121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #18639 Nem teljesen mindegy melyik változat???? Az egyikre 1.X-es firmware van a másikon meg 1.Y (újabb) gyárilag dobozból kivéve.... -
red13 #18638 Hmm ez érdekes, mert a corvin konzolnál is CUH-1000A jelzi a Last of us bundlet... -
#18637 Először én is gumit húztam rá, de azt meg folyton lejött a nagy társas FIFA partik közben.... -
#18636 Ez engem is érdekelne. Mondjuk én már megoldottam ebay-ről rendelt aluminium karokkal, de egyszerűen szégyen a minősége a gyárinak! -
SlickAdam #18635 fogalmam sincs, rahuztam a kotont day1. meg amugyse nyuzom tul sokat a gepet.:)
de ugyanaz a modellszama, mint az elsöknek.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.20. 17:19:34 -
red13 #18634 Köszi!
És a kontroller hogy bírja? Gondolok itt a gumira ami a analóg karokon van, ugyanaz a szar ami pár hónap után leválik, vagy azt is javították? -
SlickAdam #18633 az ujat (az enyem legalabbis) -
red13 #18632 Vett valaki itt Last of Us bundlet? Az megtudná mondani, hogy melyik PS4 verziót tartalmazza? Az új CUH11xx vagy a régi CUH10xx?
Külföldi oldalakon azt írják, hogy már az újabb szériás, de a konzolstudión a régi van kiírva. Mindenképpen az újat akarnám venni, de amiről biztosan tudom hogy az pl. Destiny, GTAV, Far Cry 4, Driveclub bundle, azok a játékok nem érdekelnek. -
Ulthane #18631 Egyetértek. Jó kis bolt az.
A használtért még mindig többet addnak, mint például a console corner, ahol eleve 1,000 forint a csere díja. Rengeteg a használt játék, pláne most PS4-ből, mindenki szabadul a szar, néhány eddig megjelent címtől. Nem csoda, hogy a néhány hónapja még 18 ezerbe került játékot (pl. Watchdogs) 5k-ért veszik be. -
Ulthane #18630 Abszolút. Személyesen ismerem a tulajt. Az egyik legjobb áron adják a konzolokat (is). Kis bolt, de korrektek. Egy perci se aggódj! -
Ulthane #18629 S hogy jön ez most ide? Logikailag nem stimmel a válaszod. -
#18628 Jó ez a Photo Mode :)
-
Skyline #18627 Lbp-ből két rész elégvolt, és ilyen unaloműzésre jó.
Order ugyan azt a full középszarságot fogja képviselni mint az Infamous és a Killzone. Látvány ötös, minden más átlag.
Az egyetlen remény hogy a bloodborne jó lesz és nem butul tovább mint a DS2 a DS1-hez képest... -
#18626 Tegnap beszereztem a farcry4-et. Mivel ősidők óta elsősorban PC-n játszottam mindent, 40+ FPS-hez vagyok szokva, így eleinte kissé zavart hogy PS-en "csak" 30 FPS, de hamar megszoktam.
A játék ZSENIÁLIS! (számomra. mondjuk én az előző részeket is szerettem, még a 2-t is)
Este tolom tovább... -
#18625 Little big planet -
#18624 Ott az order meg a littplle big planet is.. -
#18623 Bocs van közöm játszotam az első két résszel pc-n ha ez számít valamit. És most elég objektíven álltam a dologhoz, FF-ben meg az ilyen Star Ocean stb szarban konkrét szereplők vannak történettel, ezt a kreálj magadnak karaktert stílust nem szeretem, hacsaknem lényekről, szörnyekről van szó. -
#18622 FF 13-ban nézd meg Snow-ot, az a kedvencem, vagy az anime fejű négert. Van legalább stílusuk. DA ban meg kreálsz egy sims bábut azt megpróbálsz gy játszani vele mintha lenne egyénisége. :) -
#18621 Jajj azért ezt ne légyszi. Egy icipicit eltúlzod ezt a dolgot és láthatóan fogalmad sincs arról, hogy mi van egy FF-ben. (Darknak se a DAI-ról, szóval hagyjátok ezt, mert nem vezet sehová:D) -
#18620 Nem anime fejűek de mindegy, max a hajuk.
