121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18024 A ravaszok rezgése valóban jó ötlet, de itt ki is merült az újdonság. Nekem a ds4 foshangszórója és a led egyes játékbeli alkalmazása frissebbnek hatott. Az akksi sajnos valóban lófing és cserélni sem lehet. -
Skyline #18023 Nem voltam akkor itt...De csodás...Okádék amit az Ubi művel....
Lehet tudni mennyire zuhan be?
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.09. 23:08:52 -
Skyline #18022 Dpad valóban az. Cserébe sokkal precízebb az analóg, kényelmesebb a kéznek az elrendezés, és a ravaszok jóval nagyobb élményt adnak mint a DS4 érintős baromsága a világítással...Ja és kettő elemmel nagyjából 1 hétig éjjel nappal elmegy, míg a PS4-et nagyjából naponta tölthetem egy egy nagyobb játék után...
nem véletlen hogy a legtöbb külsős gamepad gyártó a ps3-nál is átvette az X360 elrendezését és úgy noymták ki ps3-ra...A Sony-nak már rég át kellett volna tervezni a DS-t mert rendesen az alsó kategóriás gamepadokkal vetekszik...Főként az analóg rész... Nem véletlenül cseréltem azonnal a ps3 kontrollert is Gioteck HF2-re...Na AZ a kontroller megért 15ezret....
-
#18021 Volt már róla szó, hogy nem stabil 30, főleg nagy tömegbe nem -
#18020 Francokat. Dpad hányás a one kontrolleren, ahogy az X,Y,A,B is kemény, hangos. -
#18019 XOne kontrollere kb mindenben jobb, mint a PS4-é, kivétel az RB és LB, vagyis R1 L1. Azokat nehéz benyomni, nem állnak úgy kézre, mint 360-on. Cserébe a ravasz isteni, a legjobb, az összes közül. -
Skyline #18018 Csak nekem tűnik úgy hogy jópárszor megzuhan az fps???? -
#18017 Nem is az R1 a baj ps3-on, hanem úgy egészében a ps4 kontrollerével sokkalta szuperebb, könnyebb, kézreállóbb az irányítás.:)
X360 korrekt, de nekem multira a PS4 kontrollere még attól is gördülékenyebbnek érzem.
Xone-ról nem tudok mit mondani. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 22:37:07 -
#18016 Na csak várjuk ki a végét.... :)
ha már CoD, én PS3 kontrollerrel nem bírnék multizni! Állandóan elcseszném a lövéseket, lecsúszna az ujjam... stb. XOne-on is épp elvagyok a kontrollerrel, igaz nem túl érzékeny az se, nem tudok gyorsan ráfordulni az ellenségre, ez az egy problémám van. Amúgy precízen lehet ezzel is célozni, csak gyors reakciókra nem jó.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.09. 22:13:02 -
#18015 CoD-ban az az egy dolog zavar időnként hogy néha nem reagál a futásra....:S
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 22:07:38 -
#18014 Fuck. :S -
#18013 Dobozos verzió is létezik a világon. -
#18012 Na igen a jó öreg GoW vagy Uncharted 3.
Amúgy ACU videó végén azok az arcok a karaktereknek OMG. Kicsit Ryse szagú -
#18011 Hogy tudnak már játszani vele? melyik régioban? -
#18010 AC Black Flag-ben sem volt semmi füst az ágyúk tüzelésénél, nextgenen meg elborította a hajót a füst. Ilyeneken ne akadj fenn, ez nem bug, csak a PS3 gyengesége
Amúgy mielőtt eladtam a PS3-at még toltam egy God of War 3-at, és a nextgenhez szokott szememmel is eszméletlen ahogy kinéz az a 2010-es (!!!!!!) játék. Kb semmit sem kéne rajta változtatni, csak felskálázni 1080p-be 60 fps-re, és mindenkinek tátva maradna a szája... -
#18009 ejj 13 percnél durván néz ki a global illumination belső tereknél. Fények gyönyörűek meg a karakterek is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.09. 21:50:23 -
#18008 És ezt nem azért mondom mert fizettem érte és elfogult lennék, nekem télleg bejött, annyira hogy Anti megengedte hogy letöltsem PS3-ra és a single-t ott is végigviszem hogy meglegyenek a serlegeim.
Érdekes, írtam PS3-on a látványt kivéve milyen különbségeket tapasztaltam.
De van egy érdekes dolog, vagy bug. Vagy csak a technika hibája.
Ugye emlékeztek arra mikor egy mertoba be kell menni, és kiszállni az oldalán, de a metro nál jönnek a folyosón katonák, megállnak a haverok és odabökik neked hogy dobj gránátot, ezt az "UAV"-os gránátot.
Na, nextgenben azért kell, mert befüstölnek és a füst annyira néz ki jol, hogy nem néz semmi más ki mögüle, nem látnád az ellenfelelekt.
