121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19486 Dark hogy örüljé
"Santa Monica Studio
@SonySantaMonica
"Yes, we are making another #GodofWar" - @corybarlog #PlayStationExperience" -
Ra1n #19485 Mert nem igazán lehet mit pozitívumként leírni???
Történt bármiféle pozitívum a Sony-nál mostanság? Semmi.
Egyébként volt ma pozitív, a Forestről. :-P
-
#19484 Egy darab pozitív hangnemű hozzászólásod nem volt a témához kb. a DC-s fiaskó óta, ennyiről van szó. -
Ra1n #19483 Hol volt szarozás?
Egyébként meg vegyél vissza te, leírom a véleményem a látottakról vegyesen,erre beírod hogy ne károgjak?
Én kérek elnézést sőt az én K anyámat! -
#19482 Vegyél vissza az arcból, rendben? Kurvára elegem van már abból, hogy egyfolytában a szarozásodat kell itt olvasnom. Add el a büdös picsába a gépet, ne csak szád járjon.
Komolyan mondom, hogy itt launch után összejött egy normális társaság, akikkel lehetett értelmesen beszélni, de mióta felhígult a banda, ez a topik is egy rakás fos lett. -
#19481 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoilerbe azért rakom mert nem ide tartozik.
Okoskodás?Nem érdekel a véleményem? Nekem nem úgy tünt.:D
Csácsámajd holnap folytatjuk. :D -
Ra1n #19480 Nem akartam és nem is fogom. Az meg hogy NEKED mi a techdemó főként a ryse-ról kialakított nézeteid abszolút nem érdekelnek. És mint írtam befe,attól hogy spoilerbe rakod még ugyanúgy a szokásos okoskodás,nem kérem ma sem belőle inkább lépek.:)
-
#19479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogyne láttam volna full-on, csaak kevés fps-el.
Nem értem ezeket az infókat honnan szeded, nem is ismersz.:D
Jó akkor ne nézzük a stílust, nyerjen a Crysis fasza.
Akkor van 1 játék ami szebb egy 5 órás üres lövölde, de mást nem hiszem hogy találsz.De ha igen privibe írd mert nem ide való lenne. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 22:57:40 -
#19478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ha azt akarod kibugyantani ebből hogy x1 vs PS4, akkor mégmindig 1-el jobb mint Halo 5 +majd egyszer QB + majd egyszer Fable.
Azért ne tájolódjunk el. :D
Értem én, én is vártam újakat, de mi az hogy techdemo Order? Gears of War másolat lesz. A techdemo az a Ryse. ha márígy belemegyünk a részletekbe. -
Ra1n #19477 Fps Tps attól még a graf ott van. És nem amellett semmi extra. :)
De persze ezt nehéz kifejteni olyannak aki valszeg a büdös életbe nem látta fullon, max videókban.:)
És ezt itt be is fejeztem veled.:) -
#19476 What?
De az, szerintem az mellett is az. :D
És annak ellenére az hogy más műfaj, az FPS ez TPS..... -
Ra1n #19475 Továbbra sem károgás hanem tényeken alapuló vélemény, ha nem gond, ennyi. Kérhetsz, csak leszarom.
Ps4 tulajként hagy írjam le a véleményem arról ami igencsak elkeserít főként úgy hogy az előző generációkban toronymagasan a Sony platformon részesítettem előnyben...
Igaz a ps3 óta lejtmenet van....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.06. 22:52:30 -
#19474 Kértem már, hogy ne károgj itt. -
Ra1n #19473 -
Ra1n #19472 Naív dolog azt várni hogy a szaros TALÁN 3 darab jövő évi említhető exkluzívon kívül mutassanak vagy jelentsenek be még exkluzív címeket? Szerintem nem....
3 azaz három azaz HÁÁÁROM rohadt exkluzív cím ami említhető és ebből sem biztos hogy mind jövőre. Ebből az Order egy techdemo tucatközépszar játékmenettel-primkóhent. A Bloodborne tetszetős de a végeredmény mint tudjuk annál a fejlesztőnél kérdéses. Az UC4 pedig vagy megjelenik év végéig vagy nem. És nagyjából ennyi. Az első évben még el el nézi az ember de ez már a második év lesz. Két év alatt lesz a ps4-re 2 talán 3 olyan exkluzív ami kiemelkedik a középszerűségből és nem csak szaros techdemó? Fasza.... -
#19471 Ha már volt szó twitch stream alapján a frémről, akkor érdemes megnézni a direct feed GS videót, ott atom 30 -
Ra1n #19470 Hát pedig látványban egy Crysis 3 mellett nem az.:) -
#19469 Mindenki mondja hogy nem nagy durranás, de ha felállítod a mai palettán a többi játékkal szemben , főleg a saját stílusában.....huh. :D
Nekem szaggat a gif. -
#19468 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19467 ANTIHERO
Írtam PM-et ha vagy. Lehet nem jelzi az sg néha szarakszik!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 22:18:39 -
#19466 Egyértelmű a változás a generációk közt. Első ránézésre a régi U3 is faszának tünik, csakhogy a böre, a fényhatások, az árnyékok az arcán, a szeme a haja minden sokkal élethűbb és ez csak a karakter.
Most ha a környezetről lenne összehasonlítás, akkor asszem mindenki magához nyúlna. -
#19465 GS videóból képek
GS videóba látni csak igazán azokat az apró kis dolgokat, amiket ND mindig belerak a játékaiba, minden kis szarságra figyelmet fordítanak,
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.06. 22:15:44 -
#19464 IGN order preview
Jönnek azért pozitív previewk is -
#19463 Milyen meglepő :)
Troy Baker @TroyBakerVA 19 p19 perccel ezelőtt
"Good to see you're alive, little brother."
Yes, that was me.
Damn proud. -
#19462 UC4 HQ Gamersyde videó -
#19461 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19460 mer szinematik!44
nemhivatalos válasz meg az hogy kell a + powa a stabil frémhez -
#19459 -
soundsonic #19458 Legalább a Plants vs Zombies Garden Warfare megkaptunk ingyé. Ebből a felhoztalból, jó ha 4 tetszett..
aprópó az order megint mé "csíkos"?
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.06. 21:41:19 -
#19457 BB Gamersyde HQ videó -
#19456 Dark már megint teleszemetelted a topikot... -
#19455 "The Order: 1886 Preview
Steve sat down with The Order, and found a game that's ancient in both setting and mechanics."
upsz. Ez lesz a PS Ryseja, techdemo, semmi több. Kár érte -
#19454 Magyaron is :) -
#19453 UCvel nem nyitni kellett volna, hanem zárni. Azon meg BBn kívül semmi említésre méltó nem volt sajna. Ezer +1 port meg remake meg tapigagyi minőségű kvarcjátékok. -
#19452 Kezdem azt hinni hogy 2-3 játék miatt építették a PS4-et.
Uncharted 4 és Order 1886. -
#19451 Ja most vége már valami faszság volt.
Ez a fos prezentáció. Istenem, jó volt látni U4-et de ennyi. -
#19450 Link? -
#19449 Sebaj Tomb Raider DE.
18 dollár US-be !!!!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 21:19:48 -
#19448 Először azt gondoltam poén és majd megszólal hogy ez csak vicc volt....de nem. -
#19447 Ezzel zárnak? Hát gratulálok :D