121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Mennyit lehet tolni? 2 órát? Majd jöhet akkor beszámoló, bár szerintem ezzel most nem nagyon nyúlhatok mellé.
  • TDC Geronimo
    Nem kell neked ez, úgyse fog tetszeni...

• Totti5
    Kérdezted mikor tolhatom a trialt, nov 13.-ától.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.31. 15:30:29
  • Moby
    Egyre jobban érdekel.
    Tényleg nem vagyok normális :( Józanítsatok ki plíz :D
  • TDC Geronimo
    Elég retek minőségű videó, de PS4es ACből van. Új animációs rendszer nagyon jó

• n000rbi
    Kicsit kigyomláltam a friendlistemet és már csak olyanok maradtak benne, akiket tudok is hová kötni :) Nem minden nick volt ismerős, de ha mégis olyat töröltem volna, akivel már váltottunk legalább itt sg-n pár szót, az legyen szíves jelezze.
  • Moby
    Hát az ms úgy elbaszta a profilomat, hogy csak kínnal rakta helyre önmaga is (nem egyértelmű ki hibázott, sajnos még az is benne van a pakliban, hogy én, ezért gond, hogy nem tudom), kapta az is az ívet tőlem, de a kabaréfaktort egyelőre semmilyen ponton nem érzékelem. A sonynál sem lenne ez kabaré, sőt, mondhatnám hogy értem, hiszen ilyen problémákkal élek-élünk lassan egy évtizede sonyfronton. Tudjuk, hogy itt többről van szó, mint a problémák puszta léte vagy kezelése. Egy piacvezető clg ezt nem engedheti meg magának. Vagy csinálja másképp, vagy ne legyen piacvezető. Az, hogy a ps4 jelenleg ilyen módon, minden korábbi elképzelést felülmúlóan piacvezető ez jelen állapotok szerint tökéletesen irracionális, és azt kell mondjam érdemtelen, bár ez utóbbi szart sem számít. Pont annyira irracionális, mint a felhasználók. Hihtetlen, de tart máig csúcson jár hype. Bemész a ph-n a ps4 topikban, ha felbukkan egy bizonytalan user, a topik egy tömeggként mantrázza a vegyélpéesnégyet, majd a következő postban üvolt, mert nem megy a psn, vagy kibaszkodja a driveclub, vagy bármi.
    Ha ez nem irracionális, akkor semmisemaz.
  • TDC Geronimo
    2 óra 11 perctől PS4 DA:I gameplay

Legyen már 21 :(
  • arty
    olvastam, h mérnököket csoportositottak az evolutionhoz, h megjelenhessen a driveclub psn edició.

ezexerint a förmverosztályról mehettek át páran...

sony=kabaré (ms is, csak másér')
  • arsmarci89
    Lehet többre mennènk ha az előző kerülne vissza ezen a foson meg dolgoznának.Nekem eddig csak olyan volt, hogy jatèk közben hibával kibaszott.
  • TDC Geronimo
    Engem még szerencsére nem, de tényleg vicces. Meddig is ültek ezen az updaten? Fél évet? Miért nem csinál a pöcsöm sony preview programot, mint MS és akkor talán előjöttek volna olyan gondok, mint a rest mode bug is. Ja hogy tehetségtelenek ahhoz is?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.31. 14:26:29
  • Moby
    Lóhalálában adták ki.
    Ilyen hajmeresztő fejlesztési tempó mellett apróbb hibák bele kell, hogy férjenek!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.31. 14:13:01
  • n000rbi
    Gondoltam felnézek a store-ba. A nyitóképernyőig el is jutottam, majd csonttáfagyott a gép és kikapcsolt. Utána kontrollerre nem reagált, de a bekapcsológombbal elindult, viszont 2 mp után megint leállt, majd checkdisk és csak ezután bootolt be. Ezután okoskodott egy sort, hogy nem megfelelően kapcsoltam ki és ne húzogassam ki a tápkábelt. Pedig eddig hibátlan volt a 2.0 után is, de csak elért a fostornádó.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.31. 14:05:30
  • shaddam
  • Tatyla
  • Rage47
  • Moby
    Még csak egy gyenge trailer láttatok abból mi szabadult rátok avval, hogy dark hozzájutott a ps4-hez
  • Skyline
    Az a "mennyire gáz már" hogy ez a fórum még érzékel téged...:D
  • arsmarci89
    Nekem a klotyóból is sikerült játèkot indìtani.Ami a szobám mellett van:)
  • TDC Geronimo
    Én is csak néztem miket beszél...
  • n000rbi
    Ezeket magadtól találod ki? Ne terjeszd a hülyeséget légy szíves.
  • DarkSector
    Úristen, most néztem mennyire gáz már, hogy a PS4 kontroller ha nem fordítod a lámpát a gép felé, nem érzékeli a gép.

OMG, az X360-nál kint a ház kertjéből tudnám irányítani a régi konzolt, miezmár? :D
    Atyaég, nextgen fícsör?
  • Kongy
    ez az amikor tulzasba viszik a marketinget
  • arty
    Meglepődtem.

