121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Már a legelején kiírja azt hogy mennyit foglal az nem mérvadó. DAt sokáig rakta nekem is, ennél volt a leghosszabb az előtelepítés is mielőtt elindult volna. Először én is azt hittem valami gáz van.
  • n000rbi
    Abbahagyta. Kemény, jó háromnegyed óráig búgott, már azt hittem valami beszart :)
  • Kongy
    Ideje volt már a sok SF4 kiadás után :)
  • shaddam
  • n000rbi
    Gero, Neked a DAI install meddig tartott? Úgy értem meddig pörgette a lemezt? A játékot magát el lehetett indítani kb. 2 percen belül, de a rohadt lemezpörgés nem áll le már vagy fél órája...semmi nem tartott még eddig. Ha kiveszem, visszateszem felpörög és úgy marad, játék közben is egyfolytában pörög, mintha másolna, pedig már 45Gb-ot mutat a hdd-n. Mi a picsa.
  • n000rbi

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.05. 08:44:07
  • Moby
    Mondjuk egy kocka azért elfért volna a new golden age közelébe: "How we f*cked up: making of DriveClu..."
    LOL
  • Moby
    Hű ez rendkívül izgalmasnak ígérkezik!

[ásít][falfeléfordul][alsziktovább]
  • TDC Geronimo
    :D

• TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.04. 23:10:00
  • DarkSector
    "És éltesük meg sajnáljuk a boltokat akik csalnak,mert ez kell!!"

röviden , tömören.
  • Harlekin
    Dehogynem pontosan ezért írtam!Kötelessége elkérni a személyi igazolványt,de itt ki is térhetünk arra,hogy nyugodtan kiszolgálhat egy 12 évest,ha EGYEDÜL van bent a boltba,mert nincs mellette HATÓSÁGI TANÚ aki igazolja a vásárlás tényét.És a figyelmeztetés nem véletlenül KÍVÜL VAN az ajtón,hogy 18 évnél fiatalabb nem mehet be.Mert a 18 alatti pont úgy szabályt szeg ezzel.Az eladónak a KÖTELESSÉGE ezt (nem meg akadályozni) hanem tudomást szerezni és bizonyosság esetén megtagadni a kiszolgálást és itt le is zárult a dolog.Csak vannak olyan sötétek akik jönnek a mesékkel,hogy a szomszéd kecskéjének az unoka testvére így járt és osszák tovább az észt pedig sötétek mint a befalazott alagút.És akkor se esik le nekik amikor többen állítják az ellenkezőjét és nem értenek egyet vele...

És éltesük meg sajnáljuk a boltokat akik csalnak,mert ez kell!!Mindenki más birka aki nem így gondolja ez a jó csaljon mindenki aztán majd csodálkoznak,hogy jön a nagy autó és visznek mindent...
    Amúgy meg szerintem minden konzolbolt bezárhat!Elég 10 évente egyszer kinyitni őket 1 hétre amikor gen váltás van be megyek az konzolért és ennyi a játékokat úgy is digitálisan veszem...
  • DarkSector
    Tény, ez a navos téma nem volt túl fontos.
  • Moby
    Igen, ez igaz. Ez egy attitüd, ami nem korlátozódik személyekre vagy szervezetekre. Nincsenek robinhoodok.

De valami kikúrt messzire sodródott a topik a konzoloktól.
  • DarkSector
    "Az áraikat maguk szabják, ha pofátlannak érzed nem kell odamenni. Ennyi."

Használt kereskedelem, bármilyen hihetetlen tudom mi az.
    Nem megyek, ettől még pofátlanság. És most mivan ha leírtam? :D

A logikátlanság nekem egy van az hogy miért szólsz be folyamatosan, azon kívül hogy érthető amint megharagudtál Skyline haverodat nem tudtad megmenteni a saját butaságától.
    De ezenkívül?

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 19:14:14
  • Ra1n
    Nem. Te leirtál rögtön egy példát ami se nem törvényellenes,se nem pofátlan. Használt kereskedelem. Bármilyen hihetetlen jelen van az autóknál,ingatlanoknál,müszaki cikkeknél,jóformán csak az élelmiszerpiacon nem. Ez amit leirtál nem trükközés,ez mindenhol így megy a világban. Beviszed a cuccod eladni, a bolt áron alul megveszi,majd drágábban eladja. Az áraikat maguk szabják, ha pofátlannak érzed nem kell odamenni. Ennyi.

Az meg hogy NEKED mi tünik logikusnak....
  • DarkSector
    Na hogy érthetőbb legyen, ahol már trükköznek adókkal, ott a vásárlók is sorra kerülnek. Magyarul erre gondoltam.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 19:05:24
  • DarkSector
    Igen logikusnak tünik.

