121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18388 NPC is vonuljon fedezékbe rendesen. Csak be kell szkriptelni.... -
#18387 Mondták az így készült dokumentumfilmben, hogy direkt van így. Ez még a kisebbik rossz, mintha az npc rád húzná a fél világot. -
#18386 kb! :D -
#18385 LOL (legtalálóbb comic evör)
-
Skyline #18384 Igen sajna....Eléggé rombolta a hangulatot amikor a Clickereknél még arra is figyelni kellett ne lépjek üvegszilánkokra Grounded-en...A többiek meg rohangáltak a Clicker körül....
Mindenesetre remélem hogy az UC4 nem az UC2-3-as vonalat fogja követni hanem inkább a Tlou felé megy akció mennyiségben...Vagyis nem lesz hentjáték mint az UC2-3 volt....
-
#18383 Mondjuk a TLOU nagy hibája, hogy az NPC-ket ignorálják az ellenségek. Pl ha lopakodsz, akkor sokszor Ellie rohangál körülötted, és senki le se szarja. Kicsit illúzió romboló egy ilyen nagykaliberű játéknál. -
Skyline #18382 Kevesebb lőszer/aalkatrész - kisebb sebzés - erősebb ellenfelek.
Igazából a nagy spórolásban Grounded-en végigtoltam a játékot úgy hogy mindig mindent kézzel öltem meg, vagy elkerültem...Ritkán lövöldöztem...Maradt a játék legvégégre egy szép adag skulóm amivel kiírtottam az egész korházat.
Igazából egyetlen szopatós rész van ahol a hajamat tépkedtem a rémhülye mesterséges intelligencia miatt.... Télen a kiscsaj szarvasos része után amikor a ganéval maradtok és bemenekültök egy emeleti szobába és özönlenek befelé a dögök, majd a végén bejön a dagadt....
Lévén nincs muníciód nagyon és célszerű a dagadtra tartogatni inkább,így az egyetlen megoldás ha rohangálsz körbe körbe hogy a társad támadják és ekkor hátulról késelsz...Igen ám de a társunk mellett gyakran elrohannak, az meg sokszor leszarja hogy 3-an rontanak ránk,sétálgat köztük... 2-3 óra volt mire túljutottam azon a részen a csodás mesterséges intelligenciának köszönhetően... Ezt leszámítva a legtöbb rész laza volt. -
#18381 Elsőnek annyit tölt le. De ha megnézed szépen lassan növekszik a mérete. Így tölti le, már tudsz vele játszani akkor is mikor le sem szedted az egészet. -
#18380 Tegnap végére értem a last os usnak. Gyorsan neki kezdtem a left behind-nak is, kipörgettem azt is. Pontosan két óra volt, pedig szerintem benéztem mindenhova ahova lehetett. Nagyon tetszett az alap játék és a kiegészítő is. Meglepődtem, hogy a nyár után a maradék 3 évszak összesen együtt nem teszik ki a nyár időtartamát. Vagy csak érzetre tűnt kevesebbnek, nem tudom. Most szerintem bele vágok a legnehezebb fokozatba. Mire lehet számítani? Kevesebb alkatrészt találok a pályán? Könnyebben észrevesznek az ellenfelek? -
eje75 #18379 Sziasztok!
Előrendeltem a GTAV-öt, tegnap levették a wallet-emről az árát, de tegnap csak egy kb. 650mb-os, és egy 1,5gb letöltést talált a gép, amit le is szedett. Másnak is így működött az előrendelése? Vagy csak ma éjféltől lesz elérhető a full game? Köszi a választ! -
#18378 Kösz a légterelőt -
#18377 minek nyomtad te le ps3on?! :O -
Ulthane #18376 Király! :) -
Ulthane #18375 Hát nem. GG annyit tesz, mint Golden Gate. Tudod, a híd amin szarrá lőttek és leszakadt utána... -
#18374 Rohadjon meg a Konami hogy a MGS GZ átvezetőiben minden le van tiltva....:S -
#18373 Na lepörgött a PS3-as Call of Duty Advanced Warfare is! :D
Érdekes trófeát adott:
"GG" vagyis gondolom a Good Game rövidítése. :D
Valamint a végén mikor a társunk bentragad a skeleton-ba, érdekes hogy míg PS4-nl az a őszeshajú faszi van ott, PS3-on meg az a sapkás társunk van mellettünk, ez egy nagyobbacska eltérés például a sok apró közül. :D -
#18372 Nekem fontos egy FF-nál hogy 100-200órát tudjak bele ölni, és ne azzal teljen el hogy futkározok a-b-be, hanem a tartalom miatt és a hosszú single miatt. -
#18371 Igen, furcsa kicsit a régiekhez képest, csak nekem még mindig várósabb mint egy mostani játék, vagy amiket bejelentettek, bízom benne hogy megtömik extrákkal, mint régen ezeke a titkos cuccok, amiket magad találhatsz meg, fedezhetsz fel.
Persze ezt csak akkor fogom megtudni ha megveszem, youtube-on soha nem fog kiderülni.