De még mindig keményebbek mint egy szőröslábú hobbit hegyes fülekkel, zöld hajjal, lila bőrrel, és robot mozgással egy igénytelen környezetben. :) -
#18619 Hát igen a DAI-ben nincsenek animefejű buzigyerekek.... Se nagycsöcsű mangaribancok. Meg nem dugdosnak polipot egymás seggébe :(
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.20. 13:29:14 -
#18618 Amúgy nekem kapásból a karakterekkel van bajom a DA-nál ezért innentől a többi része is felejtős. :) -
#18617 Ja és miben felsőbbrendű egy DA? Mert neke szimpatikusabb egy FFnél? :) -
#18616 De a FF-t igen. GG
Kipróbáltam a DAI - egyszerűen minden megvan benne, amit egy RPG-ben imádok, és amit a BioWare játékokban imádtam. A taktikai nézet isteni, kicsit van egy KotOR feelingem közben, hogy szépen a játék megállításával tudom küldeni az embereimet arra, akire akarom. Skillek is faszák, grafika is jó.... szóval sajnos kurvajó a játék. Azért sajnos mert pénzem nem nagyon maradt... -
eje75 #18615 Szerintem viszont abszolút korrekt társaság. Én mindkét konzol tőlük vettem, az One-nál ráadásul olyan áron számították be a 2012-es X360-at, ami jócskán túlszárnyalta a várakozásaimat, kérdés sem volt, hoigy tőlük veszem-e. Ráadásul késő este mentem, amikor már nem volt készleten amit akartam, ezért másnap elhozák a nagykerből, és a fickó BEHOZTA a munkahelyemre. Nem látok ababn problémát, hogy olcsón veszik be a lemezes játékot, mivel valószinűleg millió példány van belőle használtan eladó, miután a tisztelt gémer megúnta és el akarja passzolni. Beviszed a millió egyediket, és megsértődsz, hogy fillérekért se kell nekik? Hát... -
Skyline #18614 Az Order-t nem várom meg,annyira semmitmondó unalmas csőhentjáték, abszolút nem hoz lázba... A főszereplő meg...
Ha Kossuth Lajost akarom játékban látni akkor majd lekreálom valamelyik rpg editorában....
A Bloodborne az uccsó remény, utána majd csak az UC4, de az meg 2015 vége vagy 2016...Addig meg csak porosodik a gép, és zuhan az ára... -
#18613 3 font asszem a posta, mondjuk még akkor is jó ár pláne ha nem egyet hozatok hanem összebeszélni több emberrel. :) -
#18612 Nem szeretem DA-t. :) -
#18611 "Ha a bloodborne nem mutat valamit lesz egy eladó ps4 jóárasítva, 1-2 játékal 2 gamepaddal kamerával."
...csatlakozok! -
Skyline #18610 Sok csalódott ember lesz itt...
//Ha a bloodborne nem mutat valamit lesz egy eladó ps4 jóárasítva, 1-2 játékal 2 gamepaddal kamerával.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.20. 12:00:59 -
Rdinho10 #18609 En leirtam a gamertechrol a velemenyem madarnak nezik az embert de attol fuggetlenul lehetnek megbizhatok:D en pl a corvin konzolnal vettem a playt semmi xtra ha gond van kicserelik...legalabbis ezt mondtak -
#18608 Pcn ugyan ilyen lesz vagy milyen lenne??? -
#18607 Minél várt többet mint amit 10 felé gameplay mutatott????? -
#18606 na én is megrendeltem a PS4-t a gamertech-től :) megbízható bolt sztetek?
Utoljára szerkesztette: Soldiers, 2014.11.20. 10:27:53 -
#18605 Ha bejön èn szìvesen eladom neked 8k ba a posta is bennevan;) -
#18604 Többet várt ennyi.. -
#18603 Én a streamek alapján nem vagyok elájulva a 'nextgen' verzióktól ... PS3-on jó volt úgy ahogy volt, itt meg azért néha lesek, hogy ez mitől jobb, mint a régi ... bár alapvetően ami zavar az megint a homályosítás.
Kivárom a PC-s verziót, aztán meglátjuk ott milyen lesz, max addigra a PS4-es használt ára is lemegy, és lehet választani ... amennyi idő van mostanság, úgyis DA fog pörögni :) -
#18602 Pedig csak megvetted csak azért mert Ps4ed van. -
Ulthane #18601 Tegnap elkezdtem a GTA V-t, háát, nem lett nedves a bugyim tőle. Nem hiszem, hogy végig fogom tolni így harmadjára, csak azért, mert PS4-en van. -
#18600 Innen is ingyen van a posta mint zavviról?