121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
  • DarkSector
    Aha, de nekem ez az R1 kezdetben X360 után förtelem volt, 100 esetből 120x R2-vel akartam lőni....:D

(most nézem értem mire írod, a PS3-on befelé kanyarították, hogy az ember ujja lecsússzon róla, a PS4-nél meg kifelé mint az x360-nál....gondolom ez is egy probléma lehetett)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:43:44
  • Moby
    Moslék helyen voltak. Nem vêletlenül volt hozzá a toldalék, de avval is csak kicsit volt jobb.
  • DarkSector
    Miért használhatatlanok?
    Miben különbek mondjuk egy X360 trigger-től?

Benyomni ugyanannyi idő meg müködésre sem érzek változást, csak annyi hogy x360-on teli, PS3-4-nél meg egy karom, akkor szar mikor rosszul rakom le az ágyra és beakad a pokrócba és benyomódik az R2 vagy L2.

Amúgy néztem a 40 gigás ps3 és SS ps3 kontrollerét, de látom a minőség és kivitelezés nem egyforma, kicsit a gombok festése is más, kicsit, nem anynira feltünő, csak így egymás mellé rakva.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:36:59
  • TDC Geronimo
    ps3on az esetek 99%ban lövésre tpsbe meg fpsbe az L1/R1et ahsználták, mert triggerek használhatatlanok voltak.
  • DarkSector
    Na egy fontos eltérés PS3-on, a gombkiosztás pont fordítva van mint PS4-en, nekem X360 után a PS3 ezért volt fura, mert eddig R2-vel lőttem, PS3-on R1 , ami szerintem kényelmetlenebb.

PS4-en hálisten R2-re váltottak, ami nekem pozitívum...:D
  • Skyline
    Én mondta..Crew=okádék..
  • TDC Geronimo
    Nekem délután ment, fél órát toltam, de elég is volt
  • Totti5
    Előző genből rengeteg féle FPS van:

Orange Box ( HL 2 )
    Doom 3 BFG
    Bioshock 1-2-Inf
    Far Cry 3
    F.E.A.R 1-2
    Condemed 1-2
    Deus EX
    Rainbox Six Vegas 1-2
    Metro Redux
    Bulletrstorm
    Mirrors Edge
    Borderlands 1-2-Pre
    The Darkness
    The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
    Prey
    Halo 4

Nem teljes a lista sok kimaradt...
  • Totti5
    "Másrészt azért, mert meg akarnám szeretni a műfajt, de sajnos nem megy"

Vannak masszív és tartalmas storys, egyedi FPSek 10-15 vagy több óra játékidővel, amivel meg lehet kedvelni a műfajt. A COD-al nem tudom mit akarsz... run&gun katonásdi, abban a legjobb, amúgy meg nyilván a COD nem tükrözi az FPS műfajt.
  • soundsonic
    Haló srácok! Megy már a Crew? nekem folyton 0_1 errort dob indulásnál
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.11.06. 17:25:23
  • n000rbi
    Azt hiszem ezt már hónapokkal ezelőtt említették, hogy így lesz. Szimpatikus hozzáállás
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.06. 17:19:42
  • TDC Geronimo
    Everyone who buys The Witcher 3 will receive all 16 planned pieces of downloadable content (DLC) for free, developer CD Projekt Red has announced.

That's buying any edition from any shop on any platform and at any point in time. No small print: buy the game and that's it.

In an open letter, CD Projekt co-founder Marcin Iwiński lambasted the current state of affairs, where DLC acts either as carrot dangling in front of certain shops, or as supplementary revenue-booster at launch.

:O
  • sirpalee
    Azért elég csúnyán hullámzott. Nézd meg a digital foundry tesztjét. Legalábbis egy metro reduxxal összehasonlítva, ott talán tényleg végig 60 volt.
  • sirpalee
    Szvsz a Ghost története volt a leggyengébb az összes MW1 utáni cod közül. Még az MW2-nél is rosszabb. Az AW sztorija kiszámítható, viszont előadásmódban csillagos ötös. A ghosts is kiszámítható volt, csak ott az előadásmódnál is már fájt az ember feje. Mekkora nonszensz dolog már, hogy délről lerohanják az egyesült államokat? Brrr....
  • TDC Geronimo
    Volt párszor kis esés szinte észrevehetetlenül. Ezt én nyugodtan hívom 60nak.
  • sirpalee
    Akarod írni 40-60 fps.
  • DarkSector
    Technikai kérdés:

Adott 3 hardver -> SSPS3 , PS3(40GB), PS4
    Na most érdekes, mert ilyen értékeket mérek wifin -> 6-7 MB/s, 4-5 MB/s, 12-13 MB/s.

Miért vannak ilyen eltérések? Mindezt 23 megás neten mérem. Vagyis annyi megy kábelen.
    Érdekes.

(NAT: Type 2 ha ez fontos, és UPnP not avaible)

A hardverek wifi vevőegysége végett vannak ekkora eltérések?
    Nem is volt csoda hogy lassan töltődtek a játékok.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 16:19:26
  • DarkSector
    Ja igen jó kérdés, csak hogy miben tér el pl. :D

Na de ha nem 720p akkor mennyi volt eddig? :D
  • TDC Geronimo
    Már miért lennék olyan elvetemült, hogy PS4 után megnézzem PS3ar is? :D

Amúgy biztos, hogy nem 720p, mert ps3on sose volt cod 720p.
  • Árpitallica
    Ez nekem is tetszik! :D Innentől kezdve használhatom a Popcorn játék kifejezésed? ugye igen? :D
  • DarkSector
    Nem értem még a végére de egyetértek sokmindenben.
    Amúgy kipróbáltad PS3-on is? 720p 60fps?
  • Ulthane
    Popcornjáték :) Ez tetszik.
  • TDC Geronimo
    Na most pörög a cod credits. Mondhat bárki bármit ez bizony kurvajó volt. Baromi látványos volt főleg a vége, egy jó kis pörgős popcornjáték. Ha már van popcornmozi kifejezés :)

Végre normálisan kinéző és szóló cod, egy karakterre összpontosító story nem össze-vissza ugrálás 56 karakter között. Sokkal követhetőbb és érthetőbb volt a story is így. Nekem nagyon tetszett. Jöhet sledghammertől a folytatás majd 3 év múlva.