De eddig amit láttam, azok tetzsenek, ezek önnmagukban nem elegek, csak annyi hogy kezdésnek jó. :) -
#18370 Szó se róla, az okok között volt a Final Fantasy XV amikor a PS-t vettem, de valahogy az elmúlt időszak játékmenet videói nagyon nem voltak meggyőzőek! -
#18369 összeraktam fejben a 2-őt, az ütős bunyók, + nagy bejárható terület.
Semmivel sem bestbuy-abb mint bármi más 2 perces gameplay alapján rábiggyeszteni egy játékra hogy bb, mert félresikerülhet.
Eddig nekem tetszik, mondom, még a tartalomra leszek kíváncsi. -
#18368 Ja megvan ,wifi volt a ludás, kábellel tökèletes. -
#18367 Jah, és mi volt a best buy rész? Mert emlékeim szerint ebbe a videóba csak fel alá mászkálnak. A régi videók ütősek voltak,...! -
#18366 Final Fantasy 15 --- 10 perc gameplay!!!
Best Buy (ha nem cseszik el)
-
soundsonic #18365 Most vontam vissza az egyik megrendelésem miatta. Azért majd 2000 Forint plusz kiadás már eléggé számít . 19 helyett 17.. nem mindegy :) -
SlickAdam #18364 felbemaradt korabban a Valiant Hearts vegigjatszasom. ma befejezem, aztan megy a PS4 a szekrenybe. teli alom & shit. tavaszra tan lesz mar esö a Driveclub-ban es remelem a Bladborn is jo lesz.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.16. 13:13:04 -
#18363 Ja csak hogy megint mondjak valami jót. Amúgy is fos netemmel új fw óta megint olyan ótvar lassú a letöltési sebesség, hogy az nemigaz. És nem csak nekem, mert ezt olvasom mindenhol. -
#18362 darkszektort ~órán át néztem ahogy nyomja (pár napja), szal "megy" (szerintem) -
#18361 Érdekes, nálam XOne-on tökéletesen ment a multi. -
#18360 Másnál normálisan megy a COD multi?Mert nálam játszhatatlan teljesen, és tuti nem a netem miatt van.Fasz kivan utóbbi héten játszani se tudtam vele... -
Skyline #18359 Gesztus? 2 hónap után a játék még mindig szar.
Refund nincs, holott a játék hibás, és a Sony-nak kötelessége lenne ilyenkor refundolni kérésre, ahogyan azt az MS is tette számtalanszor.
Erre kiszúrják az ember szemét nyamvadt két dlc-vel. Nagy gesztus.
Nagyjából mintha bemennél a közértbe, vennél frankfurti virslit becsomagolva.... Romlott, visszavinnéd de pénzt nem adnak vissza és két hónap huzavona után küldenek neked egy tubus ajándékmustárt...nagyszerű komolyan. Értékeld.
Ha meg nem tetszik a vélemény akkor nem kell elolvasni, amúgy se nagyon sziktál te ide irogatni. -
Newfronter #18358 A GTA V hajnalban letölthetővé vált! Szépen működik a Rest mode, elkezdte letölteni, ahogyan kell(nekem le is töltötte), és a felébresztés is rendesen működik(gyors - de ahogy látom csak aktív letöltésnél, egyébként ugyanaz a folyamat mint hideg indításnál). -
#18357 Ez egy gesztus, amit azért tudni kellene értékelni. Még akkor is, ha a DC-vel gondok vannak.
Ahogyan veled is csak a gond van itt : a "kifinomult" stílusoddal, az örökös sírásoddal és a "gondolatokat ébresztő" vitakészségeddel . Amióta pedig polcra tetted a PS4-et, belekezdtél egy ámokfutásba a fórumokon, ahol gyalázod a PS4-et és a Sony-t. Ezt persze szabadon megteheted, mert a véleményszabadság maximális támogatója vagyok magam is.
Viszont mint egyszerű topiclakó kérlek, hogy tegyél felénk egy gesztust most Te és kímélj meg minket (ebben a topicban legalábbis) a további bejegyzéseidtől és lelj békére az X-box topicban. Jó játékot ! -
Skyline #18356 2 azaz KETTŐ darab szaros dlc kompenzációként amiért a DC a mai napig szar. Köszi.....
Erősen elmehet a Sony a jó kurva anyjába ahogy van.... -
#18355 Istened éltessen! -
#18354 KV-tól kártyás pontokat levonva 16400-ért nem rossz. Kedden hozzák. :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.15. 14:13:58 -
#18353 A 21k-hoz képest igenis csak :D -
#18352 Nálam már 82%-on van One-on.. :) Remélem ilyen jól fut azon is. -
#18351 Még trágya streamen is látni, hogy mennyivel jobban néz ki. modellek, fények, textúrák, bekerült kis DoF effekt. Na meg az fps talán most nem 25 lesz és nem lesz recefice. Eh hát lehet ezt is hamarabb kell megvenni, mint gondoltam :y -
#18350 Legyen már kedd! -
#18349 Több mint egy órányi stream archive van itt GTA 5ről