121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • sirpalee
    Elég nagy hiba, hogy nincs benne Day1. Főleg az a day 1 ami majd egy évvel később van a tervezetthez képest. :P
  • DarkSector
    Jah értem, minden ami kb ps1 óta alapvető fícsör azt majd egyszer jövőre egy pecsben. :D
    OKÉJ. :D

Ezek valós hibák csezd meg, csak mert majd jön egyszer a játék második felével együtt, az csak súlyosbítja a dolgot.
  • samsung123
    Hivatalosan előre bejelentve, hogy az is jön az időjárással, photo modal-stb-vel. Egyszer találnál valós hibát :D
  • DarkSector
    Tudom már mit hagytam ki régen.
    Mi hiányzott nekem a DC-ből!!!

A visszajátszás "replay" opció. :D
  • DarkSector
    Ha valamit nem helyesen írtam le, itt a többiek úgy is korrigálnak.
    De én így szedtem össze a témával kapcsolatban az inputot.
  • DarkSector
    Biztos nem Xbox fanok.
    Azok Forza-t vesznek.
  • Skyline
    2 héttel megjelenés után...És az a vicc hogy egyesek már anyáznak nekik a facebookon meg írják hogy még egy hetet várnak aztán refundot követelnek meg kompenzációnak ingyészezonpasszt a népnek....Erre van olyan gyökér aki beírja hogy ez baromság és várni kell...
    Playstation Community féle Dzson kifejezetten szánalmas ilyen téren.....Gyakorlatilag Xbox fanboynak nevez meg gyerekesnek mindenkit aki hangot ad annak hogy botrány amit mávelnek a DC-al....
  • Csibe001
    Majd valaszolok ha megneztem, sose lattam meg Alienbol a Director's Cut-ot, viszont rosszat rola most hallok eloszor. :)
  • deep
    Most sikerült először nyomnom egy online race-t! Rajt cél győzelem, két emberkét leköröztem. A meccs végén kiírta, hogy Zonda-val mentem, holott Huayra-val (vagy mi a tökkel:D) utána pedig közölte, hogy connection to the server lost. Szóval szerintem simán csak szerverhibák azok az űridők. Továbbra is vicc a játék online része.
    Utoljára szerkesztette: deep, 2014.10.18. 23:33:38
  • Legvar
    Köszönöm, megpróbálok csinálni akkor elvileg bármilyen EU-s acc megteszi nem kell feltétlen német ugye? nekem ez kínai de megpróbálom!
  • DarkSector
    PSN PLUS.

Ha a PSN plus profilodat beállítod Primary-re, akkkor a többi account is fogja tudni használni, teszemazt multizni.

(konkrétan ezt én még egyszer sem használtam ki, de neten ezt írták)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 23:13:49
  • Legvar
    igen ha csinálok, akkor hogy tudom összehangolni migrálni a két accot, hogy azon is meglegyen a ps plus előfizetés? vagy külön kell újat?
    Utoljára szerkesztette: Legvar, 2014.10.18. 23:12:03
  • DarkSector
    Ezt Legvar-nak szántam. :D
  • DarkSector
    Régiók közt nem lesz gond, mert én tudtam használni.
    Egy fontos, ehhez tedd Primary-re azt a profilodat amivel vásárolsz!
  • deep
    Csinálsz egy német accot, és ahhoz. Az usa accoddal is fogod talán tudni használni a kód tartalmát.
  • DarkSector
    Milyen Alien film volt idén a mozikban?
  • Legvar
    Sziasztok, ma vettem meg az Alien Isolation-t, de Németországaban, viszont USA accountom van, és nem engedi hozzáadni a kódot amit mellé kaptam, ezen az accounton van előfizetve a plus, hogy tudnám esetleg megoldani?
    köszönöm előre
  • arty
    "Alien director's cut Bluray-en,"

egyetlen rész, ahol a DC egyértelmüen egy hulladék (szemben az eredetivel)
    és a baromállat forgalmazó is ezt a verziót küldte idén moziba!!!! :((( nem is mentünk el rá, pedig amugy ki nem hagytam volna.
  • DarkSector
    Mondjuk mentéseket lehet letölteni. :D

