121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Felőlem csinálhatsz.

De vannak ott képek, pl Central Park, iszonyat hangulatos körbejárni.

Az ellenfél pedig:

• Skyline
    Befogod végre ha csinálok egy screenshotot a civilforgalomról vagy inkább tovább égsz?:)
  • Totti5
    Itt van a PCs élményem.

Azóta kijött a Horizon 2 és pechére a konzolos béta pont aznap jelent meg mint a Horizon 2 teljes. Mellette a CREW nagyon árkéd, nem is tetszett nem is nyomtam azt már, DE ne viccelkünk már, egy óriási térképet kell mozgatnia töltés nélkül forgalommal, környezeti elemekkel, 100 féle teljesen més helyszínnel, hatalmas metropoliszokkal!!! állatvilággal, animált objectekkel ( repülők a hátterekben és még nagyon sok minden ). Én értem hogy nem egy teknódemó, nem is lehet az, mert mint emíltettem valamit valamiért. De nem ronda, nem PS1-2, és nem szar. Ne vicceljünk... attól hogy att mondom nem ronda, nem jelenti azt hogy a legszebb. Nyilván nem az, nem is lehet az, de a Horizon 2 és a DC meg nem mozgat meg ennyi mindent, de nextgen és PCn igencsak jól fest.

De ez a kit érdekel kategória, felőlem ész nélkül szarozza aki akarja, amögött nincs semmi érdekes, azt mindenre rá lehet mondani, az a legkönnyebb... engem az érdekel hogy mennyire lesz kvázi bugmentes ez a hatalmas és tartalmas játék. A béta borzalmas volt, mind PCn, mind konzolon. Nagyon sokat kell még ezzel melózni.
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvasom nem elég, hogy 900p AC, de elég fosul is fut. GG Ubi.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom ilyen akció is miért csak USbe van...
  • shaddam
    Kaptam én is :D
  • Tatyla
    Október 28-ig el kellett költeni 100$-t
  • grebber
    Ilyet miért kaptál? Havert érdekelné.
  • Tatyla
    A sony elküldte a 15$-os woucher kódot így ma behuzom a GTA5-öt is
  • eje75
    Én is rengeteg ilyet láttam, egy pályán pl. 250.000 pontot kellet volna driftelnem a győzelemhez...bugos xar még mindíg, a kis droidok nem nagyon hegesztik... amióta megvan a XO és megláttam a Forzákat el sem indítottam... imádom a PS4-et, a multiplatform játékokat mind arra rendelem meg, de aki autós szimulátort keres az sajna nem jár jól a Sony-val....
  • Skyline
    Láthatóan igen,mert egyből jöttél hülyeséget közölni.:)
  • Skyline
    Nem néz ki csúcspc-n sem sehogy...Fullon 1080p-ben toltam 60fps-el....Egy rakás szemét az egész...1-2 hely szép tud lenni az effektektől....Illetve a versenygépek kidolgozása nem rossz. Minden más okádék. A civilforgalom szó szerint paródiába illik, 2014-ben nincs rajtuk ablak csak színezett textúra...?:D
    Nagyjából a Midtown Madness-ben ment el ez a szint.... Az meg hogy vannak állatok meg járókelők..Inkább ne lennének, ha az ember nem versenyez,nem száguld,csak rombolják az egészet....Szánalmasan gyatra animáció,gagyi kinézet...
  • Skyline
    Fosozás szarozás és egyéb jelzők mellett én is egyet tudok mondani. Beta-ztam Pc-n 2-szer és konzolon egyszer. És bizony egy rakás szemét....
    Tele ps1-2 szintű megoldásokkal.
  • DarkSector
    Driveclub-ban egyik pályán 2353MP/H a sebességrekord.

WTF? Repülőgéppel is lehet menni a DC-ben?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 10:50:18
  • arsmarci89
    Sziasztok vkinek van esetleg felesleges crew bèta kulcsa,magyar accountra?
  • Tatyla
    Csak érdekel ha ráugrottál Grebberre...
  • Totti5
    Szerinted érdekel h kinek tetszik vagy kinek nem?
  • Tatyla
    Csúcs PC-n lehet hogy jobban néz ki de PS4-en ocsmány és maga a játék is egy kalap szar már ne haragudj és a bétázók 90%-a is ezt mondja, tudod mint a szarkupacnál több millió légy nem tévedhet...
  • grebber
    Ja igen már megint egy kibaszott látnok.
    Akkor a pc-s bétát behalucináltam.
    Legalább ne hazudozzál,mert láthatóan nem megy az sem.
  • Totti5
    Fosozás, szarozás helyett egyet tudok mondani. Én játszottam vele, te meg nem.

