121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#16619 Most minden játékban ez a menő, hogy szemcsés, meg "régi film-szerű"? Egy hónapon belül ez már a második ilyen produkció Alien után... Amúgy eddig bejön a játék, levettem a szemcsét, a két fekete csík nem zavar, meg lehet szokni. -
#16618 Több volt az ettől amit írsz. :) -
#16617 "régi Silent Hill szintű hangulat"
= kispöcs 12 éves összepisilte magát élete második horrorjátékától?
te komolyan ezt próbálod ujraélni? :DDD -
#16616 A Ryse-tól független padlón van a Crytek a sikkasztó, pénzt lenyúló, a céggel és a munkásokkal nem törődöm balfasz vezetőség miatt. Sok évnyi szenny amit a szőnyeg alá söpörtek 2014ben lett olyan nagy, hogy nem lehet ezt tovább csinálni. -
#16615 Nem felhajtás ez ,kell nekik a pénz. Az elején így kellett volna ps4+ xbox one és nem lett volna sírás hogy nem lett sikeres. -
Skyline #16614 Nem te vagy az egyetlen, iszonyatos grain van benne...Amint megláttam levettem.:) -
#16613 mondta bárki hogy ujonnan pre-orderbe kell mindent megvenni? :) -
#16612 Nekem Pc-re sem kell, nemhogy 18k-ért PS4-re :D -
Azur92 #16611 DC multihoz baratokat v clubot keresek! -
#16610 De azért elviselnééd, ha nem kéne ezért xbox one vagy high-end pc nem? :D -
#16609 Micsoda felhajtás egy ekkora túró játék körül :) -
#16608 Ryse PS4-re????
Érdekes fejlemény :DDD -
#16607 Nem lehet. Egyedül a grain effektet lehet aminek én örülök -
#16606 Hát végigviheted te először. :D -
#16605 Tudom, de elég, lesz kivárni mire elküldöd. :) -
#16604 Szerintem azt én fogom megvenni de mind1. :D -
#16603 Hát ez iszonyúan jól hangzik, nem bántam meg, hogy előrendeltem. Elvileg holnap már nyomhatom én is. :) -
#16602 Na 1 óra (warez) Evil Within után ki kell jelentenem, hogy ezt meg kell vennem PS4-re. nekem ez kell eredetibe. Remélem majd PS4-en is kilehet kapcsolni a szélesvászont.:O
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.14. 18:57:28 -
vg #16601 Miért, van?????? -
#16600 >Azt nem értem miért nem ilyen alapból.
Mer...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Skyline #16588 Nem tudom nem próbáltam mert a készítők írták hogy előfordulhatnak hibák, de dolgoznak rajta.
TESSÉK ITT MINDENT MEGTALÁLSZ -
SlickAdam #16587 latom van valami parancs Evil Within-hez, ami feloldja a 30-as lock-ot. mukodik rendesen? (mar töltöm a jatekot, 30+ giga... mehh) -
Skyline #16586 Hogy tudd hogy ha érdekel a játék akkor mi az a látványszint aminél gyengébbet nem kaphatsz :D -
SlickAdam #16585 az miert van, hogy mostanaban metacritic-en uj mejelenesnel az XO verziot teszik ki? Alien, Evil Within, ... -
Skyline #16584 Csak hogy jóhírrel szolgáljak, ez tényleg jó lett.:)
Még csak a chapter 2-n vagyok túl,de beteg is, nyomasztó is tud lenni, és 1-2 ellenféllel még el lehe bánni..De 2-nél többen rádjönnek spuri vagy véged...Lopakodás,bújócska és menekülés..:)
A paráztatás az egyetlen ami nincs, legalábbis eddig nem volt. Inkább a nyomasztó hangulatra épít,ami a chapter 1-ben tökély volt. A 2-ben sem volt rossz de ott azért már nem volt olyan erős.:)
Meg a chapter 2 elején van egy hatalmas Resident Evil 1 Easter egg...:D
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.14. 17:15:17 -
#16582 Most meg hívtak, hogy mégis kaptak pár darabot holnapra küldik -
Skyline #16578 Nem igazán érdekel mit hiszel vagy gondolsz, visszafáradhatsz a One topikba, unalmas hogy állandóan csak flémelni jársz ide meg kötekedni. -
SlickAdam #16577 ez az aspect ratio akar lenni? probald meg 1.78-al, az a 16:9 (1.78:1) -
#16572 Tökéletes, köszi. Azt nem értem miért nem ilyen alapból. -
Skyline #16569 Oké hogy fekete csík de basszus ekkora?:)
Tényleg ha összeadod simán a képernyő fele fekete csík...
Egyébként ahogy a fejlesztők írták, 1.8-as beállítás tökély, még a 2 is, így a FOV szinte nem csökken (a kezdőképen belőhető faszán).:)
-
#16568 Bejelentés óta tudni hogy lesz fekete csík eddig hol voltál?
PCn kikapcsolod olyan kis lesz a FOV ahogy néztem, hogy én úgy biztos nem tudnék játszani. -
Skyline #16564 Nem akarlak lelombozni,hangulatról és játékmenetről beszélek,amik bizony az első képek és infók alapján az SH-ra emlékeztettek sokmindenkit.
A Silent Hill 1-2 a mai napig etalon a horrorjátékok között, a Resident evil 4 és az utáni részek a lehető legmesszebb vannak tőle színvonalban és horrorparában (igen az Elenvék is..:D). Baromi nyomasztó hangulata volt.
-
SlickAdam #16563 jajjj az tan a kis szöszi, neki nem hiszek csak ugy :) :( -
#16562 Nem akarlak lelombozni de senki egy percig nem mondta hogy ennek köze lesz a sh-hez.
Az hogy te ezt hitted azt nem róhatod fel a játéknak. ;) -
Skyline #16561 Épp telepítem..nagyon remélem igaza van.:)
//Tudom nem megnyugtató,de úgynézki valami szarakodás van a beszállítással, az 576-ba sem érkezett ma meg az EW... -
#16560 Written by Michael Huber.
Nem tudom ki ez -
SlickAdam #16559 ki irta? -
#16558 GT reviewből
"The Evil Within is a survival-horror masterpiece. Anyone concerned this is just another action game soaked in blood needn't worry. Tense pacing, stunning atmosphere, and terrifying enemy encounters come together to create a journey you may never forget." -
Skyline #16557 Sajna ezért hagytam fel velük a bizniszt.
Régen mindig 0-day de sokszor még 1 nappal elöbb is be lehetett menni cuccért. Tavaly óta meg szokás hogy 2-3 nappal a megjelenés elött is felhívnak hogy akkor mész-e érte, mert jön...De amikor késik akkor csesznek szólni várod a cuccot erre egyszercsak jön ez a tipikus szövegű email... Ráadásul elég sűrűn előfordul mostanság... -
#16556 Igen :(