121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Ja nem gond, nem akarom hogy igazam legyen, ha másképpen véled az sem gond, lehet én gondolom rosszul én mosz a szép grafikát technikailag értettem, de lehet a GTA5-ben részletesebb minden mint például egy Uncharted-ben, nem tudom, énis csak személyes véleményt írtam, nem biztos hogy ez a helyes vélekedés...

Csak érted mikor van a GTA5 meglátok egy karaktert, egy pinokkiót, és ott van a Max Payne 3 ahol a karakteren a bőrén a szőrszálakat látom 2 kilóméterről, akkor kicsit kezdem azt hinni hogy a MP3 szebb. :D

Grafikus művészetben meg kb 10 indie játékot tudok kapásból mondani, ami mint egy festmény úgy néz ki, ebből gondoltam hogy a GTA 5 inkább a kategóriájában nyerő csak, és ez nem fikázás.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 23:18:31
  • TDC Geronimo
    Na csütörtökre jön DA. Kéne vagy 1 hónap szabi :D
  • gergou
    Nem értek egyet veled... Sztem tök nem értesz a grafikus művészethez, de inkább nem kötekszem, legyen neked igazad :D
  • DarkSector
    Persze, ezért én kategóriánként szétválasztom mindig, egy sandbox vagy openwold játékot nem szabad máshoz mérni, csak ahogy fogalmaztál az nem igaz, még ha részben ez egyéni izlés kérdése is, de azért vannak egyértelműen szép, szebb játékok, ami akár csak dizájn miatt is.
    most a GTA4 összeségében szép szerintem, de csak úgy részenként értelemszerűen nem versenyezhet egy behatárolt játéktérrel rendelkező techdemo-val. :D
  • gergou
    Tök szubjektív kinek mi a szép egyébként, szóval lehet így gondolkodni, ahogy te is, de sztem nem sok értelme van...
    Utoljára szerkesztette: gergou, 2014.11.18. 22:48:35
  • DarkSector
    Nekem is ez jutott eszembe. :D
  • gergou
    Többet, mint gondolnád :)
  • TDC Geronimo
    Hát akkor nem láthattál olyan sokat :P
  • gergou
    A patch után mintha pár fps növekedést észlelnék, de lehet csak beképzelem a dolgot. Viszont a játék elképesztően szép... A legszebb, amit eddig láttam :)
  • DarkSector
    Abban van reláció, amit valaki megjegyzett hogy a dobozát kiállították, csak az a kérdés ilyenkor, hogy ettől még megbontott doboz, amit nem köteles a vásárló elfogadni, főleg nem normál áron....ilyenkor jobb helyeken a kiállított darabokat leértékelve adják el, én is vettem már így ps2-őt régen egy fizetős helyen ahol játszani lehetett egy boltban, de nem volt baja a gépnek csak használatban volt, és akkor mondjuk 2/3 áron kb megkaptam.
  • gergou
    Tyű, annó x360-on végigtoltam ezt a játékot, de hogy most is micsoda minőség, és hangulat van benne :D vétek lenne kihagyni :)
  • gibson9
    Szerintem meg a megbízható hely az ahol az ilyesmi elő sem fordulhat :) biztos véletlenül kiesett a külső tokból. Nem is tudom mit képzeltek.
  • Kongy
    Megbízható hely pont akkor megbízható, ha az ilyesmi dolgokat egyből orvosolják. Akkor lehet felháborodni, ha azt mondják nem adnak külső borítót kérésre sem...
  • DarkSector
    Ha van garancia reklamálhatsz.
    minden helyen van rizikó, semmi sem tuti biztos, de ha van bejegyzett székhelye egy boltnak ami neten árul nagyon nagy baj szerintem nem lehet, max utólag reklamál az ember.
  • gibson9
    Úgy egy hónapja Ps4 vásárlása előtt kérdeztem itt, hogy a konzolvilág megbízható e konzol vásárlás terén. Erre valaki szinte nekem esett, hogy hogyan lehetne megbízhatatlan egy bolt konzol vásárlásánál... na hát ehhez hasonló gusztustalanságokra gondoltam.. ilyen megtörténhet.. hiába csak egy külső tok, azért álljon már meg a menet. Azonnal telefonálnék vissza és reklamálnék. A továbbiakban pedig hangoztatnám, hogy mindenki kerülje el ezt az üzletet.
  • Kandurex
    Nekem 25mbit, szóval ha nekem annyival jönne, mint neki, ugrálnék :)
  • TDC Geronimo
    Üdv a PSN világában. Még szerencse, hogy nekem csak 5 megás netem van bár van, hogy még ott se tudok maxal szedni.
  • gergou
    ezért veszek lemezen játékot, én anno a wd-nál éltem ezt át...
  • DarkSector
    FC4 demo 4.39Gb.
    és 2-3 óra volt, nálam ez 30 perc lenne max.
    Valamiért a kábeles neten a PS4-em a 23 megából 16-ot érzékel max, ne kérdezd miért, és ehhez még társul hogy sokszor annyira belassul, hogy pár kb-okat tölt másodpercenként, tiszta vicc.
  • Ulthane
    Gyerekek, ez szégyen. 4 órája megy a GTA V install, vagyis inkább a letöltés, és 29 gigánál járok a 46-ból. A netem 200 megabites...

