121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    Ez számomra már a ps2 látványvilágát idéző megoldásoknál is tiszta sor volt...:)
  • Kongy
    Volt "szerencsém" a PS4 bétához, csak megerősíteni tudom. Annyira zajos a kép, hogy kb PS3 színvonal, de abból is 2008 környéke.
  • TDC Geronimo
    Az, de PS4 extra ocsmány. Ezzel az AAval komolyan mintha még 720p se lenne olyan recés okádék.
  • Kongy
    Szerintem mindkettő ocsmány.
  • TDC Geronimo
    ubiék nem tudnak psre programozni. 1080p mindkét verzió, de psen olyan okádék az AA, hogy csak ront rajta, kép felső részét érdemes nézni... AA nélkül nem lenne ilyen recés szerintem :D

• DarkSector
    Hát jó tudni, még szükség lehet rád. :D
    Ilyen emberek kellenek ide magyarországra. :DDDDD
  • sirpalee
    Biztos nem ok nélkül baszták meg őket. Ennyi legyen elég. Nézve itt pár reakciót lehet nem is baj az. :)
  • Ra1n
    Ajándékcsomagként kérted? Én annó egy telefont rendeltem és olyan dobozba küldték ajándékként nekem sem volt gusztusom kinyitni....Mint valami giccses cigánymeglepetés...:D :D
  • Moby
    Jah, és nagyértékű műszaki terméket is rendeltem kínából a minap, és majdnem átcsúszott 50$-os számlával, de elkapták a kis sneciek, szóval fizethettem rá hethfeneszher áfát :( Kemény ez az alvilági élet :D
  • Ra1n
    Magyar adó és vámmentes olcsó letöltések az Usa store-ból???? Te maffiavezér teh...
  • Moby
    Én olyan korrupt vagyok mint a k.élet!
    De mindig szeretnék mégjobb lenni benne :DDD
  • Ra1n
    Kell...A gond az hogy ebből csak annyi valósul meg hogy a kis boltokat csesztetik még akkor is ha nincs vaja fejükön....

Az amikor a melóhelyem közelében a NAV-osok úgy büntettek meg egy nemzeti dohányboltot, hogy bement egy erős 30-40 közöttinek tűnő csaj a barátjával, a csaj kért cigit megkapta, erre fószer elővette a NAV igazolványt, és megvb*szta a boltot mondván kiskorúnak árult cigit (a csaj 17 volt)......
    Tetves rohadt pénzbehajtó cég az egész NAV semmi más, tömve bűnözőkkel meg véglényekkel akik hajlandóak ilyen és ehhez hasonló cselekményekre is szaros prémiumért....
  • DarkSector
    Te melyik vagy :)
  • Moby
    Ez nem korlátozódik a navra, de erre az országra sem. Alapvetően a modern világ kétféle embert hord a hátán: aki korrupt, és aki szeretne az lenni :D
  • Newfronter
    Előbb a NAV-ot kellene bezárni! Amilyen korrupt az egész bagázs, azt mondom senki se fizessen adót! Mert azzal csak rosszabb lesz...
  • Moby
    De, a kis boltokat is cseszegetni kell. Meg a nagy embereket is cseszegetni kell. Meg mindenkit cseszegetni kell, akinek vaj van a fején. Ideje lenne már fellépni ezek a nagyüzemi szinten áfacsaló konzol/mobil/elektronikai boltok ellen. Pontosan ez lenne a lényeg. Ne legyen semmiféle mérlegelés arra vonatkozóan, hogy kicsi vagy nagy.
  • Kongy
    Na a KSZ, akik basztak szólni, hogy nincs Xbox One raktáron, amikor honlapon zölden világít, hogy raktáron van.... Ja de szoltak, 1 napra rá a rendelésemre, este 6kor.... kösz faszfejek. Nem sajnálom őket.
  • Moby
    Watchdogs meg szép....ójaj :)
    Ekkora igényeket nem nagy truváj megugrani, bár ezt most betudom a kezdeti farkasvakságnak :D
  • Moby
    Az talán sokat elmond a helyzetről, hogy ez volt az egyetlen, és egyben utolsó AC amit nem toltam végig. Még azt az istentelenül kurvaszar Black Flaget is végigtoltam, küszködve a gyomortartalom lenntartásával. Na a unityt már nem sikerült.
    Ha valami akkor ez elég garancia, hogy ez most nem "olyan" :)
  • Newfronter
    +1
  • Ra1n
    Az lehet csak amíg a városban tetves cigányok tízmilliós autókkal rohangálnak a nyugati környékén miközben az aluljáróban futtatják a hasonló ork küllemű riherongyaikat, meg amíg a csodás kormánypárt (és az előző pártok) teletömték a zsebüket, meg mindenhol minden felsővezető valakinek a valakije mindenféle komolyabb végzettség és hozzáértés nélkül, és persze a NAV feje szintén egy köztörvényes szarházi üszök ribanc, addig nemigen az ilyen kis boltokat kéne cseszegetni...:)
  • TomStorm
    Na nem egy szent hely azért az a KSZ sem..
  • Ra1n
    Jön a karácsony, kell valami a férgek hülyegyerekeinek ,de nehogymár fizessenek érte....Nosza kipakolnak egy konzolboltot és hazavágják.
    Tetves féreg szarháziak...Remélem eljön az idő amikor valaki besokal és kinyírja a vele szembe álló NAV ellenőrt, egy percig nem fogom sajnálni,egytől egyig véglények.
  • TomStorm
    Nem bírok betelni ezzel a látvánnyal amit Watch Dogs elém tár:O
    Kezdem úgy érezni,hogy ez a Cur.gen bizony k...a jó dolog:D

