121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17702 Na igen látod, azt én eddig észre sem vettem hogy hiányzik, pedig valakiknek az is alap lenne. :) -
#17701 Igen ott a Library, ellenben én változtatnék rajta, a Library, az a sor végén van, még ha benyomod az alapon lévő limitet, akkor is 16 kockával arrébb van a sor végén.
No meg az appok kint be vannak szórva a játékok közé, amiket ugye használati időrendbe mutat.
Hát nem fogom a gépet ez végett száműzni, csak szerintem ez sok használat mellett irritáló, Tudva azt hogy sok ész nem kellett volna ezt úgy kitalálni, hogy picit rendezettebb legyen, másképpen felhasználóbarát.
Pl meddig tartott volna, egy második csík alá az App-oknak?
Vagy kiszedni a limitálást és berendezhetnéd magadnak milyen sorrendben jelenjenek meg a programok ikonja?
Nekem ez hiányzik.
Nem a gépet határozza meg ettől még jobb szerintem mint x360-on legalábbis ezek a fos csempék összevissza, de hát basszus néha látni hogy olyan aprónak tűni lehetőségeket kihagytak hogy sírni tudnék.
Ugye nem beszélve mikor láttam hogy avi-mp3 lejátszás még nem volt először....
Ez személyes vélemény nincsen mögöttem csoport lehet egyedül nekem tünik ez rossz megoldásnak.
Nem tudom. Annyi hogy ha vlemény, akkor azt mondom nm jó ez a megoldás.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:05:24 -
#17700 Nem fér a fejembe, hogy aki ezt az egészet kitalálta, az miért gondolta, hogy ez így jó? -
#17699 Ó igen tényleg. Majd jön...a friend notificationökkel együtt! -
#17698 >PS4en ott a library, 2.0 óta tudod rendezni is. Mi kell még?
A törlés. Semmi szükségem a demókra, trialokra, akármikre a library-ben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.01. 22:56:55 -
#17697 Ja én sem, régen is írtam nem vicből van nekem X360-PS3-PS4-en 4 profil.
HU-US-UK-JPN ezek a nagy "régiók" itt van a legfontosabb eltérés.
Játékdemók, meg sokféle tartalom. Néha, kb hetente felmegyek és csekkolom az akciókat-tartalmakat.
Hát nem véletlen.
De játékra-haverokra (mert nekem vannak barátaim amúgy. :D) a magyart használom.
Live-on is hiába mondták hogy hú deszar a magyar live, a fő profilomat arra állítottam. Aztán a többi plusz dolgot leszedem más régióból és használom a magyarral.
MÁR HA LEHET. Demo-knál asszem nem tudsz átjelentkezve játszani.
Viszont theme-ek mennek értelemszerűen. -
#17696 Szerintem PS4 menüje eléggé egyszerű és letisztult. Nincs vele baj azon kívül, hogy még mindig elég sokszor bugos meg hajlamos belassulásra.
"PS3 rendszer ettől sokkal rendezettebb, nem tökéletes, de legalább egy helyen vannak a játékok."
PS4en ott a library, 2.0 óta tudod rendezni is. Mi kell még?
-
#17695 Mondjuk ezt se értem, hogy miért csak US kapta meg a 2 ingyen témát na mindegy... -
#17694 Kabbe! :D -
#17693 Na Te is befejezheted most már :D -
#17692 Engem nem zavar, van válaszom mindenre. :D -
#17691 Hát ez nem baj, csak megjegyeztem.
Az sem baj hogy nem müködik normálisan a PSN, mert engem nem érdekel, nem fizetek a multiért, téged meg az foglalkoztat....ez ugyanaz.
Nem mondtam hogy nektek is legyen fontos, nekem ha kezdem is megszokni, nem feltétlen praktikus a kibaszok 30 kockát összevissza egy csikban téma.
Ősszekeveri a játékokat az appokkal és végig kell zongorázni hogy most az xy cucc hányadik a sorban.
Igen nekem ez kurva fontos ha már kismillió hibán nem tudnak változtatni, ezen lehetne, egy peccsel.
Ennyi a lényege a dolognak.
Ami nem számít az a hardver formája és kinézete a menübe kismilliószor barangolok, az nekem fontos.
