121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18308 horizon1ben is voltak a listák elején glitch eredmények, én spec eléggé motiválatlannak éreztem, h ezekután ott küzdjek a jobb időkért :(
szerintem ordas nagy hiba és ultraegyszerűen lenne javítható... ha a kiadónál érdekelne BÁRKIT is egy játék kiadás után, a dlcktől eltekintve :( -
#18307 És ha nincs telepítés akkor mit ír felül??!!!Gondolkodj légy szíves még HA nehezedre is esik.Nem a mikor hanem a miként és a hogyan...Az up nem felül ír hanem hozzá tesz amire majd hivatkozik valami és nem a régire.Nincs felül ír emésszed meg még ha nehezedre esik is. -
#18306 Láttam én is ilyen félmillió kilométeres face offot egyszer :D Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj -
#18305 Driveclub-nál tegnap mennyire volt rendellenes egy Face-Off-nál az hogy a netről szedett (mert gondolom a rekordokat netről szedi, más játékosok adatait)csávó rekordja 17000 MP/H sebesség volt, és szerintem ez átlagsebesség!!!!
What?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 09:05:46 -
#18304 Érdekes nekem lemezes játéknál is lemez telepítése után peccselt eddig mindig, node mindegy. -
#18303 Hmm... másnak se csinál semmit AC:U-ban a uplay? Belépek és egy fehér oldal fogad, ahonnan csak Back To Game van, semmi más. Ez uplay hiba, leterheléstől vagy nálam lehet a gond? -
#18302 Nem!Neked kellene újra gondolni ezt az egészet!Ez nem az elemi.ahol van a ceruzád végén radír.
Teszem azt ha lemezről futtatnád a játékot miként oldanád ezt a dolgot meg???Jaaaaa...tudom ez csak olyan darkos gondolat menet volt részedről... -
#18301 Egy megvett játéknál az update fájlokat miért előbb tölti a ps4 mint az alap fájlokat? nem ffellül kéne utólag írnia az alap dolgokat? -
#18300 Most épp nincs semmi a piacon. :D -
Skyline #18299 Az Infamous SS akkor éri meg ha nincs SEMMI a piacon épp és nagyjából egy fél doboz cigi áráért hozzádvágják....A Killzone meg akár egy doboz cigi áráért.... -
#18298 Ma megpróbáltam DC-ben menni online futamot. 36 nappal a megjelenés után 5 próbálkozásból 1 alkalommal sem jött össze a verseny. Nem képes összerakni 10 embert a játék. Nincsenek rá szavak, mennyire szánalmas... -
#18297 Infamous SS Legendary Edition jobban megéri, 2-300ft különbség van csak!!!
Bár azt nem irja, miben különbözik a simától. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 22:43:13 -
#18296 Ha esetleg valakit érdekel
Killzone(nincs kisfüzet hozzá) és Infamous
12k egyben
:v
halihó -
Rdinho10 #18295 Üdv, ma sikerült pár meccset tolnom Pc-n a Pes 15-tel...Ez valami elképesztő lett látvány,arcok,játékmenet! ÉV SPORTJÁTÉKA! úgyhogy aki gondolkozik h focizik egyet az menjen ki a pályára:D vagy vegye meg a Pest!! Fifa elbújhat holnap megyek is gyorsan cserélem be...
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.11.13. 17:39:00 -
#18294 Na jó hogy mondtad, ezt a companion szart, elsőnek azt hittem valami később megnyitható extra, úristen, ekkora szart. :D
Mindegy akkor nem nyitom majd ki ezeket max. Pofám leszakad, meg a copp-ot is a pofámba tólta a játék nemrég. -
#18293 Tele van mindenféle okádék online fosokkal. Én toltam ma egy kicsit, de kiborultam mikor láttam, hogy nem tudok kinyitni egy chestet csak ha használom a companion appot, meg ha lépek szintet valami initiate akármibe. Mi ez már?? Hányinger kerülget a sok mikrotranzakciós fostól is amit beleraktak. -
#18292 Offline kell játszani?
Ezt probálta már valaki?
De most basszus, nextgen internet nélkül? What. Online komunikál a játék vagy mi? -
Ulthane #18291 Ez nagyon durva, és ez tényleg vállalhatatlan. -
Inkább várok, hátha tényleg javítanak rajta valamit és aztán megveszem valamire :D -
#18289 Working Fix For Assassin's Creed Unity FPS Issues On PS4 And PC Discovered: "Put Your PS4/PC Offline And Play"
Mondjuk szerintem nagy baromság, de hátha... -
#18288 Nincs hát, kutyaévekben számítva. :D -
#18287 Hát ha már most így leakciózzák őket, akkor valszeg annyira nincs messze :D
Azt nem akarom, hogy most megveszem, aztán úgysincs időm játszani vele, csak 2 hónap múlva, akkor meg jön PS+ címként ... jártam hasonlóan tavaly PS3-on, bár pont ezért elő sem fizettem rá :) -
#18286 PSN+-on ezek a játékok? :D Várhatsz még pár évet rá, szerintem vedd meg őket szépen. :D -
#18285 Nem tudom eldönteni, hogy vegyek e vmit az akcióból, vagy most már inkább várjam meg míg az akciósak jönnek PS+-on :) -
#18284 Ez mind szèp ès jó csak èn meg pont kedd este utaltam el a lemezes pvz-èrt 6000ft+postát:S -
#18283 Én MGS GZ-t veszem.
Infamous lenne jó, de 7k-ért dobozosan megkapom.
"Valaki ha akar velem felezni az Infamous Second Son-t, akkor szóljon 3500-at állok!"
Ha valakinek még nincs meg netán.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 22:34:14 -
#18282 Hű, Sherlockot szerintem behúzom. -
#18281 XES!!!!! -
#18280 Állítólag azért, mert átvezetőbe nincs CPU limit ott a GPU jobban teljesít, boxba meg elvileg egy picivel gyorsabba a CPU, ezért megy jobban gameplay közben, ami elég proci igényes -
#18279 Talán a DOF miatt, PS4 jobban bírja. -
Skyline #18278 Felmerül bennem a kérdés...Hogy sikerült Ubiéknak az,hogy a játék (amit mi irányítunk) One-on fut jobban...De az átvezetők meg PS4-en..?:D
Átvezetőkről fps teszt:
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.12. 21:27:44 -
#18277 Legnagyobb :D
-
#18276 grafikát nem láttam még "élőbe" és a többiről se tudok nyilatkozni majd csak holnap -
Skyline #18275 Tudjuk,meg szar a grafika,szarajátékmenet szarfakó az egész és egy fos úgy ahogy van.:)
-
#18274 PS+ al most 2600 ft PS4re a GZ. Van jó pár elég komoly akció most főleg PS+al
Infamous 7k
KZ 6k
PwZ 4.8k -
#18273 Na ezért fogom megvenni majd GTAt ps4re is, mert jött infó CVG podcastba, hogy jön majd a single dlc
GTA V DLC "On the Level of TLAD and TBOGT"
12 to 20 hour chunk.
Elég tartalmas :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.12. 20:41:58 -
#18272 Pár infó currgen gtaról
-
#18271 Inkább szomorú :p -
#18270 Ez jó volt :))) -
#18269 De te voltál a felbujtó, én magamtól tuti nem veszem :P Félreértés ne essék, nem csalódtam a játékban. Grafika király, minden más... háááát szódával elmegy.