121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19566 Hát izé, ez most viccesen hangzik, de a gfx vhogy annyira nem izgat ám. Láttam a streamet, ott van benne az igényesség amit elvárok a nótitól, és ennyi elég. Má egy assacreedben olyan graf van, hogy befosol, ezzel én már jól vagyok lakval, mondhatni leszarom, láthatóan olAn nagyon itt már nem tudnak egymás fölé lövöldözni. Az érdekel amit nem láttam. Helyszínek, sztori, játék. Összhatás. Egyensúly. Ez érdekel az uncsiból (és ezért viszolygok az ordertől). -
#19565 Bánatomra.
Legalább mondanák hogy 20 órás gameplay vagy valami hogy rohanjak előrendelni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 22:04:40 -
#19564 február 20 -
#19563 Én leszedtem a MP4 felvételt, és azt nézegettem tv-n, hogy lássma milyen lesz majd ha játszok vele, hát sokkal jobb mint amikor youtube-on meg twich-en nézegeti az ember.:D -
#19562 Vérpor. :D -
#19561 Uncsira viszont hehúzom a gépet. Az jöhet ide neke bele a tévébe. -
TomStorm #19560 Mikor jelenik meg?Már régóta várom -
#19559 Nem, ez a sokkal életszerűbb vér-por :D
Kimondhatatlanul taszít ez a játék. Még az összesés is mocapelt. Olyan visszataszítóan színpadias az egész, hogy simán kinézem belőle, hogy még nézni sem lehet csak úgy bárhova. -
Nem is lenne baj csak amíg nem jelennek be beáll a sg oldal alig lehet bármit nyomni, kilépkkedni, szinte semmit...
Régen ilyen nem volt.
Nem is így voltak ezek a képek meg minden. -
#19557 Tölti be gifeket azért nincs ott semmi. Ha betöltötte megjelennek. -
#19556 Ez normális hogy lenyitom és nem jelenik meg semmi és belassul a SG?
SG motorhiba? -
#19555 3 gif spoilerbe. Mozgó CGI...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#19554 Igen fergeteges a játék, csak a porfelhőt még nem értem annyira, tény hogy látványos, dehát basszameg egy zsák liszt/por van a ruhájuk alatt vagy mi?:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 21:37:23 -
#19553 Nem, 2 dolog tekintetében érteném meg a felállást
Ha nem mobil aplikációt adnának ki PS4-re, ahol lassan egy super mario is ultraHD ráncfelvarrással jön ki.
Vagy ha választanak egy másik játékot, FF 10 mondjuk. Bár itt sem tartanám elfogadhatónak a nem ráncfelvarrást.
Nem is értem, ott a FF15.
És mellette nem elég az a type 0 vagy mi a szar, de PC-re FF13 és FF13-2 (ott is volt panasz dögivel), erre ezt megcsinálják, bassameg mindig télleg unalmas ezt mondani de a mobiltelefonomon elfut a ps emulátorral ez, ez NEM KELL SENKINEK.
És ha kell is max 5 dollárt érne meg, de értem már miért nem játsza le a régi PS1-2-3 lemezeket.
MERT UGYE ADJUK EL ÚJRA MINDET.
FF7-et PS3-on tudtommal már eladták 1x , PS2-őn nem ugye ott volt visszafelé játék. Most PS4-re.
Lehet PSP meg Vita-n is eladták újra, abban nem figyeltem, de kurva undorító húzás.
INGYEN kéne már osztogatni. -
#19552 Végre egy jól kinéző lőtt seb, akció közben nem gagyi műanyag vérrel
-
#19551 Kérdezni is akartam, hogy csak én hányok sugárba attól amit prezentáltak? -
#19550 Ti látjátok értelmét ennek a FF7-nek PS4-re?
Miért ha nem remake-elik? Nem értem. -
#19549 Jók ezek a magyar style-os ruhák... -
#19548 Jó tour-ban nem állítható, de gondolom dobált volna ilyen versenyeket a gép random.
Ha ehez külön versenyek kellenek DLC-ben az most erre a ciki helyzetre még1 lapáttal rádobnak a fejlesztők nem.
vagy én érezném nagyon nevetségesnek?
Bár az igaz hogy a most felvetett dlemámmra megoldást jelentene.
Mert akkor nem lenne értelme előről lenyomni, és aki lenyomja most ezekutána nem szenved hátrányt és nem is kap előnyt a körök teljesítésére, mert gondolom változtat kicsit a versenyeken, csúszósabb utak stb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 20:43:37 -
#19547 Tour-ban eddig se lehetett változtatni a napszakot/időjárást, szerintem ezután se. Esetleg az eljövendő dlckben lesznek majd ilyen versenyek. -
#19546 Remélem kikapcsolható lesz a célkereszt. Vagy milyen alakzat az a képernyő közepén. -
#19545 Hali amúgy nem nyilatkoztak arról, hogy akkor most, mi legyen, töröltessem a mentésemet és kezdjem el előről végigjátszani elsővel meg hóval?
