121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    horizon1ben is voltak a listák elején glitch eredmények, én spec eléggé motiválatlannak éreztem, h ezekután ott küzdjek a jobb időkért :(

szerintem ordas nagy hiba és ultraegyszerűen lenne javítható... ha a kiadónál érdekelne BÁRKIT is egy játék kiadás után, a dlcktől eltekintve :(
  • Harlekin
    És ha nincs telepítés akkor mit ír felül??!!!Gondolkodj légy szíves még HA nehezedre is esik.Nem a mikor hanem a miként és a hogyan...Az up nem felül ír hanem hozzá tesz amire majd hivatkozik valami és nem a régire.Nincs felül ír emésszed meg még ha nehezedre esik is.
  • shaddam
    Láttam én is ilyen félmillió kilométeres face offot egyszer :D Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj
  • DarkSector
    Driveclub-nál tegnap mennyire volt rendellenes egy Face-Off-nál az hogy a netről szedett (mert gondolom a rekordokat netről szedi, más játékosok adatait)csávó rekordja 17000 MP/H sebesség volt, és szerintem ez átlagsebesség!!!!

What?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 09:05:46
  • DarkSector
    Érdekes nekem lemezes játéknál is lemez telepítése után peccselt eddig mindig, node mindegy.
  • lwb
    Hmm... másnak se csinál semmit AC:U-ban a uplay? Belépek és egy fehér oldal fogad, ahonnan csak Back To Game van, semmi más. Ez uplay hiba, leterheléstől vagy nálam lehet a gond?
  • Harlekin
    Nem!Neked kellene újra gondolni ezt az egészet!Ez nem az elemi.ahol van a ceruzád végén radír.
    Teszem azt ha lemezről futtatnád a játékot miként oldanád ezt a dolgot meg???Jaaaaa...tudom ez csak olyan darkos gondolat menet volt részedről...
  • DarkSector
    Egy megvett játéknál az update fájlokat miért előbb tölti a ps4 mint az alap fájlokat? nem ffellül kéne utólag írnia az alap dolgokat?
  • DarkSector
    Most épp nincs semmi a piacon. :D
  • Skyline
    Az Infamous SS akkor éri meg ha nincs SEMMI a piacon épp és nagyjából egy fél doboz cigi áráért hozzádvágják....A Killzone meg akár egy doboz cigi áráért....
  • deep
    Ma megpróbáltam DC-ben menni online futamot. 36 nappal a megjelenés után 5 próbálkozásból 1 alkalommal sem jött össze a verseny. Nem képes összerakni 10 embert a játék. Nincsenek rá szavak, mennyire szánalmas...
  • DarkSector
    Infamous SS Legendary Edition jobban megéri, 2-300ft különbség van csak!!!

Bár azt nem irja, miben különbözik a simától. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 22:43:13
  • kakaoskalacs
    Ha esetleg valakit érdekel

Killzone(nincs kisfüzet hozzá) és Infamous
    12k egyben

:v

halihó
  • Rdinho10
    Üdv, ma sikerült pár meccset tolnom Pc-n a Pes 15-tel...Ez valami elképesztő lett látvány,arcok,játékmenet! ÉV SPORTJÁTÉKA! úgyhogy aki gondolkozik h focizik egyet az menjen ki a pályára:D vagy vegye meg a Pest!! Fifa elbújhat holnap megyek is gyorsan cserélem be...
    Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.11.13. 17:39:00
  • DarkSector
    Na jó hogy mondtad, ezt a companion szart, elsőnek azt hittem valami később megnyitható extra, úristen, ekkora szart. :D
    Mindegy akkor nem nyitom majd ki ezeket max. Pofám leszakad, meg a copp-ot is a pofámba tólta a játék nemrég.
  • TDC Geronimo
    Tele van mindenféle okádék online fosokkal. Én toltam ma egy kicsit, de kiborultam mikor láttam, hogy nem tudok kinyitni egy chestet csak ha használom a companion appot, meg ha lépek szintet valami initiate akármibe. Mi ez már?? Hányinger kerülget a sok mikrotranzakciós fostól is amit beleraktak.
  • DarkSector
    Offline kell játszani?
    Ezt probálta már valaki?