Amit lepokol látványba sokszor 1080p és 60 fps mellett az döbbenet főleg, hogy egy multiplatform cuccról van szó. Kevin spaceynek is olyan karaktermodellje volt ingame, hogy félelmetes. Ezek után NDtől én simán el tudom képzelni, hogy lehozzák az, amit láttunk az E3as videóba, akár 1080/60al is.
  • Moby
    >Másrészt azért, mert meg akarnám szeretni a műfajt

Ezt a műfajt nem lehet megszeretni, nincs benne semmi szeretnivaló. Amit ebből lehet szeretni (és eléggé addiktív, szóval mondhatjuk NAGYON) az a multi része. De azt egyedül a világ ellen borzalom. Én ezt toltam 10 hónapig a ps4-en a killzone-al. El lehet lenni, de blöe. Ahhoz haverok kellenek, akikkel partyban lehet ezt tolni, taktikázni, akármi. Az úgy zsivány. Úgy minden zsivány, még egy pvz garden warfare is, nemhogy egy military shooter.
  • Árpitallica
    Én említettem :) Hát hallod akkor nem a COD lemez a hibás nálam se hanem maga a PS4 új rendszerfrisítése idézi ezeket elő? Ugyanezek a jelenségek nálam is mint nálad is kampányban, és multiban meg full lefagy többször a játék és van hogy ps gombbal betom zárni a játékot de volt olyan hogy a gépen 5 másodpercig tartottam a power gombot és úgy kikapcsolt aztán rebuilding system jött pedig erős netem van 70megás!! Remélem Sanyiék felállnak egyszer "soon" a seggükről és tesznek valamit ami kijavítja ezt mert eddig ilyenre nem volt még precedens nálam!
  • Kongy
    Amúgy hogy őszinte legyek, ennek a CoD-nak a kampánya elég lapos. Most nem azért mondom, de a Ghosts igaz, hogy csúnyább volt, de valahogy izgalmasabb. A történet is nevetséges, a főgonoszt nem tudod utálni.. Na mindegy, multiban jó lesz ez.
  • vg
    Az irracionális döntéseknek nincs köze a pénzhez.
  • Ulthane
    Egyrészt azért, mert megtehetem, hogy kiadok 15 ezer forintot egy játékra, amit utána hagyok a polcon megrohadni. Másrészt azért, mert meg akarnám szeretni a műfajt, de sajnos nem megy. Mindig szembesülök azzal, amit már tudok, de valahogy abban a hitben ringatom magam, hogy talán most másképp lesz. Harmadrészt pedig azért, mert ez is plusz egy játék, tapasztalat, élmény, ami formálja az ezzel kapcsolatos tapasztalásom és értékrendem.

De ha más analógiát akarsz: lehet, hogy nem a kedvenc ételed a paprikáskrumpli, de ha épp azt tol eléd az asszony, mert nincs más, megeszed.
  • Ulthane
    Még valami. Valaki említette, hogy neki akad a CoD kampánya. Nekem is. Rendszeresen meg-megakad másodpercekre, beszaggat a küldik során.

A multi tegnap este úgy laggolt, meg megfagyott, mint a huzat. Játszhatatlan volt egyi deig. Ez persze nem a játék hibája, hanem a PSN-é.
  • vg
    "CoD élmények."

Én nem igazán akarok beleszólni, de mi a fenének költesz közel 20 ezer forintot olyan játékra, ami tulajdonképpen nem is érdekel és pontosan tudod, hogy a multi a lényege amit eleve utálsz? Ha belegondolsz, ez olyan szint amire szerintem te sem lehetsz igazán büszke. Kizárólag azért játszani, költeni nehezen megkeresett valag pénzt, hogy aztán leírd, hogy 0day játszottál vele, de amúgy utálod a műfajt.. hát nem menő.
  • Moby
    RDR jóval szarabb volt ps3-on, de a gtav szebb volt ott, cserébe csak minimálisan futott szarabbul, azt is csak a df tudta kimutatni, én nem láttam a különbséget, szemben a képminőséggel.
  • Moby
    Mindketten tudjuk melyikre fogod venni :DDD
  • Skyline
    Ha multizni akar nemfeltétlen....
  • Kongy
    Majd még meglátom. Lehet nem is lesz rá keret :D
  • TDC Geronimo
    Ha van psed is szerintem arra érdemesebb lenne megvenni, de te tudod.
  • Kongy
    El se tudom, GTA V-öt is, meg a RDR-t is PS3-on vittem végig. Szaggatott mindkettő, ja, de játszható volt. Persze mindenképp megvárom a One-os gameplay videókat.
  • Skyline
    Egy indexes cikk nocomment....Annyit ér mint maga az egész oldal. Semmit..

Az meg hogy TE nem ájultál el a multitól meg mi a jó benne...Nos ez van a multi játékok színe javában, mégis mit vártál?:)
    Eleve kár volt kiadni pénzt a játékra, amiket írsz az teljesen egyértelmű mindenki számára még azok számára is akik életükben először COD-oznak és csak videókat néztek...
  • tomi890125
  • Totti5
    Játékélmény az értelme mint minden videojátéknak.