121264

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Csibe001
    En is koszi, egesz nap bujtam az angol oldalakat de nem talaltam jot. Egy keket berendeltem en is. :)
  • kill3r21
    Üdv, srácok, most már nyugodtan írhatok ide, mint friss PS4 tulaj :)
    Totál új vagyok GTA V bundlet vettem, ha van bármi tipp és trükk, azt szívesen fogadom, okítsatok, mert nekem minden új ezzel kapcsolatban :)
  • DarkSector
    Hát ha tudna filmet lejátszani akkor oké, de most ps4-ről beszélünk, egy kibaszott avi-t sem olvas be.
    Mp3 támogatástis most 1 honapja kaptuk.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.29. 00:36:47
  • partizan182
    Semmi koze a fej élettartamának a HDDre másoláshoz, egyszerűen blurayről olvasni az adadtokat jatek kozben szűk keresztmetszet. Nyugodtan nezz rajta filmet. Mondjuk mas kerdes h miert írnál ki bármit bármire, lassan 2015 lesz, fizikai médiahordozókon már régesrég túlléptünk...
  • soundsonic
    lol
  • DarkSector
    Ba+:DDDDDDDDD

Én azt hittem úgy mondod a fejet, hogy ate fejed. Gondolok itt arra hogy megfájdul vagy valami. :)
    Hát ezt nem tudom, de baromi szarul hangzik hogy egy támogatott funkció rongálja a gépet az vicc.
  • soundsonic
    hát, ugye gondolom nem véletlenül van kitalálva, az hogy a gammákat felmásolja a HDD-ra, hogy kíméje a az olvasó fejét a ps4.
  • DarkSector
    Hogy érted a szétcseszést?
  • soundsonic
    Itt az lesz a kérdés, hogy mennyire cseszi szét a "fejet" a sok filmnézés. Mert arra is szeretném használni
  • DarkSector
    Ja úgy értettem, de ez is wattafakk azért, eléggéjó hogy a másolt lemezeket támogatja.:D
    Na ezt nem is tudtam fasza, akkor asszem betervezek egy BR írót lassan. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 21:56:19
  • soundsonic
    Természetesen csak a filmeket. De végül is, csak gondolkodj el azon, hogy máskülönben hogy néznéd meg a családi videókat stb..
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.11.28. 21:56:29
  • Árpitallica
    Sziasztok! Kaptam egy kódot havertól "Key to Kyrat" Letöltöttem, de hiába amikor letöltöttem a demót ugyanúgy kiírta hogy szerezzek kulcsot, mikor már felhasználtam egy kódot, amikor megnyitottam csak az volt kiírva key to kyrat cím, rányomtam majd bejött letölthetőnek egy db cucc ami "Hurk mission" volt és ezen kívül semmi más nem volt letölthető, pedig a 10 kulcsból egyet én is kaptam. :( Ötlet?
  • DarkSector
    Viszi?:D
    Az szép.
  • soundsonic
    ty, már máshol is megerősítették :)
  • TDC Geronimo
    PS3 vitt szerintem 4 is viszi simán
  • soundsonic
    Nem tudjátok, hogy másolt blúréj filmet visz a pésenégy?
  • DarkSector
    Megvan. :)

X1-re amúgy 25 dollár ha jól értesültem, de ez is fasza összeg.

• arty
    amíg te és a többiek is látatlanban előrendeltek tőlük bármit, sose fognak észhez térni :)
  • arty
    18 ezer.

(ha még van :D de lehet ez is csak beetetés...)
  • Totti5
    Jajjj, 270 fokos...
  • arty
    http://www.bestbyte.hu/termekek/71590/Thrustmaster_T100_Force_Feedback_Racing_Wheel_PC_PS3_pedal_kormany.html

ps4 kompatibilis (driveclub és project cars legalábbis támogatja), 18k

olyan, amilyen, de megy és legalább nem 100+ ezer, mint a one-hoz vehető hulladék ...
  • AntiHero
    Jaja és egész jók :)

• n000rbi
    DC-hez már aktiválhatóak az ingyen tour-ok, kocsik. A játékban Drive/Tour/bevásárkókocsi alatt :)
  • shaddam
    Múlt e3-on láttam utoljára. Akkor vettem 2 évre szólót
  • Tatyla
    Én is arra várok de sehol semmi...
  • zzeN
    Valaki tud leárazást az éves PS+-ról?
  • DarkSector
    Be is szart az oldal. :)
  • DarkSector
    Omg
  • n000rbi
    Nem tudom, paypallal fizettem, de a honlapon ott a mastercard logó is ;)
  • Tatyla
    magyar mastercardot elfogadnak?
  • heady
    Koszi szepen, 15 fontot sproltal meg nekem
  • n000rbi
    A kanadai VGP-től black friday keretében szállítással együtt 11000-ből megvan egy új DS4 (fekete, fehér, kék és camo).
    Link

Vettem is egy feketét és egy fehéret :)
  • DarkSector
    "Legkésőbb szombaton mindent megtudunk, és mi is igyekszünk közvetíteni, ahogy lehet. Mire gondolhatott a költő? Uncharted 4? The Last of Us 2? Az első három Uncharted HD kiadása PS4-re (ez egyébként a legvalószínűbb)?"

Én erre annyit mondok:

Nem tökmindegy? Jobbnál jobb variációk, mindegyiktől valszeg rohanunk előrendelést leadni majd.:D ha igaz. :)
  • DarkSector
    Na megvan a Sale, agyfaszt kapok.

Diablo 3 - 35 dollár
    Infamous - 20 dollár (jó hogy megvettük magyarba nemrég. :D)
    Shadow of Mordor Legion Edition - 30 dollár
    Evil Wiithin - 30 dollár (BEST BUY)
    Sniper Elitte 3 - 25 dollár
    Több értelmeset nem találtam
  • DarkSector
    Meg lehet oldani hogy a játékban mikor videót rögzítek akkor felvegye a lejátszott mp3-at is?
  • DarkSector
    Amúgy ott is mondtam már valakinek hogy kibaszottbuták a játékosok.
    Mert a sok faszságot ők terjesztik. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 00:24:37
  • Skyline
    Ez szopás főként egy olyan platformon amin nem ismerik a refund fogalmát....
  • TDC Geronimo
    a PS4es verzió állandó sebessége 22-24 fps. Boxon 3-4 fpsel jobb, de PS4en KATASZTRÓFA. Ezen a mostani patch se változtatott.
  • Skyline
    Ezt a sírást most szerintem épp a konzolosok fújták fel, tömve a net a konzolos videókkal a szaggatásról meg a bugokról, gyakorlatilag 5-ből 4 videóban ugyan azok a bugok/szaggatás helyszínek....
  • Kongy
    Épp ezért jó a konzol, nem kell bűvészkedni a felbontással, grafikai beállításokkal, fut azt kész.