121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    gyanítottam, ennyire nem lehet rossz, na mivel ez már drágább nem lesz, valszeg jövő év elején felírom a listámra. :)
  • n000rbi
    Meg.
  • DarkSector
    Watch Dogs
    Watch Dogs Special Edition
    Call of Duty Ghosts
    Thief
    Murdered
    NBA k 2014
    Madden NFL 25
    Lego Marvel SH

használtan 18 fontért (6850.-)

Kezd beindulni a ps4 használt részleg is ahogy nézem végre
  • DarkSector
    Minecraft PS4

új ár 13 font (4953.-), használtan 10 font (3810.-)

Knack

használtan 14 font (5334.-)

Jó ez a Knack? Megér ennyit?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 23:26:28
  • DarkSector
    Nem tudom hogy ezt most komolyan gondolták-e, de vagy 4 órája megy 4.xxGb-ról és itt tart most közel este 22:00-kor. Holnap estig nem végez basszameg, egy fos demo.

• DarkSector
    Végigvittem ps3-on , és vannak nagyon apró eltérések, és nálam pc-n az mutatja, ahogy hasonlit amit ps3-on láttam, persze szép a játék, szebb mint ps3-on nem úgy értem, hanem érdekes hogy valamiért arra , vagy ahoz hasonlit.

Vannak a játékban generációk közt is eltérés, írtam is pl a vége felé. Hacsaknem több befejezése van a játéknak. :D
  • SlickAdam
    ezt elmagyaraznad?
  • DarkSector
    Csupán érdekességképpen:

Érdekes hogy a Call of Duty Advanced Warfare PC-s változata nem nextgen port, hanem prevgen és azt húzták fel. :D
    LOL
  • Totti5
    Átvezetők frémje nem lesz "több", arra kár várni.
  • n000rbi
  • n000rbi
    Engem zavar, ha akadozik az átvezető, kizökkent. (egy sztori/karakterorientált játéknál, mint aDAI, meg pláne) Nekem így ne adjanak el semmit day1. A játékot magát próbáltam x1-en és tetszett is (az említett problémát leszámítva)
    Eleget tanultam már a szaros DC-ből, felfogtam a leckét, hogy manapság nagyon óvatosan szabad preorderre nyomni, mert még hetekig foltozzák és ez nem a finomítós foltozás, hanem az, amit a kiadás előtt meg kellett volna tenni. Szomorú.
  • TDC Geronimo
    Azt olvastam, hogy találhatsz a világban bard nótákat és ezeket a skyholdban énekli majd a bard :o
  • n000rbi
    Ja, ez nagyon tetszett az EA Access-es trialban is.
  • DarkSector
    Destiny demo-t töltöttem a hszolás irása előtt, és most áll 34%-on!!!!
  • DarkSector
    1080p felett? az fasza, mondjuk a demoban nem jött át annyira. :D
  • TDC Geronimo
    Nem csak az egyik legjobb képminőségük van PS4en mivel 1080p + felbontásban fut a legtöbb.
  • TDC Geronimo
    ncymxcynxcmnyxc holnaaaaap este végre

• DarkSector
    Gondolom a Lego játékok nem nagyon térnek el nextgen-ben. :)
  • SlickAdam
    de jo
  • DarkSector
    Érdekességképpen:

PS3 Store:

ugyanúgy elérhető a Destiny és Lego Batman 3 Beyond Gotham demo!
  • DarkSector
    Sebaj, ott megvenni és átlépni magyar. :D
    Igaz nincsen sajna 2 dolláros kod amazonon...:S
  • TDC Geronimo
    Nálunk miért nincs order téma??? Tököm ebbe a régiós faszságba...
  • DarkSector
    Képeket láttam. :)
    Youtube-on még nem néztem utána.
    Itt a link mögött mind a 2 fizetős témáról van pár kép.
  • shaddam
    Az orderesről van videó? Van 15 jutalom dollárom
  • Totti5
    Ne a GAF-ot olvasd, hanem told. Átvezetők nem fix 30 fps, de nem szaggat... gameplay meg mindig fix 30 csont folyamatos. Átvezetőkben a dof és a különféle GPU zabáló effektek miatt van frém drob, de nem ettől lesz egy játék félkész.
  • DarkSector
    +