Janem :D
  • TDC Geronimo
    Idióta ubi ilyet minek kell elspoilerezni????? Neogafon megláttam én is véletlen ezt :(
  • Skyline
    Megint vagy 5 perce töltögetünk...:D
  • DarkSector
    Jatekaim.hu-n van egy PS4 alapgép 85k-ért.
    Azt írja a tulaj hogy sűrgősen eladó.

Akit érdekel, az vessen rá egy pillantást, kb 30-35k -val olcsóbb így mint a boltban. :D
  • Skyline
    Lehet nézni a bénát...:D
    Épp haver jön....:)

EVOLVEBIGALPHA
  • DarkSector
    Hát most erre annyit tudok mondani, hogy saját magad levehetted volna, hogy ilyen 4 fős coop vadászatnál menny nyugis lopakodás lesz, max annyi hogy egy szikla mögé áll és bevárja az embereket, nem splinter cell. :D

Én szerintem azt kapom amit vártam.
    Monjuk ez a félelmetes dolog nekem új, nem emlékszem egy hype-ra sem amiben említették volna.
    Én tudtam milyen lesz, más játék tapasztalatai, ezért fizetni nem fogok érte ez már biztos ennyire csak jó hogy ingyen belenézek. :)

Egyvalamit meg kell tanulni, bármit mondanak, félelemkeltés és ijjesztésre maximum egyedül játszható lassabb nyugisabb játékmenet mellett van esély, a többi marketing maszlag.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 19:13:23
  • Skyline
    Annyit amennyit a hype videókban mutogattak...ne sok...Csak ne egy idióta ugrabugráló csapkodó szörnyet keljen halomra ölni...Legyen hatása annak ha elbújik és lesből támad...Stb...Ilyesmiről szó nincs a játékban pedig hatalmas ziccer,simán el lehet búzni a bokrokban,kövek közt úgy hogy elrohannak elötted és nem vesznek észre...Lesből instant halálos csapás...És máris nincs észnélküli rohangálás...Ésatöbbiésatöbbi.....
  • AntiHero
  • AntiHero
    Az úgy kemény :O
  • DarkSector
    Milyen félelmetes hangulatot vártál ettől az akció játéktól?
    Ha coop, meg multi eleve nem beszélhetünk félelemről.
  • Skyline
    Hát emberek,nem akarok senkit lelombozni de ez így ebben a formában igen karcsú...
    A hangulat az semmilyen...Nincs semmi feszültség vagy félelmetesség benne,....Futkározik valaki a szörnnyel (ha van egy kis esze bújkál,és kajál mert különben esélye sincs - egy átlagos csapattal szemben amúgy sincs) a többi meg kergeti...ha a trapper ledobja az "energia falat" a szörny X területen belül marad nem tud kimenni...Vagy futkározik körbe mint egy hülye és fedezékbe megy vagy esélye sincs...Ha esetleg fejlődött és szintet lépett akkor megvan az esélye hogy gyaluljon,de a medik semmi pillanat alatt újraéleszt bárkit...Ha a medic halna meg akkor sincs gáz mert XY idő elteltével ha él a szörny /a vadászok akkor utánpótlásként ledobják újra a halott játékost...
    Ideig óráig szórakoztató lehet, esetleg haverokkal talán tövább is, de semmi extra...Mindehhez hozzájön az elég gyenge látványvilág, és gyenge mozgásanimáció....+ az olyan baromságok amikor felfejlesztem a szörnyet egybe lenyelhetnék egy huntert de nemlehet...Csapkodjak meg okádjak tüzet...Közben meg a pályán jóval kisebb AI által iránított nagypofájú életforma (amit fél perc szétszedni az alap lényikénkkel is) egyből kinyírja a huntert ha bekapja...

Tény még csak alfa a játék...De ez így ebben a formában tényleg, karcsú...
  • AnuluWork #17588
  • Skyline
    Hát...idáig nem egy durranás...1-1 meccset mentünk, abból a havernál egy idióta volt aki a szörnnyel volt és csak támadni volt képes,azt sem ésszel...Nálam meg ugyan elkezdett menekülni és a trapper nem végezte a dolgát de így sem volt esélye pedig az elején még bújkált és kajált..:)
  • DarkSector
    :P
  • Skyline
    kb 5 perc töltőkép bámulás....Dehát ugye Alfa...
  • DarkSector
    :DDD
    Csak úgy elindult, mondjuk hazudnék ha azt mondanám meglepne, mikor a kulcsot is 2x-ra fogadta el holott tutira helyesen irtam be.
    Valamint a letöltés is néha piszok lassú, és néha tudja csak normális sebeséggel tölteni a gépem.
    Biztos X1-en is már most gondok vannak.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 17:10:27
  • Skyline
    Közben elindult.:)
    Magyar volt az alap, one-on meg ugye lehet váltogatni profilban. Nem értjük mi volt a gond, írtunk supportnak és egyszercsak indult...:)