Ez nem ronda, nem ps2, nem szar:

Pussz.
  • grebber
    Senkit nem megbántva de ahogy nézegetem a kommentjeidet téged grafikai szakértőnek nem kérnélek fel ha te lennél ez egyetlen ember a földön akkor se.
    Neked kb minden konzolfos szép és befosol a látványtól
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.08. 08:53:49
  • Skyline
    Nincs túlzás. Okádék pc-n fullon is.A versenygépeken kívül vicc.
  • Totti5
    Ne essünk túlzásokba. Szép a Crew, a méretek óriásiak a legnagyobbak ami eddig autós játékban volt, rengeteg az object a környezti elem benne, és él a világ. Autók, emberek, állatok, és a hátterekben sok sok hangulati elem + a kötelező csicsa, effeketek. A környezetet valósághűre csinálták, persze az arányok nem ugyan azok, de minden egyes városban minden nevezetes dolog ott van, felismerhető és jól néz ki. Semmi gond nincs a graffal, ugyan annyira bármi másba bele lehet kötni bármelyik játékban mint itt egy részletre... Crew van amiben gyengébb de másban sokkal több mint a társai. Valamit vallamiért... ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Biztos és van is hiányosság minden téren, megjelenéskor is lesz...
  • Skyline
    A látvány meg szimplán szar. Oké nagy világ...De negyedannyi fizika sincs mint a prevgen gta5_ben,mindezt ocsmányabb látvánnyal,ps1-2 szintű időket idéző megoldásokkal..."014_ben szürke beláthatatlan textúraablak a közúti kocsikon....vicc.....
  • Skyline
    Király a tuning? Kinyerős szar,maximálisan jellegtelen,baromi minimális érezhetőséggel...A lvl 1 és 10 közt van akkora különbség mint egy gyertyacserénél más játékban... Avagy már lehet pénzért tuningolni? A pc beta atomgagyi alkatrésznyerős rendszerrel ment...
  • Kongy
    Röviden eddig a Crew-ról:

Maga az alapötlet nem rossz. Baromi jó ez a sandbox, hatalmas világ, király a tuning, a Most Wanted óta nem volt ennyire fasza tuningos játék. Tetszik az is, hogy szándékosan árkád a játék, az irányítás már kevésbé, mert ide-oda csúszkál a kocsi. Szerintem siker lesz a játék, tuti sokan fogják tolni, MW fanok imádni fogják szerintem. Kis Burnout - MW pótló sandbox cucc. Ami nem tetszik, az a grafika. Iszonyat recés, és nem olyan szépek az effektek sem. Értem én, hogy kompromisszumokat kellett kötniük a nagy világ miatt, de akkor ne raktak volna bele járókelőket, meg hasonló faszságokat, amik csak erőforrást zabálnak. Helyette minimális AA fasza lett volna... FH2-nél meg tudták oldani, egy gyengébb hardveren, akkor nem értem egy multiplat címnél miért nem.
  • grebber
    Ha ezt megveszem havernak tudja minden gond nélkül aktiválni a magyar profiljával?
  • shaddam
    Hát ha a logitech driving force gt nem kompatibilis :'(
  • n000rbi
    HáCé!!!
  • shaddam
    Megjött :D Úgy eldugták a menüben a bekapcsolást hogy az hihetetlen

• TDC Geronimo
    Jó a reklám, de helyette költhetnének szerverekre meg olyan emberekre, akik értenek is az online részhez meg a szoftverhez
  • n000rbi
  • DarkSector
    Mit?
  • Kongy
    Ez a Crew csak nálam ilyen recés ocsmányság? :D Burnout Paradise nézett ki így (vagy jobban) 2008 végén... LOL :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.07. 13:23:23
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    Pain bétára lehet jelentkezni
  • Laza
    A PC-s béta jobban nézett ki, fullra nyomva nem volt tele fűrészélekkel, recékkel, ez meg már az első képeknél zavaró ahogy a fák lombjai zizegnek ...
  • Kongy
    Na töltöm én is a Krút PS4-re, 0 elvárással állok elé, meglátjuk milyen.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez még érdekes, amit én észrevettem eddig (CoD AW):

"Most érzem csak ha kiszedem az Aim Assist-ot, csak úgy érdemes játszani, mérföldekkkel jobb Dualshock 4 kontrollerrel, mint ezzel a PS3-on a DS3-al, valahogy annyira lágy a DS4 analog irányítása, hogy pillanatok alatt lehet célozni, durva, itt meg ratyi, de kurvára."

(Most úgy tűnik a ps3-at nem tisztelem , de nem így van, csak ezt érzem, nem a konzolt alacsonyítom, hanem csak a rá készült játékot, és annak működését.
    Nehogy azt hidje valaki mert van pS4-em oda szarok, ahonnan régen ettem.)

Érdekes, mert visszagondolva ezt elmondhatom irányításban a Killzone 2+3 vs Killzone SF vonatkozásában is.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 23:50:34
  • DarkSector
    Call of Duty Advanced Warfare (PS3)

Első érdekes hiba:

Az elején 2 esetből 2x történt hogy mikor a kapszulában a négyzetet kell nyomkodni, hirtelen befagy a kontroller, elkezd rezegni, és a játék ledobja a kontrollert.
    Egyedül az segít ha USB-vel rádugod a kontrollert a gépre, hiszen a kontroller még akkor is rezeg és fagy ha a gépet kihuzod a konnektorból! Durva.

Nálam legalábbis.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 22:12:59