121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17822 Na ez nem egy jó hozzáállás, nem mindenkinek futja nextgenre. :D -
#17821 GTA5 elsődlegesen 360 és PS3ra készült. Már akkor készült amikor nextgen még emlegetve sem volt... ez egy prevgen cím 100%ban. -
#17820 Ezt a ps+ dolgot nem tudtam:P
Az én main accom amin játszom az havernál elsődleges.
Kicsit furcsa amit írsz így elsőre, mert tényleg új verzió:) amúgy az accot nincs miért félteni:P
Eddig csak én vettem játékot s az én accom van osztva így most nálam másdolagos a profil, viszont ennek az a hátránya, hogy csak ezt az egy accot tudom használni mindenre:P -
#17819 Ez amúgy is PC verzió -
#17818 Mert kompromisszumokat kellett kötniük, ezért félő, hogy currgenen is kicsit visszafogottabb lesz a látvány, a többi igazi currgen címhez képest. -
#17817 Miért nem? :o -
#17816 Nem kellett volna kiadni PS3-ra eleve. -
#17815 Hol ps3-on? :D -
#17814 Jól tudod, igen.
De nem feltétlen teljesen csak ez az egy lehetőség van.
Létezik az is ha saját magad vagy elsődleges, és csak simán átadod másnak másodlagosnak akkor a másik fél tud játszani, de csak akkor ha te kilépsz, vagyis egyidejüleg nem.
Egyidőben csak akkor ha te veszed és ő teszi elsődlegesre, vagy nemtudom ha félted a profilodat, bár itt ahogy a többieket ismerem eléggé megbizható mindenki. Csináld azt, ha más belemegy, add át a profilt.
VETESD meg valakivel, ha kell előre kifizetve a felét és megvette, visszalépsz a profilodba és beteszed primary-re, és nála másodlagos marad a profilod, de mivel ott vásárolt, ezért ott is fogy menni a játék.
Magyarul ha jól figyeltem a cuccot, az a lényeg hogy az vegyen játékokat akinek másodlagos a profil. Ez fontos.
Vagyis ha 2-en vesztek felváltva 2 profilt érdemes egymásnak átadni.
De kijavítanak majd ha rosszul tudom.
Én tapasztalatok alapján ezt szűrtem le.
Ja és vicces téma tud lenni a PSN+.
Multira nézve ha van egy profil, tiéd, veszel PSN+ -t a multira, te értelemszerűen tudsz multizni, és akinek odaadod, vicces módon mivel beteszi primary-nak ezért hiába lép át a saját profiljába a primary PSN+ megosztódik a konzolon és megy a multi.
Ezért én mondjuk valszeg nem sokat fogok egyenlőre multizni, de ha igen majd veszek psn+-t vagy ha lesz ingyenes, nem aktiválom be, hanem értelemszerűen átadom a kodot inkább Anti-nak és logikusan ő beaktiválja inkább ha lejár az ővé, nekem nem fontos, és annak nem látnám értelmét megosztáskor ha énis beaktiválnám magamnak, és feleslegesen menjen 2 PSN+ előfizetés full feleslegesen. :)
Jó ez a generáció lehetőségeket ad spórolásra. :)
Vagy ha cserébe nem fogad el Anti PSN-t, mert nem érdekli cserébe veszek játékot azt ennyi, összedumljuk a dolgokat azt kész. :D -
#17813 Ilyennek kellett volna kinéznie tavaly is már... :) -
#17812 Nos igen, csak ugye akinek odadod az accot annak elsődlegesre kell belőnie, hogy te tudj a sajátoddal multizni s digitális tartalmakkal nyomulni :P jelen tudásom szerint ez így van.
Arsmarci: settings menüben a PSN majd ott a history s azon belül látod miket vettél avgy mi van előrendelve időrendileg s ott van egy pre-order cancelled lehetpség. -
#17811 Jé egy normális minőségű videó az AC-ről. :D
Na ez már nem mosottas. -
#17810 Szerintem sehogy, ki van fizetve, ennyi. -
#17809 Sehogy. Van egy olyan félmegoldás, hogy acc settingsnél oldalon beállítod, hogy ne adhasson hozzá automatikusan pénzt a kártyádról a "wallet" be és akkor nem fogja levonni. -
#17808 Kellemes. Grafikára értem, szerintem elég jópofa volt, szebb mint a régiek. -
#17807 Store-on előrendelt játèkot hogy lehet visszamondani? -
#17806 -
#17805 -
#17804 ghost kellemes??? Az egy ótvar rakat szar volt minden téren.
Toltam 3-4 kör multit. Eddig tetszik az is :o
Más... NEM BÍROM MÁR, MOST AZONNAL KELL
-
#17803 Szerintem senki nem gonddolta, mert öszintén a Ghost bármilyen kellemes volt is, én aki amugy nem volt a sorozattal baja, én is elismertem hogy az nem éppen egy nextgen rácsodálkozós játék volt, szerintem a Ghost valahol a 2 generáció közt helyezkedik el látványban.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 17:40:05 -
#17802 Üdv.
Én kicsit komplikáltabban tudnám kivitelezni ezt a folyamatot, Esetleg szó lehet később játékokról.
Hiszen sokan nem feltétlen gondolnak bele szerintem hogy NEM 1 account a lényeg, hanem akár én hogy Anti-val veszek játékokat, gondolok egyet, és mondjuk olyan játékot venném amit ő nem éppen szeret, után, nem venné meg később sem, azt mondom uj profik, kb 1 perc ha regisztrálni kell, azt megosztom egy 3. személlyel aztán ennyi, nem csak fix 2 ember közt lehetséges ez a dolog, hanem mint egy pókháló szerű dolog.
