121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19166 nem tanultál -
#19165 Nem.
2 legtávolabb álló stílus, nem is lehet elvileg szebb.
KZSF -> aránylag lineáris , exclusive játék
FC4 -> openworld , multiplatform játék
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.03. 18:36:44 -
davids014 #19164 Far Cry 4 szebb mint a Killzone? -
#19163 Remélem ez nem csak a karakter vagy annak arcára vonatkozik, hanem a környezet is legyen brutális. -
TomStorm #19162 Fel is lehet esetleg telepíteni játékokat?Csak mert van már 6 dobozos játékom és a HDD meg üres.. -
TomStorm #19161 Nekem a kis robotos téma eddig a kedvenc.De majd nézek valami fizetőst is,világos háttér nem tetszik -
sirpalee #19160 Egyszerűen hülyeség amit írsz. Írtam hosszú választ, de inkább kitöröltem. Menthetetlen vagy. :D -
#19159 Remastering The Last of Us for PS4 let us get our first taste of the impressive new hardware, but switching gears back to Uncharted and developing our first game dedicated to PS4 is really letting us see it’s true potential. Since this is the first time we’ve carried a franchise over from one generation of hardware to the next, it’s amazing to look back and compare Uncharted 1 to Uncharted 4. It’s crazy to see how far the state of the art has advanced in just seven or eight years. Looking at Drake on PS4, it’s almost embarrassing to see what we considered ground breaking back on PS3. And we’re only a year into the life of PS4!
Kent véjt! Most már nagyon remélem lesz gameplay PSXen szombaton. -
-
Ra1n #19157 Bejelentések ami talán körvonalazni fogja hogy a ps4 is egy jó gép lesz 2-3 év múlva az exkluzívjai miatt...Talán....Ennyi lesz.:)
-
#19156 "játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)"
És el se hiszed mennyire boldogan főleg így,hogy van az a tudat,hogy ez másokat rohadtul idegesít...De ne aggódj egy kicsit sincs lelkiismeret furdalásom...És szerintem annak a jó pár ezernek se aki még használja vagy annak aki ITT is azon a véleményen volt amin Én...És Nem Én vagyok a szarabb helyzetbe hiszen NEM nekem kell ezt eltűrnöm!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.03. 13:12:55 -
#19155 Itt a promója
-
#19154 Szombaton este 7től meg PS4 keynote a PS eventről. Kíváncsi leszek mik lesznek. ELőtte hajnalba meg Game Awards lesz szintén bejelentésekkel. -
#19153 Hehe, király :) -
#19152 új ingyenes retro ps1 téma a ps1 boot hangjával :o
-
#19151 Na ez a hajó már nélkülem fut ki.
Bye-bye fosomkríd.
-
#19150 Hurrá.... -
#19149 day 1...lenne, ha nem tanultam volna unityből -
TomStorm #19148 Elmegyek én érte.Azt mondta most 5-ért is odaadja.Azért csak Open World lehet lesznek benne jó dolgok -
TomStorm #19147 Megyünk Angliába is a Viktoriánus korba:)
-
#19146 -
#19145 Fiúk biztos éjjel-nappal dolgoznak keményen:
"Heads-up: PS4 system software update v2.03 arrives later tonight, and will help improve usage of some applications." -
#19144 Kéne.
-
TomStorm #19143 Az biztos jó lehet csak az a gond,hogy van már 3 FPS játékom:-)
-
#19142 nem győzöm újra és újra elmondani: egy kormány, egy joystick a valóságot közelíti
amint mutatsz fps-re a kontrollernél a valóságot jobban közelítő dolgot (lomhább, analóg mozgás, ravaszok, rezgés), vígan bólogatok a postodra ;)
amugy szép ez a korcs billentyűzetdarabka, de még mindig billentyűzet, amit gépelésre(!) találtak ki, játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)
játékra a kontroller, a játékkormány és az árkádstick* van kitalálva :P
*mondjuk a valóságközelítésben ez az eszköz sem brillírozik éppen :DDD
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:52:21 -
#19141 megvolt? és azt is pixelpontosan célra rántottad 0.4mp alatt? :D
nekem valahogy kurvára nem ment ... biztos ez csak a wsad-egérhuszároknak megy...
kontrollerrel nehezebb célozni, de absz nem lehetetlen, csak meg kell szokni, ennyi a titok
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:47:13 -
#19140 Inkább tegyél hozzál egy picit és vegyél egy FarCry 4-t! -
TomStorm #19139 Watch Dogs-ot érdemes 6e.ft-ért megvenni helyben?PC-n játszottam pár órát de sz@r volt a frame.PS4-en mi a helyzet ezzel a játékkal? -
#19138 Én úgy mondanám használni kéne mindent a saját helyén. :D Tudni nem elég. :D -
Ra1n #19137 Nem te tárgyilagosan hülyeségeket közölsz VAGY a saját meglátásaidat amire ha bárki reagál rögtön elkezdesz okoskodni.:)
Leírtad a véleményed amire leírta más is a véleményt és rögtön visszatértél a szokásos okoskodással és a vigyorgó kommentekkel. Mondtam,megszoktam. Már látom hogy ki a galamb.:) -
#19136 Nem, nem kérek. Ha kellene, tolnám pécén mindet húszszor jobb graffal, ingyenmultival stb. Nem vicceskednék ezzel a hardveresen kvázi vállalhatatlan fisemfos generációval. Te is tudod, hogy egy fillérembe nem kerül.