PS3 rendszer ettől sokkal rendezettebb, nem tökéletes, de legalább egy helyen vannak a játékok.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 22:49:37 -
#17690 A f...ér' kell MINDEN EGYES kikúrt alkalommal, ha valaki fingik egyet, ami x1-nek hangzik Neked előjönnöd és egy fél oldal védőbeszédet írnod?! Témákról volt szó, nem játékról, nem arról, hogy melyik jobb, álljál már le. Köszi. -
#17689 "Ilyenkor áldom a PS4 buta primitiv menüjét, azért mert most a theme-eknél a hátterek csesezttül jól láthatóak, gondolom Live-on nem kicsit takarnák ki a csempék."
Te figyuzá mán Én ma idestova 9 óra játéknál tartok ebből KB nagyon sokat mondok 5 percet voltam ott ahol a csempe kitakar bár mit is!!! Ki a szart érdekel ez szerinted rajtad kívül vagy kit zavar?!!!
És eszement módon még örülsz annak,hogy a konzolodnak a kényelmi és kezelhetősége primitív azért,hogy a vizualitás amit kb semeddig nem látsz jó legyen!!!Téged bazz fordítva dajkáltak
De ha neked a konzol arra van,hogy a kezelő felületet bámuld órákig akkor érthető!!!!Ja vagy értem ennyi idő alatt még nem sikerült rájönnöd,hogy indulnak a játék és még csak tanulod a kezelhetőséget.jó bocs nem szóltam!!!Ki-be kapcs megy már leírás nélkül -
#17688 -
Próbáltam ma belépni egy online körözésbe, de amikor kiírta, hogy 3 perc, elment a kedvem... -
#17686 Elnézést!!!
UK => US
Összevissza lépkedtem a profiljaimba és valóban, nem UK hanem US.
Nekem jobban tetszenek mint a másik 3 ....
Lehet túlértékelem, de kinézetben és hangok terén is sokkalta jobban tetszenek.
Destiny inkább, mert jobba a zene és ez a hang ahogy mozogsz a menüben az is fasza. -
#17685 Proság. Én még várok a PS+ változatra...
-
#17684 Itt egy epik online győzelmem, nagy csata volt :) Az elején megcsodálható, mennyire profin és hibamentesen működik a játék :D
-
#17683 uk storeba nincs is fent még csak USbe van nem?
Szerintem meg gyenge lett mindkettő. "dinamikus" téma statikus háttérrel és a főmenün kívül a többinél maradt a sima kék hátteres megoldás. Remélem későbbi témáknál változik az is bár az gondolom fizetős lesz, mert ingyen csak a szar jár :p
DA:I témát akarok amúgy meg most azonnal a játékkal együtt. Úgy kell már nekem egy epic RPG, mint egy falat kenyér. Új gen első normálisabb, tartalmasabb RPGje lesz és ez már nagyon kell. -
#17682 UK profilon:
Destiny és COD AW theme!
Destiny fasza hangok-zene.
CoD AW ugyancsak a játék zenéjét használja a menüben.
állati kemény! :)
Még több ilyet, hálisten ingyen van mindegyik. :)
/// Ilyenkor áldom a PS4 buta primitiv menüjét, azért mert most a theme-eknél a hátterek csesezttül jól láthatóak, gondolom Live-on nem kicsit takarnák ki a csempék.
/// Menü ikonok izlésesen átlátszó hátteret kapnak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 22:28:29 -
#17681 Jamaucsiék bérjnsztormingolnak:
2000 autó - mehet
Csináljuk meg hogy az önjáró Audi-ra ( katt ) saját nyomvonalakat tölthessünk fel, muszáj kiszolgálni a világ 0.01%át aki ezt az életben valaha is kipróbálná - awesome!
Teszkós kávédaráló audió engine lecserélése egy nextgen BOSCH MKM 6000 ipari darálóra! - valós hangok!
India már sikeresen küldött szondát a Marsra, Japán is küldjön a Marsa! World Premier exlusive Marsra szállás, száguldozz az Olympus Mons -on egy Roverrel! -
#17680 Buta egy kérdés, de ha leteszem a gépem Rest modba, és közbe valami oknál fogva egy játékhoz tartalom vagy javítás megjelenik, akkor azt automatán tudja a gép frissíteni vagy ehez be kell kapcsolnom a gépet normál üzemmódba? -
#17679 gétére semmit? 2 év mulva kapsz egy ps2es autókkal megtűzdelt retket ... álá gt5-6 :D -
#17678 Steam-en szenvedtem ezzel az Evolve-al, a port hibáinak eltekintése mellett, az a véleményem erről a játékról, hogy legközelebb bottal se!
