121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #16555 PLatinumshop?:) -
#16554 Tisztelt Előrendelőnk!
Sajnálattal értesítjük, hogy az ön által lefoglalt The Evil Within Limited Edition játékszoftver a nemzetközi futárcég hibájából adódóan egy nap csúszással, október 16-án kerül kiszállításra önhöz. Ha a késés miatt esetleg mégsem tart igényt saját példányára, döntését jelezze felénk válaszban, vagy telefonon.
Ó hogyaza... -
#16553 Kösz! -
vg #16552 Nem igazán kedvelem az ilyen 10 percig nyelvtanilag-teljesen-elképzelhetetlen-mondatokat-olvasok-és-gesztikálok-közben teszteket.. Miért nincs magyar videogamedunkey???? -
Skyline #16551 Nopara, több időt adok neki mert attól függetlenül hogy tartok tőle, vártam és érdekel.:) -
Skyline #16550 :D
Én őszintén szólva a Destiny-zért az asszony mellett feladtam...Ha itthon van soha.. Ott nincs ugye pause ha online vagy...Ha meg nem figyelek a leányra akkor meg köcsögkocka vagyok..:D
-
#16549 Csak aztán ne 20 perc "játék" után gyere ide fikázni :p -
Skyline #16548 //Nincs ezzel baj...Csak annó az első képeknél, írásoknál nem erről volt szó. Hanem azt éreztették,sugalták hogy egy Silent Hill szintű valóban kemény horrorjáték születik....Ehhez képest úgy tűnik nem, inkább egy Resident Evil 4 szintű valami...
Mind1 még kb 1 óra és kiderül részemről.:) -
#16547 Nálunk is ez szokott lenni, legjobb mikor azt mondja menjek oda hozzá, mert mutatni akar vmit ... ül a laptoppal a kanapén :)
Bár az sem jobb, mikor meg odahozza és leteszi elém az asztalra a monitor elé, hogy 'néééézd' :D
Vagy mikor átvezető megy, vagy sztori a játékban, és azt nézném, ő meg dumál :)
Nem értik, hogy ma már nem úgy megy, hogy pause aztán ott vagyok :) -
#16546 Ez nem is silent hill. RE4 kevesebb akcióval. Nem tudom mitől akciójáték neked ez mikor szinte töltényed is alig van a játék során. -
Skyline #16545 Ez alapján is csak egy ekciójáték horrorelemekkel nem több...A régi Silent Hill szintű hangulatnak nemigen van nyoma.. -
#16544 -
SlickAdam #16543 attol meg adok a velemenyedre (tiedre is). -
#16542 Innentől vannak már vélemények elég sok és mind pozitív -
#16541 Nem. A kurva jó atmoszféra, sound design meg a folyamatos feszengés. -
vg #16540 Mi tetszett benne? A katasztrofális, szaggató, hanggal elcsúszó pre-rendelt átvezető videók? -
#16539 Én véleményem ne várd meg mert nem egy az ízlésünk. Tegnap kipróbáltam alient és igaz csak másfél órát játszottam vele, de az nekem tetszett. -
#16538 Most megint egy meccsre ment a multi, és ismét disconnect... gratulálok. -
#16537 Azt kell, hogy mondjam multiban baromira élvezem a DC-t! És tudjátok miért? :D Mert akikkel összekerülök 90%-ban úgy vezetnek mint én, nem pedig tökéletesen, mint az AI... :D -
SlickAdam #16536 en lassan kijelenthetem, hogy a meta atlag szinte mindig az en velemenyemet tukrozi. kivetelek persze mindig akadnak, de most pl kivarom mit mond az itteni közönseg Evil Within-rol. -
Skyline #16535 A Destinyinél mérvadó volt számodra...:D
Egyébként az a gond a metával hogy rászáll sok vérpisti meg fanboy, és ha nem jön be a játék 0-1 pont...Ha meg nagyon bejön akkor 9-10 pont...Így az átlagértékelés gyakorlatilag egy baromság...
Ellenben azt nézni hogy hányan hány pontot adtak valamelyest tud reális képet adni... Értsd: ha a legtöbbet 7 vagy mondjuk 8 pontot adtak akkor nagyjából az reális is... -
#16534 Tudom, azért írtam a zárójeles részt :P -
#16533 Továbbra is kettéfosom metat :) -
Skyline #16532 Küldtem a klubba egy új invite-et, éjjel belépett két ember, de egy régebbit kitettem mert amióta belépett egy percet nem játszott,úgyhogy az 1 hely neked fenntartva! Hali! :) -
#16531 75 az amúgysem lehetne fos, van hogy értelmmetlen dolgookért vonnak le pontokat. -
#16530 metacriticen 74%on all eddig a jatek ( nem mondom h fos csak tajekoztato jelleggel irtam) -
#16529 Ez valahogy szarabbul nézett ki régebben trailereken, de most nagyon jól fest és árad belőle az atmoszféra
-
#16528 Eladtam cockiptemet és a ps3-is :(
Jó, ok én se elsőre találtam meg, de aki keres az talál, nem atomfizika bonyolultságú. De Nekem első egy játéknál, hogy végignézek/próbálok mindent. (aztán másodjára lett meg Nekem is, szóljon mentségedre :)
Akkor következő hasznos tipp! : a Hud-ot teljesen el lehet tüntetni, ha láthatóságát leveszed 0%-ra és mindent kikapcsol ami nem a játékon belül történik, brutál úgy vezetni belsőből.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:36:14 -
#16527 Kellett hidd el, tedd vissza a játékot és nézd meg újra. :D
Festés, na megnéztem.