Kibaszom ezt a geci konzolt a francba!
  • DarkSector
    Ja értem hogy ez arra vonatkozik majd, oks.
    Mondjuk akkor úgyis Uncharted lázban fogunk égni majd nem? :)
  • TDC Geronimo
    Event december 6-tól lesz...
  • DarkSector
    Még nem lehet megtekinteni youtube-on?
  • TDC Geronimo
    The Order: 1886 ‏@TheOrder1886 1 hr1 hour ago
    The @PlayStation Experience will feature a hands-on demo of never-before-seen @TheOrder1886 gameplay! http://bit.ly/1vmvDWo

jéé másfél év után csináltak egy új demot
  • DarkSector
    Ja akkor minek töltöm nem tudom. :D

Akkor ez nem demo, és nem free. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 20:41:10
  • kirol
    Ja, akkor ennyit a kipróbálásról.
  • TDC Geronimo
    Lásd, mit írtam box topik. *facepalm
  • AntiHero
    Kell hozzá kulcs. 2 órát tudsz vele játszani. Kulcsa annak van akinek meg van az eredeti játék. Az tudja neked oda adni. Addig nem tudsz játszani...
  • DarkSector
    Aha, majd megnézem, kiváncsi vagyok hogy egyszer próbálhatós-e. :D
  • AntiHero
    Nem tudom. Szerintem egy ideig enged a játékban. Sima demó. De nem tudom nem próbáltam :)
  • DarkSector
    Ja várj, akkor ez idő limites? mászkálsz a játékban és nem adott single bemutató van hanem csak csinlj amit akarsz és kidob mondjuk fél óra után?
  • TDC Geronimo
    Digitálisan veszel valamit elkezd tölteni egy részt és a többit a háttérbe szedi playgo rendszer miatt. Hiába írja ki letöltéseknél, hogy befejezte letöltést, attól még szedi. Ezt csak úgy lehet megnézni, ha rámész menübe és options gombbal megnézed hogy hol tart a letöltés. Sokan akik digitálisan megvették csodálkoznak ha órákat installál, hát persze, mivel még tölti le a játékot a háttérbe. Lemezes verziónál meg úgy néz ki meg kell várni amíg felmásolja az egészet, addig nem indul, azért tart tovább, mint a többinél.
  • AntiHero
    Sima demo. Letöltöd játszol amíg engedi aztán kész.

DarkSector. Ok szólok majd.
  • Newfronter
    Nekem éjjel unlockolódott a játék. Semmi telepítés nem volt, vagy annyira gyors volt, hogy nem láttam. :D
    Itt valami PSN-es gebasz lehet.
  • kirol
    És ezt a Far Cry 4 demo-t meddig lehet használni? Akár jövőre is demozhatok vele, vagy csak korlátolt ideig van ez a kipróbálási lehetőség???

Ill milyen kulcs kell ehhez? Bárki nm is tudja kipróbálni?
    Utoljára szerkesztette: kirol, 2014.11.18. 19:07:59
  • DarkSector
    Amúgy holnap reggel kapod meg elvileg a maradásomat, amivel tartoztam. :)
    Majd annyit jelezz vissza hogy megérkezette, hogy tudjam.

Bazz, bekapcsoltam a gépet és automatán tölti a demo-t.
    Valszeg mert te a saját profiloddal elkezdted letölteni. :)
    Köszönöm a kiszolgálást. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 18:23:22
  • DarkSector
    Ja nem gond, megtalálom, csak én a sima DEMOS menüpontba szoktam nézni....:D azt hittem ilyen csatolt trial csak külföldön van (idegen régióban)

Akkor lehet más játékhoz is van? :)
  • AntiHero
    Lépj be a profilommal abba már betettem, hogy töltse ;) (vagy megnézed a download Historyba)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.18. 18:12:25
  • DarkSector
    Upsz sajnos nem engedi kosárba rakni. :D
  • DarkSector
    Ja akkor mint US-ben ott van hogy a full játék adatlapjára kell lépni és az ár alatt van hogy free trial.
    Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 18:10:45