Kíváncsi vagyok ezek a mentések profil nélkül hogy tudnak működni. :D
  • Skyline
    Tuti...Van olyan pálya amin ilyen időket lehet menni.... Nem hiszem hogy tudnának csalni..Főként akkorát hogy 3perc 20 helyett 54 másodperces időt futnak lassabb autóval...
  • DarkSector
    Szerintem mentéseket nem nehéz manipulálni.
  • DarkSector
    Gondolod csak adminisztrációs hiba? :D
  • Skyline
    Nemhiszem...Neee... Inkább szarul szinkronizál összevissza és az 54-es idők más pályára vonatkoznak...
  • DarkSector
    Lehet csalni gondolom.
  • arsmarci89
    *max
  • arsmarci89
    Köszi, annyit nem èr,mx fèláron
  • n000rbi
    Hátööö, ez mindenképp érdekes :)
  • Skyline
    Ezaz...Egyik pályán Porsche CTR3 Clubsporttal kell menni 3:20-as időt...Erre a top50-ben olyanok vannak hogy Bac monoval meg Ruf RT12-vel 54 másodperces időt nyomtak ugyanitt.... WTF????
  • Skyline
    A szinkronizálást ma még nem néztem,most értem én is haza... Az legalább már megy rendesen vagy még mindig random? Nem beszélve a fura eredményekről...
    Jópár pályán ahol fix autóval kell menni olyan idők vannak a top50-en belül az elsőknél hogy vicc...Ilyen 1 perces különbségek...Azt hogy? Mert az minden csak nem reális...A 10. hely idejét alig lehet összeszedni...De hogy még ahhoz képest is 1 percet hozz...Képtelenség..
    valamelyik pályán valami 3:12-es időt mentem...Nézem az top50..3:20 kellett az első helyhez...Erre az első pár helyezett ugyan azzal az autóval 2 perc körülieket mentek..
  • n000rbi
    +1

Mondjuk nekem még ott a Legendary trófea, azzal elleszek egy darabig.
  • deep
    Ez egyszerűen már tényleg röhej, hogy képtelenek rendbe tenni.
  • Skyline
    Nekem tegnap egyet sikerül, bevittem elsőre vagy 20 mp-el,mert a baromállatok lökdösték egymást én meg szépen kivárva amikor lökdösődtek előzgettem...Aztán amikor első vltam egy nagykanyarban a két pöcs mögöttem teligázzal akart nekemvágódni de jó íven voltam és gyorsabb voltam, ők meg falra kenődtek..:D
    A meccs után meg kivágott....:)
  • Csibe001
    Koszonom, de mar megvan, bementem HMV-be s pont csak az Alien kellett s 5 fontert megvettem. :)
  • Skyline
    Tudom, végigtoltam kétszer,imádtam volt egy hangulata. Csak az nem jött be hogy egy idő után kiismerhető volt hogy aki velünk lesz társ az úgyis mindig a játék X pontján átalakul....És néha értelmetlen volt hogy 20 perce velünk van,simán kinyírhatna főként amikor ránkrontanak a lények, de nem,őket öli..Majd X ponton hirtelen átalakult és nekünkjött...:)
  • shaddam
    7-10 font szokott lenni zavvin
  • deep
    Továbbra sem tudtam egyetlen online meccset sem lenyomni a 12 napja megjelent driveclub játékkal... Kivág a lobbyból minden alkalommal. Ügyes.
  • DarkSector
    Ez zsir játék volt régen.

Nekem még tetszett az Extermination. vagy mi.
  • Totti5
    You'll be able to buy it via download or in shops, at a suggested retail price of $39.99 / £34.99, so a bit cheaper than most new boxed console games.
  • Csibe001
    Gratula, en most vettem meg Alien director's cut Bluray-en, holnap estefele megnezem aztan vegre kibontom a Nostromo edition-t s remelhetoleg rettegve menekulok. :)
  • shaddam
    Nem mai, de elég jópofa