De most basszus, nextgen internet nélkül? What. Online komunikál a játék vagy mi?
  • Ulthane
    Ez nagyon durva, és ez tényleg vállalhatatlan.
  • n000rbi

Inkább várok, hátha tényleg javítanak rajta valamit és aztán megveszem valamire :D
  • TDC Geronimo
    Working Fix For Assassin's Creed Unity FPS Issues On PS4 And PC Discovered: "Put Your PS4/PC Offline And Play"

Mondjuk szerintem nagy baromság, de hátha...
  • DarkSector
    Nincs hát, kutyaévekben számítva. :D
  • Laza
    Hát ha már most így leakciózzák őket, akkor valszeg annyira nincs messze :D

Azt nem akarom, hogy most megveszem, aztán úgysincs időm játszani vele, csak 2 hónap múlva, akkor meg jön PS+ címként ... jártam hasonlóan tavaly PS3-on, bár pont ezért elő sem fizettem rá :)
  • DarkSector
    PSN+-on ezek a játékok? :D Várhatsz még pár évet rá, szerintem vedd meg őket szépen. :D
  • Laza
    Nem tudom eldönteni, hogy vegyek e vmit az akcióból, vagy most már inkább várjam meg míg az akciósak jönnek PS+-on :)
  • arsmarci89
    Ez mind szèp ès jó csak èn meg pont kedd este utaltam el a lemezes pvz-èrt 6000ft+postát:S
  • DarkSector
    Én MGS GZ-t veszem.
    Infamous lenne jó, de 7k-ért dobozosan megkapom.

"Valaki ha akar velem felezni az Infamous Second Son-t, akkor szóljon 3500-at állok!"
    Ha valakinek még nincs meg netán.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 22:34:14
  • n000rbi
    Hű, Sherlockot szerintem behúzom.
  • DarkSector
    XES!!!!!
  • TDC Geronimo
    Állítólag azért, mert átvezetőbe nincs CPU limit ott a GPU jobban teljesít, boxba meg elvileg egy picivel gyorsabba a CPU, ezért megy jobban gameplay közben, ami elég proci igényes
  • Totti5
    Talán a DOF miatt, PS4 jobban bírja.
  • Skyline
    Felmerül bennem a kérdés...Hogy sikerült Ubiéknak az,hogy a játék (amit mi irányítunk) One-on fut jobban...De az átvezetők meg PS4-en..?:D

Átvezetőkről fps teszt:

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.12. 21:27:44
  • TDC Geronimo
    Legnagyobb :D

• TDC Geronimo
    grafikát nem láttam még "élőbe" és a többiről se tudok nyilatkozni majd csak holnap
  • Skyline
    Tudjuk,meg szar a grafika,szarajátékmenet szarfakó az egész és egy fos úgy ahogy van.:)
  • TDC Geronimo
    PS+ al most 2600 ft PS4re a GZ. Van jó pár elég komoly akció most főleg PS+al

Infamous 7k

KZ 6k

PwZ 4.8k
  • TDC Geronimo
    Na ezért fogom megvenni majd GTAt ps4re is, mert jött infó CVG podcastba, hogy jön majd a single dlc

GTA V DLC "On the Level of TLAD and TBOGT"
    12 to 20 hour chunk.

Elég tartalmas :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.12. 20:41:58
  • TDC Geronimo
    Pár infó currgen gtaról

• TDC Geronimo
    Inkább szomorú :p
  • Kandurex
    Ez jó volt :)))
  • Kongy
    De te voltál a felbujtó, én magamtól tuti nem veszem :P Félreértés ne essék, nem csalódtam a játékban. Grafika király, minden más... háááát szódával elmegy.