121261

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Olcsóbbnak már nem olcsóbb. Erősebb. Hogy jobban futnak, az utóbbi időben pont hogy nem, egy hajszállal szebbek cserébe gyengébb a frém...A játékárakat tekintve pedig főként nem olcsóbb.
    De ezzel nincs is gond, amivel kiverték a biztosítékot nálam az az,hogy egy valamirevaló autós exkluzívot nem tudnak lerakni az asztalra, kiadnak egy félkész hibás szart ami a mai napig is csak foltozgatva van, refund persze nulla hiába ugatsz hogy hibás a termék. A support pontosan ugyan annyi mint a refund lehetőség, nulla. A régiózártól már hányok. A multiért pedig többet lehet fizetni mint a konkurenciánál, ráadásul mindezt nevetségesen gyengébb minőségben kapjuk. Mindemellé pár címet leszámítva minimális látványkülönbséggel marad le a One, de legalább nincsen annyi idegesítő szarság a géppel kapcsolatban mint ami a Ps4-et érinti. Nem beszélve arról hogy a mai napig az egyetlen tényleg minőségnek nevezhető exkluzív Ps4-re az a TlouR....Az összes többi egy látványjáték totális középszerű tartalommal,játékmenettel. És a Sony ezt a vonalat nyomja, ilyen lesz majd az Order is már teljesen egyértelműen látszik a videóiból. A Bloodborne talán ha nem cseszerintik el tud kellemes órákat okozni,ha az sem akkor marad az UC4 talán. Addig pedig marad ps4-re a drágaság, szar szolgáltatás színvonallal meg a talán jobb futás.

//Ha neked egyik tulajdonsága sem olyan,örülök. Én mindenesetre jobban szeretem ha bekapcsolom a gépet és mondjuk multizni akarok, nem fogad a maintenance felirat vagy egyéb psn szarakodás, és nem nevetséges pingeket kapok multikban mindezt nevetségesen drágán. Játszani akarok. Ehhez képest az utolsó hetekben amkor úgy döntöttem megveszem én is a One-t, a játék az állandó under maintenance feliratból vagy a DriveClub szarakodásából ki is fújt...

Az pedig külön felháborító hogy miközben a rendszer egy hulladék és tényleg drágaság van, a Sony továbbra is pökhendi mód ugat,viccelődik, meg gyártja ezeket a szar For the players videókat ahelyett hogy megtennék a beigért fejlesztéseket a plus-ból befolyó zsetonból....
  • Kongy
    Már rég leírtam, hogy miért, csak el kellene olvasni. Home-olással 7k/db-jáért veszünk játékokat felesben, a szutyok AC Unity-ért 5k-t fizettünk fejenként. Ezért nekem jobban megéri az Xbox...
  • Ulthane
    Nem egészen, mert ha azt mondja, hogy ezért vagy azért vagy amazért, akkor azt mondom, hogy oké, most már tudom. Én leírtam, hogy én miért nem vennék most.
  • Totti5
    Mindenki maga dönti el hogy mi a jó számára. Erről kár is beszélni.
  • Ulthane
    S mi szólt az Xbox One mellett?

Én világ életemben boxos :-D voltam, majd lett egy PS3-am valamikor 2012 végén. Viszont nem volt kétséges, hogy PS4-em lesz. Lett is. Én úgy látom, hogy miért ne legyen egy olcsóbb, és erősebb hardverem, amire gyakorlatilag ugyanazok a címek jönnek ki, s ezek 90%-a jobban fut PS4-en, mint Xboxon.

Érzelmileg lehetne döntést hozni, hogy de észérvek alapján semmi nem mondatja velem, hogy vegyek X1-t, ugyanis a PS4 egyetlen tulajdonsága sem olyan, amivel nem tudnék együtt élni. Egy friend notification miatt nem veszek 130 ezerért egy új konzolt.
  • arty
    hjaa, így én is tudok társalogni :)