A vicc az, hogy pont a wasdegér miatt nem teszem. -
#19135 Ha kérhetném holnapra írd össze miként tudok ezen 1 függvényekkel teli táblázatot össze hozni,vagy leírni azt gépelés gyanánt,hogy ajajajaj esetleg hűűűha.
Vagy netán ez akkor már nem is bill tehát mehet konzolra???
Esetlegez ,mert ennek aztán semmihez semmi köze...
Vagy akkor a konzol fps irányítás vagy úgy minden konzol irányítás csak kimondottan a kontrollerel ér hoho akkor mit is keres ott a kormány meg az arcade stick???Félve kérdem,mert tudom,hogy szerintetek az egyik totál elfogadott a másik meg nem csak azért,mert azt TI nem úgy gondoljátok.
Moby ha rendelek kérsz te is?És problem megoldva,vagy esetleg akkor ne fps-t tolj abban a 2 órában nyomd a tekkent,soul caliburt,forzát gridet F1 et és ott nem találkozol "csalókkal"ott csak ugyan úgy skill mentes ellenfelek lesznek
Na jó8 megyek a galamb duccba hunyni Ti meg csak mérgelődjetek tovább... -
sirpalee #19134 Megvolt már, na és? Attól még mindig ugyanúgy bénaság és teljesen irreális kontrolerrel célozni. -
#19133 És ha erre lenne igényem, pécén tolnám, nem konzolon. De jelenleg sehol nem tudom tolni, mert kb mindenki beleszarik a minimális játékszabályokba. Az meg engem kevéssé szórakoztat, hogy valami technikai hókuszpókusszal hogyan tudom a pályát elhagyva az ottartózkodókat szájba csulázni. Nekem erre rohadtul nincs igényem. Van egy nap 1, max 2 órám játszani. Azt szeretném értelmesen eltölteni az eredményektől függetlenül. Erre kb zéró esély van, amíg ilyenek léteznek. -
#19132 Kérdezd MOBYT hogy lesz kényelmes amikor 14 évvel ez előtt egymást lökdöstük el a PC elől Counter strike miatt és napi 15 órát nyomtuk.A KONTROLLER LÉTEZÉSE LEHETŐSÉGE SE volt a szemünk előtt nem, hogy a használata és totál kényelemben voltunk...
Számomra totálisan kényelmes a bill+egér kényelmesen pihen az asztalon a kezem nem úgy mint a kontrollernél,hogy a könyökömön támaszkodok a fotel karfán hogy normálisan tarthassam a kontrollert... -
#19131 Játékról beszélünk ugye még mindig ÉS nem az afgán háborúról...A játékon belül is létező irányítás formáról ami kimondottan az fps ismérve ha tetszik,ha nem!Csak benneteket zavar az,hogy ez konzolon is fel lelhető!Pont ugyan úgy mint ahogy engem teszem azt a kormány vagy arcade stick...Semmi több csak ennyi -
#19130 mesélj, hogy lesz kényelmesebb a gépelésre és excelre kitalált eszköz, hogy lesz könnyebben elhelyezhető vagy akár azt a részt, hogy nem tisztán csak a ponthajhászás miatt csalnak vele konzolon a "prók" :)
(az irreális rángatást nem kell cáfolni, azt ugyanis képtelenség - tény :D ) -
#19129 Igen valószínűleg csak balfaszság miatt történhet 1 játékban hasonló végkifejlet...Mint valószínűleg Én vagyok a galamb nekem raktak ki profilomat és nekem adtak figyelmeztetést azért,mert képtelen vagyok más véleményét kulturáltan elfogadni vagy legalább is a helyén kezelni.Én tárgyilagosan saját érveket közlök és az,hogy ez neked vagy akár az öcsémnek mobynak vagy bár ki másnak megfexi a gyomrát itt a fórumon magán ügy.Nem akarlak meggyőzni se mást a véleményemről szimplán ÉN így látom ezt a dolgot és NEM érdekel az hogy ez kinek és miként tetszik,és szorítkozunk csak erre addig ameddig ez ezen a nyomon halad...sértegetés nélkül... -
#19128 szerintem próbálj célra tartani egy ak-t, utána térjünk vissza a realitásra :) -
#19127 >Tudni kéne a helyét mindegyik irányítási módnak
Pontosan erről megy a vita.