DC módra van túlbonyolítva a festés, alapon , hogy tök felhasználóbarát legyen a festés menü, minden kurvaanyja be van kapcsolva, te paraszt (mármint én mint játékos) ahogy hogy gyors a pirost átváltsam kék-re be kell lépnem minimum 5 almenünek az almenüjébe, és kikapcsolgatni, a sok lofaszt, hogy tudjak sima egyszínű alap fényezést váltani.
Szuper. Várom a következő ilyen szuper fícsört.
//amugy thx a tippet, hogy ilyen bután van megoldva, nem a te hibád. -
#16526 Hát nemtudom GT/Forzában sose kelette 20-30 kanyarodni, segítségek nélkül és íven autózva és kormánnyal.
A DC-ben a festés ott van keresgesd, akár bármilyen magad beállított egyedi alapszínt szint és/vagy matricát is megcsinálhatsz előre (coustume 1,2,3,4-hez) FONTOS hogy ne verseny előtt :D hanem simán a menübe a garázs!
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:24:10 -
#16525 Jogos, a sebességérzet, csakhogy én direkt néztem a játékokban a km-orát, és hogy mennyire várja el a szoftver hogy lelassítsak egy kanyarba.
Nem szemre néztem régen.
FESTÉS:
Megvan a Costum 1-2-3-4
Oké, de ezek buzernyák Club színek, hol van hogy mondjuk sima sárga vagy mittuomén szín, hogy ne legyen ilyen cifra mint a lábon forgó geciputtony?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.14. 00:17:16 -
#16524 Jah de Forza is felbaszott rendesen. -
#16523 A sebesség érzetet az agyad generálja 80% ban..amit csak erővisszacsatolással és VR sisakkal 3d be kapsz vissza 50%. Na most a DC tudja a maradék 20%-is tökéletesen a többi játék csak ennek kevés pár százalékát.
Próbáld ki hogy valós autóban ülve mész 150Km/h val fél óráig, érj be lakott területre és a 60 olyn lesz mintha állnál, pedig a "valóságba vagy"
De még sok függ a attól hogy mi van közel hozzád, pl egy repülőn ülve a 800Km/h is lassúnak érzed, mivel nincs mihez viszonyítani és nincsenek G erők, de egy rally autóban a fák között 80-al halálfélelmed lesz.
szerk: sok a játékot ért negatív kritika User fail :(
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:15:23 -
Skyline #16522 Ezért "szinte" szimulátor...Vannak gyermeteg betegségeik...GT-nek jócskán több is... -
Skyline #16521 Faja,mondjuk eszembe juthatott volna mert a clubot is szinte így kell..:D
-
#16520 Akkor valamiért nekem nem adja be....van 5 kocka, az első egy szín, ha arra megyek csak leokézni engedi ninsen más opció, vagy kilépek.
De minnya megnézem, azt végignyomkodom a kontrolller összes gombját.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.14. 00:10:01 -
#16519 nem csak klubb festést lehet mókolni
Garázs-autó kiválasztás- ott katt a costume szinre- és láss csodát bejön minden, alapszinek és matricák, és a milló matricák szineiknek változtatása. -
#16518 Csúszik vazze, de mondjuk 60-80-al ha megyek a játékban, az gagyibb mint a valóságban, ez a Forza meg GT5 lehet szimulátor, de nem ugyanolyan mint valóságban hanem sokkal rosszabb, ez főként talán a méretbeni eltérések miatt is van.
Csak próbálnak valósághűen megoldnai egy irányítást, de amúgyis ha egy csöppetet árkádosabb, az nem baj, mert annál jobban lehet élvezni a vezetést.
Forza GT5-ben 20-30-ra kell kanyarokban lassítani, biciklivel gyorsabban kanyarodok a valóságban!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.14. 00:08:22 -
#16517 Garázs, ott lesz. Egy saját mintát/színt meg tudsz adni, amit custom4 néven alkalmazhatsz bármelyik kocsin. -
#16516 De hibák, hol nézzek körbe szinek ügyében?
van 2 választás, X vagy O
1 alapszín, és kb 4 club szín.