121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Laza
    Tudni kéne a helyét mindegyik irányítási módnak, mert amit előadsz az még egy kabaréban sem állja meg a helyét.
    Azzal, hogy egyik véglet a másikkal vitatkozik, még egyiknek sem lesz igaza ....

Ezt kifejezetten a bill+egér szójátékra mondom, nem a kormányra.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.12.02. 21:12:12
  • Ra1n
    Értem tehát ha balfasz vagy akkor jól jön a rükverc, amit H váltóval beraksz egy pillanat alatt míg simán leváltogatva kb 1 mp alatt...Vhoa mekkorát nyertél. Továbbra is marad az hogy okoskodsz és magyarázol de háttere nulla.
    És gondolom minden körben kipördülsz.:)

Visszaváltások? SOHA nem szoktam visszapakolni főként nem 6-ból 1-2be max hibánál. Leváltogatnak versenyben. Itt sincs előny.
    SŐT! Gyakorlatilag H váltóval még nehezebb tolni mint analóg karokkal+ váltogatva, és lassabb is a váltás. De nem gond, magyarázd csak a faszságot.:)
    Tőled megszoktam. :)
    De legalább kezdek rájönni hogy az aláírásod azoknak szól akik próbálnak veled érdemben kommunikálni. Felesleges mert te vagy a galamb.:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.02. 20:53:37
  • shaddam
    Én a black friday túlköltekezésem miatt skippelem. Fenekére csaptam az év végi prémiumnak :D Mondjuk egerésszen akinek két anyja van, nekem kormány meg a 18 éves ps1 arcade stickem miatt kellene
  • Harlekin
    "Eleve versenyben minek rükverc? Meg minekm váltanál vissza egyszerre többet..."
    Minek is na nézzük csak amikor megpördülsz!!!!Vagy orral meg állsz a palánknak,mert kilöknek,Meg ki csúszol a fűre és a játék 240 nél 6 ba le lassít 1 ezred másodperc alatt 20 ra,mert szerinte kanyart vágsz le,Ja végül is igen ez is nagyon valóságos..és meg se történhet a játékban....
    Semmit nem nyersz vele ja persze dehogy is te kis shumi!Na nézd meg gyorsan hogy a 340 játékomba mennyi autós van vagyis inkább azt könnyebb meg nézni hogy mennyi nincs benne ami eddig megjelent!
  • Harlekin
    Na 100 szónak is 1 vége így hogy ez ekkora felháborodást eredményezett egész biztos helye van a cronus maxnak a karácsony fa alatt...
    Köszi nektek!!!
  • Ra1n
    "Próbáltad?Mert én igen és tudom,hogy nem keveset ad!Leírtam csak szerinted az gyenge lábakon áll...
    Ugyan olyan autóval kormánnyal 10-15 másodperccel jobb időket lehet menni HA CSAK a váltásokat veszem figyelembe és nem beszélve a sokkal finomabban adagolható gázt féket és az íven tartást kormánnyal."

Eddig olvastam. Eddig is egy baromság volt.:)
    A visszaváltásból eredő előny az egyetlen, de az sem hoz drasztikus eredményt.
    Megint megy a szokásos megmagyarázás a TE meglátásod szerint, ami ettől függetlenül egy baromság, csak megy a szokásos okoskodó magyarázás.:)

//Eleve versenyben minek rükverc? Meg minekm váltanál vissza egyszerre többet? Semmit nem nyersz vele sőt.... Autóversenyzők gyöngye...:D
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.02. 20:02:31
  • arty
    Kezdetben nem volt egér, csak billentyűvel mentek az FPS-ek. Eztán jött a kvék és az emberek elkezdték cibálni azt a sz*rt, innentől agyrém skilljáték vette kezdetét... ezzel sincs gond, megvan a helye: pécén, a csaló nyomoroncok közt. Illetve lenne, mert ti csalók konzolra is átmásztok :(

A H váltó büntet időben, lasabb vagy mint bárki-bármivel. A sokcentis úttal bíró kuplungtól is.
    Az extrém prók a konzolautókákban elárulom nem kormánnyal mennek ... + engem nem egy kontis haver simán elvert pgr-ben, de akár a horizonban is.
    Azt aláírom, hogy ha megszokod, van olyan játék-kocsi-beállítás kombó, ahol a kormány előny, de nem lesz tőle esélytelen a kontis alapból.
    A kormány továbbra is az élethűséghez kell, nem azért, hogy lenyomd a sok kis gyógyegeret.

Ellenben a bill+egér semmi másra nem jó: kényelmetlenebb, nehézkesebb elhelyezni, irreális mozgásokat tesz lehetővé, VISZONT a pontod (epénisz) a kör végén tuti nagyobb lesz tőle.

