121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17782 "az új DoF meg motion blur kegyetlen jól néz ki mozgásban"
Hogy értve hogy új?
Volt eddigi cod-okban is, vagy technikailag érted hogy megújúlt? -
#17781 Megvettem én is pedig nem akartam, mert jövő hét AC utána meg DA, de addig letolom ezt. Singlet tolom most multit még nem néztem. Első cod, amire azt mondom, hogy végre kinéz valahogy. 1080p 60 fps, gyönyörű képminőség és az új DoF meg motion blur kegyetlen jól néz ki mozgásban. Eddig a kampány is tetszik. -
#17780 Szerintem is kellemes, és sok értékelés amit kapott, szintén >90% vagy >9pont
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 13:35:02 -
#17779 Tetszeni fog, multiban viszont elég sok profit láttam, vagy én nem tudok lőni rendesen, mintha ilyen kiegészítőt használnának, amivel megy bill+egér.
Vagyis hülyeséget mondtam, nem bill+egér, mert a billentyűzett helyett valami kézben tartható loszar jár a csomaghoz. -
#17778 Az furcsa a Stand By módnak az lett volna a lényege hogy ne kelljen annyi idő mire bejön a kép nem, mármint ne kelljen előről bootolni. -
#17777 Szerintem utóbbi idők legjobb codja lett, single és multi egyaránt 9 pontos nálam -
#17776 Fogalmam sincs, hogy rászolgál-e vagy sem, de abból kiindulva, hogy egy számodra utálatos műfaj egyik képviselőjével kínzod magad, nem várok sok pozitív töltetű hozzászólást Tőled a témában :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.05. 12:56:42 -
Ulthane #17775 Sajnos ha rászolgál, akkor nem lehetséges, amit kérsz. :) -
#17774 Azért ha lehet kímélj meg minket a fikaáradattól ;) -
Ulthane #17773 Gyerekek, eljött a vég! Megvettem az új CoD-ot. Én, aki utálja az FPS-eket...
Világvége. -
#17772 Hm 2.0 óta most raktam be először rest módba, de instant bootolt. Eddig nekem stand by módból is mindig bootolt ugyanúgy ,mintha ki lett volna kapcsolva, most meg mire bejött tv képe már be is töltött. -
Én megvettem Unity-t tegnap, remélem azt nem üti ki a peccs. :D
Meg most próbálgattam ezt az új CoD-ot, nekem tetszik ahogy a régi részek is. Fasza lett. (pc-n is szerettem volna belenézni, mit bir benne az ócska vasam)
Hát mától szó szerint ócskavasam van.
Annak ellenére hogy sok bug van ÁLLÍTÓLAG pc-s változatban.
De úgyis orvosolják majd.
(bár régebben a COD pont erről volt híres szerintem hogy szinte nem volt semmi bug megjelenéskor., na mindegy)
Nálam rosszabb a helyzet, ezt egy peccs nem tudná orvosolni. :D -
#17770 Kint van 2.01. Elvileg rest mód bugot javítja meg gondolom még pár apróságot. -
#17769 Tegnap elött a psm megfagyott a menübe,elment a kèp is utána egyből hibára hivatkozva ment tovább..Viszont tegnap is ugyanez a szitu volt de akkor meg kikapcsolt,bekapcsolás után pedig bejött az ellenörzès.Basszák meg meg az update-et.2hónapig semmi bajom nem volt... -
#17768 Fasza lett az új CoD AW
Árpitallica:
Nekem minden játékban csak olyan van hogy a kontroller elkezd laggolni, vagy nemtudom kikapcsol néha.
Laggolást arra értem hogy mozgok mondjuk, elengedem az analogot, és 2-3 másodperccel később mozog a karakter a játékban, gondoltam merül a kontroller, de akkor néztem elvileg 2-3 csíkon volt az aksija...érdekes.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 03:17:13 -
Árpitallica #17767 Akiknek megvan az új COD PS4en lenne egy kérdésem! A single player módban nektek is szokott többször akadni a játék, ahogy meneteltek előre a küldetések során? Mert nekem már már idegesítő amikor akad itt meg ott véletlenszerűen. Meg Split-screenbe idáig 2-szer lefagyott a játék. Nálatok? -
#17766 Radec academy :3
-
#17765 Igen. EU ps blogon volt -
#17764 Ez már tuti biztos??Èpp a napokba gondolkoztam el az injustice megvètelèn.Infamous SS-ba 100% story meg 80%trófea után beleuntam.Januárra meg simán vevő leszek a kiegèszìtèsre.Na ez már valami..:) -
Árpitallica #17763 Figyusztok kaptam egy dlc kódot a KSZ-től a Cod játékhoz és azt írja hogy a Cod webes oldalán lehet a kódot beváltani, és azon a honlapon belül pontosan hol? Mert én keresem hiába, de nem találom. :( -
Skyline #17762
Továbbra is lószar..... -
#17761 Beyond that, in December we’re adding Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition and Secret Ponchos to PS4′s IGC line up. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition is the first AAA Blu-ray title to join the Instant Game Collection for PS4, and we think you’re going to love it. Then in January, we’re adding inFAMOUS First Light and The Swapper for PS4. We will still add DRIVECLUB to the PS Plus line up when it becomes available.
