig milyen jó lett volna, ha kapnak a polifónitól mondjuk 120 autómodellt ...

Skyline: "Tourban direkt nincs mert fokozatosan keményedik." - és kienk a szintjéhez keményedik? a 20 éve, kormánnyal autózóéhoz vagy a nagyanyáméhoz? ez ELCSESZÉS, azt hittem a balfasz polifónin kívül más nem képes ekkorát hibázni :(
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.12. 18:36:21
  • Skyline
    A nehézségi szint bennevan a single eventben. Tourban direkt nincs mert fokozatosan keményedik.

Az emúlt 1 évben kivették az esőt a replay-t és eldöntötték melyik 55 autó szerepeljen a fullban és melyikek a dlc-kben..:D
  • Kongy
    Így van. De nem tudom mit csináltak 1 év alatt, csak ültek a babérjaikon, nyaraltak nemtom. Kimaradt a nehézségi szint skálázása, a vezetéssel kapcsolatos beállítások... stb, mind mind nagyon foghíjas. Egy Forzában alap, hogy beállítod az ABS-t, segítővonalat a megfelelő ívhez, és hasonlókat.... Az időjárásról, fotó módról már nem is beszélve, ami szintén be volt ígérve
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.12. 18:31:16
  • Skyline
    Hát...Az hogy az eső meg replay utólag megy bele...:D

Mindenesetre egy iszonyatos szerverbővítés nemártott volna..Bár így hogy lassan 5 nap alatt nem tudták megoldani igen kérdéses hogy csak a szerverekkel van-e baj.
  • arty
    ezen hibák egy kalap alatt intézhetőek el (béna, nemműködik, nincs benne kategoriák) :

nincs kész a DC! fél év minimum, de lehet még 1 év is kellett volna neki ...
  • Skyline
    Tény, de elöbbutóbb működni fog. Napról napra kínosabb nekik hogy nem működik. Mindenesetre hibaként felróni egy klubokra hajazó játékban hogy van ami csak klubban elérhető..:)
  • Kongy
    Azért pár jó kocsitól megfosztanak tényleg, mert szarakszik az online rész... jó kis Bentley-be már beleülnék szívesen......
  • Skyline
    "az autók legalább FELE csak klubtagsággal, és a klub szintjének növelésével elérhető? Haha, micsoda trollok dolgoznak az Evolution Studios-nál, gratulálok! Jár a keksz!"

Íme egy másik negatívum. :D
  • arty
    mivel minden ótósban leveszem a zenét, így ez nekem plusz

horizonban mondjuk visszaraktam, ill. még az MC:LA-ban is volt pár track amit bírtam, de amugy jobb nélküle
  • DarkSector
    Néhány dolog gáz azért, a játékban, nem éppen ezek a legnagyobb gondok de vannak.

Igen a Clubban lévő autók gázosak annak tekintetében hogy a multi sokszor szar.
  • TDC Geronimo
    lol
  • Skyline
    "Nincs zene. Vagyis van (valami zeneszerűség), mint kiderült 10 óra játékidő után, csak ez alapesetben le van véve 0-ra a beállításokban. De jó, hogy erre is magamtól kellett rájönni, mert semmi utalást nem adott erre korábban a játék. BRAVÓ."

Igen. Ez is a DriveClub nagy hibája...Sírok.:D
  • Skyline
    Atyaúristen

Gigalol....:D
    Vannak még xbotok a világon. A Driveclub hibája hogy néhány autót csak klubbokban lehet elérni.:D
    Érdemes végigszánkózni rajta és alatta a kommenteken.:D
  • TDC Geronimo
    Szerintem megléphetik azt, hogy jövő év elején/nyáron UC remaster collection UC4 multi betaval megjelenés előtt.
  • TDC Geronimo
    Kamerának majd akkor lesz értelme, ha jön a morpheus.
  • DarkSector
    ja kösz így értem már. :)
  • n000rbi
    Nehéz lenne egy gugli fordítóba bedobni? :D Követi a fejmozgásod, DC-nál belső nézetben, ill. Alien-ben a bujkálásnál a kihajolást az alapján csinálja.
  • DarkSector
    Nemár. :D

Head Tracking? az mi? :)
  • n000rbi
    DC-ben head-tracking, Alienben szintén ill. figyeli az általad a szobában generált zajt és azt is meghallja a dög :) Direkt a kamerához tudtommal csak a Playroom van, ami gondolom pár percig jópofa, de az inkább csak techdemo.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.12. 16:29:07
  • DarkSector
    srácok a ps4 kamera jó valamire?
    mármint izé na van rá játék? :D

lehet tudnék hozatni egyet németből.
  • DarkSector
    Látsz hát, 2 másodpercel hosszabbat mint edddig.
    Mint a Quantum Break-nél...

Hirben ott van új gameplay, azt annyi hogy a régihez hozzácsptak 3 másodpercnyi jelenetet. :D
  • DarkSector
    Ja értem, hogy nem mennek neked.
    De ezt nehéz AI.-nak betudni....vagy ha ez AI-t jelent a játékban akkor az. :D