És még be se szereztem D3 ultimate-t,GTA5-t,Unity-t,Alien-t.Ezeket még mind meg kell vennem,jó,hogy mindjárt fizu:)
  • TDC Geronimo
    LOL most jött meg tőlük a box. Milliárdos adócsalók meg a korrupt NAVos banda vígan szaladgál ezeket meg lekapcsolják. Hányok ettől az országtól.
  • n000rbi
    KSZ-t lezúzta a NAV

Még jó, hogy a hónapban akartam a 3ds-em gariztatni
  • Ra1n
    Továbbra sem szenvedsz hátrányt a kormányosok ellen max rükvercnél ott is ha 1 másodpercet akkor sokat mondok, fel le váltásnál gyorsabb gombokkal váltani mint kuplung + H váltó.:)
    De látom még mindig itt tartunk....Galamb...:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 22:20:50
  • Harlekin
    Ha úgy érzed,hogy egy kormányos csicska csaló különb az 1 dolog.(jól tudom van kormányod!?)De csak szeretnéd,hogy Én hátrányt szenvedjek azért,mert ellenük kell játszanom!Pontosan azért,mert használom tudom az ellenszert is meg amúgy sincs okom panaszra,mert bőséges profi tudás van bennem.A kontrollereseknek meg aztán végkép nincs esélyük,se így se úgystat,stat.Ha használnám a billegért akkor annyiban változna a dolog hogy a K/D arányom ennek a 2xese lenne,ami karácsony után be is következik,hála nektek.Végre azt kapják a suta kezű kontrolleresek amit érdemelnek.Te meg max megmaradsz kormányos csalónak...Üdv a csicska klubba
  • Kongy
    Helyes :D
  • Moby
    Nyugika, én biztos nem foglak nyúzni ac előrendelés miatt :D Tőlem most nyomhatnak egy shiftdeletet az egészre.
  • Kongy
    Most ezt az új AC-t akkor se veszem meg, ha Moby megveszi. Nem felezek és kész :D Unity is hiba volt, nagyon bánom azt az 5000 Ft-ot.... Azt meg még jobban, hogy az uborkáék zsebébe vándorol mindez, és dagad a mellkasuk, hogy milyen fasza az AC-széria. Nem, nem fasza az AC-széria.
  • Moby
    Jó lenne már villantani valamit, mer a szájkarate má kikúrt unalmas. Jó lenne tudni 2016-ban visszatérek-e a platformra :)
  • TomStorm
    Miért nem veszel egy PS4-et?Játékokat szinte úgy dobálják utánad és bitang szép minden PS4-en,nagyon rendben van a masina:)
  • arty
    akkor te minimálisan jobb helyzetben vagy, de 25fps-re day8 szavazni továbbra is hülyeség és rossz folytamatokat hoz magával

nademindegy, nem mérgezem tovább ezt a topikot se, ugyse lesz még évekig ps4em
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:11:51
  • TomStorm
    Hogy lehet kijelentkezni PS4-en a Uplay fiókból?
  • Totti5
    Mondjuk ezt direkt nem preordereltem ( nem is terveztem megvenni idén ), megvártam a megjelenést s utána vettem meg pár fontos dolog tudatában ( meg féláron is mentek a kódok ).
  • arty
    minden unity preorderes moslékot érdemel, de jobbat legalábbis sose kapjon! :(

nemigaz nem látjátok, h mire szavaztatok a pénzetekkel :((
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:07:36
  • arty
    mivel nem multizok, csak ti csicskák lövitek egymást :D

és mivel eddig nem volt bill+egered, jólesik a tudat, h eddig mit összeszoptál a többi magadfajta csalótól :DD
  • Totti5
    Én igen, elő fogom rendelni amint lehet :D már holnap tolnám!
  • arty
    köszi, de tőled is hallottuk már ezt :D
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:03:07