Ghsaélkdjbhéwkahgéksrou139ö8595öö2e9rhdlfkn.
  • DarkSector
    Ja így már érthető, énis azt hittem hogy ott valami más szisztéma van , de így érthető.
    Bár szerintem itt is találhattál volna embert. :D
    Mindegy ami neked jó az nekem is.
  • Kongy
    Igen, csak PS4-en nincs "home-társam" :) Tudom, ez egyéni dolog, de egyéni szimpátiából választunk konzolt is.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 23:14:12
  • Tatyla
    Ez működik PS4-en is ez nem teszi jobbá ne kezdjünk el flamelni a semmiről...
  • DarkSector
    Ezekről szó nem volt mikor megvásárolták a többiek, a home-olást max más külföldi kommentekből.
    Szerintem nem volt soha 180k a konzol.
    Pár ex azóta jött csak, előtte is tudni lehetett mik lesznek.
    Multiplatformra PS4 vagy PC.

Na ehhez mit szólsz, nem a mai állást kell nézned, hanem amikor megvették sokan, az kb akkor volt mikor kiderült hogy lesz használtpiac, vagyis akkor is lehetett volna csak nem annyira drága, de a többit akkor még nem úgy mondták. Kinect nélküli berendezés is később jött, az ára meg max szeintem 150-160k lehetett, míg a PS4 130-140.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:36:34
  • arty
    használt engedélyezve lett
    hómolás, usa piactér engedélyezett
    nem kötelező a kinekt, nem kerül 180ezerbe a gép
    van jópár exklu cím, rengeteg multiplatform

téééényleg ugyanaz, mint amikor te védted... ez a fenti apróság végül semmi :D
  • DarkSector
    Sőtt MC-nak több cím volt ígérve mint Sony exclusive.
  • DarkSector
    Semmi más nem változott, csak hogy használt piac engedélyezve lett, semmi más nem változott azóta. (de ha azt nem engedélyezték volna, akkor sem lett volna gond)
    Ugyanaz van mint akkor.

Még mindig van kinect, még mindig drága, legalábbis mikor a többiek megrendelték, az egy dolog hogy már megvehető kinect nélkül mégse úgy vásárolták meg a szájhősök.
    Szar a HW, én azt mondtam és? legjobb HW a pc, mésem azt vesznek sokan hanem konzolt, mert a szoftverek adják el, egy gyenge hardveren lehet ütős szoftver.
    Forzákon kívül nem volt semmi? Igen, nem volt és úgy vették meg sokan.
    Sony-ra mi volt? Killzone? És ez ok arra hogy a Microsoft szar? :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:28:36
  • arty
    csoda, hogy hülyének lettél nézve, amikor az MS egy tulárazott, kötelező kinektes, drm fertő, gyengehw-s szart árult, amire forzán kívül semmi nem volt, de te mégis ezt védted? :P

most más a helyzet, ezért vesznek az emberek xboxot. nem azért, mert olyan, mint amikor te védted... (és pontosan azért is olyan most, amilyen, mert sokan nem vették)

• DarkSector
    Home-olással féláron? Ez ugyanaz mint a megosztás PS4-en nem?
  • DarkSector
    Nincs ezzel baj, rátaláltál a saját izlésedre, és örülök hogy te nem olyan vagy akit mások irányítanak és mások mondják meg mi a jó neked. :)
    Utalok arra hogy nem kell mások után menni.
  • Kongy
    Mondjuk igazad van... :DDD De az a 3 igazából 6! MCC-ben 4 játék van. :)

Elismerem amúgy, PS-fanboy voltam, haragudtam, ha valami Xbox-tulaj idejött, és osztotta az észt, hogy mennyire jó Boxon. Aztán vettem én is boxot, és rájöttem, hogy minden igaz volt. Úgyhogy... ja, szotyi bekaphatja.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 20:52:12
  • Moby
    Naaa. A vinyódon lévő 9 játékból 3 exkluzív :D
  • Kongy
    Semennyivel, viszont home-olással féláron veszek játékokat... :) Ez a nem mindegy!
  • DarkSector
    Érdekes téma, mikor régen nagyon ment az xbox fújolása, hogy kinect meg semmi jó játék, stb.
    És folyamat irogatták hogy kész a Microsoft elásta magát minden x360 tulaj vezs inkább ps4-et.
    Azt mondtam hogy várják ki a végét.