Vagy wattafukk? -
#19544 Van egy kis offscreen videó új order jelenetekkel. youtuben nincs még más, lehet nem engednek kamerázni? 5 órás sor van állítólag ordernél, legtöbben azt akarják kipróbálni
-
#19543 Én most játszok vele PC-n is játszottam. Most PS4-en, hát szerintem sem, max a haja ahogy lobog szebben fest de amúgy nem igazán.
Lara mozgása jobb lett mint a régi részekben de azért Uncharted-ben jobbak az animációk.
#19542:
Igen ezt én is megfiigyeltem, és abból a növényből mennyi van a pályán te jó isten.
Hát igen az apróságok.
A füst.
A robbanáskor ahogy ott pattognak a törmelékek az is jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 20:29:55 -
#19542 Kihagytam hogy a növényzet is reagál mindenre, Drake mozgására is meg amikor leesett faszi a fák közé azok is deformálódtak végig, ahogy kell. -
#19541 LOL hát persze. Még youtube videó alapján se, 35mb/s minőségű videó meg ég és föld. -
#19540 Jah persze pedáloznak sokan hogy a Tomb (2013) ettől sokkal szebb volt.... -
#19539 35mb/s minőségű UC videóba észre lehet venni csomó apró dolgot. Nóti mindig is ügyelt a legkisebb részletekre, többek között ez (is) teszi olyan jóvá a játékaikat, amilyenek. Sziklamászásnál pl ahova beleveri azt a kampót annak a helye ott is marad, mikor lóg a lábán a faszi és arcon rúgja, elered az orra vére az ellenfelének, amikor a víz hullik rá az is teljesen úgy reagál ahogy kéne, ahogy a ruha is minden mozgásra meg a szélre!
ezek azok az apró dolgok ugye... -
#19538 Én régen hallottam ilyen percbeni korlátokat, nekem volt fél órás videóm is, mindenféle modosítás nélkül. -
TomStorm #19537 Oké köszi kipróbálom este! -
#19536 Tapipadtól ballra az a kis fekete gomb.
Alaphelyzetben:
1x nyomva: Shared menü
2x nyomva: Videófelvétel (elindtás) -> leállítás az ha belépsz a Shared menübe, és ott legalább egyet rányomsz a videó feltöltésre, mert különben nem menti le a HDD-re
ha még1x alkalmazod elkezd új felvételt rögzíteni
nyomvatartva: Screenshot
(lehet alapesetben nem jól írtam le, már rég használtam, de így emlékszem rá)
2. lehetőség, ezt a shared menüben állíthatod át (ez sokkal de sokkal kényelmesebb, mármint ha azt veszsük hogy a kép-videókat használja valaki):
1x nyomva: Screenshot
2x nyomva: Videófelvétel (elindtás) -> leállítás az ha belépsz a Shared menübe, és ott legalább egyet rányomsz a videó feltöltésre, mert különben nem menti le a HDD-re
ha még1x alkalmazod elkezd új felvételt rögzíteni
nyomvatartva: Shared menü
***Ezeket másolhatod USB-re, de 3.0-ás pendrive-ot használj (4-5MB/s), mert különben iszonyat lassú lesz. (100-300kb/s)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 20:19:45 -
#19535 share gombot megnyomod kontrolleren és háromszöggel képet ment, négyzettel meg videót, alapból 15 perc van beállítva, de ezt a share menübe át lehet másra is. -
#19534 Ezt leszámítva nem követem ezeket a marhákat. Tiltólistán vannak nálam mint a gémszar. -
TomStorm #19533 Hogy tudok felvenni videot és képeket? -
#19532 Ezért van ennyi hülye kérdésed, mert még guglit se tudod használni -.-
ELSŐ találat
"Hand over my controller — Pass your controller to a friend, virtually, and watch them play. Your friend does not need to own, or even download the game, in order to use this feature. This is perfect for introducing your friends to new games. The host will need to be a PlayStation Plus member, but the guest does not." -
#19531 Ennek nem volt valami rehabilitáló vagy ilyesmi videója? -
#19530 Ő sem tudja. :D -
#19529 Fingom nincs. Gugli esetleg? :) -
#19528 Bakker -
#19527 Na ez ügyben annyit kérdeznék nem csak tőled, hogy ebben a megosztásban, mihez kell PSN+?
Csak akkor ha átadod az irányítást, vagy csak akkor ha egyszerre akartok játszani?
Mert tudom hogy csak a nézelődéshez nem kell.