121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18268 Ez nálam kimeríti a beta szoftver fogalmát
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.12. 20:02:10 -
#18267 Moby a felét vette:) És eddig úgy tűnik neked jutott a rosszabbik fele :( -
#18266 Nem viccelek: egyetlen promovideót se láttam. Csak egy 20 perces ingame sztrímot. -
#18265 ügyes kitérés :D
(sajnos őt pár hete egy promovideónál elvesztettük)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.11.12. 19:32:21 -
#18264 nem én vettem, hanem Moby :P -
#18263 -
#18262 mondhatnád, ha pl nem vetted volna meg :) -
#18261 azt mondja meg, h 30 vagy 60 ill. hogy beesik-e 30 alá...
örülj, h te nem látod -> nem zavar -
#18260 Krisztusúristen, ez nagyon jól néz ki -
Rdinho10 #18259 Eladó nálam a Fifa 15, UFC ha valakit érdekel:) -
#18258 Hello
Usa store-ból OTP mastercardal lehet fizetni?
Illetve ha ott megveszem a Watch Dogs DLC-t akkor menni fog ha én magyar store-ba vagyok regelve?? -
Newfronter #18257 Végül lemondtam az ACU előrendelésem a francba.... pedig szeretem az AC sorozatot, de hogy PS4-en is egy ilyen trehány legyen a játék, ezt nem tűröm el! Nem baj, a jövő héten jön a GTA V!!! -
Skyline #18256 Kismilliószor érdekesebb mint a karibi világ...Főként a forradalom idején. -
Ulthane #18255 Fakók persze a kültéri színek, de hát milyen színe van a vályognak, meg a habarcsnak, vakolatnak? Huipilila és neonzöld felétek? -
#18254 Valakit érdekelne egy second son? Special Editionös csomagban van, 7000 jó magyar forintért adnám is -
#18253 Hát figy most nem részletezem, vannak szinek, kék-piros-zöld, de anynira halványak, valszeg a napfény effekt végett vagy nemtudom, hogy főleg tetőkön mászkálva, körbenéz az ember és nem tudom hogy AC5-be vagyok vagy AC2-ben. -
#18252 Már amennyire lehet véleménynek venni olyasvalamit, hogy "sárgásbarnás" :D Valami vagy az, vagy nem az, nem? -
#18251 1. Persze, eddig is egyéni véleményemet mondtam, ez nem közvélemény.
2. Látod neked az lett volna unalmas
3. Látod neked az sárgásbarnás. -
Ulthane #18250 Ha valami igazán sárgásbarnás játék volt, az a CoD. -
Ulthane #18249 Szerintem is az lett volna. -
Ulthane #18248 Maradjunk annyiban, hogy neked nem az. -
#18247 Ja megpróbálok valamit, a szineket mind3-at 100%-ra meg a brightness-t.
Érted Killzone és CoD után ez eléggé gyér látvány, azokban meg kifolyt a szemem annyira szép színek voltak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:16:10 -
#18246 Más.
-
#18245 Sőtt!!!!
Mondok egy jót neked.
Hallottam akartak szamurájos témát japán környezetben, néztem képeket, kb 10 ilyen ac unity-t cseréltem volna rá, és az szerintük unalmas lett volna. -
#18244 Vedd lejjebb a fényerőt és lám? -
#18243 Ja a benti területekkel nincs baj, nagyon. de kint, úristen.
Nem erre számítottam. -
#18242 Tudom bazdmeg, ezt pofáztam hogy nem érdekel hogy franciaország.
Pont ez a baj válasszanak jobb területet, de nem.
Nem azt mondtam hogy nekem csoda hogy a sziget nem hasonlit franciaországra., ne nézz már ekkora hülyének.
Tudom mi az a franciaország, alapvetően ezt mondom hogy szar, nem elég érdekes. -
Ulthane #18241 Menj be a belső terekbe, ott olyan kárminvörös drapériákat találsz, mint a felizgult tinilány pinája!
-
Skyline #18240 Karibi környezet vs franciaország közepe,ráadásul más korban.
Köszönjük ezt a bődületes észrevételt,Nyílvánvaló kapitány! -
#18239 Valamint AC-ről, IDEGESÍTŐ még mindig a mozgás, a tetőkön való mászás, Nemrég Mordor-al kapcsolatban jött elő ez hogy te mennél mondjuk üldöznél egy ember, de az a félautomata mászás, RT, egyet gondol kapsz egy gellert, és mondjuk elkanyarodik magától akár 90 fokot is, és olyan mintha nem tudnál arra menni amerre szeretnél, ez nagyon idegesítő tud lenni. -
#18238 Ja és amit még hozzátennék a színek baromi fakóak, lehet a bevilágítás végett nekem nem tetszik,
Black Flag szigetei sokkal szebbek voltak. -
#18237 Köszönöm szépen! -
#18236 Semmi, a nevén kívül :) Gold néven USA-ban forgalmazzák (valószínűleg az import miatt +8ezer:)), a másik az európai neve. Nyugodtan vedd a 2.0-t.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.12. 13:10:28 -
#18235 Sziasztok!
Egy nagy kérdés,
mi a különbség a WIRELESS STEREO HEADSET 2.0 VIRTUAL 7.1 és a PLAYSTATION GOLD WIRELESS HEADSET között?
Mindenhol drágább a Gold ált 8 ezer ft körül, kinézetre 100% hasonlóság.
1 órás kutatás után feladtam hátha tudja valaki innen zsigerből:)
Előre is köszönöm a segítséget! -
#18234 Pl egy normál játékban sokkal változatosabb, igaz ez a hátulötője ha csak egy adott helyen játszódik a történet.
Pl egy Uncharted más más területeken játszódik, egyik napsütötte, utána esik az eső, hull a hó, hegység, vagy erdő.
Itt meg attól hogy maga az épület nem csak sárga, ezt idézőjelesen értettem, pl egy magaslati ponton nézve akörnyezetet egyöntetű, kicsit fakó szinek vannak, ami nekem egyhangú.
Személyes vélemény. -
-
Ulthane #18232 Kaptam én már itt különbeket, de hidegen hagy. :)
-
#18229 +1000 -
Skyline #18227 XO-n vannak Forzák, olcsóbban elérhetőek néha a multiplatform címek, olcsóbb a multi és a hozzá kötődő szolgáltatások plusz legalább működik is és színvonalasabb.
És nem szarnak a fejedre.
Messze nem ugyan ez a helyzet... -
#18226 Semmit sem veszek helyette, XOne-om már van. És ja, van mivel játszani most, kezdetnek Unity, Sunset Overdrive, meg 4 Halo játék elég király remaster kiadásban.
DriveClub egy vicc, ha tehetném az egész árát visszakövetelném. 500 ft-ot nem ér az a szar.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.12. 10:38:11