121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Nem csak klubbon belül van színválasztás???:D
    Kajakra kerestem de nem találtam csak klubfestésként.:)
  • Skyline
    Tudom miről beszélsz, de azok szinte szimulátorok ez egy arcade cucc...Azokban azért nem engedi hogy fordulj nagyjából mint való életben...Értsd ha teliféken állva tekered a kormányt az autó nem fog fordulni hanem csúszik....Ahogyan ez igaz arra is ha nagy sebességgel veszel egy kanyart az autó alig fordul és inkább csúszik előre.
    Ilyen szempontból kár összehasonlítani őket...:)
  • samsung123
    1) jön a javítással (hivatalosan előre bejelentve)
    2) van színválasztás, 100 Szín és ezeken belül öt fényezés (csak sokak nem néznek körül a garázsban)
    3) erre nem tudok mit mondani (vegyél fel napszemüveget :D ) vagy vezess délbe/este, problem megoldva
    4) jön a javítással (hivatalosan előre bejelentve)
    5) jön a javítással (hivatalosan előre bejelentve)

Nem hibákat soroltál fel :( csak kis türelem, inkább játszok minthogy ezeket a featurkre várjak még és ne játszak.

jah és legutóbbi élményem a játékba :Behalok ezen a Drive Clubon, nem elég hogy a műszerek működnek belül, de működik az óra, ami úgy változik(megy) ahogy a napszak is változik (ezt eddig is láttam) Amin meglepődtem, hogy a kézifék visszajelző is megy, sőt a csúszás gátló(kipörgés gátló) fényei is kigyulladnak, amikor kitörne az autó hátulja és valójában működik is! (na ebben reménykedek hogy kikapcsolható lesz) De hab a tortán ahogy ment le a nap, a műszerfalon mondom eddig 14celsius volt kiírva (kanadai pálya dél körül) erre jó néhány kör után (32x idő gyorsítás) ránézek az óra kijelzőjére és délután 5 és mellette a hőmérséklet már csak 12celsius, na ekkor hatalmas mosoly volt az arcomon :D

ui: A GT/Forza ban is fordul az autó ha kormánnyal játszol, és nem vársz lehetetlent az autótól +beállítások hangolása
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:00:34
  • DarkSector
    Jah ismerem 3-4 kör erejéig, viszont eszembe jutott, megdícsérni ezeket a srácokat, végre egy combos játék, amiben télleg fasza az irányítás.

Forza GT-kben durván idegesítő volt hogy hiába fékeztél orrba-szájba, nem fordult be a kanyarva, itt ki lehet szépen sodródni, van tehetetlenség, de nem annyira szar mint a régi játékoknál.

Ez az irányítás szerintem a TÖKÉLETES irányítás....
    Utáltam Forza GT-t, hogy csak egy bizonyos sebesség alá csökkenve volt hajlandó engedni hogy elkormányozd a kocsit a kanyarba.

Szerintem itt sokan tudják miől beszélek.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 23:49:06
  • Skyline
    Ahogy Arty is írta, TDU, de nem csak a szalonban lehetett hanem menet közben is és változott az autóban a hang.:)
  • deep
    Nyomnám én ha lenne netem, nemrég költöztem és várom a bekötést. Hétvégén havernál nyomtam:) Amint tudok jövök. Singleben ma olyan epik versenyek voltak, remegett a kezem :)
  • DarkSector
    És abban van karja az RTS-nek?
  • Kongy
    Nem, az egy rts -.-
  • DarkSector
    Ja.
    az egy autos játék? :D
  • arty
    tdu, bár asszem csak a szalonban lehetett
  • DarkSector
    letekerős ablak melyikben?

Szívsz valamit? Nem szabad ám így autóba ülni! :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 22:03:22
  • Skyline
    Letekerhető ablakot már láttunk..És volt valamelyik játék még régen ahol ha szembementél a nappal a paraszt felemelte a kezét hogy kitakarja.:)
  • DarkSector
    Na látod az is jó lenne főleg ha be tudna esni a benti térbe az a nemlétező eső meg hó. :D

///naná ezt csodálom én is, miért nem adnak a részletekre?
    Mennyire baró lett volna, és ezt más autos játékban ugysem láttuk volna viszont.
    Kis dolog, de ezek tezsik nagyá az egészet.
  • Skyline
    És letekerhető ablak sincs!!!%!%+%

