121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18184 Pár review idézet DAról
Joystiq - 5/5
Dragon Age: Inquisition is BioWare's reaffirmation of what it's capable of delivering. It's a gorgeous game on an epic scale. Rich in character and story, it creates a fantasy world with plausible social rules you can get lost in. It makes you feel that you aren't just exploring a new world, but helping shape it at various levels of society. Inquisition sets the bar for what a blockbuster RPG should be.
Oh, and after everything is said and done, make sure to stay following the credits.
Polygon - 9.5
DRAGON AGE: INQUISITION IS ONE OF THE BIGGEST GAMES I'VE EVER PLAYED, AND I STILL WANT MORE
This is the astounding scope I referred to above. It's no longer as simple as how your choices affect your small band of adventurers — though that can vary quite a lot as well. Dragon Age: Inquisition puts the fate of the world in your hands in a way that few role-playing games have done before. And even after another 80 hours devoted to it, it's a world I cannot wait to return to in whatever BioWare does next. I don't know what higher praise I could give.
Game Informer - 9.5
After two disparate entries with different philosophies, Dragon Age’s identity crisis is over. With a mixture of open-world exploration, entertaining combat, and top-tier characters, the team at BioWare has found a winning formula that isn’t shackled to either Dragon Age: Origins or Dragon Age II. Inquisition is not defined by the traditions it returns to, but by the new directions it forges for this magnificent fantasy universe.
Jájj legyen már 21 <3 -
#18183 Ezt leginkább Ulthane figyelmébe ajánlom :D
PlayStation 4 - The Banner Saga, Armikrog és más indie játékok jönnek -
Newfronter #18182 IGEN-t akartál írni...
Ejjha
Átjön a hangulata elég szépen!! PS4 gameplay.
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.11.11. 19:53:15 -
Skyline #18181 Ez az álláspont is igaz ugyanakkor.
Nagyot akartak. Sikerült is...Pc-n.
Nextgenre kivitelezhetetlen.
-
#18180 És megérte atombugosan kiadni és tolni cinematic frémmel? Szerintem nem. Inkább legyen tized annyi npc de tartsa a 30at, mert ahogy olvasom technikai oldalról botrány a játék -
Skyline #18179 Nem.
Mindenesetre én megvettem pedig nem akartam....Messze az utóbbi idők (ha nem az No1) legélvezetesebb AC-je...
Van jópár újféle küldetés, a nyomozás egész ötletes. És a lényeg amiben minden AC elvérzett, a harcrendszer, végre ér valamit, és van kihívás. A hangulat pedig páratlan.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 18:40:06 -
Newfronter #18178 És ez elegendő ahhoz hogy pl. megvegyem az Unity-t? Most olvasva a kritikákat a story sem egy álom... -
Skyline #18177 Szvsz a teljesítmény miatt inkább a két konzolt kéne szétszedni....
Nem igen van rájuk hasonló kaliberű (értsd ennyi objektum,npc ilyen látvány és full realtime fényárnyék hatások mellett) játék....
Az AC4 SEHOL sincs a Unity-hez képest....Tizedannyi NPC sincs a képen sem effekt sem objektum,semmi...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 18:27:31 -
#18176 Szedik szét szépen a teljesítmény miatt. Helyes.
Polygon - 6.5
"Assassin's Creed Unity buckles in other ways, making for the least stable, worst-performing major release I've played this year. Its moment-to-moment performance varies between acceptable and abysmal, falling toward the latter entirely too often with a framerate I'd ballpark in the teens somewhere or, rarely, the single digits." -
#18175 Az fasza. Tudsz majd jönni chat? :D -
AntiHero 2010 #18174 Nekem megy. Nem ertem miért :D -
#18173 Vagyis már magyarral is megy?
próbálom de nem megy...:S
egész pontosan account áltás, gyors rálépek de semmi.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 17:55:49 -
AntiHero 2010 #18172 Ramész éa inditod. Nekem is irta a napot, de gyorsan ranyomtam és elindult 2 profil valtas között. -
#18171 Ez meg mi?
Belépek, kiírja hogy ACU használható.
De számol még mindig ugy vissza mintha magyar profillal lennék belépve.
