121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #18225 Itt a Dragon Age, a GTA V, februárban a Witcher, ezekkel több mint fél évig ellehetsz. -
Skyline #18224 Ezzel nincs is gond, csak ha tovább húzzák eladom a ps-t a francba mert felesleges. UCC4-ig az egyetlen érdemi cím....
A PSN pedig sosem lesz elfogadható, ezt nyugodtan el lehet könyvelni. A SONY szarik ránk.
Apropó AC. Állítom hogy One-on akinek nem jön be és anyázik miatta simán refundol az MS ahogy tette a Destiny-nél legutóbb vagy a BF4-nél....A SONY a képedbe röhög, ahogy teszi máig a hibásan kiadott mai napi szar DriveClub-al.
-
#18222 Order nem késik?
Lassan komolyan fontolóra veszem a PS4 eladását. -
#18221 Dolgozzanak csak rajta és ha kész, akkor adják ki. -
Skyline #18220 Na. A Bloodborne márciusra csúszott. Tovább rohad a ps a polcon. -
Ulthane #18219 Nekem nem az a bajom, hogy bugos a játék, nem az a bajom, hogy leesik a framerate állandóan. Hanem az a bajom, hogy az Ubisoft tudja, hogy ez így van (hiszen rommá tesztelték a játékot), és MÉGSEM TESZ SEMMIT! S úgy gondolja, hogy ez a minőség elég a parasztnak, vegye meg, köhögje ki a 60 dollárt, és ennyi. Ez a lényeg nekik.
Na, és pont ez az, ami felháborító.
Isten bizony életem küldetése léterhozni valami olyan szervezetet, mint a PEGI vagy az ESRB, de nem életkori besorolás lenne a cél, hanem minőségi besorolás. S ha egy játék nem éri el a megfelelő technikai színvonalat (értsd: bugos, mint a kurva élet, szaggat stb.), akkor azt nem engedni kiadni!!! Vagy ha kiadják, akkor kötelező lenne rá a garancia, mint bármilyen más termékere (autó, műszaki cikk stb.), és VISSZA KÉNE ADNI A PÉNZT annak, aki eláll a vásálrástól minőségi okokra hivatkozva!! -
Ulthane #18218 Mitől lenne szerinted változatos? Mondj egy-két példát, hogy te mivel dobnád fel! -
Ulthane #18217 Minden full homoksárga? Vedd le a napszemüveged, miközben játszol!!! -
Ulthane #18216 Meg a videó minősége is förtelem, -
#18215 Rájöttem mi a bajom az AC-vel, tökmindegy hogy hol játszódik az adott epizód, valamiért egyhangúak a páylák, Oké hogy az épületek nem egyformák, mégis egyhangú az egész, kevésbé változatos szerintem.
Minden részben mindig full homoksárga minden....ez zavar engem sokszor. -
#18214 Hallottunk ilyen kijelentéseket már sokszor. -
SlickAdam #18213 izé...
understand-oltatott velunk sony valami aprobetüset mostanaban? uk accom primary-kent van belöve, azzal töltöm a plus-os cuccokat, erre most nezem, hogy a frissiben leszedett ingyenes jatekok nemet acc-on belül (az a jaccos) csak demokent futnak... wattafakk? -
#18212 preload amúgy mikortól szokott lenni vagy ez csak US storeba szokás...? -
Assassin’s Creed Unity Harnesses “Every Ounce of Power” From PS4 & Xbox One -
#18210 Újratettem a játékot, most megy! LOL+++++ -
#18209 De ps4-en a nagy hardver baszik menni annyit mint xboxon, nesze neked gddr5.
Most megbaszhatom a 200% -ot.
Meg a CoD-ban is megbaszhatom, ott is sebességre sokszor x1-en jobb a helyzet.
20fps az már nevetséges télleg, fix 30 miatt szoktam nyugtatgatni az embereket, mert az oké de ez így egy vicc.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 22:10:19 -
#18208 Nem.
Ez a poén, nálad megy magyarral is, én meg US-en is a pofámba kaptam hogy még 1 nap legalább számol vissza, holott a store-ban meg a nonifications-ban már elérhetőnek írja, store--ban a számláló helyett az van hogy start, nem értem.
Lehet nálad azért megy mert elsődleges profil?
De furcsa mert tegnap még jol számolt vissza US-en....ma hazaérek és nem megy, még US profillal sem. durva. -
#18207 De US accon sem indul?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.11. 21:59:03 -
Skyline #18206 Itt jön elő az amikor a sok maxikonzolbúvár veri a mellkasát egy exkluzívra hogy a framerate és a látvány nemminden, a játékélmény és a hangulat feljebbvaló!!! Lásd Last of us fps zuhanásai...És lám egy multiplatformnál legyen akármilyen hangulat és játékélmény: Szarafrém,szarajáték...:D
-
#18205 Csak nem értem nekem miért nem indul el.
Vagy most ps4-en? :D -
#18204 Levették 900p-re és lassabb mint boxon.
Tádááám.
Gratula. -
#18203 Ja szar. Viszont annyira bevonz a játék, hogy hihetetlen. Változatosak eddig a küldetések!
Pl az időzavarból egy részlet :)
-
Skyline #18202 Lol...Mondtam...:D
-
Skyline #18201 Jaaa már nem követem nyomon...A kompenzációról is néma kuss van....Szépen elkussolnak és kihúzzák amíg nem tudnak kiadni valami más exkluzív szemetet amivel szarrá tudják hype-olni a gépüket.... Ez nagyjából jövőévben a Bloodborne lesz és pont...Hacsak nem lesz UC4 mert akkor kettőre nőhet a cím.... Ja igen és az Ordert is nyomni fogják mert kell a hype az ilyen szemetekből..