Verekedősökben nem vagyok ott, de hajlok rá, h esélyed sincs a fájtpadosok ellen. Viszont ez legalább hivatalos kiegészítő, akár szűrni is lehetne őket, szeparálni a kontisoktól.
  • Moby
    Szar, mert nem olyan, mint a natív támogatás. Ettől még összehasonlíthatatlanul hatékonyabb, mint a kontroller. És nem, én semmi különbséget nem látok az aimbot meg ez között. Mindkettőt pontosan ugyanazon okból használják . Létezésének egyetlen célja: valódi skill nélkül juttat előnyhöz. Ergo nem gyakorlással, ismeretekkel, kompetencia megszerzése által leszel jobb, hanem egy eszköz által egy olyan környezetben, ahol a többség külöbségeit a skillek szórása adja. Nincs külöbség. És ha valami, hát ez a multiplayer lényegének legalja.
  • Harlekin
    "valódi előnyt csak keveset ad"
    Próbáltad?Mert én igen és tudom,hogy nem keveset ad!Leírtam csak szerinted az gyenge lábakon áll...
    Ugyan olyan autóval kormánnyal 10-15 másodperccel jobb időket lehet menni HA CSAK a váltásokat veszem figyelembe és nem beszélve a sokkal finomabban adagolható gázt féket és az íven tartást kormánnyal.
    Meg szerinted ezzel nincs előny úgy hogy az AXYB gombra 5 szabad ujj áll rendelkezésre a kontrolleren meg 1 suta hüvelyk ujj és teszem azt erre arra a+b,y+a,x+b plusz k gomb 1 soul caliburban 1 sima kombózásnál nem jelent előnyt?Próbáld ki multiba... esélyed sincs!! fel állni nem tudsz a földről ez ellen nyugodj meg!Képtelen vagy 1 újjal egyszerre felváltva 2 vagy 3 gombot tökéletesen ütemezett sebességgel pontosan nyomni...Neki ott viszont erre van 5 szabad ujja....Ha NEM ÍGY LENNE MINEK TALÁLTÁK KI CSAK ÚGY???

Másik
    Arty valóban nem mondta? csak szerinte az a jó a megszokott... hiszen a "billegér = méginkább eltávolodás a valóságtól (félmásodperces megpördülés és társai)"Tehát ha ennek az ellenkezője akkor igen..."VALÓSÁGTÓL"Bocs de ezen szakadok 1 játékról beszélünk!!!!!!!!!!

Bill+egér iszonyat előnyt ad???Most igen???Amikor meg ment eleinte róla a beszélgetés,jött a fika,hogy ez mekkora szar,mert késik meg csak 50 %.ot ad vissza a pc-s bill+egérből!!!Na akkor így még hátrányba is vagyunk

Moby
    jaj hagyuk már ezt az aimbotot totál nem ugyan az a 2 ,és ezt te is nagyon jól tudod...
    Amikor TE itt nálam kipróbáltad az xfps-t azt mondtad hogy ez szar azokat mondtad amiket leírtam akkor miről beszélünk szar de mégis előnyt biztosít!?

Nyugodjatok bele mindig volt mindig lesz és azok akik használják pont tesznek arra akik nem használják...Nektek meg 2 választásotok marad vagy beletörődtök és játszotok ellenük vagy nem és morgolódtok...

Szerintetek menyi üzentet kaptam 360 on meg jött,hogy csináltak videót meg reportoltak.AZTÁN semmi nem történt ...............

• shaddam
  • Ra1n
    Egy szóval nem mondta hogy a valósághoz köze lenne az analógnak,csak annyit hogy míg a kormány az egy olyan érzést ad a játéknak amitől jobban érzed a játékot (és valódi előnyt csak keveset ad) addig a bill-egér kombó abszolút nem erre hivatott és iszonyatos előnyt ad....
  • sirpalee
    Mert az borzasztóan valósághű, hogy analóg stickkel kell szenvedni, mert alig tudsz célozni. :) De próbáld meg, hogy milyen precizitással tudsz mutogatni tárgyakra a valósgban. Ha a kontroller sebessége és pontossága közelebb áll hozzád, mint az egéré... Akkor menj orvoshoz.
  • DarkSector
    Ja gyanítottam hogy ahoz hasonló, bár valamivel igényesebb a látvány ahogy nézem.
  • Moby
    Ezen ideologia mentén az aimbot is legitim. Meg minden más is.
  • Harlekin
  • Ra1n
    Értem én,csak harmatgyenge làbakon àll.:)
  • Harlekin
    nem kell hogy megértsed a magyarázatot vannak olyanok akik kevésbé fogékonyak és értelmesek a magyarázat befogadására...
  • Tatyla
    Többiek azt mondják nem ugyan olyan mint a gyárival
  • Ra1n
    Az arcade stick meg a kormány van akkora előny a gamepaddal szemben mint az egér bill??? Kacagtass még mester!