Na most PS3-on ha van is füst effekt, KURVÁRA semmi, és tök full látszanak az ellenfelek, holott ugyanugy megvárják mig kibaszod a gránátot, azt mondván hogy nem látják őket, ez valszeg olyan mint a Silent hill 2 HD-ben mir x360-nál volt köd, PS3-on nem...kb ekkora eltérés volt, és ez vicces volt kicsit...vagy ha másnál nem így van ez a jelenet, akkor egy bug.
De szórakoztató. -
#18007 Huh nekem marhára tetszett minden porcikája eddig, 2 mapot utálok csak multiban.
Az a függőhidas, aminél tiszta fehér minden, meg az egyik épületes nem tetszik.
De a többi map iszonyat jó, pedig féltem, mert eddig pont ellenkezőleg alakult a cod-okban a 10 mapból mondjuk 3 ha bejött, a többin szenvedés volt játszani. -
#18006 Én is jókor vettem észre, de a PS3-hoz USB-n a sima pc-s kontroller is müködik. :D
Csak PS gomb nincsen rajta.
Mert van egy kontrollerem a PS3-hoz de szerintem az aksija el van használódva hamar lemerül, most meg valamiért kifagyott a kontroller, csak ég a készenléti lámpa a ps3 kontrolleren, de nem tudom a ps-t irányítani vele. Csak játék közben kifagyott.
Tudnátom mondani valami trükköt hogy tudom áramtalanitani a ps3 kontrollert?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:36:42 -
#18005 AC PS4 első 20 perc jó minőségben, akit nem érdekel annyira spoiler
-
#18004 Black ops-ban még volt. Az egy fasza CoD volt amúgy is. Ez az AW meg nem rossz, elbarmulok vele multiban is, kampány szar volt ugyan, nekem nem tetszett. -
#18003 X-en ugyanolyan szutyok p2p. Dedikált szervereket behazudták itt is azt nem lett belőle semmi. Most meg már kitalálták, hogy há' má' mennek most is hybrid rendszer van. A lótúrót van az. Nem lesz itt dedikált szerver soha
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.09. 21:25:52 -
#18002 XOne-on nincs problémám, pöccre bedob játékba, és nem tapasztaltam brutál laggot. Tény, hogy néha nem adja be a kill-t, pedig csak 1 lövés kéne még, de ezen felül lehet kerekedni, ha szépen megfontoltan haladsz előre. -
#18001 Hát most vagy 3-4 óra alatt nekem ment minden nagyon durván, 1 hots kidobásom volt, hitelés nekem jó volt, akkor hitelt csak amikor valóban rácéloztam, semmi lagg, semmi, és mellette ment végig a stream és felvételt is csináltam néha, és meg sem reccent a játék.
Ilyen szar hitreg nekem a pc-s battlefield 3-ban volt csak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:18:51 -
#18000 Nem lenne rossz a multi, de a p2p rendszertől hánynom kell. Eladnak minden évben 10+ milliót ebből a szarból és nem képesek alárakni rendes szervereket. Hitreg meg sebzés olyan random, hogy még a launch BF4 is csak jelenthet mellette. -
#17999 Ja a gagyiságról elhiszem, a magasra ugró zombikkal. :P -
#17998 Köszönöm az infókat, DLC-t felejtsék el, nem fizetek dlc-ért.
Multi nagyon bejön az MW1-2-vel tóltam régen ennyire, hogy így lefoglalt volna.
Azóta játszottam Ghost kivéve minddel de valahogy annyira nem szippantott be, ez viszont sirály.
Csak haver átjött ma , és mondja van-e zombie mod, mondom asszem van.
Én rühelltem egész életemben.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.09. 21:14:25 -
#17997 Hát az már nem fért bele az árba. Exo Survival meg elég gagyi, ráadásul csak multi mapeken megy. Elég soványka. -
#17996 Csak egy bonus wave van survivalba a többi majd fizetős DLC... -
#17995 Még az érdekelne hogy akkor hogy is van ez a Zombie mod?
AW-be? csak úgy külön jön majd hozzá vagy mi? -
#17994 Ja oks, csak nem tudtam hirtelen hogy a profil megvásárlás után is válogat. :D -
#17993 Mi a lol ebben?
Release date(s)
JP December 4, 2014[4]
NA November 11, 2014[5]
PAL November 13, 2014[5]
UK November 14, 2014[6] -
#17992 Lol ha US profillal nézem az ACU-t, akkor 1 nap 12 óra, ha magyarral, akkor 3 nap 12 óra van vissza. :D -
#17991 Uh -
#17990 AC day 1 patch. Ahogy néztem videót még ezután is tiszta bug. Szokásos AC bugok, clipping, animációs bugok stb. Mint minden részben. Azt már nem is akarom tudni, hogy milyen lehet a patch nélkül -.-
-
#17989 igen az kemény, én meg multizom közben. :D
na thx azt hittem vicceltek:) -
#17988 én nem vicceltem el semmit már tölthető most a US storeból! -
#17987 CoD Stream -
#17986 Délután? Melyik délután? :D
Szép hogy a komoly kérdéseimet elviccelitek és sokan csodálkoznak miért irritáló a stílusom. -
#17985 Délután