121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Most minden játékban ez a menő, hogy szemcsés, meg "régi film-szerű"? Egy hónapon belül ez már a második ilyen produkció Alien után... Amúgy eddig bejön a játék, levettem a szemcsét, a két fekete csík nem zavar, meg lehet szokni.
  • DarkSector
    Több volt az ettől amit írsz. :)
  • arty
    "régi Silent Hill szintű hangulat"

= kispöcs 12 éves összepisilte magát élete második horrorjátékától?

te komolyan ezt próbálod ujraélni? :DDD
  • Totti5
    A Ryse-tól független padlón van a Crytek a sikkasztó, pénzt lenyúló, a céggel és a munkásokkal nem törődöm balfasz vezetőség miatt. Sok évnyi szenny amit a szőnyeg alá söpörtek 2014ben lett olyan nagy, hogy nem lehet ezt tovább csinálni.
  • grebber
    Nem felhajtás ez ,kell nekik a pénz. Az elején így kellett volna ps4+ xbox one és nem lett volna sírás hogy nem lett sikeres.
  • Skyline
    Nem te vagy az egyetlen, iszonyatos grain van benne...Amint megláttam levettem.:)
  • DarkSector
    mondta bárki hogy ujonnan pre-orderbe kell mindent megvenni? :)
  • Laza
    Nekem Pc-re sem kell, nemhogy 18k-ért PS4-re :D
  • Azur92
    DC multihoz baratokat v clubot keresek!
  • DarkSector
    De azért elviselnééd, ha nem kéne ezért xbox one vagy high-end pc nem? :D
  • Laza
    Micsoda felhajtás egy ekkora túró játék körül :)
  • DarkSector
    Ryse PS4-re????

Érdekes fejlemény :DDD
  • TDC Geronimo
    Nem lehet. Egyedül a grain effektet lehet aminek én örülök
  • DarkSector
    Hát végigviheted te először. :D
  • AntiHero
    Tudom, de elég, lesz kivárni mire elküldöd. :)
  • DarkSector
    Szerintem azt én fogom megvenni de mind1. :D
  • balee4
    Hát ez iszonyúan jól hangzik, nem bántam meg, hogy előrendeltem. Elvileg holnap már nyomhatom én is. :)
  • AntiHero
    Na 1 óra (warez) Evil Within után ki kell jelentenem, hogy ezt meg kell vennem PS4-re. nekem ez kell eredetibe. Remélem majd PS4-en is kilehet kapcsolni a szélesvászont.:O

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.14. 18:57:28
  • vg
    Miért, van??????
  • Moby
    >Azt nem értem miért nem ilyen alapból.

Mer...
  • Skyline
    Nem tudom nem próbáltam mert a készítők írták hogy előfordulhatnak hibák, de dolgoznak rajta.

TESSÉK ITT MINDENT MEGTALÁLSZ
  • SlickAdam
    latom van valami parancs Evil Within-hez, ami feloldja a 30-as lock-ot. mukodik rendesen? (mar töltöm a jatekot, 30+ giga... mehh)
  • Skyline
    Hogy tudd hogy ha érdekel a játék akkor mi az a látványszint aminél gyengébbet nem kaphatsz :D
  • SlickAdam
    az miert van, hogy mostanaban metacritic-en uj mejelenesnel az XO verziot teszik ki? Alien, Evil Within, ...
  • Skyline
    Csak hogy jóhírrel szolgáljak, ez tényleg jó lett.:)
    Még csak a chapter 2-n vagyok túl,de beteg is, nyomasztó is tud lenni, és 1-2 ellenféllel még el lehe bánni..De 2-nél többen rádjönnek spuri vagy véged...Lopakodás,bújócska és menekülés..:)
    A paráztatás az egyetlen ami nincs, legalábbis eddig nem volt. Inkább a nyomasztó hangulatra épít,ami a chapter 1-ben tökély volt. A 2-ben sem volt rossz de ott azért már nem volt olyan erős.:)

Meg a chapter 2 elején van egy hatalmas Resident Evil 1 Easter egg...:D
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.14. 17:15:17
  • TDC Geronimo
    Most meg hívtak, hogy mégis kaptak pár darabot holnapra küldik
  • Skyline
    Nem igazán érdekel mit hiszel vagy gondolsz, visszafáradhatsz a One topikba, unalmas hogy állandóan csak flémelni jársz ide meg kötekedni.
  • SlickAdam
    ez az aspect ratio akar lenni? probald meg 1.78-al, az a 16:9 (1.78:1)
  • AntiHero
    Tökéletes, köszi. Azt nem értem miért nem ilyen alapból.
  • Skyline
    Oké hogy fekete csík de basszus ekkora?:)
    Tényleg ha összeadod simán a képernyő fele fekete csík...

Egyébként ahogy a fejlesztők írták, 1.8-as beállítás tökély, még a 2 is, így a FOV szinte nem csökken (a kezdőképen belőhető faszán).:)

• TDC Geronimo
    Bejelentés óta tudni hogy lesz fekete csík eddig hol voltál?

PCn kikapcsolod olyan kis lesz a FOV ahogy néztem, hogy én úgy biztos nem tudnék játszani.
  • Skyline
    Nem akarlak lelombozni,hangulatról és játékmenetről beszélek,amik bizony az első képek és infók alapján az SH-ra emlékeztettek sokmindenkit.
    A Silent Hill 1-2 a mai napig etalon a horrorjátékok között, a Resident evil 4 és az utáni részek a lehető legmesszebb vannak tőle színvonalban és horrorparában (igen az Elenvék is..:D). Baromi nyomasztó hangulata volt.
  • SlickAdam
    jajjj az tan a kis szöszi, neki nem hiszek csak ugy :) :(
  • DarkSector
    Nem akarlak lelombozni de senki egy percig nem mondta hogy ennek köze lesz a sh-hez.
    Az hogy te ezt hitted azt nem róhatod fel a játéknak. ;)
  • Skyline
    Épp telepítem..nagyon remélem igaza van.:)

//Tudom nem megnyugtató,de úgynézki valami szarakodás van a beszállítással, az 576-ba sem érkezett ma meg az EW...
  • TDC Geronimo
    Written by Michael Huber.

Nem tudom ki ez
  • SlickAdam
    ki irta?
  • TDC Geronimo
    GT reviewből

"The Evil Within is a survival-horror masterpiece. Anyone concerned this is just another action game soaked in blood needn't worry. Tense pacing, stunning atmosphere, and terrifying enemy encounters come together to create a journey you may never forget."
  • Skyline
    Sajna ezért hagytam fel velük a bizniszt.
    Régen mindig 0-day de sokszor még 1 nappal elöbb is be lehetett menni cuccért. Tavaly óta meg szokás hogy 2-3 nappal a megjelenés elött is felhívnak hogy akkor mész-e érte, mert jön...De amikor késik akkor csesznek szólni várod a cuccot erre egyszercsak jön ez a tipikus szövegű email... Ráadásul elég sűrűn előfordul mostanság...
  • TDC Geronimo
    Igen :(