121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17984 Hol nincs fent?
CoD AW-nél kn 3-4 nappal előtte letöltötte.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 13:37:09 -
#17983 Mert nincs fent. -
#17982 Srácok az Assassins Creed Unity-t miért nem lehet előtölteni még? -
#17981 Saját vélemény, de felveti annak az elvi létét, hogy van még más is a skála tökéletes és szar vége között :) -
SnipHawk #17980 Sziasztok!
Na megtörtént nálam is a "generációváltás", beruháztam egy PS4-re.
Akinek van kedve majd egy kis Unityhez vagy GTA Onlinehoz (meg egyéb máshoz a közeljövőben) SnipHawk néven megtalál PSN-en.
Vagy addig egy kis Killzone multi ha nem túl lejárt lemez már. :D -
#17979 Csak az eszetlen fikázásra reagáltam, próbáltam kicsit objektív irányt felvenni, mert amikor már PS1-2őzés jön előz elég vicces, nem gondolod? de nekem mindegy, mindenki a szemének higgyen, meg döntsön a pénztárca. Kapott 3 demót a Crew-ból, kipbórálhatta többször mindenki, minden platformon. Akinek nem tetszik felejtse el. Attól hogy okádja rá a szart, ami ráadásul inkább paródia mint sem bármi féle objektivitás, pedig elutasítandó, legalább is én ezt nem szeressem, aztán azt hogy emiatt hogy én pofázok pedig valakinek nem tetszik.. teszek rá. Nem én fikáztam vagy fikázok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.08. 21:43:08 -
SlickAdam #17978 "Nem egy nextgen grafika orgia a Crew, de ettől még nem néz ki szarul"
ez egy objektiv velemeny? -
#17977 Tedd már hozzá plz, hogy Neked nem tetszik, és kész. Ugyanazt a műsort csinálod, mint Totti ... Ti megmondjátok mi a jó meg mi nem, aztán ha valaki mégis mást mond, akkor az inkompetens ... szerintem meg a Tiétek is csak egy magánvélemény, semmi több .... sőt, többször szubjektív mint objektív.
Nem egy nextgen grafika orgia a Crew, de ettől még nem néz ki szarul, teljesen funkcionális, hangulatos és játszható. Ha grafika buzulás kell, akkor ott van a Driveclub vagy az XOne-os autókázás. Van akit a Crew nem elsősorban a grafikája miatt érdekel. Ha csak egy mezei szép grafikás autós gáma lenne, magam is kerülném messzire. -
#17976 Nálam is recés mint az állat ... amúgy sem vettem volna meg konzolra, ezek után főleg nem ... szerintem PC-n fullon nem volt ennyire fűrész ... már akkor is kiverte volna a szemem, és nem emlékszem rá. -
SlickAdam #17974 najszos!
mostanaban akadnak jo OST-k
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#17972 <3
-
#17971 Ne tagadd már vazze, irtad hogy a PS4 specifikációinál gyengébb pc-s hardveren sokkal jobban fut minden, baromság.
De azért, mert azt veszed alapul hogy minden létező játék full kihasználja a konzolokat. :D
Nem kell elhinni minden faszságot.
A GTA 5 is 1080p-be fut x1-en, ha hinnék a fejlesztőknek ez egy valóságos X-akta ügy lehetne, de egyszerűen eddig balfaszok voltak ennyi.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:14:16 -
Skyline #17970 Ilyet se írtam sose,te a saját fejedben élsz... -
#17969 nem pontokkal vásárolnék én hanem bankkártyával -
#17968 A te buksidban. :)
Nem lep meg hogy így véled, szerinted a low pc-k hozzák azt amit egy ps4 hardver képes futtatni. Min lepődjek meg ezekután? :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 16:03:15 -
#17967 Amúgy meg kár hogy csak a LEGO van leértékelve!
Vennék játékot igy. -
Skyline #17966 Omg...A szokásos. Újraleírom.
Egy nextgen játék képtelen hozni az előző gen játékainak látvánszintjét.
Ergó hű a korához a tökömet. Pont akkora igénytelen szemét mint a tdujuk volt
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 16:05:32 -
#17965 Persze, a 4. rész szintjét? Ja mi alapján Enchanced 2.0-át azt nem.
GTA5? Mit nextgen változatot?
Meg tudod te is, vannak a játékok és fejlesztők közt eltérés, nem egyformák, de nem iis azt mondtam hogy üti a GTA 5-öt, hanem hoogy korához hű. -
#17964 Ha van régió.