/És a legjobb hogy még meg is magyarázza :D
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.02. 11:43:01
  • Harlekin
    Ja arról ugye nem is beszéltem hogy itt JÁTÉKOKRÓL van szó...valóság mi!?
  • Harlekin
    Fps mint játék erre épült ez volt a kezdet úgy,hogy a kontrollereket bottal se piszkálta.És mi a valóság aha ja majd ha árokba rakod a kocsidat a játékba kormánnyal és szervizbe lesz 2 hétig ami alatt Te nem játszhatsz vele akkor oké a valósághoz közelítés.Addig csak szimplán előny velem szemben akinek 2 gombot kell sután a kontrolleren a kuplungos váltáshoz nyomni,kormányon meg csak egyszerűen a beidegződött dolgot teszed 3x gyorsabban.ÉS A JÁTÉK ELŐNYBEN RÉSZESÍTI EZT A MÓDOT,mert az automatikus váltás pl sokkal hamarabb vált mint ahogy azt a váltás kívánná így nem kell ecsetelni a hátrányt és sorolni lehetne az előnyöket a valósághűséggel szemben!!!Vagy addig ameddig nekem 1 kicsúszásnál minimum 4x kell gombot nyomni vagy várni,hogy a váltó vissza tegye magát minimum üresbe addig kormány váltónál ez is rögtön megy és történik.Tehát nekem aztán magyarázhat mindenki a bill egér bizonyítványról.Én szívok a kormányosok és arcade stickesek ellen (vagyis nem mert szimplán pontosan ez miatt nem játszok multit)Viszont szívjon nyugodtan mindenki ellenem a bill egér miatt.És azt hiszem így helyre is állt a világ rendje...
    És akkor még arcade stickről nem is beszéltünk ahol 4 új áll rendelkezésre ott ahol nekünk csak 1 és érdekes módon ezt valahogy kihagyod,vajon csak azért mert téged a kormány dolog érint.Na ennyit erről pont ezért teszek erre az egészre a legkevésbé se érdekel ki mit gondol és hogy az mit érez akit 15 x lövök fejbe 1 mecsen azért mert 3x gyorsabban fordulok körbe...Ha nem tetszik neki ne játszon mint ahogy Én is teszem az autós és verekedős játékokkal...
  • n000rbi
    A 7200-estől nem fűt jobban a gép?
  • Tatyla
    Is-is
  • arty
    kormány = valóságutánzás
    billegér = méginkább eltávolodás a valóságtól (félmásodperces megpördülés és társai)
  • DarkSector
    Jó de engem az érdekel mennyire játék, egy film szebb ettől mégsem veszek érte ps4-et. :D
  • sirpalee
    Ez kurva sok matte paint kérlek szépen.
  • kill3r21
    jaja olvastam a hírt, de azé jól néz ki :D
  • DarkSector
    Olvasd el visszafelé a nevét és rájössz. :D
  • DarkSector
    Nagyrészt valami statikus faszság lesz.
  • kill3r21
    Ez miez :O OMG
  • DarkSector
    Nagyon Dark Souls-os?
  • Tatyla

ez a Lords of the Fallen valami iszonyat jó játék lett...
  • DarkSector
    2 TB HDD
  • Tatyla
    e hónapban rendelem meg az 1-terrásat jelenleg 10 giga szabad helyem van ...

én ezt veszem minden cimborám ilyenre cserélte és meg vannak elégedve...
    Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2014.12.01. 21:24:39
  • DarkSector
    Igen holott elsőnek azt hittem mennyire sok azt loizét,bár nekem még van mit törölnöm, meg aztán max régebbi cimek röpülnek amiket végigvittem már
    :D
    persze ezzel a mostani letöltési sebességgel nagyon fájna a szivem letörölni, mert utána megint leszedni egy fél életbe kerülne.
  • Rage47
    nem ugrik
  • AntiHero
    Na igen. Digitálisan meg egyszerűen nem lehet elférni 500Gb-on. :\
  • DarkSector
    Most úgy teszek mintha meglepne hogy betelt. :D
    Orrba szájba van akció.

És a nagy címek még szinte ki sem jöttek. :)
  • AntiHero
    Na az 500gb-t ma telt be. :D Már törölnöm kellet digitalis jatékot, hogy letudjam tölteni az újat.

Kérdésem lenne: Milyen 1terás vinyót ajánlotok cserére? Garancia meg ugrik ilyenkor ugye?
  • DarkSector
    Most nézem 200 ezerért vannak már 4k-s tv-k? :D