121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18719 Najó 16 óránál olyan epic esemény, ami más játékba a végét jelzi itt meg csak most kezdődik el :D
Sose...lesz...vége <3 -
#18718 DA 15+ óra belerakva és még mindig nem jártam csak 1 nagy területen a 7 vagy 8ból -
#18717 a emberek megjött nekem is a Far Cry 4-es PS4-m -
#18716 Nem értem minek erőltetik a jobb tesszelációt meg kutyafaszát, ha nem bírja fix30-cal... -
SlickAdam #18715 a nehany perces videoban, igen. feltetelezem nem ritka, hogy tobb effekt szaguldozik a kepernyon. DF video alapjan ilyen helyzetben van frame drop nem keves. de meg harcon kivul esöben is meginog piciket. de hiszek neked, hogy nem erzekeled, en se erzekelem (nagyon) GTAV-ben, pedig jelen van ugyanez. Bayonetta 2-ben is ott volt, csak ugye abban meg egy screenshot-ot se lehet löni, akkora az akcio.:D -
#18714 DF videó grafikonon látszik => rossz :) -
#18713 rendesen, meddig 1 secig? :)
Nagyon ritka a drop és szinte észrevehetetlen. -
SlickAdam #18712 belenez az rendesen akar a 25-be is, ha kicsit nagyobb az akcio. -
#18711 DF elemzés DAból
Ahogy mondtam, nagy ritkán droppol 1-2 frémet combatba szinte észrevehetetlenül és átvezetőkbe se a frém szar, hanem animáció akad. -
#18710 Igaz, kurens gen, pontosítok :D -
SlickAdam #18709 csak kivancsi voltam meddig hivjak meg egyesek nextgennek a nowgen-t. 2.-3. evben atalltok? :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.22. 12:01:47 -
#18708 Nextgen az a PS5 nem? Már bő éve curgen a 4. -
#18707 gondolom ezt poénnak szántad... -
SlickAdam #18706 ps5? -
#18705 Sztem a törésmodellre gondolhat csak, az tényleg ps1 szint a WD-ban. Viszont, ott kicsit jobban átjön a városi hangulat, ellenben minden másban alul marad a GTA5-höz képest. Nem számítottam erre a szintre amit letettek nextgenre 1 év alatt rockstarék, ez egy igazi nextgen játék végre :) -
#18704 Mármint miért? -
#18703 WD meg GTA 5 ég és föld.... :D Olyan, mintha a PS1-et hasonlítanád a PS4-hez... :) -
#18702 Sok-sok óra GTA 5 ps4-ezés után megosztanám a véleményemet újfent. Elképesztően jó lett ez a felújított változat :) Az alap játék meg továbbra is fantasztikus. Azt mondjuk nem értem, hogy miféleképpen rögzítik a neten fellelhető videókat, mivel nem tükrözik a valóságot... Az én tv-en annyira jól néz ki, szinte kiolvasztja az ember szemét ez a részletesség. Ha pár óra játék után elindítom a Watch Dogsot, ps2-es szintű homályt lát a szemem. Összegezve, sztem ilyen minőségű játékot sajnos nem fog tudni senki letenni az asztalra a jövőben. -
heady #18701 Egy kis fps nezetes benazas GTA-ban
-
#18700 Meg ezt is lehet csinálni a képekből akár magamnak. :D
-
#18699 Kedvenc autóm a Driveclub-ból. :D
-
#18698 aha -
#18697 A ps+ edition-ön nincs mit fejleszteni, oda vas kéne, hogy bírja a terhelést. Mint mondtam a multi rész volt botrány, az pár napja használható. Vergődés van, az Evo ebből már talán soha nem jön ki jól. -
#18696 az oké, de ki csinálta? külön csapat? mert az alapdevek miért nem a javításon és a psn+ verzán dolgoznak MIND?! :(
basszus, a bf4 elején még az EA(!!!!!) is meglépte, h dlc stop, amig nem oké az alap ... (aztán soká lett az, a dlc-k már rég jöttek, de na....) -
#18695 Free -
DonTaipo #18694 Van ami Twith, van ami Ustream -
#18693 Eddig két alkalommal mentem pár futamot. Jelentős javulast érzek (volt honnan), nem dobál ki, nem hasít a matchmaking, de sokkal tűrhetőbb, mint korábban. -
#18692 van bőr a kép.... -
SlickAdam #18691 mar tenyleg mukodik az online resz? (nem mintha erdekelne :D) -
#18690 pfúj -
#18689 -
#18688 -
#18687 Srácok a ps4 menüben mikor nézem a stream-eket, az mi? Ustream, Twich, vagy mind2-ő vegyesen? -
#18686 -
#18685 Játék gyártás a legjobb zsírosbödön, és mocskosul ki is használják. -
#18684 "Call of Duty: Advanced Warfare - a szórakoztatóipar idei legjobb rajtját produkálta
Szinte minden elemző azt mondta, hogy a széria leáldozóban van, az eladások a béka feneke alatt lesznek. Az Activision szerint nem is tévedhettek volna nagyobbat.
Piaci szakértők már jóval a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése előtt azt jósolták, hogy a Ghostsot körülvevő balhé és egyáltalán a játékvilágban uralkodó állapotok miatt a játék eladásai csak nagyon lassan indulnak majd be, alig lesz előrendelés, az Activision pedig örülhet, ha nem bukik bele a dologba. Nem így lett.
Bár a játék rajtja nem volt zökkenőmentes, a Sledgehammer alapvetően jó munkát végzett, így következhetett be az, hogy brutális első hetet zár az új Call of Duty. Az Activision ma bejelentette, hogy ebben az évben nem volt még egy olyan médiatermék, amely hasonló rajtot könyvelhetett volna el. Se film, se könyv, se zenei album nem tudta megközelíteni.
A teljes Call of Duty franchise bevétele ezzel átlépte a 10 milliárd dollárt, ezzel az Activision szerint többet kerestek, mint a Transformers, az Iron Man, a Hunger Games és The Avengers franchise-ok filmjei együttvéve. Az Xbox Live és a PlayStation Network is megerősítette, hogy az Advanced Warfare a konzoltörténelem legjobban fogyó digitálisan értékesített játéka lett." -
#18683 Nevetnék ha nem érezném hogy rájátszik, és ez végett nekem már nem annyira élvezetes, ellenben léteznek olyan videók vagy felvett beszélgetések ahol vagy nem direkt vagy nem is tudott az illető hogy a marhaságait felveszik.
Azokon jobban nevetek őszintén, ez most nem tetszett, de mert csak erőltetve van és ez végett túl gyerekesnek tűnik. :) -
sirpalee #18682 Én bírom a videóit / stílusát, jópárszor vannak sírva röhögős beszólások a videóiban. :)
A BF4 videóit nézd meg, azok veszett jók.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.11.21. 17:29:38 -
#18681 Úristen, ez a gyerek inkább aki játszik, erőlteti ezt a parasztos stílust, és azt hiszi vicces.
Voltam gyerek, de nem idióta. -
DonTaipo #18680
Na gyerekek!:)