Akkor ja, beregeli egy US accra, átjelentkezik a magyar-ba és onnan kell akkor játszani, megoldás van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 15:57:45 -
Skyline #17963 Milyen minőségű? A játék meg sem közelíti a prevgen gta 4-5 szintjét,ha már ópenwörld... -
#17962 Meglepődnék ha nem, tudtommal nincsen régiózár. -
Skyline #17961 Még prevgen se...Nem igazán jut eszembe prevgenről olyan autós játék ami rondább lenne...Max a crew alkotóinak előző hulladékai... -
#17960 Magyar accal szerintem nem, de ha csinál egy US accot is gépre akkor szerintem menni fog -
#17959 Hát persze.
Biztos egy openwold játékban ilyen minősgű autók az prevgenhd....hát most nem értek egyet.
Összefosta magát a géppem pc-m a játék alatt. Jó mondjuk ez önnmagában semmit nem jelent. -
#17958 Erre valaki? -
Skyline #17957 Nem használtam még,de ahogy néztem kb mint a One-on.. -
#17956 Van.
Us-ben minden preorder EGYFORMÁN 60dolár.
Azaz ~15000ft.
És lehet 2-en vásárolni.
Ha így nézem minden pre-order 7500ft fejenként. Amazon.com-ról tudsz venni pontokat.
Magyaron nem éri meg vásárolni. -
#17955 prevgenhd -
#17954 tényleg van ilyen és ez hogy működik? -
#17953 De mi a bánatnak mondod hogy a Crew csúnya?
Nem, nem csúnya, PS4-en sem.
Már bocs, de a fenti kép egyértelműen szebb, pláne hogy mozgásban egy játék sokkalta szebb mint kimerevítve. -
Skyline #17952 Ps-nél is van ilyen felesbe megoldás.
Ugyanakkor Ps-nél mint mondtam ritkák,inkább akcióra jellemző a nagyobb árkülönbségek...+ eleve ps store drágább...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 15:46:44 -
#17951 áhááá csak azért kérdeztem mert pl Xbox Live-nál ott tudod 4-6e Ft-ig vannak külömbségek, meg annyival másabb felesbe meglehet venni a játékot. Illetve ps-nél nincs olyan hogy vkivel felesbe tudjam megvenni a játékot ?? -
Skyline #17950 Ritka,inkább az akciókba észrevehető. Van magy,uk és us accom is... 1-2 ezre különbségek vannak rendszerint. -
#17949 hát azért ahogy láttam itt is megvan az a 4-5-6e Ft-os árkülömbség -
Skyline #17948 Általában USA de nincs komolyabb árkülönbség mint a One-nál, illeve itt nem tudsz váltogatni, egy account egy régió.
Viszont az Usánál láttam jó akciókat, meg továbbra sem értik néha hogy a 30 dollár az rohadtul nem 30 euró..:D -
Skyline #17947 Ez még oké is lenne de az hogy a civilforgalom tényleg ps1-2 szintű időket idéz... Meg tényleg összképileg ha nincs árnyék naplemente vagy valamilyen effekt, okádék az egész, borzalmas textúrkkal a saját kocsin kívül...Az animációkról nem beszélve.... -
#17946 Digitálisan ha veszek játékot PSN-en melyik régióban a legolcsóbb? vagy itt egyformám vannak az árak -
#17945 Sajnos az a bokor/fű még a hipertop nonplusszultra szarokban is úgy né ki megoldhatatlan hogy ne menjen át minden létező textúrán stb.
Úgy néz ki,hogy egy egy örök és megoldhatatlan probléma a fejlesztőknek. Ez van sajnos tűrni kell még 2015-ben is ezt -
#17944 Én fél órát toltam a crewt, de amikor bement a frém 30 alá és megláttam a képernyőm közepén a screen tearinget akkor feljött az ebéd egy kicsit. Screen tearing az, amit ebben a genben már nem vagyok hajlandó eltűrni. -
Skyline #17943 Gyönyörű a kocsi ami jön szembe...Szürke textúraablak....Lásd alatta xbox kép...
Köszi az igazolást...nevetséges...
Meg eleve..Ez hangulatos? Okádék az egész..A jobb oldali bokron rendesen felröhögtem...Mi történt vele? Ránőtt a járdára?:D
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 14:31:11