121261

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Reméljük ütni fog. :D
    De nem pofán. :D
  • Kongy
    Nemár bazki... bejártam az egész vidéket, de egyszer se találkoztam sárkánnyal.... :'(
    Nekem év játéka eddig!!
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.21. 15:49:15
  • SlickAdam
    a sok content nem hiba, ha jol van menedzselve. amirol fingom sincs, mert "sucker behind screen"-kedek megint.:)
  • TDC Geronimo
    Be lehet állítani aktív questet mindig, de a sok content mióta hiba? :) Ezek nagy része opcionális cucc.

Előbb mentem egy quest felé, de kiderült rossz irányba haladtam, mert ez történt pár perce...

Azt hiszem nem ez volt a helyes irány
  • SlickAdam
    2014-ben en ezt hibanak tartom. nyilvan utana tudsz nezni menuben, hogy mi volt a cel eredetileg, de hogy ennyire radzuditja a dolgokat, ezzel eterelve a figyelmedet, az minden, csak nem clever.
  • TDC Geronimo
    Amikor előre eltervezem hogy na megcsinálom azt a riftet északra, utána a mellette lévő questet meg a campet felfedezem, aztán útközben berak még 3 questet, rifteket, gyűjtögetnivalót stb és már azt se tudom mit akartam eredetileg... :D
  • n000rbi
    Karácsony, szabadság, most lesz csak idő ilyesmire :D
  • n000rbi
    Köszi, a vétel már megvolt (#18652), a kérdés, hogy megmarad-e :D
  • SlickAdam
    "Azt se tudom komolyan mit csináljak"

na en ilyenkor szoktam kikapcsolni :D

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.21. 15:00:02
  • TDC Geronimo
    Akkor itt válaszolok :)

Játék stabil 30 fps, nagy combatba mikor sok effekt repked érezni minimális esést, de ez nem zavaró. Átvezetőkbe meg nem az fps kicsi, hanem az animáció mintha néha akadna, de ezt bio az új ANT animációs rendszerrel magyarázta nem tudom pontosan hogy és miért csinálja, de szerintem nem annyira zavaró és nem is mindegyiknél jön elő. Az AC után ahol 19-23 fpsel ment az a trágyalé kész felüdülés ez a játék. Szerintem nyugodtan vedd meg, de készülj fel ez nem lesz gyors menet. ESZMÉLETLEN contentet dob eléd a játék. Ezer emberrel lehet beszélgetni, lépten nyomon quest, gyűjtögethető cucc, felfedeznivaló, inquisition küldetések. Azt se tudom komolyan mit csináljak. Most utaztam vissza havenbe a jelenlegi inquisition székhelyre és a companionokkal meg az advisorokkal már fél órája csak beszélgetek.
  • Tatyla
    US acc a leg olcsóbb dobozos játékot nem kell beregisztralni és tudsz magyar boltban vett lemezessel is US accon játszani, sőt accot meg lehet osztani és akkor fele annyi a játék ha találsz egy megbízható barátot...
  • yesname #18668
    A hozzáértőket kérdezném:
    Melyik store-ba érdemes leginkább accountot csinálni? Melyiket használja a legtöbb PS4 user itthon?
    Dobozos játékot bármelyik accountra be lehet regisztrálni? Ha a játékot eladom (dobozost) akkor a vele kapcsolatos achievmentek, játékmentés stb. megmarad az accountomon? Vagy elég a magyar account és használt játékot beszerezni és regisztálni rajta?
    Jó lenne egy a hasonló kérdésekre egy összefoglaló FAQ. Biztos sokan felteszik őket.
  • Rage47
    Ezt a Bloodbourne-t a Darks Souls fejlesztői készítetik? Miért várják ennyire az emberek, szeretnek szenvedni? Vagy ez már kevésbé szivatós lesz? Én nem bírtam a Dark Soulst, még szerencse, hogy ingyen volt Golddal.
  • DarkSector
    Tegnap megcsináltam a Destiny demo-t. 295 per volt hogy rányomtam a startra és tudtam játszani!!!!