Rain beszélt az adóról, hogy cigi így meg úgy, én meg megemlítettem mellesleg hogy ilyen módon is trükköznek, vagyis ő azt gondolja tök szuper, mindenki átbassza az államot aki nem birka és én írtam olyan esetet, amikor nem éppen csak adó szempontjából "okosak" ezek a boltok.

Ennyi, semmi több.
  • Kongy
    Tudod van az a mondás, hogy "ha csendben maradtál volna..." Jelen esetben nem válaszoltál volna.
  • DarkSector
    "Nem okozol csalódást....:D"

Most erre mit írjak? :D
    Mivel lennél, vagy lettél volna elégedett?
  • Kongy
    Off: Én múltkor bementem, vettem egy üveg vizet, és nem kérték el a személyimet, pedig elég kisgyerek képem van 20éves létemre (vagy lehet pont azért:D) Nem úgy van, hogy mindenképp el kell kérniük amint bemész? Mert elvileg 18 év alatt nem is mehet be senki, még vizet venni se.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 18:57:01
  • Ra1n
    Egy gondolatmenet amire reagáltam majd visszatértél kisbogaramozva teljesen mást írni. A szokásos. :)
  • DarkSector
    Mondtam én hogy köze van?

Írtam hogy ezzel egyetértek és utána írtam a többit. :)
  • Ra1n
    Kis bogaram? Amit lentebb leirtál annak köze nincs ahhoz amit most írtál,de mégcsak törvényszegéshez sem, mind1. :)
  • DarkSector
    Miben, kis bogaram? :D

Hogy nem tetszik a pofátlanság? :)

Hallottál olyanról , hogy egy boltos fog egy VGA-t tegyükfel, otthon nyüstöli, és mondjuk 4-6hónappal később eladja egy vásárlónak? Mondván hogy mondjuk megsérült a csomagolás?
    Vagy kiküldenek egy terméket, aminek nincsen külső doboza?
    Vagy visszavitt terméket (akár apróbb hibával) újszerűnek eladni megint?
    stb.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 18:33:23
  • Ra1n
    Nem okozol csalódást....:D
  • DarkSector
    Na ezzel egyetértek.

Jópofa mikor haverom itt egy boltba viszi a játékokat, és itt egy régi X360-as játékot bevesznek 2-3-4k-ért, de egy kb 1-2 éves cím 10-15k-ért árulnak....sehol avilágon nem adják ennyiértőket, én meg röhögök mikor külföldön ugyanez a játék kb feleennyi. POSTÁVAL.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 18:13:15
  • Ra1n
    Milliomosok??? Lol......:D