US:

Demos:
    The Jackbox party Pack
    How to Survive Storming Edition
    Spelunky
    Defense Grid 2
    Destiny
    Minecraft PS4 edition
    King Oddball

Themes:
    ORDER 1886 Dynamic Theme (2 dollár) ---> nagyon szeretnék egy ilyet! :D
    Little Big Planet (3 dollár)

UK:

Demos:

Themes:
    Little Big Planet (1.69 font)

JPN:

Demos:
    3-4 japán játék, nem tudom a címüket. :D

Themes:
  • DarkSector
    PS4 Store:

Demos:
    Lego Batman 3 Beyond Gotham demo
    Trend Micro Web Security Service for PS4

Themes:
    Little Big Planet 3 (609 FT)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 17:37:49
  • DarkSector
    Én eddig azt hittem mindegy, akkor basszameg ezért nem müködött néha Metal Gear-ben a térkép. :D
    Akkor jól értem, van érintő, és 3 gomb funkció vagy 4?
    bal-jobb és a nyomvatart (mindkettőnél?)? :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 17:34:21
  • n000rbi
    Nem mindegy, próbáld ki esetleg :P
  • DarkSector
    Igen ezt a fotómódót nekem játék alatt a töltőképernyőn irta csak ki, amugy semmi infó.
    Jobb oldala? miért nem mindegy melyik felét nyomom le? :D
  • n000rbi
    Multit nem próbáltam, de a photomode-ot én is kerestem egy ideig :) Kár, hogy csak pár méterrel lehet a kocsi felé vinni a kamerát. Felhők felett akartam fotózni.
  • n000rbi
    Gondoltam a gta5 árát inkább Dragon Age-re fordítom, erre most olvasom GAF-on, hogy ott meg a cutscene-ek még mindig szaggatnak. Az eszem megálll, hogy ebben a fos generációban mennyi félkész szart ki mernek adni.
  • deep
    Ha valakit érdekel, DriveClub-ot tegnapi patch úgy tűnik rendbe rakta. Azonnal ment pöccre az online verseny (najó, másodikra, miután az első eventre nyomásnál kifagyott a játék). Photo mode is bekerült, persze sehol nem írják hogy kell előhozni és 10 percig kerestem. Touch pad jobb oldala klikk...
  • Rdinho10
    En meg azt h ha parkettan mek a varosba alig vannak emberek stb viszont ha lelasitok tobben vannak.
  • n000rbi
    Nem tudom, lehet én sokalltam már be és mindenben a hibát keresem, de nekem ez nagy tempónál akadozik. Persze gyalog mászkálva, városban krúzolva nincs gond, de ha kicsit rálép az ember a belvárosban a gázra, máris érezni a stuttering-et. Mindegy, már feladásra kész állapotban van az új gazdájának, ezt most én kihagyom.
  • Rdinho10
    Pofatlan nemelyik konzolos(legtobb) legszivesebben rajuk boritottam volna az asztalt olyan arat mondtak...
  • Moby
    Órákat még nem toltam bele, de amíg néztem olyan betonstabil volt a framepacing, amilyennek lennie kell. Nem tudom elképzelni, hogy ps4-en egy fikarcnyival is rosszabbul fusson.
  • Kongy
    Nem kellett volna prevgenre kiadni, várhattak volna még 1 évet vele, és akkor nagyobbat ütött volna, ha eleve nextgenre fejlesztenek.

Majd PC-n lesz úgyis 1000 féle mod, szóval a grafikával nem lesz baj, csak majd legyen gép, ami játszhatóan viszi :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.19. 15:07:23
  • shaddam
    El kell adni a játékokat apróhirdetéseken. Szombaton megint láttam a helyi piacon egy az üzemet nagyban toló játék dealert (nestől kezdve ps4-ig volt minden). Hát nem tudtam jó arcot vágni milyen pénzért számítja be a dolgokat. Főleg hogy utána menyiért adja :D
  • n000rbi
    >stabilan tartja a 30 fps-t

Még ha így lenne. Kétségtelenül szebben fut, mint a prevgen előd, de ennél többet vártam.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.19. 15:01:48