121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
KaLóZ14 #18437 nekem a dobozos verziót is minimum fél óráig telepítette... -
#18436 Én meg elakadtam, mert kell pár csillag az új versenyek feloldásához :( -
#18435 Most jött az 1.3gb-os update. (photo mode, 3 új track. 25-én meg kapunk 11 új eventet meg 5 új kocsit, matricát.) -
eje75 #18434 Előrendeltem a GTA5-öt, éjfélkor feloldódott, és azonnal kiírta, hogy telepíteni kell a programot, ellenőrizzem, az energia beállításokat, mert minimum 1 óra lesz a telepítés. Átállítottam, lefeküdtem aludni, reggel 6-kor felkeltem, és még csak 98%-on állt!!! Több mint 6 órán keresztül installálta magát. Ilyet még életemben nem b.sztam :( Más is tapasztalt ilyet? -
#18433 Tegnap este ismét megpróbáltam DriveClub-ozni. 40 nappal a megjelenés után eljutottunk odáig, hogy már egyáltalán semmiféle kapcsolat nem volt a szerverrel, nemhogy online versennyel próbálkozhattam volna. Gratz Sony! -
Newfronter #18432 Szerintem a kevésre gondolt. Én nem vagyok meglepve,szerintem itthon kevés a nextgen konzol tulajdonos... -
#18431 az volt meglepő, hogy kevés, vagy hogy sok ember volt? -
heady #18430 Elmentem ejfeli nyitasra, de meglepo modon kb 10 ember lezengett a bolt elott.
-
#18429 Ja ezt énsem értettem. -
#18428 Pár PS4es kép. Most néztem meg giantbomb quicklookot is, hááát. Ez hamarosan beszerzős lesz csak ugye IDŐ NINCS RÁ :(
-
Skyline #18427 Euró miatt olcsóbban? Loal....
-
#18426 Nehéz ügy. :D
Te figyelj, mi a probléma? Olcsón szeretnél játékokat?
US profilt csinálj, "ameriksit", ahogy mondanád, és dollárban vedd a játékokat! Ennyi. :) -
#18425 Csinaltam uj profilt Slovakiara ott meg nincs psstore.. kivancsisagbol ameriksit is, ott mar kivan teve a little big planet 3 is stb.. na mind1 remenykedtem euro miatt olcsobban betudnam szerezni de inkabb majd megrendelem a jatekot.. -
#18424 Hogy tudnád?
Az régióváltásnak nevezik, nem az user a baj hanem amit kezdetben megadsz helyet , ahol élsz, és ha azt adtad meg hogy magyar vagy akkor nem kaphatsz dollárban játékot, mert magyarországon ft van.
Ha meg tudod oldani, a régióvááltásr, migrálást, akkor csináld, de szerintem nem lehet, ha nem akkor még 1 profil....de nem gond, miután vásároltál visszalépve a magyarba játszhatsz a másikban vett tartalmakkal (persze ehhez a nem magyar profilt rakd primary-nek a ps4 menüben Setting->PSN) -
#18423 Es azuj userre attudom tenni a regit? -
#18422 Ja bocs. :D
De reklám nem szórakozás akart lenni, csak amolyan érdekesség. -
#18421 Dark privátban szórakoztassátok egymást Geroval... -
#18420 Igen. -
nayrobi #18419 Mindig azt a pénznemet írja ki, amelyik ország storejába vagy regisztrálva, értelemszerűen magyarnál forint, angolnál font, amcsinál dollár, stb. -
#18413 Emberek, új PSNt kell csinálnom mindenképp hogy FT helyett Eurot irjon a PS Storeba? -
Skyline #18410 Ez öhm..... Az eddigi összehasonlítások igen drasztikus változásokat mutattak...Ebben az összehasonlításban lófax..... -
#18408 -
#18406 20 eu, 21 UK. Platinumba rendeltem ott 21 van kiírva. Konzoloknál 19... Fene se érti ezek mi alapján szállítanak. Lehet átállok konzolokra én is, mert többször volt, hogy ott már hamarabb volt valami raktáron. -
Skyline #18405 18 USA, 20 EU....
-
#18404 Milyen péntek? Nem holnap jön? -
#18403 Péntek van már?
-
#18402 Es ugy nemtudok hogy nem csinalok uj profilt? Konkretan psn-t.? -
Rdinho10 #18401 Na Srácok holnap jön a várva várt game:) valaki esetleg nem tud olyan konzol boltot ahol emberi árakon számítanak be ps 4 játékokat? -
#18400 Hát..nem pont ezt akartam kipróbálni fps nézetben :D -
#18399 Kreálj új profilt, mikor regisztrálsz, ne HUNGARY-ra állítsd a régiót, hanem amilyen régiót szeretnél.
dollár -> US
font -> UK
és így tovább -
#18398 Sziasztok, az a kérdésem lenne hogy a Playstation Storeban hogy tudom a forintot átállítani másra, mondjuk euróra? -
#18397 Nem tudom, talán a nextgenség végett, azt hogy más elvárások vannak nextgennél, gondolom. :) -
#18396 Nemértem minek pontozzák az ilyen remastereket újra. Rosszabb gondolom nem lett így sok értelmét nem látom :D -
#18395 GTA 5
GameSpot – 9/10
US Gamer – 4.5/5
God is a Geek – 10/10
Eurogamer.de [Német] – 10/10
Eurogamer.it [Olasz] – 10/10
Metro – 10/10
XGN [Holland] – 9.0/10 -
eje75 #18394 Hm.. Ezt nem vettem észre... Köszi! -
#18393 EZ valami kínosan szar :( -
#18392 Mi az a száj? XDDDDD -
#18391 Unatkoztam :) -
Skyline #18390 Ez is igaz, agyf*sz kerülgetett volna ha NPC miatt bukok le...De amikor a kiscsajjal kell lenni a ganécsóka mellett és a ránktörő ellenfelet írtani...Az akkor is agyf*sz a rémgagyi AI miatt.... Tényleg míg minket üldöznek rá sokszor rá se hederítenek és ő meg sétálgat köztük,nem segít... -