Amíg szinte világszerte de főként eu szerte nűlunk a legmagasabb az adó miközben a legalacsonyabb az átlagkereset, az adó után is adózol szerintem nem kérdés hogy aki nem birka az megkerüli ezt a szart ami itt van ahol tudja. Ettől hős nem lesz. Csak értelmes.
    Aki meg akar álljon be a birkák közé bégetni.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.04. 18:11:47
  • Totti5
    Konzolbiznices boltokat nem sajnálom, rengeteg van pesten és mind él és virul. Hatalmas pénzeket gombolnak le, nem véletlen mész be egy boltba és mint ham ámerikába lennék olyan csilli villi minden és Annyi minden van, éppen csak bíbor szőnyeg nincs a lábam alatt. És ezek kis boltok voltak 5-8 évvel ezelőtt, egy lyukban!!! Valamit nagyon jól csinálnak h mindegyik ennyire jól él belőle, túl jól! Nyilvánvaló... szürkeimportok, nagyüzemi warez stb... minden van itt, nem tiszták ( tisztelet a kivételnek, már ha van ). Én dolgozok mint a barom és nem csalhatok semmit ráadásul feleősségem is igen nagy a munkám után. Ezek meg szépen milliomosok lettek... takarítsák csak ki őket, ráfér ezekre is. Persze lehet kicsit drágábban kell majd vennem a dolgokat, de védeni őket egy komment erejéig sem tenném. Senkinek nincs joga csalni.
  • Ra1n
    Gondoltam hogy jön a szokásos mellérizsa ésatöbbi. A mérhetetlen sötétség pedig veled kezdődik meg az állandó megmagyarázásaiddal és "felsőbbrendű" szövegeddel minden egyes témakörben. :)
    Szigorú jogszabályok...Jah..Ami a NAV elnök erőssége is főként a betartása....
    Részemről is off,teljesen felesleges szájtépés,galamb....:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.04. 18:09:08
  • Harlekin
    Ja ja na neeeeee ezek az urban legendek....
    A dohány boltosnak KÖTELESSÉGE elkérni a személy igazolványát a legkisebb gyanúnál is vagy minden esetben,hogy ne járjon így!Nem lehetőség,kötelesség és ugyan úgy kötelesség megtagadni a kiszolgálást.Magára vessen,ha belefutott ebbe,de ott volt mint írtad 1 idősebb ember (hatósági tanú)és fel ajánlhatta volna,hogy vegye meg ő.Arról nem is beszélve,hogy szigorú szabályok vonatkoznak a próba vásárlásra is.
    Na és természetesen ez a kismama meg a síró gyerek!Hát ott verje az anyát telibe az a kismama akinek csecsemő korú gyereke van és dohányzik és a legnagyobb problémája az,hogy miként mennyen be a dohányboltba,hogy tudom sajnálni,hogy nem gyújthat rá és a szenvedélye nagyobb mint esetleg az anyai ösztön erről meg ez a véleményem.Ja és ha már ettől eltekintünk hát persze,hogy csak gyerek sétáltatás közben fogyhat el a cigaretta minden esetben...És aztán itt végleg be is fejeztem veled,de viszont legalább tudom ,hogy reggelente ez a mérhetetlen sok sötétség hova távozik a világból,hiszen a fejedben talál erre 1 alkalmas helyet.
  • Ra1n
    Nem gondolom, véglények egytől egyig a navnál, leírtam az említett esetet is (dohánybolt), és nem ez az egyetlen, számtalan hasonló eset van, ide jöhetne az is hogy kiskorú nem tartózkodhat a dohányboltban, az eladó kiküldi a babakocsis anyukát aki elkezd óbégatni hogy a gyereket nem akarja az utcán hagyni és ezt hogy képzelik...Az eladó beengedi a nőt a gyerekkel erre paff nav igazolvány.. Szarháziak ahogy vannak, egy szarházi vezérrel az élükön. Piócák mennek ilyen munkahelyre. Ez van.
  • AnuluWork #19214
    Fordított áfa, pénztárgépek online, mind, mind a tisztulásról szól. Lesz ez még jobb is.
  • AnuluWork #19213
    Mondjuk nekem 1x adtak számlát, négy játék vásárlása kapcsán. Mikor kérdeztem, hogy számla? Ott van a zacsiban. Mondom ok. Ott helyben nem kerestem meg. De otthon nem volt meg. Azt hittem elhagytam. Hagytam a fenébe, mert működött. Másodszor ue, de akkor siettem, nem néztem a zacsiba. Na ezt még 2x játszották el. Egyszer haver ment be egy rendelésért, őt spec nem érdekelte holmi számla, de naná, hogy megint nem volt számlájuk. Negyedik alkalommal ue, de akkor már én mentem. Azt mondják a zacsiban. De akkor megkerestem, látva mi van. Nem volt ott. Utána adtak.

Hogy kinél borulhatott ez a bili, nem tudom, de gondolom ha én így jártam, más is járt így. De az is lehet, hogy speckó szállítótól hoztak be cuccot, és azt nem forgalmazhatták volna, és a többi bolt nyomta fel őket. De mivel vannak egy páran a szakmában, így megtörténhetett a dolog. Majd most mást nyomnak fel.
  • Harlekin
    Tudod kell a galambnak a sakk tábla és jelen esetben ha én vagyok a galamb Te vagy a tábla és ugye nem kell ecsetelnem a galamb mit tesz a táblával(ra)

A másik dolog!
    A navos "véglények", emberek akik a munkájukat végzik,ha tetszik neked,ha nem.Történetesen 96000 forintér havonta (barátnőm adócsoport végrehajtó) és az ilyen és ehhez hasonló retardált gondolkodású egyéneket kell elviselniük nap mint nap,mint ahogy Te is megnyilvánulsz e téren.Az embereknek lényegesen több lehetőségük van adót csalni JOGSEGÍTSÉGGEL,mint a "nav alkalmazottaknak" ezt számon kérni vagy végrehajtani.Ahhoz,hogy 1 eset eddig eljusson kb 12 szűrön és 5 emberen fut keresztül és nem pár nap alatt...Hónapokkal ez előtt már biztosan tudott a ksz arról, hogy ez meg fog történni és gondolom a tegnapi nap délutánig is felvették esetleg elfogadták az előrendelések összegét,mert rendszeresen ez szokott történni a hasonló esetekben...Erről a témáról ennyit...
    És gondold át a megnyilvánulásaidat!!!!
  • AnuluWork #19211
    Szerk. Töröltem, már linkeltétek a KSZt.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.04. 17:07:09
  • DarkSector
    Ezt akartam én is mondani, de tény kinagyítva ps4 nagyon szar, fent a tetején lévő vas szerkezetet nézd meg. :D
  • Ra1n
    Ps4-en a crew-ban olyan AA-t nyomtak a PS4 változatba hogy rendesen fűrészfogas minden....Jobb AA-t noymtak a One alá....
  • n000rbi
    Mondjátok már meg, hogy miről van szó, mert szétvet a kíváncsiság :D (szart se látok, céges proxy ftw)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.04. 16:19:57
  • Moby

UBI
    Minőség