121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    Hozzáállás kérdése. Ők is tudnának TC-t használni, ahogy te is tudnál kontrollert...

... csak akarni kéne ;)
    Nem pedig győzködi magad, h az explorer a tuti, azt már ismered, a tc hülyeség és ha 1 hét után nem megy, akkor sose fog.
  • Moby
    Mer ha már mindenképp a szart kell paszírozni, annak is vannak fokozatai :) Ez épp egy olyan fokozat, amiben van ráció. A moveot is lehetett úgy használni, hogy a fagyi mellett a kontrolleren nyomtad, de az is rühesszar volt összehasonlítva a motioncontrollerrel, pedig a ds3 nagyon kicsi a ds4 mellett. Itt ilyennel meg sem próbálkoznék. Még akkor sem, ha esetleg nem kell feltétlen tartani.
  • vato loco
    És az miért jó? "Konzol likenak" ott a kontroller, ingyé.
  • vato loco
    Akkor jobban utánézek ennek az XIM-nek hogy ehhez is "speckó" egér kell-e, vagy elmegy bármivel.

Nem létszükséglet az autós játék, sőt igazából semelyik másik, csak a GTA5, a többi csak hab a tortán. Ha akad.
  • Moby
    Ebben a tuact akármiben legalább az a motion controller okés, vagy legalábbis némileg konzol-like.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 20:46:36
  • Ra1n
    .....:)
    A Tuact cucc tartalmaz egy 8200dpi-s wireless egeret is.:)
    Mint írtam ha saját egeret raksz rá ami 8200dpi alatti akkor lesz gond avagy ha a kütyü egerét nem 8200dpi-n használod.

Lévén az autós kínálatot hoztad fel a gta mellett így bizony van jobb választás, a Ps4 autós kínálata egy nulla. Gyatra. És az is marad,ezen az egyszer majdan érkező Gran Turismo sem fog semmit változtatni, ott is a hulladékgyártást folytatják minőség helyett.....
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 20:43:10
  • vato loco
    Egy Logitech Anywhere notiegerem van, ezzel játszok. Nem egy gémer egér, de megteszi. Biztos nem 8000 dpi. Ráadásul wireless, madzagosat nem szeretem. Most ezzel milyen lenne a Tuact, szaggatna a kép ha mozgatom az egeret?

Más konzolon sincs natív bill+egér támogatás, szal nem hiszem hogy lenne jobb választás. A majd' februárig váráson kívül. :)
  • Ra1n

" ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.:)"

..:)
    Hatásfokra ugyan az mint a XIM,csak mint írtam macerásabb a konfigolása. Illetve amit még tudni kell róla hogy baromira DPI érzékeny a cucc. Az egér ami a szettben van 8200DPI, erre be is kell állítani játék alatt vagy darabos a mozgás. 8200DPi alatti egérrel gyenge a cucc, én a saját 10200-as logitechet dugtam rá, 1/1 pc szint volt beállítgatva mindent.
    Csak amíg beállítod addig van macera. 3 profilt tud tárolni a kütyü + az egér 3 dpi beállítást. Én a saját egeret és billentyűzetet dugtam rá,cirka 1 óra volt tökéletesre belőni (+gombok mi hogyan a billentyűzeten), hibátlan pc szintű egér/billentyűzet érzést adott....

Mindenesetre továbbra is ha a GTA volt a fő cél és mellette némi autós játék,akkor rosszul választottad meg a konzolt...:D
  • vato loco
    Ezt már tudom. :) Viszont ezekkel az XIM / Tuact féle kütyükkel mindet rá lehet kötni, még az is lehet hogy autókázni kontroller, lőni egér + bill kerül. Nem elvből utálom a kontrollert, hanem célozni kényelmetlen. Amire jó, arra nyilván mehet az.
  • Moby
    Ez esetben a konzol nem neked való.
  • vato loco
    "Soha nem leszel olyan pontos mint egérrel"
    Pedig pont ez a célom. :)
  • Moby
    Mindenkinek megy. Neked is menni fog. Soha nem leszel olyan pontos mint egérrel, de erre a kampányokban semmi szükség nincs. Multiban meg szimplán csalás.
  • vato loco
    Hogy mi a nehéz az relatív. Én pl. attól mászok falra ha vki Total Commander helyett Win Explorerrel (jobb klikk, bal klikk) másol filet, ettől még a többség meg se akar ismerkedni az F5 gombbal. ^^

A Duke Nukemet még billentyűzet onlyban kezdtük, de egérrel fejeztük be. Kb. akkor használtam először, egyből bejött. De ez a kontroller nem, pedig 1 hete kitartóan próbálkozok, igyekszem meggyőzni magam hogy menni fog ez. De mindig rájövök hogy nem nagyon. :)
  • arty
    1 hét?! :D