Na végre 2 olyan cím ami normálisabb és nekem kell. Injustice meg volt PS3ra, de jó lesz most 4re- first lightot meg nem vettem meg direkt emiatt. -
nem bírom már
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.04. 19:34:37 -
Ulthane #17759 A kérdésedre helyesen válaszolva: vehetsz giftcardot (üzletben vagy neten), itt szükséged lehet bankkáryára. Neten tuti, boltban meg ízlés szerint.
A kódot a Store-ban bepötyögöd a Redeem Code menüben, és már hozzá is adta az összeget a virtuális pénztárcádhoz. Utána szabad a vásár a Store-ban. -
bluesfool #17758 Köszönöm -
Ulthane #17757 A két bolt (tulaja) egy és ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2014.11.04. 14:08:48 -
#17756 Bepötyögöd és ott a pénz -
bluesfool #17755 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni majd egy 6000 Ft-os feltöltő kártyát , ez pontosa hogy működik, elég be irnom a rajta lévő kódot és ott lesz a profilon az összeg ? Konkrétan az érdekelne , hogy ehhez kell bankkártya adatot megadni ?
Előre is köszönöm a választ . -
#17754 Az On-nal csak azt kapcsolod be, hogy a játék közben használhatod a fotómódot. Az is ott van, hogy mit kell hozzá nyomni (azt hiszem R3). Innen már egyértelműnek kellene lennie. -
#17753 Na de ezaz. Beállítottam on-ra de semmi. Vagy on után share gomb? Ilyen egyszerű lenne? :D (akkor jó béna vagyok) -
#17752 Próbáld ki és meglátod :) -
#17751 Neki kezdtem a last of us-nak. Hangulatos, eddig tetszetős. Csináltam is pár képet share gombbal. De az optionsban látok olyat is hogy photo mod. Ez hogy működik? Miben más? -
Skyline #17750 Kimás mint ektivizsön...:D
Tuti hogy az EA is be fog állni a sorba....Aztán az Ubi...:)
Nemmelesleg a broadcastot is blokkolják...Nem tudom minek mert állítólag jó lett, és élménydús.:)
-
#17749 Call of Duty: Advanced Warfare Blocked From Share Play
Eh... gg activision, ha sokan fogják ezt az utat járni, akkor szart se fog érni ez a ficsőr. -
#17748 AC PS4 blackbox assassination küldetés
Letöltési linket raktam be. -
#17747 Én fülest, vagy bármilyen más kiegészítőt csak akkor veszek, ha azt előtte megvizsgáltam, hogy jó-e nekem, leírásnak nem hiszek. De játékok terén megbízhatóak, mert mindig azt kapom, amit kértem, és akkor amikorra mondják. -
#17746 Lófaszt sony gold fulessel pont a konzol világ szivatott meg,de előtte a Platinumshop így vettem meg a konzolok szervizetol -
#17745 Konzolvilág, Gameshop, ezek maximálisan megbízható, korrekt boltok! Ha ki van írva, hogy raktáron van, akkor azt szállítják is másnapra! SMS-t küldenek, értesítenek, futár is kommunikatív volt mindig mikor tőlük rendeltem, szóval, ha rendelek, akkor csakis tőlük. Még a Platinumshop is korrekt bolt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.03. 22:18:48 -
#17744 Minden régióba azoknak akik előrendelték.Már 25 ös vagyok,ha nem kellene holnap melózni menni reggelig le is prestigelnék! -
Árpitallica #17743 A durva hogy még talán nem a KSZ a hibás mert ők feladták a játékom(vagy kitudja?) a futár az a G4S csomagküldő cég a ludas hogy nem méltóztattak leszállítani nekem időben. De szerintem én sem fogok már nagyon rendelni tőlük semmit, mert az életbe is kifizetek 17ropit a játékért és amit hirdettek előrendelési előnyt már cseszhetem?! Marad a konzolvilág legalábbis nekem, őket megbízhatóbbnak tartom.