-
Förtelem a frém. 19-23 fps most ez komoly? Boxon meg jobban fut ez is lol. -
Skyline #18199 Ne csodálkozz rajta mert messze a legjobb AC rész...Amennyire dögvész volt a 2-t leszámítva az összes többi ebben kicsit kinőtték magukat és komolyabb a harc (tényleg 2-3 ellenfél is le tud darálni,4-5 ellen szinte nincs esély max trükközéssel), változatosabbak a küldetések,vannak újak ötletesek is (a nyomozásról nem tudok lekattanni). Mindehhez társul hogy az eddigi legtartalmasabb legszebb sandbox cím....Egyszerűen tényleg parádés élmény mászkálni az utcákon,nézegetni mivel foglalják el magukat az emberek.
Egyébként kíváncsi vagyok falami framerate tesztre mert nekem nagyon úgy tűnik hogy valamit nagyon elb*szarintott Ubi (vagy direktbe)...Amiket eddig PS4 videókat láttam mindben rendesen darabos ugrós szaggatás van...Ez One-on nincs, a legnagyobb tömegben sem érzem azt hogy leesne oda ahova anno a Last of Us Ps3-on.... -
#18198 2 hete jött az utolsó nyugtatós bullshit Shu-tól. -
Skyline #18197 Két hete? Két HÓNAPJA...:D
-
#18196 Pedig de. -
#18195 Most mondom, hogy ez lesz a legtöbb példányszámban eladott AC. Figyeld csak a következő napokban a híreket ezt most borítékolom. -
#18194 pff. Online még mindig szar ott? 1 hónap után már csak nem. -
#18193 DC...szerinted van refund? Hiába anyázik mindenki, lassan két hete kussol sony és evo is.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.11. 21:07:45 -
#18192 nevetséges. Mondanám, hogy remélem leszerepel vele a Ubi, de nem fog, és jövőre jön az új rész. -
#18191 -
#18190 Gyökerek 10 azaz TÍZ stúdióval csináltatják egyszerre a játékot. Szerinted mekkora baszás van azzal, hogy ezt összerakják egy játékká? Amíg ezen nem változtat ubi, márpedig nem fog mert évente fogja pumpálni továbbra is ACt, addig ez nem fog változni. Mindig is bughalmaz volt és az is lesz, de ahogy néztem ez rátesz még egy lapáttal. Ez a megjelenés utáni embargo is egy gerinctelen dolog volt. Kíváncsi vagyok van-e refund PSNen pl minőségre hivatkozva. MSnél már hallottam olyat, hogy ilyen miatt visszaadták pénzt. Sony supportba én nem bízom -
#18189 Jaja, EU-s volt a zagyamba most :)
"Dragon Age: Inquisition will be available to EA Access subscribers on Nov. 13, five days prior to its public release on Nov. 18, publisher Electronic Arts announced today."
Már azt sem tudom mi mikor jön, annyi minden van. -
Ulthane #18188 Nos, bő két óra játék után a következő a véleményem Unity-ról.
A hangulat parádés. Ennél szebb, részletgazdagabb open world világot még nem láttunk, ami valós városban játszódik. A belső terek bámulatosak, elképesztő részletességgel, korhűen. Kívülről szintén. Ebből a szempontból csillagos ötös.
A harcrendszer egyszerű, mint a faék, kicsit nehezebb, mint korábban, de no para. Arno mozgása, apropó, arnó. Én csak pinaszájúnak hívom, nem igazán szimpatikus, de ízlés kérdése. Eziotól távol áll nagyon, de talán meg lehet majd szeretni. Szóval a mozgása. Az animáció sokat fejlődött csimpi során, klassz mozdulatok, de az irányítás az ratyadék. PAttog össze-vissza, mint a mérgezett egér, rittig nem arra megy, amerre akarod.
A küldetések (eddig), tűrhetőek, nem volt még hallgatózás! :-D A 3D térkép nagy ötlet volt, nagyon látványos, ez tényleg előrelépés.
Ami viszont gyalázatosan szar, az a technikai megvalósítás. Utoljára a Quake II akadt ennyire a Pentium MMX 233-as gépemen vagy 15 évvel ezelőtt. A framerate beszakad, mint szűzlány hártyája, de rendesen! A játék telis tele van bug-gal, gliccsel, komolyan mondom, a karakterek elképesztő önálló életet élnek (a földből másztak elő egy alkalommal, mint a zombik, egymás után).
TETVES KIBASZOTT UBISOFT! Amikor a szájbavert kollégák tesztelték a játékot, EZ SENKINEK NEM TŰNT FEL, HOGY A JÁTÉK EGY BUGHALMAZ? Ha meg igen, akkor hogy a kurva anyátokba van bőr a pofátokon kiadni egy ilyen technikai szemetet?
Egyelőre ennyi. -
#18187 13 nem? rohattak :D -
#18186 Legyen már 16 -
Rdinho10 #18185 Üdv Mindenkinek, valaki tolja itt esetleg a Fifa 15 és játszott már a Pes 15 demóval?:) nagy dilemmába vagyok jelenleg Fifa 15-el játszom ha foci de ugye a napokban jön a Pes 15 is...játszottam is a demóval de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik a jobb? a kérdés az hogy megéri becserélni a fifát a pes 15 re? tudom hogy nekem kell eldöntenem de hátha hozzám hasonló nagy focifan tud segíteni vmit:) Pesben egyedül az nem tetszik hogy nem látom a játékosok között a méretbeli különbséget viszont látványra,játékmenetben eszméletlen...