nem vagy egy türelmes ember ...
  • AntiHero
    Pc-n mar az utolsó patch óta ki lehet kapcsolni. De mivel meg van már Ps4-en ezért itt tolom végig. Akkor csík szemmel játszok :D
  • Moby
    34 millióan tolták le/tolják az előző generációban.
    Nehéz lenne rámondani, hogy az irányítás nem jó, vagy tanulása komoly nehézség lenne :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 19:58:11
  • vato loco
    Azért mert én meg nem. :) Amíg csak autókázni kell, addig elég a kontroller is, de ahol lőni kell, oda kevés. Lassú (autoaimmal is), pontatlan, autoaimmal hasraütésre fog be egy ellenfelet, én meg szeretem magam kiválasztani kivel kezdjem (mondjuk ne a 10. legyen a sniper aki legelőször lő le).
  • Moby
    GtaV-höz minek egér?? Még pécén is kontrollerrel tolnám.
  • vato loco
    Pl. aki nem bír várni jan. 27-ig. Nem a "fasza" kontroller miatt...
  • vato loco
    Ezt a Tuact Venomot használta már valaki?
  • DarkSector
    Van.:D
  • Moby
    *fizetősmultiban
  • Moby
    Tényleg van olyan ökörállatfattyúbarom, aki megveszi a konzolt, meg még negyvenért egy ilyen fost, hogy aztán multiplatform lövöldét toljon wasdegérrel???
    LOLMPFHGFFDSSAAAASA
  • vato loco
    Akkor kénytelen leszek külföldről rendelni. Január 27 még elég mesze van. :)

Csak a GTA5-ért vettem konzolt, de ha már megvan, nézelődök van-e még vmi jó. Mármint ami nekem jó, mielőtt még vki beleköt hogy jó az XY is.
  • DarkSector
    Sajna nem hogy fukkoljanak meg.
    olcsó húsnak híg a leve. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.30. 19:06:12
  • DarkSector
    Nem ismerem ezt az XIM4-et csak nem az amivel tudsz használni egeret meg bill. :D

Egyik oldalon láttam egy szerkezetet, nézd meg ezt.

Ezt a linket elraktároztam magamnak.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.30. 19:04:49
  • Moby
    Nem arról volt szó, hogy a nóti pénteken böfög valamiről valamit? Vagy köv. péntek?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 18:59:49
  • Moby
    Told le pécén. Ott van hozzá mod ami letakarítja róla.
  • Ra1n
    XIM4-et Mo.n-n nem lehet.
    Hivatalos oldal szerint ps4 kompatibilis.
    Konzolos Diablo-hoz az egér felejtős, sőt inkább hátrány, főként hogy sokkal jobb az irányítás és nem egérkurzorral irányítod kattintásra a karaktert...
    Ha autós programot akarsz felejtsd el a ps4-et, vagy Crew ha van rá gyomrod. DriveClub messze kerülendő pénzkidobás. Autós cuccra nem a ps4 volt a egfelelő választás és nem is lesz soha...Amikor megvettem örültem hogy 10 pénzt megért egyébként a DC. Nem nem ért meg, 5-öt sem ért volna meg.

Vagy XIM4 külföldről (125 dodó + áfa, tehát kb 40ezer) vagy ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.:)
    Gyakorlatilag a COD AW multijában szerintem tényleg 10-ből 9 ember hasonló cuccal nyomja, killcamokon és specatorban tökéletesen látni abból ahogy fordulnak,mozognak.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 18:57:19
  • Moby
    Van. Csak ahhoz rossz platformot választottál :D
  • Moby
    Japóbroáfság.
  • AntiHero
    Szomorú
  • Moby
    Nemlehet.
  • AntiHero
    Gyerekek, konzolon ki lehet kapcsolni valahogy az Evil Within-nél azt a két fekete sávot? Ha igen akkor, hogy?
  • vato loco
    Okok. ^^ GTA5-höz kéne (meg Diablo3, képes voltam azt is megvenni :) ). Magyarországon lehet valahol kapni XIM4-et, vagy csak netről rendelve?

Kéne vmi autós progi is, GT-re gondoltam, de ha már PS4, akkor ne prevgen legyen a játék, az új meg csak 2016-ban jön. Melyik jó még az ilyenek közül? Nem szeretem a csak körbe-körbe menést, így Forma1 és hasonlól kilőve, kéne bele vmi extra, mint az NFS-ben a rendőrös üldözés, esetleg Street Rod féle tuningolás, szóval olyan ami több egyszerű versenyzésnél, és többszr is végig lehet játszani, nem annyira lineáris. Van ilyen?
  • DarkSector
    Jó persze, értem és megértelek, csak rosszul fogalmaztál. :)
    Kukacoskodom.. :D
  • vato loco
    Egy bizonyos homeuser szintre biztos elég, nekem nem.
  • vato loco
    1 hete, autózás megy kontrollerrel is, de lövöldözni ... Azt csak autoaimmal, úgy meg elég randomban adja be az ellenfeleket, és headshotolni se tudok (bár lehet hogy randomban azt is lő néha) Elvileg megy PS4-el az XIM4, de a hivatalos oldalon nem szerepel a PS4-el kompatibilis programok közt.
  • Tikal #19008
    az még hagyján, de ha 4 játékot húzok akkor 4 jön egyszerre, WTF
  • Ra1n
    Az igazat megvalva a COD és BF4 tanúlsága szerint amit láttam az elmúlt hetekben ott, szerintem minden második ember egeret használ vagy XIM4-el vagy Tuact-al. COD-nál főként látni.
    Hogy GTA-val milyen,passz....