//Egyébként jópofa lenne mert annyira ragaszkodtak az autón belüli hang"hűséghez" hogy például az M5 belülről manual váltóval alig játszható mert nemhallod szinte a motort...:)
  • DarkSector
    Pedig nem vicces mikor ez miatt kurok neki egy kanyarban a falnak....csak leírva vicces. :)

ha már ilyen jol részletesen megoldják a belső nézetet ezt simán megcsinálhatták volna, ha arra volt eszük lemodellezni hogy a nap tudjon a szemedbe vakítani...mennyire zsir, bent megnyomsz egy gombot azt lehajtaná az ellenzőt. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 21:50:56
  • DarkSector
    De jópofa hogy ha éppenhogy megpeccinted a gázt hogy sebességbe álljon a verda és épp egy lejtő tetején akkor legurulva felgyorsul a lendületnek köszönhetően, igaz csak 25km/h-ig. :D
  • n000rbi
    >Kocsiban lehajtható szemellenző nincs (sokszor belevakít a kurva nap a szemembe).

Ezen felnevettem :)
  • DarkSector
    Igen ha már a hibák:

Replay nincs.
    Autó színválasztás nincs.
    Kocsiban lehajtható szemellenző nincs (sokszor belevakít a kurva nap a szemembe).
    Időjárás nincs.
    Photo mod nincs.

• Skyline
    Eheh....Locsogás volt és hirtelen azthallottam hogy FIGYELSZ TE RÁM EGYÁLTALÁN?...:D
    Egyébként restart pár perccel késöbb...Próbáltam összeszedni hogy mit fogott fel az agyam abból amit elméletileg hallanom kellett volna....:D
    Mindenesetre ezt megnéztem volna egy replay-ben, anyjuk pi**áját hogy NINCS....(még)...
  • DarkSector
    Ellenben az asszonynak nem volt ekkora szerencséje! :D (azt utolérte! :D)
    Csak az a kérdés milyen pozicióban történt a zavarás. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 21:39:33
  • Kongy
    Az szép, gondolom mindenki lehagyott a picsába, és nem tudtad őket beérni :D
  • Skyline
    Amikor a koncentrációt megzavarja az asszony locsogása..

• n000rbi
    Köszi, visszaigazoltam.
  • Skyline
    Küldök frend invitet, aztán ha megy a dc akkor abból is küldök.:)
  • n000rbi
    Én jönnék szívesen.
  • Skyline
    Csak hogy a nap teljes legyen, a Dc Online délután mármár működött és vagy 4 órán át nyomtam úgy hogy a klubpont gyűlt..Elmentem hazajöttem..És PSN under Maintenance vanik.....:D

Egyébként Deep! tessék nyomni amikor él a klub és gyüjteni a pontot...Már lassan másfél millát beletettem, jön még egy egyed, 5-en leszünk. Van még egy hely akit érdekel,de lehetőleg olyan ember kell aki nyomja is a játékot és bejön vagyis nem hagyja abba 1 hét múlva..:)
  • TDC Geronimo

• DarkSector
    Nézegetem de legalább angolul lenne fuck.
    Hugomák meg alszanak már.
  • grebber
    Azt se látom hova szállítanak és hogy mennyi a szállítási költség.
    Havernak kellene!
  • DarkSector
    Basszus.
    Én megpróbálok szerezni. :D
  • TDC Geronimo
    Néztem pár képet is gafon. Atmoszféra meg a helyszínek beszarás jók. Többet már nem akarok abból se ellőni előre így már próbálom kerülni a képeket is.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.13. 20:49:14
  • grebber
    Innen lehet magyarba rendelni? Fifa 14 csak 3 euro
  • TDC Geronimo
    Én inkább a gafos véleményeket olvasom, akik már játszanak vele és az alapján az lesz, amire számítottam.
  • Kongy
    Na AC Rogue csak jön PC-re is... 2015 elején. Unity egy időben érkezik a konzolos kiadásokkal? (tudom, tudom, nem veszek AC-t csak kérdem.)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.13. 20:31:49
  • DarkSector
    Más topikban ezt fizetett hirdetéseknek nevezik, de hát ja. :D
  • SlickAdam
    na eddig csak es kizarolag 8-as Evil Within teszteket latok. szolid cumonak igerkezik!
  • Tatyla
    Lehet de picit bonyolult
  • arsmarci89
    Ps4en lehet digitális játékokat paypal-lal fízetnI?
  • DarkSector
    Nekem bunyó kell, nem duma. :D
    arra itt vagytok ti.

Habár bunyózni veletek is lehetne.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 19:23:59
  • TDC Geronimo
    Mi unalmas? Megint egy új dolgot mutatnak meg és magyaráznak el. Átvezetőnél én lehalkítottam meg nem néztem direkt, nem akarom azt elspoilerezni.

szerk: Ja mondjuk szar lehet, ha nem érted miről beszélnek
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.13. 19:21:22