121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    ATYA ÉG! :_D

Csak kapkodom a fejem!
    Ez hihetetlen, ilyen hamar ? már most?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 19:36:33
  • n000rbi
    Oké, majd egyeztetünk.
  • TDC Geronimo
    :o

ja holnap meglesném akkor :)
  • n000rbi
    Már van 5 mbitem felfelé, kipróbálod? :D
  • Moby
    Nalátod. Mostanra már ez a szellemifogyatékos is tudja.
  • TDC Geronimo
    Na már csak PS+ verzió kéne hogy kipróbáljam

• n000rbi
    Holnap jön a weather patch DC-be.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.07. 18:49:41
  • shaddam
    Nem lehet nem elégszer linkelni :D
  • soundsonic
    ma is 19-től kezdődik a feszt?
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.07. 18:07:04
  • Ra1n
    Inkább a fanok siránkozása volt jellemző a DS2-nél amiért butult a játék nehézsége...Remélhetőleg a BB-re ez nem lesz igaz.
  • Moby
    3 from játék után még a tájékozatlanabbja is tudja mire számíthat.
  • Tatyla
    Nálam a legjobban várt játék a BB de már látom előre a sok casual siránkozását, sőt bömbölését a nehézség miatt...
  • Moby
    Nyogodjá' meg: neki a 720p-s tévén van benne rece :) Ott látta a háztetőn
  • Totti5
    Nincs benne rece.
  • DarkSector
    Ingyom-bingyom libetál. :)
  • Moby
    Mindig vicces, amikor felbontásról nyilatkozol úgy, hogy az egészből nem látsz semmit :D
  • DarkSector
    Öregem a Unity-ben igenis van rece.
    4k-n néztem.
  • TDC Geronimo
    infók BB panelről

Here's a quick run-down of a few of Miyazaki's notes from the panel:

• Over 10 maps in the world.
    • Each map is unique with it's own "situation."
    • The Chalice dungeon is a multi-layered map located in the city's lower levels
    • Procedurally generated, but massive, spanning the entire underground area of the city.
    • Each area in the underground has a holy chalice; finding that allows you to break the seal and access another section.
    • By multi-layer, that means there are three layers to present different surprises and traps to widen the game's strategy
    • After generating your dungeon through the Holy Chalice ritual, it stays fixed. That allows players the opportunity to master each dungeon while still providing "fresh and interesting" experiences.
    • Assume the difficulty level of the dungeons is high. They won't be easy to breeze through.
    • Like Demon's Souls, the focus on is on the sense of accomplishment and achievement after clearing a dungeon.
    • Increase the scale of sharing. Players will be able to share generated dungoens and the methods they used to complete them. You can narrow those down to specific communities or just a close group of friends.
    • The Chalice Dungeon isn't tied into the main story; it's optional.

And points from the Q&A:

• Character customization will be about on level with Dark Souls II, but there will also be some unique features. As an action-RPG, it'll have everything "to be expected from an RPG."
    • The team is working to keep the game running at the highest frame rate they can, and the final specifications will depend on what works best for the experience.
    • There is PvP in the game.
    • There might be something along the lines of the fight in Dark Souls II where you took on the role of a boss and fought against another player.
    • The concept of dying and Hollowing from Demon's/Dark Souls will exist in some form in Bloodborne as well.
    • The dungeon you saw during the keynote was made for the presentation; the actual dungeons will be much larger and more complex.
    • The boss characters are also part of the randomly generated element.
  • Moby
    A unityben hol láttad a recéket? A HDready tévéden?
  • Totti5
    Van, itt is ugyan úgy fest, pedig semmi nem történik.

• sirpalee
    Majd meglátjuk mennyivel lesz lehúzva a végleges verzió. ;)
  • deep
    Kevesebb pixelt kell kitolni. Spórolnak. Ráfogják persze, hogy cinematic...
  • TDC Geronimo
    motion blur elég erős nehéz olyan képet lopni amin nincs, de unity ettől képminőségbe fényévekre van.
  • DarkSector
    Fekete csíkot én sem értem , de nem elég ha valami éles ebből a példából is látszik, egész egyszerűen a sok effekt meg úgy minden, ami filmszerűbbé teszi, Unity-ben elég ha full éles és ez végett mondjuk a háztetőkön virítanak a recék, az elég hozzá hogy rontsa az összképet.
  • Totti5
    Nagyon szép ez is, láthattuk mozgásban.

De a fekete csíkok why???