És ebbe nincs benne a letöltési idő!!
    Egy szaros demo. :(
  • DarkSector
    Te is tulaj leszel? Mert akkor gratula a kis géphez. ;)
  • Soldiers
    Tegnap a futár elvitte a ps-t a boltból remélem na már megkapom :)
  • TDC Geronimo
    Na jó hát 5 óra úgy elrepült, hogy észre se vettem és kb semmit se csináltam még :y
  • Kongy
    Hagyhatod a végére nyugodtan
  • Rdinho10
    Ezerrel tolom a gta-t..kerdesem h a kerdojeles kuldeteseket muszaj story kozben csinalnom vagy hagyhatom a vegere?
  • Kongy
    Az tuti! Az majd valamennyire kárpótol. Rühellem a Disney-t azért ahogy bánik a SW-franchise-al (is)
  • TDC Geronimo
    Új ME is nyitottabb lesz már és az ha jól tudom már csak currgen lesz FB enginen úgyhogy odabaszós lesz az is biztos :)
  • Kongy
    BioWare minőség. Szerencse, hogy nem baszták el ezt a franchise-t is, mint a KotOR-t! Pedig azt tervezték.... De örülnék egy ugyan ilyen mechanikájú KotOR 3-nak... csak képzeljétek el nagy bejárható területek... hmmm... Mai napig függöm az első részt, igaz már csak iOS-en, mert a PC-men nem indul...
  • TDC Geronimo
    Aahhhhhhhhhhhhhh istenem de vártam már egy ilyen RPGre. Gyönyörűen néz ki, és ac unity után igazi felüdülés a fix fps. Na húzok is vissza :y
  • DarkSector
    :D
  • n000rbi
    Leszarom a US store-t :)
  • DarkSector
    US store-ban is 14k alapon egy új játék. :)
  • Kandurex
    Mi az ott a második képen? Remélem nem valami hordozható nagypapa fegyver.... könyörgöm csak ezt a játékot ne basszák el!
  • n000rbi
    Hopp, zavvi-n happy hour van 21:00-ig, 15% off. Be is húztam egy DAI-t 14500-ért :)
  • DarkSector
    De nagyon gyorsan! :D
  • TDC Geronimo
    BB képek. Na most már tényleg lépek játszani :y

• TDC Geronimo
    Nájsz ahogy hallom a sorozatbéli színészek adják a hangukat és a grafika stílusa meg olyan, mint egy festmény. Tetszik!

• TDC Geronimo
    Now I would like to introduce Gyula, an old veteran hunter who is said to possess amazing skill. No one has seen him in many years, since he ventured into the old part of Yharnam, deserted and burned to the ground after the plague of the beast took its toll there long ago. You just may run into Gyula when you venture into the old part of the city.

Gyula a veterán hunter lol :D
  • TDC Geronimo
    MCV: Xbox One sells 1 million units in the UK; Out-selling PS4 for 3 weeks in a row

Na végre. Remélem USbe box nyeri az év végi hajrát is azt sony talán ébresztőt fúj.
  • TDC Geronimo
    Új Bloodborne környezet, fegyverek, karakterek blogpost
  • TDC Geronimo
    Elején megállt bennem az ütő, mert elég furcsán telepítette. Elment csík feléig és megállt még a lemez pörgés is és vagy 1 percig semmi mondom wtf. Aztán hírtelem felpörgött és befejezte. Kaja megvolt, 3 napig otthon vagyok most úgyhogy azt hiszem eltűnök most DAni <3
  • DarkSector
    DA stream
    Nem tőlem.
  • DarkSector
    GTA 5-ben ha átváltozol sirállyá. :D

• n000rbi
  • TDC Geronimo
    Na települ/patchel a DA. LECCDÚDISZ

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.20. 18:54:19
  • Kongy
    Én sem értem, hogy erre miért vannak ráizgulva. Ugyan úgy lehet szar bármelyik szériás gép... Vicc kategória amit csináltok.