Én ezért ha nem is neked, vagy veled mert valszeg idén már nem ruházom be sokmindenre az AC és COD után, de jövőre előfordulhat hogy egy adott játékhoz éppen jó lenne egy fél (persze ha Anti-t nem érdekli a játék mint emlitem, mert akkor kár egyedül vásárolgatnom) és te vagy valakit éppen érdekel, akkor összevásároljuk.
Szóval ilyen téren később szó lehet ilyenről.
De AC ügyben nem tudok már segíteni.
FC4 meg nem biztos hogy nekem tetszene...:S -
#17801 Szervusztok. Keresek olyan érett gondolkodású egyént, aki amcsi accot osztana meg velem közös játékok vásárlása végett. Első körben AC, FC aztán igazából akár havi szinten 1-2 játék beleférne számomra. Azért amerikai, mert az a legolcsóbb. Nálunk az AC, FC 21700 Ft addig amcsiknál kevesebb, mint 15000 Ft átszámítva. No Comment ez! :) -
#17800 Nem gondoltam volna, hogy codról fogok ilyet írni, de baromi jól néz ki, főleg, hogy 60 fps. -
#17799 Igen , az új rész oké hogy szép lesz, de úgy szép mint a 3. rész? Mert akkor kicsit kevésbé fogom jól érezni magam. -
#17798 Aha, hát tény kicsit , nagyon kicsit szegényesebbnek tünik a látvány, lehet pályafüggő, de nem gondoltam volna hogy más hajtja. -
Skyline #17797 Lehetett volna. Szàmomra az elsö rész volt az etalon. Kevesebb akciò,kevesebb "minden akkor szakad le miutàn elrugaszkoduk" szerü jelenet,és sokkal kevesebb agyoneröltetett hüdeepic jelenet...És több fejtörö,kalandelem... -
#17796 Ja eccektekben spórolnak ok, csak most úgy értelmeztem mint a Medal of Honorban PC-n, hogy Unreal+Frostbite. vagy milyen párosításban ment.
Ja fps, én azt hittem single is atomstabil és birja a multit is. -
#17795 Hát egy uncharted 2 után azért nehéz emelni a lécet -
Skyline #17794 Az Uc3 nekem a széria leggyengébb darabja lett,nem beszélve arròl hogy ott is ment a hype meg az e3 videòk,aztàn megjelenésre szépen megbutult.:)
De vàrom, az No1 cìm szàmomra is.:) -
#17793 Jaja. A régi motor hajtja én úgy tudom. -
#17792 2015 november már most beírhatod. Ez ünnepi szezonra fog jönni. Hype meg nóti játékhoz nem nagyon kell, anélkül is tudjuk milyen lesz... -
#17791 Ugyanaz csak gondolom ott se bokeh dof se motion blur meg nem olyan minőségű az atomstabil 60 miatt, mint a single része. -
Skyline #17790 A hype àradatbòl kìvàncsian vàrom mi marad a végleges jàtékban...Mindenesetre jò lenne egy 2015 2. félévi megjelenés. -
#17789 Miért a Multiplayer modnak más a motorja?
AC Unity még 5 és 1/2 nap. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 15:55:18 -
#17788 Annyi, hogy a Single egy új motort használ. A multi meg a 11 éves össze vissza tuningolt motor még mindig. :D Ennek ellenére én imádoma multit. Lassan prestige 2 és csak HC S&D nyomok :D
Singlet elvittem a 3. pályáig, eddig érdekes volt egyedül az első pálya nem tetszett. De az utána való kiképzés baromi filinges. :) -
#17787 Huh. Talán megérte venni ps4-et. :D -
#17786 Making a fan film about Uncharted can get you places. It can even get you a tour of the Naughty Dog studio and an exclusive first look at Uncharted 4: A Thief’s End. This is exactly what Martin Sofiedal just did and he’s pretty impressed at what he saw.
- I got to see some pretty raw stuff from the new game, including drawings of planned action sequences and how all the characters look like now with upgraded graphics. It was almost scary to see Sully as an almost living person. I also got to see a few seconds of the opening scene, which is still under development, but already looking incredible.”
Martin Sofiedal
Martin goes on and compares the graphical leap as PlayStation 2 to a Pixar movie.
They showed some tests where Drake was going through a bit of tall grass and how every straw reacted to his movements while also responding to the wind. It was crazy. I’ve never seen anything like it.
Lehet készíteni a gatyát majd, mert nóti megmutatja mit is tud ez a masina. -
#17785 Jó motion blur lehet, de hogy DoF (gondolom a Depth of Field akart lenni) , nem lett volna cod-ban az érdekes, tökre úgy rémlik hogy már a cod4-ben pc-n is volt.
Igen a hangok, rossz hogy megint BF jön szóba, de hangok terén mimás is lehetne.
Komolyan lopás szagot éreztem, mikor a játék elején kiugrotok a kabinból faszán hallani a töltények csattogását, kiköpött BF...és nem túlzok.
Én is etéren láttam egyből hogy javult a téma.
Be fog futni ez a rész is, nem lepődnék meg ha eladásokban is alázna.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 15:21:30 -
Ulthane #17784 Detto így vagyok vele, AC és DA jön, de addig lenyomom. Day Zero ediciót vettem, baráti áron volt, 15,5k fóliásan. Meló után be is tolom, és kezdem. -
#17783 CoDba nem volt. Amit még kihagytam azok a hangok. Eddigi codokba elég okádék hangok voltak, úgy szóltak fegyverek, mint a pattogatott kukorica. Itt végre a hangok is normálisak.