Hihetetlen, 1 mecs ha elhúzódik 5 percig akkor sokat mondtam.
Vagy csalnak vagy valami nem stimmel, ez a játék nemhogy nem félelmetes, de bujkálni sem lehet, mert azonnal odafutnak hozzád a hunterek.
Döbbenet. egy fos ez a játék. -
#17677 Engem 1-2 sec is zavarna.
Inkább max arra fogom használni hogy megmutassam valakinek annyi időre ha nem tudok valahol továbbmenni, vagy megcsinálni, de aszem kis hazánkban a nagyobb címeknél a multi lehetőséget elvethetem nyugodtan. -
#17676 10 mbit feltöltése volt havernak nekem 5 megás letöltés. Megosztotta Trine 2őt ma. Lag minimális volt, kép párszor bekockásodott, de nem tartott tovább 1-2 secnél. -
#17675 Feltételezhető hogy az adott személy feltöltését használja a rendszer, másképpen nem is lehet elképzelni egy stream-et.
Most az hogy a neten egy videóban 2 külföldi bemutatja a funkciót 200gigás feltöltéssel és fazsán megy az itt paraszt magyaroknál kínszenvedés.
Onlive pc-n? Pedig ott szerverek-ről megy. -
#17674 Ehhez a share playhez milyen net kell?Last of Ust próbáltam ki haverral, de vmi kegyetlen rossz volt a minősège...Folyamatosan esett szètt a kèp. -
Skyline #17673 Tovàbbra is nulla. -
#17672 Ezt ugye viccként írtad. -
#17671 Tudniillik te írod hogy polcra teszed a ps4-et ha megjön a Box.
Erre másik mondatban írod hogy holtidő van mind2 gép életében, meg persze pc-n is, az is ebből a konzolos játékokból zabál.
Szóval igen nehéz volt megítélni, hogy most mind3 gép életében hiány van vagy mind3 gép életében hiány van. :)
Azért sugtam, hogy ennyi erővel játsz Andoidon, ott napi 20 játék jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 16:04:31 -
Skyline #17670 Szövegértelmezésböl ismét nulla,de màr meg sem lepödöm...Inkàbb attòl tartok hogy amit müvelsz az tényleg csak demo..:D
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.01. 15:58:40 -
#17669 Akkor mivel akarsz játszani? Mobiltelefonnal? :D -
Skyline #17668 Rakd a polcra ahogy én is teszem ha megvan a One. Annyira balfasz és hiànypòtlò ez a gen,tényleg holtszezonok vannak a két gép életében. -
#17667 De azért vicces hogy az Uncharted-ről semmit nem tudni, csak mert mutattak egy fél perces jól kinéző valami videót, megtartjuk a gépet, hát erre nem vagyok büszke. :D -
#17666 Lesz az 2017 is. Bár amit műveltek a GT 5-6-al, engem már egyáltalán nem, vagy csak kicsit érdekel, milyen lesz. Elment mellettük a világ.
Utoljára szerkesztette: deep, 2014.11.01. 13:33:40 -
#17665 Felesleges eladni, mert csak megbánnád később. 2015 már elég jól néz ki exek terén és a legnagyobbaktól még csak most jönnek majd a címek. -
#17664 GTvel tolhatod majd 2016 végén :D -
soundsonic #17663 Most olvastam a gamers.hu-n, hogy a sony most tett közzé egy jelentést, miszerint már 8 millió psn előfizetője van. Szerintem a kiszámítható bevételük nincs összhangban a szolgáltatás minőségével, fejlesztésével :(
Én voltam olyan hülye, hogy egy i7-es gémer konfigot eladtam, hogy vehessek egy ps4-et.. :S Úgy, hogy a ps exkluzívok kevésbé érdekelnek. Mondjuk a Gran turismo az alapmű számomra. Inkább ne mondjatok rá semmit pls.. :(
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.11.01. 12:59:04