121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sirpalee #18348 Uhg, de sok a rece... -
#18347 Csaaak? Rögtön veszek 2-t is. -
#18346 Konzolvilágnál csak 17k a GTA V. -
SlickAdam #18345 a ps4 november 15.-en született. pont. -
#18344 Felénk csak 10. hónapra született, dec. 13-án :D -
SlickAdam #18343 Happy 1st Birthday PS4! -
Newfronter #18342 Ámuljatok!
-
SlickAdam #18341 mar most se kell senkinek. "uj" jatek es max 20 euroert mennek ebay-en. -
#18340 PS+ verzió meg elvileg 1 hónapja már kint van
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.15. 01:32:41 -
#18339 Időjárás elvileg idén. -
#18338 PS+ verzió sose lesz ebből. kabaré. Időjárás se jön már gondolom idén. Mire kiadják azt már a kutya se fog ezzel játszani. -
#18337 Nyilatkoztak az emlegetett szamarak:
Hi everyone,
The team at Evolution continues to work diligently to resolve all of the server issues. We know you have all been extremely patient and understandably frustrated during DRIVECLUB’s launch, and to show our appreciation for the support during this challenging time, we will be offering the premium DLC packs for November (25th November-SCEA/26th November-SCEE/27th November-SCEJ) free to those who purchased the full game.
These premium DLC packs – The Ignition Expansion Pack and Photo-Finish Tour Pack along with two livery packs – will give you a total of five new cars, 22 new tour events, 10 new trophies and 10 new livery items to play with online and offline.
The Season Pass will be extended to include four extra packs in July 2015 to ensure players who purchased the pass get everything that was promised. So on top of the free DLC in November, the Season Pass will still include 38 cars, 176 tour events and 80 unique liveries.
On Tuesday we will also be releasing our next game update which includes our first round of player requested feature updates.
In addition to Photo Mode , which will allow you to share your most thrilling moments with your friends, we will be adding:
• Improved multiplayer collision physics to reduce frustrating spin-outs
• Adjustments to soften the corner cutting penalty system
• Options in the club menu to view everything your club has unlocked
• A fix to allow all club owners to update their club badges
This update also includes the first new tracks, which we announced back in September as part of our plans to keep supporting and expanding the game as you play. These include the following free new tracks for online and offline play (also playable in reverse):
• India – Yedepalli
• Scotland – Wester Ross
• Chile – Los Pelambres
Although currently we do not have an update regarding the timing for the launch of the PS Plus Edition, we are continually working on improving the server capacity to enable us to launch the PS Plus Edition as quickly as possible.
Once again, thank you for your support. We are truly sorry that the road to delivering the full DRIVECLUB racing experience on PS4 has been such a rocky one.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.15. 01:07:57 -
#18336 Lófasz. Átesést javították, mondjuk az is valami, mert ma kétszer föld alá estem... Én leraktam a játékot, nem vagyok hajlandó vele így játszani. Majd, ha megoldják az fps problémát visszanézek. -
SlickAdam #18335 olvasom, hogy van ACU Patch 1.02 PC/PS4. probaltatok?
szerk.:
Note that even with this patch, players may still experience
Most framerate issues that have been reported since the release of the game
Performance issues
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.14. 21:24:28 -
#18334 Hol tudom megnèzni hogy meddig van ps pluszom? -
-
#18332 Destiny csere èrdekel valakit?Bármit meghallgatok:) -
#18331 Huha, érdekes, nézem a menürendszert, de sehol nem találom, sőtt magát a térképet sem, meg ezt a bónusz küldetést sem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 18:06:19 -
#18330 az fasza, monddjuk a REST MODE óta énis rettegek a frissítésektől. -
#18329 2.0 előtt meg után is ment feltöltés minden gond nélkül. 2.02 óta nem próbáltam feltölteni, de nem engedte, ráadásul újra meg kellett adnom youtube accom meg FBt is de baszott bevenni. Írta hogy hurrá hozzárendelte, okra rányomtam visszadobott ugyanoda. Trágyadomb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.14. 17:55:07 -
#18328 Neked így akadt a játék, az kicsit fail. -
#18327 Én 1 videót tettem fel de azt hibátlanul tolta.
Szerintem egyszeri hiba.
-
#18326 USBre másolással gépről feltöltöttem. Nem tudom mit basztak el megint, de eddig sose volt gondom videófeltöltéssel PSnél.
-
Skyline #18325 Fór pléjörsz!!!! Nem fór áplódörsz!!! :) -
#18324 Fel akartam tölteni egy videót, amit előbb vettem fel. Konkrétan 10 alatt volt az fps előbbi coop küldetés alatt egy résznél vagy fél percen keresztül. Csak ez az okádék ps most baszik feltölteni, se youtubera se FBre nem engedi. 2.0 után pedig ment youtube is. Gratulálok Sonynak a rendszerért, Ubinak meg a foshalmaz játékért.
-
#18323 Köszönöm! -
#18322 Ahol a térképet látod ott lapozgass odalra -
#18321 van baja -
#18320 tényleg ilyen gáz a PSN?
http://www.gamespot.com/articles/sony-on-recent-ps4-issues-we-re-not-bulletproof/1100-6423596/ -
#18319 FC 4 tesztek:
Eurogamer – 8
Videogamer – 8
Joystiq – 4.5/5
Destructoid – 9
IGN – review in progress
Gamespot – review in progress
The Guardian – 5/5
CVG – 9
GamesRadar – 4/5
Metro – 9
GodisaGeek – 9
GamesVillage [Italian] – 8.7
XGN [Dutch] – 8
IGN Germany – 8.3
Eurogamer Spain – 9 -
#18318 Srácok az Infamous SS-ben a legendary Edition-hoz jár ingame content, ezek közül is 2 új kabát, ezeket hol lehet ráadni a karakterre?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 16:27:49 -
#18317 Tegnap láttam streamet ps4-en, tényleg jól futott. -
#18316 Jönnek közben a 8-9 pontos FC4 értékelések
"All previews of this game were done on PS4, and game runs great. Rock-solid 1080p30 with some new type of antialiasing technique that creates very good IQ."
Vettem volna inkább ezt... Mondjuk akkor jön, mint DA így erre időm nem lett volna. na majd egyszer pótolom. -
#18315 Én kétlem, hogy ez sokkal jobb lesz. Előbb majdnem elszállt gépem olyan hangja volt, ilyen hangos még sose volt és ment a játék vagy 15 fpsel, de nem pár secig, hanem annál a résznél végig. Komolyan mondom szerintem eddig még sose volt stabil 30 fél percnél tovább. Ez már sokszor a játszhatatlan kategória. -
#18314 Tedd félre, majd játszol vele, miután javították. (ha egyáltalán :P) -
#18313 Nem tudom meddig fogom bírni így tolni act, mert ettől az állandó 25 alatti fpstől hányingerem van már. Rég játszottam már játékkal, ami ennyire ótvarul futott. -
#18312 Akkor jösz te és megmagyarázod. :D -
#18311 Elég nagy baj ha csillagot kéne szerezni. :D -
#18310 Kiadót nem érdekli a DC, jelenleg a season pass-on ügyködnek szerintem. Ha lenne refund a játékokra, akkor már rég visszakértem volna a pénzemet.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.14. 12:00:17 -
#18309 Jaja, az a baj, hogy nem ez a legnagyobb baj :D (lásd Deep tegnapi helyzetjelentését, de én se tudok pozitívabban nyilatkozni róla :/)