Megosztott a profil, lehet ez a baj? -
#18170 Nem tudják mert anélkül még így se futna... -
#18169 embertelen mennyisegu tomeget kezel a jatek mindenkinek mas az arca es a ruhaja FELELMETES de megvan a hatulutoje az fps drop... ez van, majd kesobb talan sikerul megoldaniuk h jol is fusson -
#18168 Basszus hogy indítottad el az AC-t? :D
Nekem most US profillal is azt jelzi valamiért hogy még 1 nap 7 óra mintha magyar profillal lépnék be...:S
Gyere fel chat-re kicsit ha tudsz...:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 17:12:15 -
#18167 Ezt a popupot úgyis javítják. 1 hónapot nem adok neki. -
#18166 De 20 meg 25 fpsel meg ilyen popuppal nem is kellett volna. Kurvára túlvállalták magukat és egy két tweetből ítélve talán most fognak is kapni a mediától hideget meleget. DA 18án jön ki és már lejárt embargo. AC már megjelent és 1 óra még hátra van embargoig... vajon miért. -
#18165 na ja csak a unity latvanyban durvan odaver a black flagnek. ezt mar tenyleg nem lehetett volna elhozni prevgenre -
#18164 Tavalyi ac4 ps4en tökéletes volt képminőségben meg frémben egyaránt -
ppista #18163 Remélem a huszonkettedik AC epizódot már sikerül nekik technikai szinten egyenesbe hozniuk. Roppantuk szurkolok nekik, hiszen a kedvenc sorozatom (ááá hazudtam). -
#18162 Na kis Update. Van fps drop. És van pop-up.
Fps drop abban jelentkezik, hogy ha futsz egy utcán és bekanyarodsz valahova ahol nagy tömeg van ott bizony le esik az fps.
Popup pedig ruháknál vehető észre, hogy később tölti be a textúrát teljesen.
-
Ulthane #18161 Fúúú, a legalsó kép baszom hangulatos! El is megyek ma a melóból hamarabb. :) -
#18160 Kipróbáltam a coopot, egész jópofa. -
Na meg felvettem az első 25 percet is. :)
-
Newfronter #18158 Még nem toltam ,de azt hangoztatták ezelőtt, hogy itt már nem kell ezt tenned. Akár meg is ölheted, ebből a szempontból dinamikusak a küldetések. -
Ulthane #18157 A 155. követős meg hallgatózós küldetés? -
*PS4* #18156 Ha az XO tudná hardverileg a 60 fps-t, hidd el, hogy nem lenne gond a sok real time árnyék meg NPC. -
Newfronter #18155 Csak ugye ellensúlyozza maga a játék, és azt nem akarjuk kihagyni, hiába optimalizálatlan. -
Skyline #18154 A popup tényleg gyatra de a gépigényt megértem, tényleg komolyan néz ki és igendurván tartalmas a látvány....Nem igazán tudok hasonlót mondani...Talán a Dead Rising de jóval gyengébb látvány mellett..... -
*PS4* #18153 Amíg megveszitek, addig fogja az Ubi ezt a szart a torkotokon lenyomni. -
*PS4* #18152 Ezen én is mindig fekszem. :) -
Skyline #18151 Jééé Skyline régóta PS4 tulaj és nem nem változott meg.
Apropó PS4...A polcon rohad, mert exkluzív kínálat nuku, multiplatform kínálatot meg inkább pc-n jobb minőségben olcsóbban. :-P
És hamarosan jön a One amin meg legalább van már egynél több érdemi exkluzív is, és működő online + szolgáltatások olcsóbban.:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 13:44:35 -
Newfronter #18150 Jéé Skyline PS4 tulaj(?) lett. :) Látom már kicsit megváltozott a véleményed azóta. -
Ulthane #18149 Szokásos Ubifos minőség.
Az előző generáción azt hallottuk, hogy nem lesz textúra popup az új generáción. Nos, eddig még egyetlen játékkal sem játszottam PS4-en, amiben ne lett volna...
Szerintem ez nem hardver kérdése, hanem programozásé. -
Ulthane #18148 Ezt mindig bírtam, hogy valaki ránézésből megmondja, hány képkockát lát másodpercenként. LOL LOL LOL -
Skyline #18147 Vidám lenne kiderülne hogy nemelég hogy a PS4 változat látványilag ugyan az de még szarabbul is fut...:D
Agyonköveznék Ubiékat...:)
Mindenesetre a látványt nézve kezdem megérteni hogy miért "csak ennyi" a felbontás és az fps...És miért dögleszti a kemény pc-ket is...Tényleg baromi sokan mozgolódnak az utcán, és mindehhez mindenkinek realtime árnyéka van + abszolút nem néz ki gyengén mindemellett a játék... -
Skyline #18146 -
#18145 Milyen helyes egereid vannak :D