Nem kötekedés, és nem is leszólás, de nem látom mitől lenne szebb a képminőség mint pl a Uninty-nak. A képeken élesség szikrája sincs meg.

• TDC Geronimo
    Hát igen, legszebb cím lesz az biztos. 4x MSAA teszi a dolgát rendesen, képminőség gyönyörű

• Kongy
    Hit marker is ugyanaz lett, mint a TLOU-ban volt, illetve a fejlövés jelzése :) Na meg az interakció gombok is, messziről csak egy kis kör, ha közel mész háromszög :)
  • TDC Geronimo
    "How Uncharted 4 was Influenced by The Last of Us
    Justin and Danny explore how Uncharted 4's fluid combat system allows players more options than ever to both engage in fights, and avoid them."

Ez látszott a demon is. A stealthet egy az egyben átvették onnan, most már nem szükséges halomra ölni mindenkit. Megmaradt a core UC gameplay, de minden részében tovább lett finomítva.
  • TDC Geronimo
    Miután azt írtam jött egy valag pozitív preview is amúgy

• soundsonic
    Én remélem, hogy ma lesz egy kis GT7 bejelentés. Ha nem, akkor márciusban jön a project cars ami lehet érdekes lesz. A DriverClub-ot én máig sem szerettem meg

szerk.: Ja és még annyit, hogy a sony - thrusmaster kombó visszavehetne, mert 40eForintért nem veszek nyomi kormányt, plánenem 150é.. mer arra meg nem tellik
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.07. 11:52:16
  • sublimaze
    A little big planet 3mat senki ne vegye meg, egyszeruen jatszhatatlan... Amugy a legujabb frissites ota a jatekokon kivul nem mukodik a touchpadem, se a browserbe, se sehol. Tapasztalt valaki hasonlot? LBP3ba pedig a zigguratba(book two) kigyujtottem mindharom marblet, mutatja is meg minden, de a szobor melletti ficko azt mondja meg kell ketto. Igy lehetetlen tovabbjutni... Ezen kivul persze meg millio hibat tapasztaltam.
  • Totti5
    Semmi. Talán bizakodásra ad okot hogy nem prevgen GT6-ot pimpolnak, hanem tényleg valami újat csinálnak hátrahagyva a PS2őt, PSPSt és a PS3at. Aztán lehet hogy nem, mert ha 2000 autó a cél akkor uramirgalmazz...
  • Moby
    A nulladik videótól kezdve üvöltött belőle.
    Csak az uncsiig tudtam nézni: jól láton, hogy autóscucc továbbra se semmi?? Valaha ez volt a platform húzóágazata :(
  • kirol
    Ez az U4 valami gyönyörű szép!!!

A demo -t igazán kirakhatnák PSN-re és jövő karácsonyig eljátszanánk vele. Akkor hátha jönne a teljes. :D
    Utoljára szerkesztette: kirol, 2014.12.07. 08:06:18
  • DarkSector
    És hab a tortán ami most jutott eszembe mikor a víz partraveti mint Lara-t a tengerparton tér magához, meg lennék lepve ha egy hajótörést szenvedve jutna el Drake az U4-ben a szigetre.:D
  • TomStorm
    Nekem tetszenek az új címek.Már most állíthatom,hogy simán elleszek a 2015-s játékokkal jövő évre:UC4,BB,TO1886,Batman-AK,,TW3,Mad Max,MK10,Division,BF Hardline amik most eszembe jutottak+átcsúszik januárra ha nem adja el senki nekem jó áron D3-at és DA3-at:)

De ha már itt tartunk akkor esetleg ha v.ki megválna D3 vagy DA3-tól azt megvenném.
  • DarkSector
    Amúgy az Uncharted még abban is szerintem megerősít hogy kis Tomb Raider fricska, vagyis nem tudom minek nevezzem ezt a burkolt utalást, de ez is érdekes, a sok hegyes szikla.:D
    Nagyon sok dolog furcsamód egybeesik.

Érdekességképpen:

• DarkSector
    :)

Ne is, így is kiszámoltam és sokat kell költenem 2015-ben.
    Most becsúszott néhány nem várt játék a busi akciók miatt de majd próbálok kigyógyulni belőle, sokat segít az hogy már szinte semmi játék ami nincs még meg és még érdekel. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 01:40:29
  • TDC Geronimo
    2016nál hamarabb biztos nem :p
  • DarkSector
    WoW.
    Lemaradt a dátum. :D