És akkor is én voltam a lefizetett Microsoft emberke, hogy miért védem a konzolt, drága, gyenge, semmi nincs csak kinekt meg tv, meg kinect, meg szó volt akkor még arról hogy nem lehet eladni a használt lemezeket.

Na most ezek az emberek nagy része X1 tulajdonos lett mára.
    Nincs ezzel baj, csak eszembe jutott erről a ki mit szeret témáról, hogy akkor mindenki hülyének nézett mikor mondtam hogy nem kell előítéletesnek lenni és leírni az X1-et.

Igazából nincs egyértelmű nyertes, igaz hardverben a PS4 erősebb, de egy konzolt a szoftverek és a támogatottsága fogja eladni.

Nem azért mondtam ezt mert Kongy közülük való, már nem emlékszem kik ellenkeztek nagyon anno, annyira nem érdekelt.
    Csak eszembe jutott, hogy az első leleplezés után kb 2-3 régen x360 tulaj mondta hogy első konzolja marad az Xbox ezekután is, most az egy dolog hogy utána a másikat is néhányan megvezsik, ahogy én is. Csak idő kérdése.

A poén az hogy amiket régen szerettem a Microsoft konzolján, és szerettem a Sony konzolján, azok közül még 1 játék sem tette tiszteletét "nextgen"-en, vagyis mikor tölem megkérdezik hogy melyik jobb, azt szoktam mondani, hogy még egyik sem. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 18:15:35
  • Soldiers
    xbox-on mennyivel másabb játékok jönnek ki??
  • n000rbi
    Megmagyarázni nem kellett volna, de köszi.
  • Kandurex
  • DarkSector
    "Bloodborne az egyik legnagyobb cím"

Annak akit a stílus maga érdekel. :)
    Tudod hogy van ez.
  • Kongy
    Tudod mekkora Dark Souls fan vagyok.... :P
  • Kandurex
    Bloodborne az egyik legnagyobb cím, és te irtózol tőle? Júj!
  • Kongy
    No, majd' 1 év PS4-ezés után megváltam a gépemtől. Exkluzív címek Uncharted 4-en kívül nem igazán érdekelnek, az meg még 2015 vége/2016 eleje... addig meg csak porosodna a gép, meg lemenne az a maradék gari is. Bloodborne hidegen hagy, irtózom az ilyen játékoktól, Order max grafikában lesz jó, amúgy unalmasnak tűnik az egész... Na de mindegy, majd ha az Uncharted 4 kijött, és jó (márpedig az lesz), akkor megfontolom a visszatérést. Addig Xbox One.
  • shaddam

• TDC Geronimo
    rest mode erre van
  • Soldiers
    Srácok azt hogy lehet hogy digitálisan töltök egy játékot és készenléti állapotba tenni a gépet??
  • n000rbi
    Jövő héten valamikor. Szerdától szabin vagyok és utána se sok munkanapom van hátra decemberben :)
  • Kongy
    en ma szartam be, nem is kuldetes de bejatszast lehet elohozni rengeteg helyen. ev jateka egyertelmuen
  • TDC Geronimo
    DA mikor jön meg? Tényleg előtte ürítsd ki a határidőnaplódat, mert ELMEBETEG mennyiségű content van. Ennyi párbeszédet megírni/felvenni nem semmi meló lehet. Hozzáteszem szerintem 10%át nem láttam még.
  • partizan182
    Azaz :)
  • DarkSector
    Nem Lords of the Fallen akart lenni?
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Na 2500ft a MGGZ?
    Nemrég Anti-val 2600ft volt PSN+ -al. Ez még mindig tart?.

Mondjuk a küldetéseknél a 3. kicsit érdekes volt , aki megcsinálta az tudja, jó tudom ez csak demo.
  • SlickAdam
    lasszofasz sztem
  • n000rbi
    LOA?
  • partizan182
    Sziasztok! Uj belepo vagyok, tegnap elcsabultam es egy LOA + FC4 kombóval érkeztem haza ( asszony roppant örült képzelhetitek). Bloodborne miatt úgyis vettem volna mondjuk...

Userem: HUN_Partizan_182, aki gondolja vegyen fel. Kerdes: korabban nem voltam ps+ -os, mindig ilyen fini akciok vannak? MGS:GZ 2,5k -ért? Vagy csak a karácsony teszi?